Forum dyskusyjne
9 sierpnia 2013, 00:48 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ale to ma być losowanie kolejnej rundy
czyli jeszcze nie bedzie Tottenhamu

Bedzie.
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,14410826,Zobacz_z_kim_Slask_Wroclaw_zagra_o_faze_grupowa_Ligi.html#BoxSportTxt
Bedzie.
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,14410826,Zobacz_z_kim_Slask_Wroclaw_zagra_o_faze_grupowa_Ligi.html#BoxSportTxt
9 sierpnia 2013, 00:49 [cytuj]
Robert powiedział/a:

gramy w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej, do niej jest jutrzejsze losowanie?
gramy w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej, do niej jest jutrzejsze losowanie?
9 sierpnia 2013, 01:14 [cytuj]
oooo, wybaczcie panowie, byłem przekonany ze Tottenham jest juz w grupie.
Ale i tak wolałbym aby sie spotkali w grupie
oooo, wybaczcie panowie, byłem przekonany ze Tottenham jest juz w grupie.
Ale i tak wolałbym aby sie spotkali w grupie;)
9 sierpnia 2013, 01:58 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Jutro jest losowanie 4. rundy eliminacji (ostatniej), w której losowany będzie Tottenham
Jutro jest losowanie 4. rundy eliminacji (ostatniej), w której losowany będzie Tottenham :)
9 sierpnia 2013, 02:27 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jutro jest losowanie 4. rundy eliminacji (ostatniej), w której losowany będzie Tottenham

hmm... zdążyłem sie poprawić i napisałem ze myslałem ze jest inaczej
czyli juz wiedziałem to co napisałeś, bo w zasadzie dwie osoby przed Tobą mnie poprawiły
Wiesz, nawet bym nie zwrócił na to uwagi, no ale... 5 minut później napisałeś:
Diego powiedział/a:
Z całym szacunkiem, ale jak będziesz chciał kolejny raz coś napisać, a nie śledzisz forum na bieżąco, to proszę- przejrzyj je. Dowcip nie byłby zły, gdyby nie fakt, że pojawia się na tej stronie już przynajmniej 4-ty raz. To troche wkurzające

Pozdro
*wytykasz mi coś, a nie mogłeś przeczytać wpisów z tej samej strony
*na 3 wpisy przed Tobą to 2 poprawiają mnie a 3 to ja gdzie przyjmuje do wiadomości = porównałeś do rzucenia tekstu ze Levy chciał wcisnąć McEvoya? Gdzie McEvoy jest proponowany za Bale, ale przy różnych okazjach, a tu klepiesz to samo.
Troche dziwnie ze tak napisałeś chwile później
hmm... zdążyłem sie poprawić i napisałem ze myslałem ze jest inaczej ;)
czyli juz wiedziałem to co napisałeś, bo w zasadzie dwie osoby przed Tobą mnie poprawiły ;)
Wiesz, nawet bym nie zwrócił na to uwagi, no ale... 5 minut później napisałeś:
[quote=Diego]Z całym szacunkiem, ale jak będziesz chciał kolejny raz coś napisać, a nie śledzisz forum na bieżąco, to proszę- przejrzyj je. Dowcip nie byłby zły, gdyby nie fakt, że pojawia się na tej stronie już przynajmniej 4-ty raz. To troche wkurzające ;| Pozdro
9 sierpnia 2013, 08:05 [cytuj]
błagam niech odpadną z tych śmiesznych rozgrywek w ostatniej rundzie eliminacji. Znowu będzie kwiecień miesiacem "owoców" tego turnieju
błagam niech odpadną z tych śmiesznych rozgrywek w ostatniej rundzie eliminacji. Znowu będzie kwiecień miesiacem "owoców" tego turnieju
9 sierpnia 2013, 08:24 [cytuj]
Potencjalni przeciwnicy w LE:od słabego estońskiego JK Nõmme Kalju (EST) i austriackiego III ligowego FC Pasching (AUT), przez dalekie FC Dinamo Tbilisi (GEO) i raczej niewygodne FC Thun (SUI),FC Astra (ROU) czy Slovan Liberec (CZE).
Potencjalni przeciwnicy w LE:od słabego estońskiego JK Nõmme Kalju (EST) i austriackiego III ligowego FC Pasching (AUT), przez dalekie FC Dinamo Tbilisi (GEO) i raczej niewygodne FC Thun (SUI),FC Astra (ROU) czy Slovan Liberec (CZE)
9 sierpnia 2013, 08:33 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Potencjalni przeciwnicy w LE:od słabego estońskiego JK Nõmme Kalju (EST) i austriackiego III ligowego FC Pasching (AUT), przez dalekie FC Dinamo Tbilisi (GEO) i raczej niewygodne FC Thun (SUI),FC Astra (ROU) czy Slovan Liberec (CZE)
byle blisko... no i nie koniecznie, będę się cieszył z awansu do grupy
--
byle blisko... no i nie koniecznie, będę się cieszył z awansu do grupy:mysli:
--
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 sierpnia 2013, 08:40 [cytuj]
Tylko RAFO z kim tu przegrać z tej stawki
Tylko RAFO z kim tu przegrać z tej stawki:glupek:
9 sierpnia 2013, 08:44 [cytuj]
3 ligowy Austriacki klub?

lol?
3 ligowy Austriacki klub? :boisie: lol?
9 sierpnia 2013, 08:56 [cytuj]
Puchar Austrii wygrali.Szczerze wolałbym uniknąć FC Thun-dośc mam trochę szwajcarskich przeciwników-męczymy się z nimi. Do Liberca z kolei można by się karnąć, choć mecze ze Slavią wygrywaliśmy ledwo ledwo.
Puchar Austrii wygrali.Szczerze wolałbym uniknąć FC Thun-dośc mam trochę szwajcarskich przeciwników-męczymy się z nimi. Do Liberca z kolei można by się karnąć, choć mecze ze Slavią wygrywaliśmy ledwo ledwo
9 sierpnia 2013, 09:23 [cytuj]
Od tego roku finalisci LE mieli dostac miejsce w przyszlorocznej edycji LM, nie wprowadzili tego?
Od tego roku finalisci LE mieli dostac miejsce w przyszlorocznej edycji LM, nie wprowadzili tego?
9 sierpnia 2013, 09:42 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Nie w tym , a w przyszłym roku i nie finaliści , ale zwycięzca będzie grał w eleminacjach .
Co do śląska w LE ( i rzecz jasna do gry z nami ) , to chętnie bym pojechał na mecz , ale z drugiej strony nie chcę aby nasi piłkarze nie nabawili się jakiejś kontuzji :x wiadomo jak polacy potrafią ( czasem ) grać .
Nie w tym , a w przyszłym roku i nie finaliści , ale zwycięzca będzie grał w eleminacjach .
Co do śląska w LE ( i rzecz jasna do gry z nami ) , to chętnie bym pojechał na mecz , ale z drugiej strony nie chcę aby nasi piłkarze nie nabawili się jakiejś kontuzji :x wiadomo jak polacy potrafią ( czasem ) grać
9 sierpnia 2013, 09:48 [cytuj]
a nie miało być tak że wszyscy 4 półfinaliści? Zeby była nowa grupa jakby?
a nie miało być tak że wszyscy 4 półfinaliści? Zeby była nowa grupa jakby?
9 sierpnia 2013, 09:49 [cytuj]
Janek powiedział , że soldado pomoże nam pokonać dominację chelsea i manchesterów nad ligą
Janek powiedział , że soldado pomoże nam pokonać dominację chelsea i manchesterów nad ligą :)
9 sierpnia 2013, 10:43 [cytuj]
Ale syf się z tymi nowymi właścicielami robi:
http://www.sportinglife.com/football/news/article/312/8861965/hull-adopt-tigers-name?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Może Tottenham Fighting Cocks?
Ale syf się z tymi nowymi właścicielami robi:
http://www.sportinglife.com/football/news/article/312/8861965/hull-adopt-tigers-name?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Może Tottenham Fighting Cocks?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 10:47 [cytuj]
Panowie, na dzień dzisiejszy mamy na tyle szeroką kadrę że spokojnie do ćwierćfinałów LE możemy grać drugim garniturem.
Friedel
Naughton - Dwóch stoperów rezerwowych - BAE
Paulinho - Capoue
Townsend - Holtby - Lennon
Defoe
Czasem można nawet wpuścić jakiegoś Soldado, Bale'a czy Walkera. Co do ŚO to napisałem tak bo nie mam pojęcia kto będzie pierwszym wyborem AVB. Patrząc po rotacjach w ostatnim sezonie on chyba też nie wie.
Panowie, na dzień dzisiejszy mamy na tyle szeroką kadrę że spokojnie do ćwierćfinałów LE możemy grać drugim garniturem.
Friedel
Naughton - Dwóch stoperów rezerwowych - BAE
Paulinho - Capoue
Townsend - Holtby - Lennon
Defoe
Czasem można nawet wpuścić jakiegoś Soldado, Bale'a czy Walkera. Co do ŚO to napisałem tak bo nie mam pojęcia kto będzie pierwszym wyborem AVB. Patrząc po rotacjach w ostatnim sezonie on chyba też nie wie
9 sierpnia 2013, 10:57 [cytuj]
Kto zna wszystkie kluby na jakie możemy trafić w 4 el. LE?
9 sierpnia 2013, 11:01 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
JK Nomme Kalju (EST), FC Thun (SUI), FC Pasching (AUT), FC Dinamo Tbilisi (GEO), FC Astra (ROU) or FC Slovan Liberec (CZE)
JK Nomme Kalju (EST), FC Thun (SUI), FC Pasching (AUT), FC Dinamo Tbilisi (GEO), FC Astra (ROU) or FC Slovan Liberec (CZE)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 11:29 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Co do śląska w LE ( i rzecz jasna do gry z nami ) , to chętnie bym pojechał na mecz , ale z drugiej strony nie chcę aby nasi piłkarze nie nabawili się jakiejś kontuzji :x wiadomo jak polacy potrafią ( czasem ) grać
widziałeś jak śląsk gra w tym roku?
widziałeś jak śląsk gra w tym roku?