Forum dyskusyjne
15 sierpnia 2013, 08:33 [cytuj]
varba powiedział/a:
Wcale nie chodzi o staż, tylko o to że chcesz wpierać firmę która okrada "Twój"/nasz ukochany klub, nic dziwnego, że się chłopaki poirytowali. Kupując starszy model, ale orginalny nie wspierasz oszustów, którzy chcą żerować na naszym klubie
przecież pisałem że mam koszulke sprzed 2 lat (oryginalną żeby nie było), to że wkleiłem linka i zapytałem co sadzicie to znaczy że chcę kupić? Nie nie chciałem
Jak gość pytał o jakąś tańszą alternatywę to wkleiłem, proste. Ale jak zawsze hejty na mnie, tak to jest jak sie wpierdala jak sie całej sytuacji nie zna
przecież pisałem że mam koszulke sprzed 2 lat (oryginalną żeby nie było), to że wkleiłem linka i zapytałem co sadzicie to znaczy że chcę kupić? Nie nie chciałem
Jak gość pytał o jakąś tańszą alternatywę to wkleiłem, proste. Ale jak zawsze hejty na mnie, tak to jest jak sie wpierdala jak sie całej sytuacji nie zna
15 sierpnia 2013, 10:12 [cytuj]
co za debil umieścił czerwone logo AIA na nasz strój w rozgrywkach europejskich ?!?!??!?!
co za debil umieścił czerwone logo AIA na nasz strój w rozgrywkach europejskich ?!?!??!?!
To dare is to do.
15 sierpnia 2013, 10:18 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-announces-aia-as-cup-shirt-partner-150813/
Nowe koszulki na LE i puchary.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-announces-aia-as-cup-shirt-partner-150813/
Nowe koszulki na LE i puchary
15 sierpnia 2013, 10:22 [cytuj]
saikor powiedział/a:
ja
ja
15 sierpnia 2013, 11:46 [cytuj]
Fajnie, ze mamy drugiego sponsora. No i widac, ze nasz pozycja na rynku azjatyckim sie wzmacnia. Przydalby sie jakis grajek z tamtych stron do tego.
Ciekawa sprawa:
http://www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8&feature=youtu.be
Szczegolnie akcja od 1:20.
Fajnie, ze mamy drugiego sponsora. No i widac, ze nasz pozycja na rynku azjatyckim sie wzmacnia. Przydalby sie jakis grajek z tamtych stron do tego. ;)
Ciekawa sprawa:
http://www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8&feature=youtu.be
Szczegolnie akcja od 1:20. :D
LMAO
15 sierpnia 2013, 11:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Pytałeś się co o tym sądzicie. Napisałem co o tym myślę i na mnie najechałeś. Po kiego pytasz się jakie kto ma opinie na ten temat skoro jak jest nie po twojej myśli to od razu najeżdżasz? Ogarnij chłopie.
A z innej beczki, daruj sobie wpisy na temat stażu poszczególnych użytkowników, nikt się nikomu nie podlizuje. Zachowujesz się jak dzieciak, nazywasz innych hipokrytami gdy oni zwrócili ci uwagę na temat tego babola o Gallasie pod artykułem z Big Tomem i Jakem. Nie dziwię się, że coraz mniej starszych użytkowników się udziela na tym forum...
Pytałeś się co o tym sądzicie. Napisałem co o tym myślę i na mnie najechałeś. Po kiego pytasz się jakie kto ma opinie na ten temat skoro jak jest nie po twojej myśli to od razu najeżdżasz? Ogarnij chłopie.
A z innej beczki, daruj sobie wpisy na temat stażu poszczególnych użytkowników, nikt się nikomu nie podlizuje. Zachowujesz się jak dzieciak, nazywasz innych hipokrytami gdy oni zwrócili ci uwagę na temat tego babola o Gallasie pod artykułem z Big Tomem i Jakem. Nie dziwię się, że coraz mniej starszych użytkowników się udziela na tym forum
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
15 sierpnia 2013, 15:38 [cytuj]
No, no. Co ja widzę. Wszystkie 3 mecze będą na platformie nc+
Family, n sport i C+
No, no. Co ja widzę. Wszystkie 3 mecze będą na platformie nc+
Family, n sport i C+ :brawo:
15 sierpnia 2013, 16:57 [cytuj]
Czwartek:
nSport HD
18.15 Dospel Włókniarz Częstochowa - Unia Tarnów (Tomasz Dryła; reporter: J. Zborowski; studio: G. Waliszko)
Piątek:
CANAL+ Sport HD
20.25 Sochaux - Lyon (Tomasz Smokowski, Stefan Białas)
05.00 Los Angeles Sparks - Indiana Fever (Wojciech Michałowicz)
Sobota:
CANAL+ Sport HD
12.25 Premier League: Zapowiedź kolejki (Przemysław Pełka, Rafał Nahorny)
13.40 Liverpool - Stoke (Przemysław Pełka, Przemysław Rudzki)
15.55 Arsenal - Aston Villa (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny)
18.45 GP Łotwy (Piotr Olkowicz; reporter: Filip Adamus; studio: Michał Łopaciński)
22.55 Valencia - Malaga (Piotr Laboga, Leszek Orłowski)
CANAL+ Family HD
18.25 Swansea - Manchester United (Adam Marchliński, Przemysław Rudzki)
nSport HD
16.55 Marsylia - Evian (Krzysztof Marciniak, Stefan Białas)
Niedziela:
CANAL+ Sport HD
14.25 Crystal Palace - Tottenham (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny)
16.55 Chelsea - Hull (Marcin Rosłoń, Przemysław Rudzki)
18.55 Barcelona - Levante (Piotr Laboga, Krzysztof Przytuła)
20.55 Real Madryt - Betis (Rafał Wolski, Leszek Orłowski)
23.00 Sport+ (Rafał Dębiński)
CANAL+ Family HD
20.55 PSG - Ajaccio (Rafał Dębiński, Stefan Białas)
nSport HD
15.45 Fogo Unia Leszno - Stal Gorzów (Tomasz Dryła)
18.15 Stelmet Falubaz Zielona Góra - Dospel Włókniarz Częstochowa (Piotr Olkowicz; reporter: Filip Adamus; studio: Michał Łopaciński)
KANAŁ 36 NC+
22.55 Sevilla - Atletico Madryt (Żelisław Żyżyński, Leszek Orłowski)
Poniedziałek:
CANAL+ Sport HD
20.55 Manchester City - Newcastle (Marcin Rosłoń, Wojciech Jagoda)
Wtorek:
CANAL+ Sport HD
16.55 Szachtar Karaganda - Celtic Glasgow (Adam Marchliński, Rafał Nahorny; skrót do studia LM: Rafał Nahorny)
19.45 Studio LM (Marcin Rosłoń, Sergiusz Ryczel; goście: Przemysław Rudzki, Grzegorz Mielcarski, Sławomir Stempniewski [po meczu])
20.40 PSV - AC Milan (Przemysław Pełka, Tomasz Lipiński; skrót do studia LM: Grzegorz Milko)
CANAL+ Family 2 HD
20.40 Pacos De Fereira - Zenit (Edward Durda, Wojciech Jagoda; skrót do studia LM: Żelisław Żyżyński)
nSport HD
20.40 Lyon - Sociedad (Rafał Dębiński, Leszek Orłowski; skrót do studia LM: Krzysztof Marciniak)
KANAŁ 36 NC+
20.40 Victoria Pilzno - MK Maribor (Cezary Olbrycht, Maciej Murawski; skrót do studia LM: Piotr Laboga)
KANAŁ 37 NC+
20.40 Multiliga+ (Piotr Karpiński)
Środa:
CANAL+ HD
19.45 Studio LM (Rafał Dębiński, Krzysztof Marciniak; goście: Krzysztof Przytuła, Dariusz Tuzimek, Sławomir Stempniewski [po meczu])
20.40 Steaua - Legia (Rafał Wolski, Kazimierz Węgrzyn; skrót do studia LM: Żelisław Żyżyński)
CANAL+ Sport HD
20.40 Fenerbahce - Arsenal (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny; skrót do studia LM: Tomasz Lipiński)
CANAL+ Family 2 HD
20.40 Schalke - PAOK Saloniki (Przemysław Pełka, Leszek Orłowski; skrót do studia LM: Sergiusz Ryczel)
nSport HD
20.40 Dinamo - Austria Wiedeń (Grzegorz Milko, Maciej Murawski; skrót do studia LM: Cezary Olbrycht)
KANAŁ 36 NC+:
20.40 Ludogorets - FC Basel (Edward Durda, Wojciech Jagoda; skrót do studia LM: Piotr Laboga)
KANAŁ 37 NC+
Twarowski Nahorny <3
Wreszcie LM komentuje ekipa C+ no i Pan Sławek w tej ekipie <3
Czwartek:
nSport HD
18.15 Dospel Włókniarz Częstochowa - Unia Tarnów (Tomasz Dryła; reporter: J. Zborowski; studio: G. Waliszko)
Piątek:
CANAL+ Sport HD
20.25 Sochaux - Lyon (Tomasz Smokowski, Stefan Białas)
05.00 Los Angeles Sparks - Indiana Fever (Wojciech Michałowicz)
Sobota:
CANAL+ Sport HD
12.25 Premier League: Zapowiedź kolejki (Przemysław Pełka, Rafał Nahorny)
13.40 Liverpool - Stoke (Przemysław Pełka, Przemysław Rudzki)
15.55 Arsenal - Aston Villa (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny)
18.45 GP Łotwy (Piotr Olkowicz; reporter: Filip Adamus; studio: Michał Łopaciński)
22.55 Valencia - Malaga (Piotr Laboga, Leszek Orłowski)
CANAL+ Family HD
18.25 Swansea - Manchester United (Adam Marchliński, Przemysław Rudzki)
nSport HD
16.55 Marsylia - Evian (Krzysztof Marciniak, Stefan Białas)
Niedziela:
CANAL+ Sport HD
14.25 Crystal Palace - Tottenham (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny)
16.55 Chelsea - Hull (Marcin Rosłoń, Przemysław Rudzki)
18.55 Barcelona - Levante (Piotr Laboga, Krzysztof Przytuła)
20.55 Real Madryt - Betis (Rafał Wolski, Leszek Orłowski)
23.00 Sport+ (Rafał Dębiński)
CANAL+ Family HD
20.55 PSG - Ajaccio (Rafał Dębiński, Stefan Białas)
nSport HD
15.45 Fogo Unia Leszno - Stal Gorzów (Tomasz Dryła)
18.15 Stelmet Falubaz Zielona Góra - Dospel Włókniarz Częstochowa (Piotr Olkowicz; reporter: Filip Adamus; studio: Michał Łopaciński)
KANAŁ 36 NC+
22.55 Sevilla - Atletico Madryt (Żelisław Żyżyński, Leszek Orłowski)
Poniedziałek:
CANAL+ Sport HD
20.55 Manchester City - Newcastle (Marcin Rosłoń, Wojciech Jagoda)
Wtorek:
CANAL+ Sport HD
16.55 Szachtar Karaganda - Celtic Glasgow (Adam Marchliński, Rafał Nahorny; skrót do studia LM: Rafał Nahorny)
19.45 Studio LM (Marcin Rosłoń, Sergiusz Ryczel; goście: Przemysław Rudzki, Grzegorz Mielcarski, Sławomir Stempniewski [po meczu])
20.40 PSV - AC Milan (Przemysław Pełka, Tomasz Lipiński; skrót do studia LM: Grzegorz Milko)
CANAL+ Family 2 HD
20.40 Pacos De Fereira - Zenit (Edward Durda, Wojciech Jagoda; skrót do studia LM: Żelisław Żyżyński)
nSport HD
20.40 Lyon - Sociedad (Rafał Dębiński, Leszek Orłowski; skrót do studia LM: Krzysztof Marciniak)
KANAŁ 36 NC+
20.40 Victoria Pilzno - MK Maribor (Cezary Olbrycht, Maciej Murawski; skrót do studia LM: Piotr Laboga)
KANAŁ 37 NC+
Środa:
CANAL+ HD
19.45 Studio LM (Rafał Dębiński, Krzysztof Marciniak; goście: Krzysztof Przytuła, Dariusz Tuzimek, Sławomir Stempniewski [po meczu])
20.40 Steaua - Legia (Rafał Wolski, Kazimierz Węgrzyn; skrót do studia LM: Żelisław Żyżyński)
CANAL+ Sport HD
20.40 Fenerbahce - Arsenal (Andrzej Twarowski, Rafał Nahorny; skrót do studia LM: Tomasz Lipiński)
CANAL+ Family 2 HD
20.40 Schalke - PAOK Saloniki (Przemysław Pełka, Leszek Orłowski; skrót do studia LM: Sergiusz Ryczel)
nSport HD
20.40 Dinamo - Austria Wiedeń (Grzegorz Milko, Maciej Murawski; skrót do studia LM: Cezary Olbrycht)
KANAŁ 36 NC+:
20.40 Ludogorets - FC Basel (Edward Durda, Wojciech Jagoda; skrót do studia LM: Piotr Laboga)
KANAŁ 37 NC+
Twarowski Nahorny <3
Wreszcie LM komentuje ekipa C+ no i Pan Sławek w tej ekipie <3
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
dzięki wielki jin, czekam na to od dobrych kilku dni
dzięki wielki jin, czekam na to od dobrych kilku dni :ok:
15 sierpnia 2013, 17:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
dzięki wielki jin, czekam na to od dobrych kilku dni

Ja w przeciwieństwie to większości tu obecnych jestem fanem Piłki, nie tylko Tottenhamu i LM wciągam nosem kiedy tylko mogę(poza meczami wooli) Dla mnie to jest zajebista chwila zobaczyć komentarz ludzi od C+ w LM. Mr. Nahorny zrobi takie show, że głowa boli. Przemki(Pełka Rudzki) też nieźle działają w dziupli. No i Pan Sławek vel podniebny krążownik. Dla mnie najbardziej uczciwa osoba w polskiej piłce i środowisku sędziowskim(chociaż casus Wita Żelazki czasami nakazuje ugryźć się w język i nie rzucać takich pochwał)
Ja w przeciwieństwie to większości tu obecnych jestem fanem Piłki, nie tylko Tottenhamu i LM wciągam nosem kiedy tylko mogę(poza meczami wooli) Dla mnie to jest zajebista chwila zobaczyć komentarz ludzi od C+ w LM. Mr. Nahorny zrobi takie show, że głowa boli. Przemki(Pełka Rudzki) też nieźle działają w dziupli. No i Pan Sławek vel podniebny krążownik. Dla mnie najbardziej uczciwa osoba w polskiej piłce i środowisku sędziowskim(chociaż casus Wita Żelazki czasami nakazuje ugryźć się w język i nie rzucać takich pochwał)
15 sierpnia 2013, 17:55 [cytuj]
hehe, ja też dużo oglądam. Angielskiej piłki to naszych przeważnie. Reszte nie bardzo lubie oglądać. Ale inne ligi lubię. LM to obowiązkowo, LE też oglądam. Czasem nawet Ligue 1 to co puszczą na C+. Bundesliga też się zdarzy. A i dużo T-Mobile ekstraklasy oglądam
Rozumiem że jako fan redakcji C+ masz w paluszku wszystkie Ligi + od kuchni
Smokowski aka Szwedzki kucharz
hehe, ja też dużo oglądam. Angielskiej piłki to naszych przeważnie. Reszte nie bardzo lubie oglądać. Ale inne ligi lubię. LM to obowiązkowo, LE też oglądam. Czasem nawet Ligue 1 to co puszczą na C+. Bundesliga też się zdarzy. A i dużo T-Mobile ekstraklasy oglądam :plask:
Rozumiem że jako fan redakcji C+ masz w paluszku wszystkie Ligi + od kuchni :ok:
Smokowski aka Szwedzki kucharz :rotfl:
15 sierpnia 2013, 21:22 [cytuj]
Jin tae ,a nie wydaje Ci się ,że ten Stempniewski zawsze broni sędziów (oczywiście czasami poprostu sie tego nie da zrobić) ,ale np w analogicznych sytuacjach ,całkowicie odmienne decyzje dwóch różnych sędziów ,a on i tak wtedy ZAWSZE(bo czasmai są takie niejednoznaczne,trudne do oceny sytuacje) na siłę udowadnia ,że sędziowie dobrze zrobili.
Nawet raz go nabrali. Pokazali sytuację i powiedzieli ,że sędzia podjął taką decyzję ,on oczywiście powiedział ,że dobrze zrobił. Wtedy mu powiedzieli ,że decyzja sędziego tak naprawdę była odwrotna ,a on wtedy (trochę poczerwieniał) i zaczął znów mówić ,że sędzia dobrze zrobił
ale ja aż tak bardzo często nie oglądam tej ligi+extra,więc mogłem odnieść mylne wrażenie
btw będzie liga typera w tym sezonie??????
Jin tae ,a nie wydaje Ci się ,że ten Stempniewski zawsze broni sędziów (oczywiście czasami poprostu sie tego nie da zrobić) ,ale np w analogicznych sytuacjach ,całkowicie odmienne decyzje dwóch różnych sędziów ,a on i tak wtedy ZAWSZE(bo czasmai są takie niejednoznaczne,trudne do oceny sytuacje) na siłę udowadnia ,że sędziowie dobrze zrobili.
Nawet raz go nabrali. Pokazali sytuację i powiedzieli ,że sędzia podjął taką decyzję ,on oczywiście powiedział ,że dobrze zrobił. Wtedy mu powiedzieli ,że decyzja sędziego tak naprawdę była odwrotna ,a on wtedy (trochę poczerwieniał) i zaczął znów mówić ,że sędzia dobrze zrobił :D
ale ja aż tak bardzo często nie oglądam tej ligi+extra,więc mogłem odnieść mylne wrażenie
15 sierpnia 2013, 22:20 [cytuj]
Widzę, że SAF przekazał Moyesowi to co najlepiej robi:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256291
Widzę, że SAF przekazał Moyesowi to co najlepiej robi:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256291
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
Czyli w czerwonej części Manchesteru dalej po staremu ??
Czyli w czerwonej części Manchesteru dalej po staremu ?? :D
15 sierpnia 2013, 23:23 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Czyli w czerwonej części Manchesteru dalej po staremu ??

bedzie jak Moyes osiwieje
bedzie jak Moyes osiwieje :rotfl:
15 sierpnia 2013, 23:31 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Nawet raz go nabrali. Pokazali sytuację i powiedzieli ,że sędzia podjął taką decyzję ,on oczywiście powiedział ,że dobrze zrobił. Wtedy mu powiedzieli ,że decyzja sędziego tak naprawdę była odwrotna ,a on wtedy (trochę poczerwieniał) i zaczął znów mówić ,że sędzia dobrze zrobił
Ostatnio nie broni, często krytykuje i tłumaczy dlaczego sędzia popełnił błąd(złe ustawienie na boisku etc) W pewnych kwestiach się z nim zgadzam, bo większość rzeczy sędziowie oceniają ok, a wywlekane są te złe i tak się obraz potem zaciera. Jedyne z czym się nie zgodzę, to wyrzucenie Siejewicza. Zakaz grania u buka to czysta fikcja. Każdy może zagrać na ciotkę, wuja, kuzyna(wystarczy że poda wyniki jakie ma obstawić) Jeśli sędzia piłkarski obstawia mecze rugby, kosza czy jazdy konnej to why not? Owszem kara za złamanie regulaminu się należy, ale degradacja do 2/3 ligi? Głupi pomysł.
Ostatnio nie broni, często krytykuje i tłumaczy dlaczego sędzia popełnił błąd(złe ustawienie na boisku etc) W pewnych kwestiach się z nim zgadzam, bo większość rzeczy sędziowie oceniają ok, a wywlekane są te złe i tak się obraz potem zaciera. Jedyne z czym się nie zgodzę, to wyrzucenie Siejewicza. Zakaz grania u buka to czysta fikcja. Każdy może zagrać na ciotkę, wuja, kuzyna(wystarczy że poda wyniki jakie ma obstawić) Jeśli sędzia piłkarski obstawia mecze rugby, kosza czy jazdy konnej to why not? Owszem kara za złamanie regulaminu się należy, ale degradacja do 2/3 ligi? Głupi pomysł
16 sierpnia 2013, 00:19 [cytuj]
ale złamał regulamin pod którym sie podpisywał
niby obstawiał Radwańską, gdzie to nie było możliwe zeby ją obstawiał
2/3 liga?
to on nie został całkiem wywalony?
to za 2 lata z powrotem zobaczymy go w ekstraklasie
ale złamał regulamin pod którym sie podpisywał ;)
niby obstawiał Radwańską, gdzie to nie było możliwe zeby ją obstawiał;)
2/3 liga?
to on nie został całkiem wywalony?:szok:
to za 2 lata z powrotem zobaczymy go w ekstraklasie ;)
16 sierpnia 2013, 00:34 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ale złamał regulamin pod którym sie podpisywał
niby obstawiał Radwańską, gdzie to nie było możliwe zeby ją obstawiał
2/3 liga?
to on nie został całkiem wywalony?
to za 2 lata z powrotem zobaczymy go w ekstraklasie

okręgówkę może sędziować u siebie. Hazard to horoba(znam to prawie że z autopsji) nawet niewinne automaty do blackjacka czy jednorękie potrafią zrujnować życie. Ludziom trzeba dać szansę i tak jak powiedział szef arbitrów lepiej jest komuś pomóc wiedząc, że ma problem niż go od razu wywalić na zbity pysk
okręgówkę może sędziować u siebie. Hazard to horoba(znam to prawie że z autopsji) nawet niewinne automaty do blackjacka czy jednorękie potrafią zrujnować życie. Ludziom trzeba dać szansę i tak jak powiedział szef arbitrów lepiej jest komuś pomóc wiedząc, że ma problem niż go od razu wywalić na zbity pysk
16 sierpnia 2013, 00:42 [cytuj]
Jeszcze a propos komentatorów, to ciekawe kiedy w Polskiej edycji Fify zmienią komentatorów bo Szaranowicz i Szpakowski są bardzo słabi, zwłaszcza w grze. Zastępstwo? Moi wymarzeni kandydaci to Twarowski i Nahorny
http://www.youtube.com/watch?v=FGtYjlySjwQ
Jeszcze a propos komentatorów, to ciekawe kiedy w Polskiej edycji Fify zmienią komentatorów bo Szaranowicz i Szpakowski są bardzo słabi, zwłaszcza w grze. Zastępstwo? Moi wymarzeni kandydaci to Twarowski i Nahorny. http://www.youtube.com/watch?v=FGtYjlySjwQ
16 sierpnia 2013, 07:58 [cytuj]
Wrzud powiedział/a:
Jeszcze a propos komentatorów, to ciekawe kiedy w Polskiej edycji Fify zmienią komentatorów bo Szaranowicz i Szpakowski są bardzo słabi, zwłaszcza w grze. Zastępstwo? Moi wymarzeni kandydaci to Twarowski i Nahorny.
To chyba marzenie milionów
Ale raczej to się nie zmieni szybko. Tyle lat to już jest, oni w większości to tylko nazwiska dogrywają nowe bo jakby większość komentarzy jest z poprzednich serii. Ja akurat 13 nie kupiłem, kupowałem wcześniejsze 3 odsłony i stwierdziłem po cholere mam kupować praktycznie to samo co 12 tylko składy zmienione

siedze na Angielskim komentarzu. Coś cienko mi idzie, przeszedłem z WBA do Liverpoolu i dobre baty

tyle grac lat i dalej nie umieć

To chyba marzenie milionów :luzik:
Ale raczej to się nie zmieni szybko. Tyle lat to już jest, oni w większości to tylko nazwiska dogrywają nowe bo jakby większość komentarzy jest z poprzednich serii. Ja akurat 13 nie kupiłem, kupowałem wcześniejsze 3 odsłony i stwierdziłem po cholere mam kupować praktycznie to samo co 12 tylko składy zmienione :rotfl: siedze na Angielskim komentarzu. Coś cienko mi idzie, przeszedłem z WBA do Liverpoolu i dobre baty :blee: tyle grac lat i dalej nie umieć :D:D