Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2013, 11:32 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151642416833505&set=a.10151642416018505.1073741874.351687753504&type=1&theater
no i bedzie jajo przez AVB
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151642416833505&set=a.10151642416018505.1073741874.351687753504&type=1&theater
no i bedzie jajo przez AVB :rotfl:
16 sierpnia 2013, 12:03 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Przemki(Pełka Rudzki) też nieźle działają w dziupli.
Pełka spoko, ale Rudzkiego nie mogę zdzierżyć. Palant uważa się na najmądrzejszego na świecie, eksperta we wszystkim, bo on przecież w Anglii mieszkał i pracował, to wie lepiej. Poza tym krytykuje dosłownie WSZYSTKO, co polskie - Polacy to oczywiście złodzieje, żule, w dodatku kreatury zacofane o 1000 lat. No nie lubię gościa
Pełka spoko, ale Rudzkiego nie mogę zdzierżyć. Palant uważa się na najmądrzejszego na świecie, eksperta we wszystkim, bo on przecież w Anglii mieszkał i pracował, to wie lepiej. Poza tym krytykuje dosłownie WSZYSTKO, co polskie - Polacy to oczywiście złodzieje, żule, w dodatku kreatury zacofane o 1000 lat. No nie lubię gościa :F
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
16 sierpnia 2013, 12:26 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Pełka spoko, ale Rudzkiego nie mogę zdzierżyć. Palant uważa się na najmądrzejszego na świecie, eksperta we wszystkim, bo on przecież w Anglii mieszkał i pracował, to wie lepiej. Poza tym krytykuje dosłownie WSZYSTKO, co polskie - Polacy to oczywiście złodzieje, żule, w dodatku kreatury zacofane o 1000 lat. No nie lubię gościa

Polacy za granicą owszem. W momencie braku otwartych granic o pracę starali się wyselekcjonowani specjaliści(niewychowana gówniarzeria nie, bo dla nich było za trudne załatwić pozwolenie na pracę) Teraz przy otwartych granicach nazwalało się tu masę lekko mówiąc mętów, którzy robią renomę jaką robią.
Rudzki wiedzę ma, wiedzę większą od 3/4 dziennikarzy sportowych w Polsce. Wyprowadził redakcję sportową FAKTU na prostą, a to wielka sztuka. Polskie nie oznacza z definicji dobre. Krytykował zachowanie rodziców Janowicza(którzy płakali na konferencji, że musieli sami syna posyłać za swoje pieniądze do szkoły i na tenis). Dobrze krytykował. Krytykował Radwańską po Londynie i dobrze krytykował(dziewuszysko myśli, że jest naszą dumą narodową xD) krytykuje obecnych reprezentantów za aferę z orange i dobrze prawi. Gra w reprze powinna być za darmo ewentualnie pieniądze przekazywane na cele charytatywne.
Nie chcę go bronić, ale z dziennikarzy sportowych to podsumowując on ma jedne z największych umiejętności i wiedzę odnośnie sportu(a piłki to już szczególnie)
Polacy za granicą owszem. W momencie braku otwartych granic o pracę starali się wyselekcjonowani specjaliści(niewychowana gówniarzeria nie, bo dla nich było za trudne załatwić pozwolenie na pracę) Teraz przy otwartych granicach nazwalało się tu masę lekko mówiąc mętów, którzy robią renomę jaką robią.
Rudzki wiedzę ma, wiedzę większą od 3/4 dziennikarzy sportowych w Polsce. Wyprowadził redakcję sportową FAKTU na prostą, a to wielka sztuka. Polskie nie oznacza z definicji dobre. Krytykował zachowanie rodziców Janowicza(którzy płakali na konferencji, że musieli sami syna posyłać za swoje pieniądze do szkoły i na tenis). Dobrze krytykował. Krytykował Radwańską po Londynie i dobrze krytykował(dziewuszysko myśli, że jest naszą dumą narodową xD) krytykuje obecnych reprezentantów za aferę z orange i dobrze prawi. Gra w reprze powinna być za darmo ewentualnie pieniądze przekazywane na cele charytatywne.
Nie chcę go bronić, ale z dziennikarzy sportowych to podsumowując on ma jedne z największych umiejętności i wiedzę odnośnie sportu(a piłki to już szczególnie)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2013, 13:07 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Poza tym krytykuje dosłownie WSZYSTKO, co polskie - Polacy to oczywiście złodzieje, żule, w dodatku kreatury zacofane o 1000 lat. No nie lubię gościa

Proszę pana, a to nie jest prawda?
16 sierpnia 2013, 13:55 [cytuj]
Reports coming in that we will have a new partner club....we are reportedly talking with Dutch club Roda JC...well we can loan out players to them that would be nice atleast they are in better league than Championship
Reports coming in that we will have a new partner club....we are reportedly talking with Dutch club Roda JC...well we can loan out players to them that would be nice atleast they are in better league than Championship
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 sierpnia 2013, 13:58 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Jak sie patrzy stereotypami, to owszem. Oczywiscie sa zlodzieje i zule, ale gdzie takich nie ma? Tam gdzie sa wieksze mozliwosci i wyzszy poziom zycia, tam jest ich mniej, a u nas w kraju jest jak jest niestety.
Ja bym wolal jakas druzyne, ktora ma fajna szkolke, a Roda na taka nie wyglada.
Jak sie patrzy stereotypami, to owszem. Oczywiscie sa zlodzieje i zule, ale gdzie takich nie ma? Tam gdzie sa wieksze mozliwosci i wyzszy poziom zycia, tam jest ich mniej, a u nas w kraju jest jak jest niestety.
Ja bym wolal jakas druzyne, ktora ma fajna szkolke, a Roda na taka nie wyglada
LMAO
16 sierpnia 2013, 14:24 [cytuj]
Tak, wszędzie tego jest ale gdzieś w mniejszym stopniu a gdzieś w większym to prawda. Ale to że 100 lat za murzynami to 100% prawda. Tak jak człowiek się zastanowi, rozejrzy się wokół siebie to to strach pomyśleć. Wszystko jakoś tak na odjeb, czy chociażby ten przykład autostrad albo stadionów. U nas pierdolą się kilka lat z przetargami zamiast załatwić raz dwa aby szybko sprawnie było to tutaj aby taniej a wychodzi jeszcze drożej i dłużej. Powiem ci że ja pracowałem w takiej firmie, gdzie na zachodzie to pewne takie czynności już maszyny robią a u nas ludzie napierdalali wszystko ręcznie. I to jeszcze osły na stołkach w tym zakładzie, ale to zresztą wszędzie tak jest w tym kraju. Nie ma normalnej selekcji na stanowiska tylko bierze się po rodzinie i stawia się idiotów tam gdzie być nie powinni
Tak, wszędzie tego jest ale gdzieś w mniejszym stopniu a gdzieś w większym to prawda. Ale to że 100 lat za murzynami to 100% prawda. Tak jak człowiek się zastanowi, rozejrzy się wokół siebie to to strach pomyśleć. Wszystko jakoś tak na odjeb, czy chociażby ten przykład autostrad albo stadionów. U nas pierdolą się kilka lat z przetargami zamiast załatwić raz dwa aby szybko sprawnie było to tutaj aby taniej a wychodzi jeszcze drożej i dłużej. Powiem ci że ja pracowałem w takiej firmie, gdzie na zachodzie to pewne takie czynności już maszyny robią a u nas ludzie napierdalali wszystko ręcznie. I to jeszcze osły na stołkach w tym zakładzie, ale to zresztą wszędzie tak jest w tym kraju. Nie ma normalnej selekcji na stanowiska tylko bierze się po rodzinie i stawia się idiotów tam gdzie być nie powinni
16 sierpnia 2013, 14:39 [cytuj]
murzyni to jeszcze miejscami latają bo dżunglach to dziwne porównanie
murzyni to jeszcze miejscami latają bo dżunglach to dziwne porównanie :wysmiewacz:
16 sierpnia 2013, 14:42 [cytuj]
Jaki ściemniacz, dobrze wiesz o co chodzi i takie rzeczy pisze
Jaki ściemniacz, dobrze wiesz o co chodzi i takie rzeczy pisze :rotfl:
16 sierpnia 2013, 14:46 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
No nie dogadamy się.
Nie twierdzę, że wszystko jest na picuś glancuś, ale kurwa mać - nie mówcie mi, że Polska nie idzie do przodu. Miasta coraz ładniejsze, drogi coraz lepsze, ale nawet mniejsza z tym - wystarczy spojrzeć na tzw. młodą generację, której raczej daleko do "mętów". Wymrze stary beton i będzie OK.
Ja tam nie lubię srania we własne gniazdo i tego gazetowyborczego powtarzania jacy to jesteśmy do tyłu i jak to musimy gonić za Zachodem. Jak Polak wyszcza się na dworcu w Anglii, to łajza i brudas, ale jak Anglik naszcza do gdańskiego Neptuna albo obrzyga kamienice Piwnej, to dlatego, że "brakuje łazienek". Jak Polak się urżnie w samolocie, to alkoholik, ale jak Szwed zrobi wiochę na promie, to zwyczajny człowiek, który lubi się zabawić. I tak w kółko.
A Rudzkiemu wiedzy nie odmawiam. Z tego, co wiem koleś ma horyzonty daleko wybiegające poza sport i to się chwali, ale wszystko inne mnie u niego drażni. I tyle. I TAK MATEUSZ BOREK RULEZ
No nie dogadamy się.
Nie twierdzę, że wszystko jest na picuś glancuś, ale kurwa mać - nie mówcie mi, że Polska nie idzie do przodu. Miasta coraz ładniejsze, drogi coraz lepsze, ale nawet mniejsza z tym - wystarczy spojrzeć na tzw. młodą generację, której raczej daleko do "mętów". Wymrze stary beton i będzie OK.
Ja tam nie lubię srania we własne gniazdo i tego gazetowyborczego powtarzania jacy to jesteśmy do tyłu i jak to musimy gonić za Zachodem. Jak Polak wyszcza się na dworcu w Anglii, to łajza i brudas, ale jak Anglik naszcza do gdańskiego Neptuna albo obrzyga kamienice Piwnej, to dlatego, że "brakuje łazienek". Jak Polak się urżnie w samolocie, to alkoholik, ale jak Szwed zrobi wiochę na promie, to zwyczajny człowiek, który lubi się zabawić. I tak w kółko.
A Rudzkiemu wiedzy nie odmawiam. Z tego, co wiem koleś ma horyzonty daleko wybiegające poza sport i to się chwali, ale wszystko inne mnie u niego drażni. I tyle. I TAK MATEUSZ BOREK RULEZ
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
16 sierpnia 2013, 21:25 [cytuj]
Polecam: Aktualny cytat z rudzkiego

:
Posprzeczałem się kiedyś mocno z Cezarym Kucharskim, który miał mi za złe, że uważam, iż Luis Suarez jest lepszym napastnikiem od Roberta. Uważam, że Suarez, obok Messiego, Ronaldo, Ibrahimovicia, który właśnie zapakował Norwegom trzy gole, czy Bale’a – to dzisiaj piłkarze, którzy potrafią sami wygrywać mecze. Robert tego nie potrafi. Trzeba to zaakceptować i przestać żyć złudzeniami.
„Lewy” nie przedrybluje pięciu gości jak Messi, nie huknie z wolnego jak Ronaldo, nie przysadzi z nożyc z trzydziestu metrów jak Zlatan i nie rąbnie z dystansu w pełnym biegu jak Bale. On musi dostać kilka bardzo dobrych piłek, a kiedy ich nie ma, umiera na oczach tłumu. W Gdańsku poprosił nawet o zmianę, był tak sfrustrowany.
Polecam: Aktualny cytat z rudzkiego:brawo:::brawo:
Posprzeczałem się kiedyś mocno z Cezarym Kucharskim, który miał mi za złe, że uważam, iż Luis Suarez jest lepszym napastnikiem od Roberta. Uważam, że Suarez, obok Messiego, Ronaldo, Ibrahimovicia, który właśnie zapakował Norwegom trzy gole, czy Bale’a – to dzisiaj piłkarze, którzy potrafią sami wygrywać mecze. Robert tego nie potrafi. Trzeba to zaakceptować i przestać żyć złudzeniami.
„Lewy” nie przedrybluje pięciu gości jak Messi, nie huknie z wolnego jak Ronaldo, nie przysadzi z nożyc z trzydziestu metrów jak Zlatan i nie rąbnie z dystansu w pełnym biegu jak Bale. On musi dostać kilka bardzo dobrych piłek, a kiedy ich nie ma, umiera na oczach tłumu. W Gdańsku poprosił nawet o zmianę, był tak sfrustrowany
16 sierpnia 2013, 21:29 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
No nie dogadamy się.
Ja tam nie lubię srania we własne gniazdo
a ja nie lubię walczenia o sprawę jeśli jest przegrana. Tak jak nie powinno się bronić brata/siostry modercy/morderczyni składając fałszywe zeznania w sądzie tak nie powinno się wmawiać ludziom, że coby się nie działo to trzeba mówić o Polsce w samych superlatywach.
Trzeba się wziąć w końcu za bary z pewnymi sprawami i stawiać je jasno, a nie wmawiać że ich nie ma bądź już są za nami.
Interes Państwa owszem ale nie budowany na kłamstwach i obłudzie
a ja nie lubię walczenia o sprawę jeśli jest przegrana. Tak jak nie powinno się bronić brata/siostry modercy/morderczyni składając fałszywe zeznania w sądzie tak nie powinno się wmawiać ludziom, że coby się nie działo to trzeba mówić o Polsce w samych superlatywach.
Trzeba się wziąć w końcu za bary z pewnymi sprawami i stawiać je jasno, a nie wmawiać że ich nie ma bądź już są za nami.
Interes Państwa owszem ale nie budowany na kłamstwach i obłudzie
16 sierpnia 2013, 21:30 [cytuj]
^up
Nic dodać, nic ująć. Była niesamowita nagonka, że teraz Lewy pójdzie do takich a srakich klubów, a ostatecznie okazało się, że nikt go nie chce kupować.
^up
Nic dodać, nic ująć. Była niesamowita nagonka, że teraz Lewy pójdzie do takich a srakich klubów, a ostatecznie okazało się, że nikt go nie chce kupować
16 sierpnia 2013, 21:59 [cytuj]
:brawo::brawo::brawo:
A co do Rody, to w sumie fajna sprawa, Chelsea ma Vitesse i u nich widać profity z tej współpracy. Poza tym w Kerkrade gra kilku Polaków, więc może któryś kiedyś olśniłby Andrzeja i Daniela. Wiem, że to niby Lebedyńskie i inne ogórki, ale fajnie by mieć rodaka w składzie... :mysli: :bezradny:
17 sierpnia 2013, 14:01 [cytuj]
Z życia wzięte. Historia Paula Gascoigne.
http://avaxho.me/ebooks/audiobook/1405506342.html
Z życia wzięte. Historia Paula Gascoigne.
http://avaxho.me/ebooks/audiobook/1405506342.html
17 sierpnia 2013, 14:18 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
No nie dogadamy się.
Oprócz ostatniego zdania zgadzam się w pełni.
jin_tae powiedział/a:
coby się nie działo to trzeba mówić o Polsce w samych superlatywach.
A czy wszystko musi być czarne albo białe? Czy MatMar napisał w samych superlatywach? Za to Rudzki pisze i komentuje praktycznie w samych negatywach, w zupełności zgadzam się z tym, że to kretyn. Był bardzo spoko jak się zaczął pojawiać w Canal+, teraz stał się przemądrzałym wyglancowanym fiutem, który myśli, że jest Bogiem. Jest bardziej polaczkowaty od tego stereotypu polaczka, jaki lansuje. Jednak idealnym dla niego miejscem był zmywak w Anglii. Dobrze że mu Springer wsadził teraz Pola na przełożonego bo koleś by już kompletnie odleciał. Dźwignął "Fakt"? Przepraszam, w jaki sposób?
jin_tae powiedział/a:
Przepraszam Cię bardzo, że napiszę w ten sposób, ale co Ty wiesz o tych sprawach? Tak się z nimi wziąłeś za bary, że spier***iłeś za granicę?
Oprócz ostatniego zdania zgadzam się w pełni.
[quote=jin_tae]coby się nie działo to trzeba mówić o Polsce w samych superlatywach
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 sierpnia 2013, 15:10 [cytuj]
A tymczasem L'pool w pierwszym meczu sezonu prowadzi.
A tymczasem L'pool w pierwszym meczu sezonu prowadzi
17 sierpnia 2013, 15:45 [cytuj]
ale ten Walters jest pechowy coś... tak poza tym świetny mecz Begovicia a no i tego Coutinho L'poolowi to pozazdrościć
ale ten Walters jest pechowy coś... tak poza tym świetny mecz Begovicia a no i tego Coutinho L'poolowi to pozazdrościć
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 sierpnia 2013, 15:46 [cytuj]
L'pool wreszcie na szczycie tabeli

Tyle lat czekali
L'pool wreszcie na szczycie tabeli :D Tyle lat czekali
17 sierpnia 2013, 15:55 [cytuj]
Ogląda ktoś Gdybynierów?
Ogląda ktoś Gdybynierów? :]