Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  196  197  198  199  200    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
13 sierpnia 2013, 14:04 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
No i znowu to ja jestem ten zły...
Rozumiem że podejście do innych to zależy tutaj od stażu na forum tak? Jak ktoś jest krótko to sie przypierdalacie a między ta "elitą" co jest tu kilka lat to sie podlizujecie jeden drugiemu :brawo: spoko

Użytkownik: Robert
Data rejestracji: 2013.06.28

Użytkownik: Motorniczy
Data rejestracji: 2013.07.07

sprawdź nim napiszesz głupotę, kilka dni wcześniej sie zalogowałem:luzik:

jak widzisz, robisz znowu problem tam gdzie go nie ma :F
Użytkownik: Robert Data rejestracji: 2013.06.28 Użytkownik: Motorniczy Data rejestracji: 2013.07.07 sprawdź nim napiszesz głupotę, kilka dni wcześniej sie zalogowałem:luzik: jak widzisz, robisz znowu problem tam gdzie go nie ma :F
13 sierpnia 2013, 14:09 [cytuj]
to nie tylko o to chodzi, ja widzę podejście innych. Dziwna ta społecznosc tutaj

A tak w zasadzie to ogólnie napisałem, jedną koszulkę sprzed 2 sezonów mam.
to nie tylko o to chodzi, ja widzę podejście innych. Dziwna ta społecznosc tutaj A tak w zasadzie to ogólnie napisałem, jedną koszulkę sprzed 2 sezonów mam
13 sierpnia 2013, 14:25 [cytuj]
chińska podróbka? ja chce wspierać klub :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 sierpnia 2013, 14:29 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to nie tylko o to chodzi, ja widzę podejście innych. Dziwna ta społecznosc tutaj

A tak w zasadzie to ogólnie napisałem, jedną koszulkę sprzed 2 sezonów mam

tylko ze w odniesieniu do mnie to było nieco dziwne ;)
tylko ze w odniesieniu do mnie to było nieco dziwne ;)
13 sierpnia 2013, 15:01 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Szit? :wysmiewacz: Przecież jest świetnie odwzorowana. Ale rozumiem że z ciebie taki "znawca" i świetnie widzisz różnice

Zluzuj majty chłopie. Ja tylko powiedziałem co o tym sądzę. Z resztą lepiej wesprzeć klub. A co do tego kto jaki ma staż, sram na to kto ile ma napisanych postów czy komentarzy, jak nie gada głupot to jest ok. Pis joł
Zluzuj majty chłopie. Ja tylko powiedziałem co o tym sądzę. Z resztą lepiej wesprzeć klub. A co do tego kto jaki ma staż, sram na to kto ile ma napisanych postów czy komentarzy, jak nie gada głupot to jest ok. Pis joł
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
13 sierpnia 2013, 16:42 [cytuj]
nie pis tylko pisior :-)
nie pis tylko pisior :-)
13 sierpnia 2013, 17:36 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Orginały też z Chin. Tak, czy tak wspiera się chińską armię narodowo-wyzwoleńczą.
Orginały też z Chin. Tak, czy tak wspiera się chińską armię narodowo-wyzwoleńczą
13 sierpnia 2013, 19:58 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
No i znowu to ja jestem ten zły...
Rozumiem że podejście do innych to zależy tutaj od stażu na forum tak? Jak ktoś jest krótko to sie przypierdalacie a między ta "elitą" co jest tu kilka lat to sie podlizujecie jeden drugiemu :brawo: spoko

Wcale nie chodzi o staż, tylko o to że chcesz wpierać firmę która okrada "Twój"/nasz ukochany klub, nic dziwnego, że się chłopaki poirytowali. Kupując starszy model, ale orginalny nie wspierasz oszustów, którzy chcą żerować na naszym klubie
Wcale nie chodzi o staż, tylko o to że chcesz wpierać firmę która okrada "Twój"/nasz ukochany klub, nic dziwnego, że się chłopaki poirytowali. Kupując starszy model, ale orginalny nie wspierasz oszustów, którzy chcą żerować na naszym klubie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 sierpnia 2013, 20:04 [cytuj]
panowie jesteście w stanie polecić jakiś tani nocleg w okolicach Amsterdamu?
panowie jesteście w stanie polecić jakiś tani nocleg w okolicach Amsterdamu?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 sierpnia 2013, 21:39 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=-YijI2CyrTk
BUEHEHEHE
http://www.youtube.com/watch?v=-YijI2CyrTk BUEHEHEHE
13 sierpnia 2013, 22:09 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OYBiFY9LDlU

Zapowiedź sezonu 2013/2014 ! :muza:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OYBiFY9LDlU Zapowiedź sezonu 2013/2014 ! :muza:
14 sierpnia 2013, 12:29 [cytuj]
Wy też nie możecie już spać po nocach i kilka razy dziennie czyścicie/prasujecie swoje koszulki i szaliki Tottenhamu? Szczerze mówiąc, ja już jestem u kresu wytrzymałości :D Zapierdalaj, czasie!

I jeszcze a propos tego filmiku powyżej - staram sobie wmawiać, że życie bez Bale'a byłoby znośne, ale za każdym razem jak widzę jego bramki, zmieniam zdanie ;(
Wy też nie możecie już spać po nocach i kilka razy dziennie czyścicie/prasujecie swoje koszulki i szaliki Tottenhamu? Szczerze mówiąc, ja już jestem u kresu wytrzymałości :D Zapierdalaj, czasie! I jeszcze a propos tego filmiku powyżej - staram sobie wmawiać, że życie bez Bale'a byłoby znośne, ale za każdym razem jak widzę jego bramki, zmieniam zdanie ;(
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 sierpnia 2013, 14:12 [cytuj]
Wiadomo, kiedy będzie strój nr 3 pokazany?
Wiadomo, kiedy będzie strój nr 3 pokazany?
14 sierpnia 2013, 20:54 [cytuj]
MatMar, mam to samo :D
MatMar, mam to samo :D
14 sierpnia 2013, 21:04 [cytuj]
Eriksen genialny free-kick, na potwirdzenie moich słów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2013, 22:56 [cytuj]
varba powiedział/a:
. I nic więcej;(
I nic więcej;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
Szczerze mówiąc, to z trybun gra Eriksena nie wyglądała jakoś za specjalnie (poza wolnym, oczywiście). Można brać, ale za maks 10 baniek.
Szczerze mówiąc, to z trybun gra Eriksena nie wyglądała jakoś za specjalnie (poza wolnym, oczywiście). Można brać, ale za maks 10 baniek
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 sierpnia 2013, 23:11 [cytuj]
był cały czas pod grą, on potrafi w każdej chwili odpalić takie podanie ze z tego moze być bramka, no i w tym meczu tak miał, na pewno w 2 połowie, bo 1 nie widziałem;)

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53716,title,Transfer-Pawlowskiego-do-Malagi-anulowany,wid,15900481,wiadomosc.html

no to pograne w Maladze
był cały czas pod grą, on potrafi w każdej chwili odpalić takie podanie ze z tego moze być bramka, no i w tym meczu tak miał, na pewno w 2 połowie, bo 1 nie widziałem;) http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53716,title,Transfer-Pawlowskiego-do-Malagi-anulowany,wid,15900481,wiadomosc.html no to pograne w Maladze
15 sierpnia 2013, 01:08 [cytuj]
moim zdaniem w 1 zaprezentował sie duzo lepiej niz w 2, mial okazje do pokazania sie, zajebisty wolny i pare ladnych, konkretnych podan.
moim zdaniem w 1 zaprezentował sie duzo lepiej niz w 2, mial okazje do pokazania sie, zajebisty wolny i pare ladnych, konkretnych podan
15 sierpnia 2013, 04:44 [cytuj]
Just stumbled across this article and thought I'd share it with you, I believe it's an article from the daily express originally, I pray it's true as I'm sure do you lol TC

EXCLUSIVE: Tottenham to chase big-name signings to persuade Gareth Bale to stay

Daniel Levy will make his pitch to persuade Gareth Bale to stay at Tottenham in the next 24 hours by telling him big names are coming.

Tottenham majority shareholder Joe Lewis will allow Levy to carry on spending this summer on at least three big signings, with Spurs having already splashed out £50m on new players.

Lewis wants Bale to spurn the advances of Real Madrid and give Spurs one more year because he believes with the top three clubs – Manchester United, Manchester City and Chelsea – all in transition under new managers, a serious title challenge is within their grasp.

Lewis wants Bale to lead that assault, with the promise that the Welshman can go next summer when Spurs recoup the money they have spent by entering the Champions League.

The top two targets before the transfer window shuts on September 2 are Roma’s Argentina winger Erik Lamela, who will cost about £30m, and Ajax’s £8m Denmark midfielder Christian Eriksen.

Spurs will also compete with Liverpool for Anzhi Makhachkala’s £30m Brazilian striker Willian.

Also on the shopping list is Croatian teenager Alen Halilovic, dubbed the ‘new Luka Modric’, for whom a £12.9m deal has already been agreed with Dinamo Zagreb.

Levy has told Real he will accept nothing less than £105m for Bale, but there are now major doubts as to whether the Spanish club will be able to come up with the cash. Real have so far offered £86m, which was dismissed by Levy.

But Tottenham are still steeling themselves for another Madrid bid.

Spurs have already brought in Brazilian midfielder Paulinho, striker Roberto Soldado, and winger Nacer Chadli, with Etienne Capoue’s £9m move from Toulouse set to be completed within days.

Interesting ;)
Just stumbled across this article and thought I'd share it with you, I believe it's an article from the daily express originally, I pray it's true as I'm sure do you lol TC EXCLUSIVE: Tottenham to chase big-name signings to persuade Gareth Bale to stay Daniel Levy will make his pitch to persuade Gareth Bale to stay at Tottenham in the next 24 hours by telling him big names are coming. Tottenham majority shareholder Joe Lewis will allow Levy to carry on spending this summer on at least three big signings, with Spurs having already splashed out £50m on new players. Lewis wants Bale to spurn the advances of Real Madrid and give Spurs one more year because he believes with the top three clubs – Manchester United, Manchester City and Chelsea – all in transition under new managers, a serious title challenge is within their grasp. Lewis wants Bale to lead that assault, with the promise that the Welshman can go next summer when Spurs recoup the money they have spent by entering the Champions League. The top two targets before the transfer window shuts on September 2 are Roma’s Argentina winger Erik Lamela, who will cost about £30m, and Ajax’s £8m Denmark midfielder Christian Eriksen. Spurs will also compete with Liverpool for Anzhi Makhachkala’s £30m Brazilian striker Willian. Also on the shopping list is Croatian teenager Alen Halilovic, dubbed the ‘new Luka Modric’, for whom a £12.9m deal has already been agreed with Dinamo Zagreb. Levy has told Real he will accept nothing less than £105m for Bale, but there are now major doubts as to whether the Spanish club will be able to come up with the cash. Real have so far offered £86m, which was dismissed by Levy. But Tottenham are still steeling themselves for another Madrid bid. Spurs have already brought in Brazilian midfielder Paulinho, striker Roberto Soldado, and winger Nacer Chadli, with Etienne Capoue’s £9m move from Toulouse set to be completed within days. Interesting ;)
|<  <<  <  196  197  198  199  200    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się