Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  194  195  196  197  198    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
9 sierpnia 2013, 19:04 [cytuj]
To ze jest zylasty zawdziecza napierdalaniu kilometrow biegajac, wkoncu to jest pilkarz. To co robi na silowni to sluzy sile bez zbytniego zwiekszania masy.

Trenuje sie wszystko , a nie tylko barki albo tylko klate.

Podstawowe cwiczenie na skocznosc to przysiady ze sztanga.
To ze jest zylasty zawdziecza napierdalaniu kilometrow biegajac, wkoncu to jest pilkarz. To co robi na silowni to sluzy sile bez zbytniego zwiekszania masy. Trenuje sie wszystko , a nie tylko barki albo tylko klate. Podstawowe cwiczenie na skocznosc to przysiady ze sztanga
9 sierpnia 2013, 19:20 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Wiadomo , że to co napisałeś jest ważne , ale chodzi mi bardziej o to czy stara się robić ćwiczenia na klatę / barki i jak trenuje nogi aby skakać tak jak to zrobił m.in. z manchesterem city czy gol z interem u nas

rozwija sie całe ciało;)
skoczność? najlepiej jak ogarniesz jakieś cwiczenia dla koszykarzy, może kfd, sfd, na tych 2 forach odpowiedzą Ci najlepiej;)
jak skaczesz to nie tylko nogi ;)

@Przemas1988
zobacz to jak wisi na nim koszulka:
http://i2.mirror.co.uk/incoming/article1719906.ece/ALTERNATES/s615/Gareth%20Bale%20of%20Southampton%20in%202007-1719906.jpg
a tu jaką ma łape:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01609/bale_1609870a.jpg
chcesz przestawiać obronców musisz być spory, to wyrobił łapy, bary, ogólnie sie wypakował;)
rozwija sie całe ciało;) skoczność? najlepiej jak ogarniesz jakieś cwiczenia dla koszykarzy, może kfd, sfd, na tych 2 forach odpowiedzą Ci najlepiej;) jak skaczesz to nie tylko nogi ;) @Przemas1988 zobacz to jak wisi na nim koszulka: http://i2.mirror.co.uk/incoming/article1719906.ece/ALTERNATES/s615/Gareth%20Bale%20of%20Southampton%20in%202007-1719906.jpg a tu jaką ma łape: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01609/bale_1609870a.jpg chcesz przestawiać obronców musisz być spory, to wyrobił łapy, bary, ogólnie sie wypakował;)
9 sierpnia 2013, 19:39 [cytuj]
Porownywanie koszulek jest bardzo mylace, bo kroje i materialy sa zupelnie inne. Ale nie twierdze ze nic nie przypakowal. Jednak mimo wszystko przynajmniej w moim fitnessowym odczucie jest to drobny przyrost masy nie wynikajacy z cwiczen i diety skierowanych na mase, bo takich cwiczen pilkarze nie robia. Bo wieksza masa rowna sie wieksze miesnie i wieksze zapotrzebowanie na tlen.

Najprostszy przyklad Pudzianowski , ile musial zrzucic do walk MMA zeby jakos sie ruszac a i tak nie ma jakiejs kondycji.

Edit apropo drugiego zdjecia... no łapą bym to nie nazwal , ale kazdy ma tam jakies swoje standardy. Tak napewno nie wyglada biceps bo treningach nastawionych na jego rozrost... uwierz...
Porownywanie koszulek jest bardzo mylace, bo kroje i materialy sa zupelnie inne. Ale nie twierdze ze nic nie przypakowal. Jednak mimo wszystko przynajmniej w moim fitnessowym odczucie jest to drobny przyrost masy nie wynikajacy z cwiczen i diety skierowanych na mase, bo takich cwiczen pilkarze nie robia. Bo wieksza masa rowna sie wieksze miesnie i wieksze zapotrzebowanie na tlen. Najprostszy przyklad Pudzianowski , ile musial zrzucic do walk MMA zeby jakos sie ruszac a i tak nie ma jakiejs kondycji. Edit apropo drugiego zdjecia... no łapą bym to nie nazwal , ale kazdy ma tam jakies swoje standardy. Tak napewno nie wyglada biceps bo treningach nastawionych na jego rozrost... uwierz
10 sierpnia 2013, 00:53 [cytuj]
U21 Chelsea rozpupkana 4:2
U21 Chelsea rozpupkana 4:2
10 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
http://www.spurs-tv.co.uk/sky-sports-news.html

nie wiem czy ktoś to widział, ale tu w sezonie bez problemu znajdziecie streamy z meczów Spurs!
http://www.spurs-tv.co.uk/sky-sports-news.html nie wiem czy ktoś to widział, ale tu w sezonie bez problemu znajdziecie streamy z meczów Spurs!
10 sierpnia 2013, 11:25 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Co to za porównania... Bale w koszulce Southampton miał 16 lat, teraz ma 24. Rozumiem, że wam się budowa ciała nie zmieniła odkąd mieliście 16 lat?

Mi się budowa od 16 roku nie zmieniła tylko waga się zepsuła. :D
Mi się budowa od 16 roku nie zmieniła tylko waga się zepsuła. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 sierpnia 2013, 11:57 [cytuj]
@Przemas
na tych zdjeciach widać jak sie rozrósł ;)
Ale ja nigdzie nie napisałem, że on robił mase, w sumie robił, ale bez przesady, on jest piłkarzem a nie kulturystą;)
Co do Pudziana, to kiedyś tłumaczył, ze spalał mieśnie, aby odbudować nowe, bo stare były przyzwyczajone do krótkotrwałego i wielkiego obciążenia, a teraz budował dynamike i że zamiast zarzucić nie wiadomo ile kg to teraz macha no 5kg ze 100 razy ;)
Bale nie buduje nie wiadomo jak wielką sylwetke bo mu to sie nie przyda, może on robi CrossFit:mysli:

@Paweł
Zmienia sie sylwetka, ale nigdy to nie wyrastają same mieśnie i nie robi sie taka sylwetka.
Bez patrzenia i szukania starych zdjec Modrica i innych podobnych jestem przekonany ze oni wyglądają cały czas tak samo;d

@trzaskal
i to jest odpowiedź dla Pawła, co sie zmienia ;d
@Przemas na tych zdjeciach widać jak sie rozrósł ;) Ale ja nigdzie nie napisałem, że on robił mase, w sumie robił, ale bez przesady, on jest piłkarzem a nie kulturystą;) Co do Pudziana, to kiedyś tłumaczył, ze spalał mieśnie, aby odbudować nowe, bo stare były przyzwyczajone do krótkotrwałego i wielkiego obciążenia, a teraz budował dynamike i że zamiast zarzucić nie wiadomo ile kg to teraz macha no 5kg ze 100 razy ;) Bale nie buduje nie wiadomo jak wielką sylwetke bo mu to sie nie przyda, może on robi CrossFit:mysli: @Paweł Zmienia sie sylwetka, ale nigdy to nie wyrastają same mieśnie i nie robi sie taka sylwetka. Bez patrzenia i szukania starych zdjec Modrica i innych podobnych jestem przekonany ze oni wyglądają cały czas tak samo;d @trzaskal i to jest odpowiedź dla Pawła, co sie zmienia ;d
10 sierpnia 2013, 12:24 [cytuj]
Sandro:

"After 6 months and 25 days today is the day. the day of my RETURN TO THE FIELDS ..Thanks for all the support ... come on you spurs. I'M READY ...thanks GOD..."

:cwaniak:
Sandro: "After 6 months and 25 days today is the day. the day of my RETURN TO THE FIELDS ..Thanks for all the support ... come on you spurs. I'M READY ...thanks GOD..." :cwaniak:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=sktLM2UTMwY
Szkoda troche Espanyolu. Sandro ich pozabija...
http://www.youtube.com/watch?v=sktLM2UTMwY Szkoda troche Espanyolu. Sandro ich pozabija
10 sierpnia 2013, 17:41 [cytuj]
są składy juz?

ach dobra mam, przeszukuje jakieś zagraniczne fora Spursów a tu jak wół na oficjalnej stronie:

Lloris; Walker, Dawson, Fryers, Rose; Dembele, Chadli, Paulinho; Lennon, Soldado, Sigurdsson

Subs: Friedel, Kaboul, Naughton, Stewart, Huddlestone, Sandro, Townsend, Defoe
są składy juz? ach dobra mam, przeszukuje jakieś zagraniczne fora Spursów a tu jak wół na oficjalnej stronie: Lloris; Walker, Dawson, Fryers, Rose; Dembele, Chadli, Paulinho; Lennon, Soldado, Sigurdsson Subs: Friedel, Kaboul, Naughton, Stewart, Huddlestone, Sandro, Townsend, Defoe
10 sierpnia 2013, 17:51 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
są składy juz?

Lloris; Walker, Dawson, Fryers, Rose; Dembele, Chadli, Paulinho; Lennon, Soldado, Sigurdsson

Debiut Soldado i Paulinho :)
Lloris; Walker, Dawson, Fryers, Rose; Dembele, Chadli, Paulinho; Lennon, Soldado, Sigurdsson Debiut Soldado i Paulinho :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
10 sierpnia 2013, 17:54 [cytuj]
@up
juz znalazłem :szok: szukam gdzieś po foracha a na oficjalnej stronie jak wół. Ale dzięki :brawo:

No to tak, Bale brak czyli powoli można się przymierzać. I bardzo dobrze, bo mnie ta saga do szału doprowadza
@up juz znalazłem :szok: szukam gdzieś po foracha a na oficjalnej stronie jak wół. Ale dzięki :brawo: No to tak, Bale brak czyli powoli można się przymierzać. I bardzo dobrze, bo mnie ta saga do szału doprowadza
10 sierpnia 2013, 18:00 [cytuj]
Siggi na swojej pozycji, srodek mocny , jestem ciekaw Paulinho i Soldado a pozniej mam nadzieje zobaczyc Kaboula i Sandro.

Mysle ze Bale jednak zostanie mimo ze nie gra w sparingach
Siggi na swojej pozycji, srodek mocny , jestem ciekaw Paulinho i Soldado a pozniej mam nadzieje zobaczyc Kaboula i Sandro. Mysle ze Bale jednak zostanie mimo ze nie gra w sparingach
10 sierpnia 2013, 18:04 [cytuj]
Jak nie gra a na sparingi sporadycznie uczęszcza to będzie pożytek z niego na pewno :|
Jak nie gra a na sparingi sporadycznie uczęszcza to będzie pożytek z niego na pewno :|
10 sierpnia 2013, 21:07 [cytuj]
Mam prośbę, szukam całego meczu z espanyolem... : / Jak ktoś ma jakiś link to proszę podeślijcie. : ( Byłem w pracy, a bardzo chciałbym obejrzeć.
Mam prośbę, szukam całego meczu z espanyolem... : / Jak ktoś ma jakiś link to proszę podeślijcie. : ( Byłem w pracy, a bardzo chciałbym obejrzeć
10 sierpnia 2013, 22:11 [cytuj]
http://transfery.info/59769,hull-city-zmienia-nazwe :glupek:
http://transfery.info/59769,hull-city-zmienia-nazwe :glupek:
11 sierpnia 2013, 02:25 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Czyli ma się rozumieć, że jeden mecz rozegrany przez Soldado i Paulinho dają większe zgranie niż kilka sezonów w barwach Spurs? :ok:
Czyli ma się rozumieć, że jeden mecz rozegrany przez Soldado i Paulinho dają większe zgranie niż kilka sezonów w barwach Spurs? :ok:
11 sierpnia 2013, 03:07 [cytuj]
Co do Bale'a... Obawiam się, że jeśli zostanie w Spurs, to może być kompletnie nieprzygotowany do rozgrywek ligowych. Od jakiegoś czasu nie trenuje, ponadto rozegrał tylko jeden mecz w okresie przygotowawczym :glupek:
Co do Bale'a... Obawiam się, że jeśli zostanie w Spurs, to może być kompletnie nieprzygotowany do rozgrywek ligowych. Od jakiegoś czasu nie trenuje, ponadto rozegrał tylko jeden mecz w okresie przygotowawczym :glupek:
|<  <<  <  194  195  196  197  198    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się