Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  205  206  207  208  209    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Moyes to nie pachołek SAF'a, Moyes to jego sobowtór :D Przypomina mi go pod każdym względem
Ferguson będzie obecny, jest na drugim planie ale jak coś trzeba będzie to pozałatwia :cwaniak:

@up
możliwe, w zasadzie to pisałem w przekonaniu o Michu, ten człowiek robi na mnie wrażenie, ogromne :brawo: Fajnie będzie zobaczyć ich w LE :skromny:

Całe szczęście ze bez kontrowersji się ten mecz odbył, bo z tym manchesterem (według mnie gorszą częścią miasta) to różnie bywa. Szkoda Łabędzi ale za tydzień nie będzie sentymentów :nerwus:
Ferguson będzie obecny, jest na drugim planie ale jak coś trzeba będzie to pozałatwia :cwaniak: @up możliwe, w zasadzie to pisałem w przekonaniu o Michu, ten człowiek robi na mnie wrażenie, ogromne :brawo: Fajnie będzie zobaczyć ich w LE :skromny: Całe szczęście ze bez kontrowersji się ten mecz odbył, bo z tym manchesterem (według mnie gorszą częścią miasta) to różnie bywa. Szkoda Łabędzi ale za tydzień nie będzie sentymentów :nerwus:
19 sierpnia 2013, 21:46 [cytuj]
Niby sobowtór, ale drugim SAFem nie będzie. Za cienki z niego bolek. :wysmiewacz: Takiego "autorytetu" (nie mam pojęcia jak to nazwać) sobie nie wyrobi, za spokojny z niego koleś. Już bardziej drugim gumożujem może zostać Jose, który oprócz charakteru ma też większe umiejętności trenerskie od Moyesa (nie umniejszam przy tym umiejtenosci SAFa, Moyesa i Mourinho, bo trzej są bardzo dobrymi trenerami :tak: ). I wierzę, że Andre będzie takim naszym Sir Bobbym Robsonem i doprowadzi kiedyś Spurs do mistrzostwa, czego mu życzę. :)
Niby sobowtór, ale drugim SAFem nie będzie. Za cienki z niego bolek. :wysmiewacz: Takiego "autorytetu" (nie mam pojęcia jak to nazwać) sobie nie wyrobi, za spokojny z niego koleś. Już bardziej drugim gumożujem może zostać Jose, który oprócz charakteru ma też większe umiejętności trenerskie od Moyesa (nie umniejszam przy tym umiejtenosci SAFa, Moyesa i Mourinho, bo trzej są bardzo dobrymi trenerami :tak: ). I wierzę, że Andre będzie takim naszym Sir Bobbym Robsonem i doprowadzi kiedyś Spurs do mistrzostwa, czego mu życzę. :)
19 sierpnia 2013, 22:08 [cytuj]
SAF też nie był wielkim taktykiem, jego siłą były aspekty "pozaboiskowe" :D
19 sierpnia 2013, 23:22 [cytuj]
PieS powiedział/a:

SAF miał przy sobie kogoś kto się nazywa Carlos Queiroz i to Carlos ratował MU jak walił im się grunt pod nogami
SAF miał przy sobie kogoś kto się nazywa Carlos Queiroz i to Carlos ratował MU jak walił im się grunt pod nogami
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 sierpnia 2013, 23:28 [cytuj]
Carlosa już parę lat nie ma, a SAF i tak 3 razy mistrzostwo zdobył ;P
Carlosa już parę lat nie ma, a SAF i tak 3 razy mistrzostwo zdobył ;P
20 sierpnia 2013, 01:17 [cytuj]
Jesli czyste konto z Palace to dla Ciebie wyznacznik sily obrony, to gratulacje. Walker w ataku swietny, szybkosc mu w obronie pomaga, ale odpierdala rozne, glupie rzeczy czesto. Rose to samo, tylko, ze rzadziej. Dawson jest wolny, a Vertonghen po lekkiej kontuzji tez w pelni sie nie pokazuje. Ale jak sie zgraja i sytuacja sie uspokoi, to na pewno Walker, Kaboul, Janek i Rose stworza fajna linie. Pytanie tylko kiedy to sie stanie.
Jesli czyste konto z Palace to dla Ciebie wyznacznik sily obrony, to gratulacje. Walker w ataku swietny, szybkosc mu w obronie pomaga, ale odpierdala rozne, glupie rzeczy czesto. Rose to samo, tylko, ze rzadziej. Dawson jest wolny, a Vertonghen po lekkiej kontuzji tez w pelni sie nie pokazuje. Ale jak sie zgraja i sytuacja sie uspokoi, to na pewno Walker, Kaboul, Janek i Rose stworza fajna linie. Pytanie tylko kiedy to sie stanie
LMAO
20 sierpnia 2013, 10:42 [cytuj]
Chyba, że na środku obrony będzie grać Capoue. W debiucie zostawił po sobie dobre wrażenie, a jak wróci Sandro to będzie miał problem z przebiciem się do wyjściowego składu :cwaniak:
Chyba, że na środku obrony będzie grać Capoue. W debiucie zostawił po sobie dobre wrażenie, a jak wróci Sandro to będzie miał problem z przebiciem się do wyjściowego składu :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 10:49 [cytuj]
Jest dużo meczy w sezonie. Lepiej mieć szeroką niż wąską ławkę :)
Jest dużo meczy w sezonie. Lepiej mieć szeroką niż wąską ławkę :)
20 sierpnia 2013, 12:02 [cytuj]
No nie wiem czy bedzie mial problem, jak dalej tak bedzie gral. Mamy dosc meczow, zeby obaj pograli niezle, a Sandro bedzie mogl spokojnie wracac do formy. Na srodku obrony tez mamy niezly przepych powoli z Kabsem, Jankiem i Dawsem + potencjalnie jednym nowym.
No nie wiem czy bedzie mial problem, jak dalej tak bedzie gral. Mamy dosc meczow, zeby obaj pograli niezle, a Sandro bedzie mogl spokojnie wracac do formy. Na srodku obrony tez mamy niezly przepych powoli z Kabsem, Jankiem i Dawsem + potencjalnie jednym nowym
LMAO
20 sierpnia 2013, 12:30 [cytuj]
Gdzie teraz nie mamy przepychu? Moim zdaniem jak wzmocnimy się jeszcze Coentrao, Willianem, Lamelą i jakimś stoperem, to możemy wystawić dwie bardzo mocne jedenastki. Ciekawe tylko jak poukłada to Andre, bo w składzie będzie duże pole do rotacji. :rotfl:
Gdzie teraz nie mamy przepychu? Moim zdaniem jak wzmocnimy się jeszcze Coentrao, Willianem, Lamelą i jakimś stoperem, to możemy wystawić dwie bardzo mocne jedenastki. Ciekawe tylko jak poukłada to Andre, bo w składzie będzie duże pole do rotacji. :rotfl:
20 sierpnia 2013, 12:31 [cytuj]
Przyjdą kontuzje i nie będzie kim grać :bezradny:
Przyjdą kontuzje i nie będzie kim grać :bezradny:
20 sierpnia 2013, 17:13 [cytuj]
A to ciekawe, Karagandy 1:0 Celtic :ok:

Pare razy tam w polu karnym Karagandy zakotłowało się po rożnych. Trzeba nam kogoś takiego jak oni. Wybronili się świetnie :P
A to ciekawe, Karagandy 1:0 Celtic :ok: Pare razy tam w polu karnym Karagandy zakotłowało się po rożnych. Trzeba nam kogoś takiego jak oni. Wybronili się świetnie :P
20 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
Sensacja! 0:2 przegrywa Celtic i są bardzo blisko Ligi Europejskiej
Sensacja! 0:2 przegrywa Celtic i są bardzo blisko Ligi Europejskiej
20 sierpnia 2013, 19:38 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,14465516,Liga_angielska__Arsenal_placi_Southampton_za_kazde.html#BoxSportTxt

Tak debilnej umowy jeszcze nie widziałem. Nie dziwię się, że kibice chcą wypierdolić Wengera.
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,14465516,Liga_angielska__Arsenal_placi_Southampton_za_kazde.html#BoxSportTxt Tak debilnej umowy jeszcze nie widziałem. Nie dziwię się, że kibice chcą wypierdolić Wengera
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 20:45 [cytuj]
Nawet gdyby zagrał 30 meczów w sezonie to będą musieli zapłacić tylko 300 tyś. Co to dla Arsenalu ?? :bezradny:
Nawet gdyby zagrał 30 meczów w sezonie to będą musieli zapłacić tylko 300 tyś. Co to dla Arsenalu ?? :bezradny:
20 sierpnia 2013, 21:03 [cytuj]
30 meczów w sezonie przeciwko Southampton, ciekawe :mysli:
30 meczów w sezonie przeciwko Southampton, ciekawe :mysli:
20 sierpnia 2013, 21:06 [cytuj]
Przeczytaj uważnie i dopiero wytykaj błędy ;P
Przeczytaj uważnie i dopiero wytykaj błędy ;P
20 sierpnia 2013, 21:10 [cytuj]
czytałem i byłem pewny że to chodzi o same spotkania przeciw Świętym. To ja już nie wiem co ja czytam. Mój błąd. Zwracam honor

no tak, przeczytałem to tylko wytłuszczonym a reszte sobie dopowiedziałem :blee:

Co tu dużo mówić, to nawet lepiej niż myślałem :D Wenger niech spierdala ze stołka bo to jest człowiek nie na tą epokę. On jak tak młodych lubi to powinien do Southampton iść za Pochettino. Ciekawe kto wskoczyłby na stołek za dziadka?
czytałem i byłem pewny że to chodzi o same spotkania przeciw Świętym. To ja już nie wiem co ja czytam. Mój błąd. Zwracam honor no tak, przeczytałem to tylko wytłuszczonym a reszte sobie dopowiedziałem :blee: Co tu dużo mówić, to nawet lepiej niż myślałem :D Wenger niech spierdala ze stołka bo to jest człowiek nie na tą epokę. On jak tak młodych lubi to powinien do Southampton iść za Pochettino. Ciekawe kto wskoczyłby na stołek za dziadka?
20 sierpnia 2013, 21:20 [cytuj]
To wkońcu Gareth zostaje ?
Bo zaczynam się martwić...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/levy-i-perez-dogadani-bale-wreszcie-w-realu/4sgrf
To wkońcu Gareth zostaje ? Bo zaczynam się martwić... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/levy-i-perez-dogadani-bale-wreszcie-w-realu/4sgrf
20 sierpnia 2013, 21:21 [cytuj]
Dopóki nic nie jest oficjalnie trzeba mieć nadzieję ;(
Dopóki nic nie jest oficjalnie trzeba mieć nadzieję ;(
|<  <<  <  205  206  207  208  209    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się