Forum dyskusyjne
18 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ktoś sobie w siuśki z terminarzem poleciał, jak można dać beniaminkowi klub z takim potencjałem na dzień dobry?
przecież to jest losowane
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2013, 20:44 [cytuj]
juz Moyes o to płakał to odpowiedzieli tak jak jin, ze jest losowane
juz Moyes o to płakał to odpowiedzieli tak jak jin, ze jest losowane ;)
18 sierpnia 2013, 22:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, byłem pewien, że nie. Zawsze np 'wielcy' (MNU, MNC, CFC, ARS, LIV i my) mają porównywalną ilość meczów home i away między sobą w rundzie pierwszej i rewanżowej, bardzo rzadko hitowe mecz zdarzają się w pierwszej czy ostatniej kolejce. Ale skoro losowanie to dzięki za informację.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, byłem pewien, że nie. Zawsze np 'wielcy' (MNU, MNC, CFC, ARS, LIV i my) mają porównywalną ilość meczów home i away między sobą w rundzie pierwszej i rewanżowej, bardzo rzadko hitowe mecz zdarzają się w pierwszej czy ostatniej kolejce. Ale skoro losowanie to dzięki za informację
COYS!
18 sierpnia 2013, 22:16 [cytuj]
SAF ( Moyes ) ma inne zdanie na temat losowości terminarza ...
SAF ( Moyes ) ma inne zdanie na temat losowości terminarza
19 sierpnia 2013, 10:23 [cytuj]
http://transfery.info/59965,oxlade-chamberlain-nie-zagra-przez-kilka-miesiecy
http://transfery.info/59965,oxlade-chamberlain-nie-zagra-przez-kilka-miesiecy
19 sierpnia 2013, 10:35 [cytuj]
Jak tak dalej pójdzie to derby wygramy walkowerem ...
Jak tak dalej pójdzie to derby wygramy walkowerem
19 sierpnia 2013, 12:27 [cytuj]
Ee tam derby. Ostatnio wychodzi tak, ze ten kto przegra w derbach potem ma niezla passe zwyciestw. A najpierw pasowaloby sie skupic na meczu ze Swansea. Michu i Bony z nasza obrona...
Ee tam derby. Ostatnio wychodzi tak, ze ten kto przegra w derbach potem ma niezla passe zwyciestw. A najpierw pasowaloby sie skupic na meczu ze Swansea. Michu i Bony z nasza obrona
LMAO
19 sierpnia 2013, 13:27 [cytuj]
Hades co Ci się nie podoba w naszej obronie? Verts i Dawson bardzo pewni, Rose też pokazał że zna się na swojej robocie a Walker to klasa sama w sobie
Hades co Ci się nie podoba w naszej obronie? Verts i Dawson bardzo pewni, Rose też pokazał że zna się na swojej robocie a Walker to klasa sama w sobie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
19 sierpnia 2013, 13:57 [cytuj]
Problem z obroną to mają Łabędzie a nie Koguty
Problem z obroną to mają Łabędzie a nie Koguty :D
19 sierpnia 2013, 14:08 [cytuj]
Michu i Bony ? Tak naprawdę to oni w meczu z manchesterem ( przy dużo słabszej obronie - rio , vidic ) nic szczególnego nie pokazali - oczywiście mięli swoje sytuacje , ale liczę że będą grać znacznie lepiej ..... Oby tylko nie z nami
Michu i Bony ? Tak naprawdę to oni w meczu z manchesterem ( przy dużo słabszej obronie - rio , vidic ) nic szczególnego nie pokazali - oczywiście mięli swoje sytuacje , ale liczę że będą grać znacznie lepiej ..... Oby tylko nie z nami :)
19 sierpnia 2013, 14:12 [cytuj]
MU ma gorszą obronę od nas ??
MU ma gorszą obronę od nas ??:wysmiewacz:
19 sierpnia 2013, 14:35 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Tak tak, a błędów to w ogóle nie popełniali. Gadasz tak jakby wczorajszy mecz był ok, a wczorajszy mecz to była jedna wielka kicha i zero fajerwerków. To nie Palace zagrali zajebiście tylko my słabo. Nie ma karnego nie ma gola, nie ma Llorisa jesteśmy w ciemnej d...pie. Obrona zagrała tak pewnie, że wybijali czasami piłki byle dalej od bramki.
Tak tak, a błędów to w ogóle nie popełniali. Gadasz tak jakby wczorajszy mecz był ok, a wczorajszy mecz to była jedna wielka kicha i zero fajerwerków. To nie Palace zagrali zajebiście tylko my słabo. Nie ma karnego nie ma gola, nie ma Llorisa jesteśmy w ciemnej d...pie. Obrona zagrała tak pewnie, że wybijali czasami piłki byle dalej od bramki
19 sierpnia 2013, 15:10 [cytuj]
PieS powiedział/a:
MU ma gorszą obronę od nas ??

środek napewno - jeśli pamiętasz mecz na OT to bale / defoe / dempsey ich jechali , a vidic i rio są wolni
środek napewno - jeśli pamiętasz mecz na OT to bale / defoe / dempsey ich jechali , a vidic i rio są wolni
19 sierpnia 2013, 15:19 [cytuj]
To był tylko jeden mecz ,w dodatku, o ile dobrze pamiętam, jeden z nich był po ciężkiej kontuzji.
To był tylko jeden mecz ,w dodatku, o ile dobrze pamiętam, jeden z nich był po ciężkiej kontuzji
19 sierpnia 2013, 16:18 [cytuj]
Sandro zagrał w rezerwach cały mecz. Tottenham pokonał City u siebie 6-3 a hat-trickiem popisał się Harry Kaen!
Sandro zagrał w rezerwach cały mecz. Tottenham pokonał City u siebie 6-3 a hat-trickiem popisał się Harry Kaen! :brawo:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
19 sierpnia 2013, 16:33 [cytuj]
http://i.imgur.com/4uDTII5.gif
hahahhahahhaha
http://i.imgur.com/4uDTII5.gif
hahahhahahhaha
19 sierpnia 2013, 17:38 [cytuj]
PieS powiedział/a:
SAF ( Moyes ) ma inne zdanie na temat losowości terminarza
haha, genialne. No tak, bo Moyes to pachołek Fergusona

A Ferguson włąśnie ma inne zdanie, bo to on ustala terminarz
Michu, Bony nic nie pokazali? Ah tak? No do pierwszej bramki to ładnie ich tam cisneli, potem dwie szybkie brameczki i po zabiegu. To już później w zasadzie nie było po co grać
haha, genialne. No tak, bo Moyes to pachołek Fergusona :D A Ferguson włąśnie ma inne zdanie, bo to on ustala terminarz :wysmiewacz:
Michu, Bony nic nie pokazali? Ah tak? No do pierwszej bramki to ładnie ich tam cisneli, potem dwie szybkie brameczki i po zabiegu. To już później w zasadzie nie było po co grać :blee:
19 sierpnia 2013, 17:52 [cytuj]
No to Wenger leci na zakupy

szkoda że do tej pory ma pusty koszyk
[quote=jin_tae]Tak tak, a błędów to w ogóle nie popełniali. Gadasz tak jakby wczorajszy mecz był ok, a wczorajszy mecz to była jedna wielka kicha i zero fajerwerków. To nie Palace zagrali zajebiście tylko my słabo. Nie ma karnego nie ma gola, nie ma Llorisa jesteśmy w ciemnej d...pie. Obrona zagrała tak pewnie, że wybijali czasami piłki byle dalej od bramki
Myślę że nasza obrona potrzebuje Thiago Silvy bo przecież czyste konto w pierwszym meczu na wyjeździe to tragiczny wynik. A tak w ogóle, był karny więc był gol, i był Lloris dlatego nie jesteśmy w czarnej dupie. Chłopie nie od razu Rzym zbudowano, to oczywiste że chłopaki trochę się pogubili na początku. Zwłaszcza że Verts dopiero wrócił po kontuzji, a no i też do niczego większego bym się nie przyczepił ale to pewnie dlatego że byłem na haju
+ CP zagrało dobre zawody w defensywie.
No to Wenger leci na zakupy :D szkoda że do tej pory ma pusty koszyk :rotfl:
[quote=jin_tae]Tak tak, a błędów to w ogóle nie popełniali. Gadasz tak jakby wczorajszy mecz był ok, a wczorajszy mecz to była jedna wielka kicha i zero fajerwerków. To nie Palace zagrali zajebiście tylko my słabo. Nie ma karnego nie ma gola, nie ma Llorisa jesteśmy w ciemnej d...pie. Obrona zagrała tak pewnie, że wybijali czasami piłki byle dalej od bramki
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
19 sierpnia 2013, 18:06 [cytuj]
Moyes to nie pachołek SAF'a, Moyes to jego sobowtór

Przypomina mi go pod każdym względem.
Moyes to nie pachołek SAF'a, Moyes to jego sobowtór :D Przypomina mi go pod każdym względem
19 sierpnia 2013, 18:12 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
haha, genialne. No tak, bo Moyes to pachołek Fergusona

A Ferguson włąśnie ma inne zdanie, bo to on ustala terminarz
Michu, Bony nic nie pokazali? Ah tak? No do pierwszej bramki to ładnie ich tam cisneli, potem dwie szybkie brameczki i po zabiegu. To już później w zasadzie nie było po co grać

Bony pierwszą połowe spedził na ławce
widziałem ze pod koniec pierwszej połowy zaczynał sie grzać, ale kiedy wszedł nie wiem, nie oglądałem juz 2 połowy
a bramki pierwsze 2 strasznie głupio stracili, a cisneli MU aż miło
Bony pierwszą połowe spedził na ławce;)
widziałem ze pod koniec pierwszej połowy zaczynał sie grzać, ale kiedy wszedł nie wiem, nie oglądałem juz 2 połowy;)
a bramki pierwsze 2 strasznie głupio stracili, a cisneli MU aż miło;)