Forum dyskusyjne
9 sierpnia 2013, 11:35 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Panowie, na dzień dzisiejszy mamy na tyle szeroką kadrę że spokojnie do ćwierćfinałów LE możemy grać drugim garniturem.
Friedel
Naughton - Dwóch stoperów rezerwowych - BAE
Paulinho - Capoue
Townsend - Holtby - Lennon
Defoe
Czasem można nawet wpuścić jakiegoś Soldado, Bale'a czy Walkera. Co do ŚO to napisałem tak bo nie mam pojęcia kto będzie pierwszym wyborem AVB. Patrząc po rotacjach w ostatnim sezonie on chyba też nie wie
Ja to bym sie spodziewal Paulinho, Capoue i Lennona w podstawie na poczatku. Sandro niech sie z 3 ligowymi austriackimi zespolami ogrywa w spokoju, zeby to kolano uspokoic, Chadli tez niech w druzyne sie wprowadzi spokojnie.
Ja to bym sie spodziewal Paulinho, Capoue i Lennona w podstawie na poczatku. Sandro niech sie z 3 ligowymi austriackimi zespolami ogrywa w spokoju, zeby to kolano uspokoic, Chadli tez niech w druzyne sie wprowadzi spokojnie
LMAO
9 sierpnia 2013, 12:22 [cytuj]
To co? Trzymamy kciuki za Fenerbahce?
To co? Trzymamy kciuki za Fenerbahce?
9 sierpnia 2013, 12:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja to bym sie spodziewal Paulinho, Capoue i Lennona w podstawie na poczatku. Sandro niech sie z 3 ligowymi austriackimi zespolami ogrywa w spokoju, zeby to kolano uspokoic, Chadli tez niech w druzyne sie wprowadzi spokojnie
Może będzie tak jak mówisz. Napisałem tak na szybko bez zastanawiania żeby pokazać ze spokojnie możemy grać na dwóch frontach.
Może będzie tak jak mówisz. Napisałem tak na szybko bez zastanawiania żeby pokazać ze spokojnie możemy grać na dwóch frontach. :luzik:
9 sierpnia 2013, 12:47 [cytuj]
Fenerbahce i Arsenal out z Champions League
Fenerbahce i Arsenal out z Champions League :hejka:
9 sierpnia 2013, 13:17 [cytuj]
No kurwa, trudno nie bedzie chyba z Tbilisi, tylko daleko...
No kurwa, trudno nie bedzie chyba z Tbilisi, tylko daleko
LMAO
9 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
WKS z Sevillą :/
WKS z Sevillą :/
9 sierpnia 2013, 13:26 [cytuj]
Dynamo Tbilisi, zwycięzca Pucharu Zdobywców Pucharów z 1981 roku. Druga w tym roku wycieczka do Azji czeka THFC.
Dynamo Tbilisi, zwycięzca Pucharu Zdobywców Pucharów z 1981 roku. Druga w tym roku wycieczka do Azji czeka THFC
9 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
Rewanż 3 dni przed derbami. Ciekawe kto wyleci ze składu.
Rewanż 3 dni przed derbami. Ciekawe kto wyleci ze składu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 sierpnia 2013, 13:34 [cytuj]
Losowanie dobre pod względem zespołu, szkoda tylko, że aż na Kaukaz trzeba lecieć.
Losowanie dobre pod względem zespołu, szkoda tylko, że aż na Kaukaz trzeba lecieć
9 sierpnia 2013, 13:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Rewanż 3 dni przed derbami. Ciekawe kto wyleci ze składu
Dlatego trzeba wysoko wygrać pierwszy mecz i w rewanżu wystawić n-ty skład.
Dlatego trzeba wysoko wygrać pierwszy mecz i w rewanżu wystawić n-ty skład
COYS!
9 sierpnia 2013, 13:59 [cytuj]
Ciekawostka -graliśmy juz z nimi w PUEFA- sezon 73/74 (przegrana w finale z Feyenoordem) i było 6:2:
1:1 w Gruzji
i
5:1 na WHL.
Powtórka wskazana.
Ciekawostka -graliśmy juz z nimi w PUEFA- sezon 73/74 (przegrana w finale z Feyenoordem) i było 6:2:
1:1 w Gruzji
i
5:1 na WHL.
Powtórka wskazana
9 sierpnia 2013, 14:28 [cytuj]
Robert powiedział/a:
hmm... zdążyłem sie poprawić i napisałem ze myslałem ze jest inaczej
czyli juz wiedziałem to co napisałeś, bo w zasadzie dwie osoby przed Tobą mnie poprawiły
Wiesz, nawet bym nie zwrócił na to uwagi, no ale... 5 minut później napisałeś:
[quote=Diego]Z całym szacunkiem, ale jak będziesz chciał kolejny raz coś napisać, a nie śledzisz forum na bieżąco, to proszę- przejrzyj je. Dowcip nie byłby zły, gdyby nie fakt, że pojawia się na tej stronie już przynajmniej 4-ty raz. To troche wkurzające

Pozdro
To tylko dla tego, że odświeżając stronę, nie zauważyłem, że osiągnęła ona liczbę 20 postów i pojawiła się kolejna, na której wpisów nie widziałem. Dopiero dodając post je zauważyłem. A ta moja uwaga do Ciebie to nie jest jakiś zarzut, tylko przyjacielska rada na przyszłość
To tylko dla tego, że odświeżając stronę, nie zauważyłem, że osiągnęła ona liczbę 20 postów i pojawiła się kolejna, na której wpisów nie widziałem. Dopiero dodając post je zauważyłem. A ta moja uwaga do Ciebie to nie jest jakiś zarzut, tylko przyjacielska rada na przyszłość :kotek:
9 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
Odpuszczania LE nie widze sensu, bo niby dlaczego?
szkoda ze śląsk ma mocnego przeciwnika
spoko, luz, tylko nieco się zdziwiłem
wychodzi na to że wolno piszesz
Odpuszczania LE nie widze sensu, bo niby dlaczego?
szkoda ze śląsk ma mocnego przeciwnika;|
spoko, luz, tylko nieco się zdziwiłem :luzik:
wychodzi na to że wolno piszesz;)
9 sierpnia 2013, 15:59 [cytuj]
kibice realu chyba przestają lubić Garetha
"Najnowszy użytkownik: bale je guwno"
kibice realu chyba przestają lubić Garetha :rotfl:
"Najnowszy użytkownik: bale je guwno"
:zalamka:
9 sierpnia 2013, 17:26 [cytuj]
Młodzi dziś z cwelsami zaczynają w takim składzie:
Jordan Archer
Jonathan Miles
Alex McQueen
Darren McQueen
Yago Falque
Ryan Fredericks
Kevin Stewart
Giancarlo Gallifuoco
Shaquile Coulthirst
Nabil Bentaleb
Grant Ward
Ruben Lameiras
Dominic Ball
Aaron McEneff
Harry Kane
Tom Carroll
Młodzi dziś z cwelsami zaczynają w takim składzie:
Jordan Archer
Jonathan Miles
Alex McQueen
Darren McQueen
Yago Falque
Ryan Fredericks
Kevin Stewart
Giancarlo Gallifuoco
Shaquile Coulthirst
Nabil Bentaleb
Grant Ward
Ruben Lameiras
Dominic Ball
Aaron McEneff
Harry Kane
Tom Carroll
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 17:31 [cytuj]
hahhahhah...
Wiecie że Bale grał w teledysku Bruno Marsa? O tym -
www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0#/watch?v=fLexgOxsZu0 tylko nie był Brunem
hahhahhah...
Wiecie że Bale grał w teledysku Bruno Marsa? O tym - www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0#/watch?v=fLexgOxsZu0
tylko nie był Brunem
9 sierpnia 2013, 17:59 [cytuj]
ciekawe czy Bale jutro zagra z Espanyolem, jak myślicie ?
ciekawe czy Bale jutro zagra z Espanyolem, jak myślicie ?
9 sierpnia 2013, 18:24 [cytuj]
Wie ktoś jakie ćwiczenia wykonuje bale , aby utrzymać swój wygląd ciała? Z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej żylasty i zależy mi na tym , aby wyglądać tak aby być mniej podatnym na kontuzję
Wie ktoś jakie ćwiczenia wykonuje bale , aby utrzymać swój wygląd ciała? Z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej żylasty i zależy mi na tym , aby wyglądać tak aby być mniej podatnym na kontuzję :)
9 sierpnia 2013, 18:29 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Wie ktoś jakie ćwiczenia wykonuje bale , aby utrzymać swój wygląd ciała? Z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej żylasty i zależy mi na tym , aby wyglądać tak aby być mniej podatnym na kontuzję

-dobra dieta
-suplementy
-pakernia
no i jest taki wyżyłowany
a czy to spowoduje mniej kontuzji, jeśli odżywiasz sie źle i skoczysz na coś dobrego , no to faktycznie może być ich mniej
-dobra dieta
-suplementy
-pakernia
no i jest taki wyżyłowany;)
a czy to spowoduje mniej kontuzji, jeśli odżywiasz sie źle i skoczysz na coś dobrego , no to faktycznie może być ich mniej;)
9 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
Robert powiedział/a:
-dobra dieta
-suplementy
-pakernia
no i jest taki wyżyłowany
a czy to spowoduje mniej kontuzji, jeśli odżywiasz sie źle i skoczysz na coś dobrego , no to faktycznie może być ich mniej

Wiadomo , że to co napisałeś jest ważne , ale chodzi mi bardziej o to czy stara się robić ćwiczenia na klatę / barki i jak trenuje nogi aby skakać tak jak to zrobił m.in. z manchesterem city czy gol z interem u nas .
Wiadomo , że to co napisałeś jest ważne , ale chodzi mi bardziej o to czy stara się robić ćwiczenia na klatę / barki i jak trenuje nogi aby skakać tak jak to zrobił m.in. z manchesterem city czy gol z interem u nas