Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  199  200  201  202  203    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 sierpnia 2013, 15:58 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:
L'pool wreszcie na szczycie tabeli :D Tyle lat czekali
Arsen Węgier też ma pewnie chrapkę na lidera :D Tym bardziej, że przeprowadził galaktyczne transfery... :mysli: Swoją drogą - ciekawe jak zagra Benteke ?:bezradny:
Arsen Węgier też ma pewnie chrapkę na lidera :D Tym bardziej, że przeprowadził galaktyczne transfery... :mysli: Swoją drogą - ciekawe jak zagra Benteke ?:bezradny:
17 sierpnia 2013, 16:18 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Transfer, transferami a grają dobrze.
Transfer, transferami a grają dobrze
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 sierpnia 2013, 16:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Transfer, transferami a grają dobrze
U siebie zawsze byli mocni, więc jako nie to nie dziwi :X
U siebie zawsze byli mocni, więc jako nie to nie dziwi :X
17 sierpnia 2013, 16:21 [cytuj]
BRAWO WOJTEK :ok:
BRAWO WOJTEK :ok:
17 sierpnia 2013, 16:22 [cytuj]
Czemu nie czerwona?
Czemu nie czerwona?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 sierpnia 2013, 16:23 [cytuj]
Benteke swój chłop :)
Benteke swój chłop :)
17 sierpnia 2013, 16:24 [cytuj]
Powiem tak. Piłkarz idzie sam na sam z bramkarzem, przechodzi go, a ten z impetem wchodzi mu w nogi. To jest oczywista czerwona kartka. Mały skandal jak dla mnie :glupek: ALe akcja Agbonahora niszczy :D
Powiem tak. Piłkarz idzie sam na sam z bramkarzem, przechodzi go, a ten z impetem wchodzi mu w nogi. To jest oczywista czerwona kartka. Mały skandal jak dla mnie :glupek: ALe akcja Agbonahora niszczy :D
17 sierpnia 2013, 16:24 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Czemu nie czerwona?

No właśnie?
No właśnie?
17 sierpnia 2013, 16:26 [cytuj]
W ciągu 115 minut obecnego sezonu dzieje się więcej niż w całej kolejce Ekstraklasy :D
W ciągu 115 minut obecnego sezonu dzieje się więcej niż w całej kolejce Ekstraklasy :D
17 sierpnia 2013, 16:33 [cytuj]
Sezon jak sezon, Wojtuś ewidentnie na czerwo i chuj. Tego punktu, którego AV im grając 11 na 11 nie urwie nam zabraknie na koniec...

Swoją drogą zawsze możemy na chłopa liczyć, jak nie babol to faul :D
Sezon jak sezon, Wojtuś ewidentnie na czerwo i chuj. Tego punktu, którego AV im grając 11 na 11 nie urwie nam zabraknie na koniec... Swoją drogą zawsze możemy na chłopa liczyć, jak nie babol to faul :D
COYS!
17 sierpnia 2013, 16:35 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Koszą się tam równo. Jak ktoś kontuzje z anali złapie to nic się nie stanie bo mają szeroką ławkę :-)
Koszą się tam równo. Jak ktoś kontuzje z anali złapie to nic się nie stanie bo mają szeroką ławkę :-)
17 sierpnia 2013, 16:35 [cytuj]
vebq powiedział/a:
ale ten Walters jest pechowy coś... tak poza tym świetny mecz Begovicia a no i tego Coutinho L'poolowi to pozazdrościć

No dla mnie ten Walters to jakiś człowiek pech. Widziałem go w akcji może z 5 razy w życiu, raz nie strzelił dwóch setek w doliczonym czasie zremisowanego meczu, innym razem strzelił dwa samobóje i przestrzelił karnego z Chelsea, dzisiaj w 89 przestrzelił karnego na wagę remisu. Miazga :rotfl:
No dla mnie ten Walters to jakiś człowiek pech. Widziałem go w akcji może z 5 razy w życiu, raz nie strzelił dwóch setek w doliczonym czasie zremisowanego meczu, innym razem strzelił dwa samobóje i przestrzelił karnego z Chelsea, dzisiaj w 89 przestrzelił karnego na wagę remisu. Miazga :rotfl:
17 sierpnia 2013, 16:36 [cytuj]
"Sami by sobie nabili GUZA NA głowie obrońcy Aston Villi"

------ Twarowski & Nahorny ------- :D
"Sami by sobie nabili GUZA NA głowie obrońcy Aston Villi" ------ Twarowski & Nahorny ------- :D
17 sierpnia 2013, 16:37 [cytuj]
Wojtuś w życiowej formie, tak trzymać!
17 sierpnia 2013, 16:40 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Jakby to Dariusz Szpakowski powiedział Wojtek jest "w czopku urodzony" :D
Jakby to Dariusz Szpakowski powiedział Wojtek jest "w czopku urodzony" :D
COYS!
17 sierpnia 2013, 16:43 [cytuj]
Agbonahor to bestia :brawo:
Agbonahor to bestia :brawo:
17 sierpnia 2013, 16:44 [cytuj]
Bold move by Arsene Wenger to leave Suarez, Gustavo, Fellaini, Bernard, Cesar, Higuain, Fabregas, and Rooney out of the squad today.

:rotfl:
Bold move by Arsene Wenger to leave Suarez, Gustavo, Fellaini, Bernard, Cesar, Higuain, Fabregas, and Rooney out of the squad today. :rotfl:
17 sierpnia 2013, 16:49 [cytuj]
Ale idą kosy w tym meczu.Masakra ;|
Ale idą kosy w tym meczu.Masakra ;|
17 sierpnia 2013, 16:51 [cytuj]
Chciałbym Agbonahora w Spurs...:tak:
Chciałbym Agbonahora w Spurs...:tak:
17 sierpnia 2013, 17:02 [cytuj]
Stoke dziś zagrało bardzo słabo. Wygląda to tak jakby grali tylko po to żeby zdobyć wolnego albo rożnego. Wtedy wiedzą co mają robić.
Arsenal-AV narazie niezły mecz. Wynik też ok.
Najsłabszy jest Szczęsny i lewy obrońca AV
Stoke dziś zagrało bardzo słabo. Wygląda to tak jakby grali tylko po to żeby zdobyć wolnego albo rożnego. Wtedy wiedzą co mają robić. Arsenal-AV narazie niezły mecz. Wynik też ok. Najsłabszy jest Szczęsny i lewy obrońca AV
|<  <<  <  199  200  201  202  203    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się