Forum dyskusyjne
20 sierpnia 2013, 21:22 [cytuj]
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że odejdzie, ale jak mawiają, póki oficjalki brak to cąły czas jest nasz. Nie wiem co Levy chce osiagnąć jeśli dopnie ten transfer chwile przed 2 września
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że odejdzie, ale jak mawiają, póki oficjalki brak to cąły czas jest nasz. Nie wiem co Levy chce osiagnąć jeśli dopnie ten transfer chwile przed 2 września
20 sierpnia 2013, 21:34 [cytuj]
Niech Levy zwleka !
Niech Levy zwleka !
20 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
ogląda ktoś mecz acm-psv. Akcje PSV i ich płynność nie do zobaczenia nawet w fazie finałowej LM.
ogląda ktoś mecz acm-psv. Akcje PSV i ich płynność nie do zobaczenia nawet w fazie finałowej LM.:brawo:
Blue and white blood...
20 sierpnia 2013, 21:43 [cytuj]
PSV jeszcze ten mecz wygra ;d
PSV jeszcze ten mecz wygra ;d
20 sierpnia 2013, 22:01 [cytuj]
PSV nie ma szans z obroną Milanu
PSV nie ma szans z obroną Milanu :D
20 sierpnia 2013, 22:01 [cytuj]
No i Sociedad prowadzi z Lyonem już 2:0

Chce więcej!
No i Sociedad prowadzi z Lyonem już 2:0 :brawo: Chce więcej!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 sierpnia 2013, 22:03 [cytuj]
PieS powiedział/a:

A nie mówiłem
A nie mówiłem :D
20 sierpnia 2013, 22:07 [cytuj]
Obrony nie pokonali, bramkarz zawalił
Obrony nie pokonali, bramkarz zawalił :P
20 sierpnia 2013, 22:09 [cytuj]
PieS powiedział/a:

widziałeś 1szą połowę ?
widziałeś 1szą połowę ?
Blue and white blood...
20 sierpnia 2013, 22:17 [cytuj]
PSV oddawało strzały z ostrego kąta/dystansu i nie stworzyło nimi dużo zagrożenia. Chyba, że coś przegapiłem bo 3 razy stream zmieniałem
PSV oddawało strzały z ostrego kąta/dystansu i nie stworzyło nimi dużo zagrożenia. Chyba, że coś przegapiłem bo 3 razy stream zmieniałem :D
21 sierpnia 2013, 08:15 [cytuj]
Nawet dobry mecz, mam nadzieję że Milan odpadnie bo po tym meczu nie zasługuje na awans. Niby i to ich pierwszy mecz o stawkę w sezonie ale PSV ich zjadło. Młodziaki ich zjadły
A transfer Gomesa do PSV umarł?
Nawet dobry mecz, mam nadzieję że Milan odpadnie bo po tym meczu nie zasługuje na awans. Niby i to ich pierwszy mecz o stawkę w sezonie ale PSV ich zjadło. Młodziaki ich zjadły :]
A transfer Gomesa do PSV umarł?
21 sierpnia 2013, 12:15 [cytuj]
Mi się podobał Park. Podawał, szarpał, gryzł. Wyraźnie odżył po wypożyczeniu z QPR
Mi się podobał Park. Podawał, szarpał, gryzł. Wyraźnie odżył po wypożyczeniu z QPR
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 12:25 [cytuj]
Man Utd chyba poje...ło. Sprzedawać De Gea żeby kupić Casillas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
to jest chyba smieszniejsze:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53716,title,Pawlowski-Gate-Malaga-grozi-konferencja,wid,15912386,wiadomosc.html?ticaid=1112a4
to jest chyba smieszniejsze:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53716,title,Pawlowski-Gate-Malaga-grozi-konferencja,wid,15912386,wiadomosc.html?ticaid=1112a4
21 sierpnia 2013, 16:23 [cytuj]
Ile wygra Fenerbahce? Bo wygra, nie?
Ile wygra Fenerbahce? Bo wygra, nie?
21 sierpnia 2013, 16:33 [cytuj]
a Wengier uzbierał 11 do grania
a Wengier uzbierał 11 do grania:wysmiewacz:
21 sierpnia 2013, 21:55 [cytuj]
A tymczasem Arsenal traci kolejnego obrońcę, wygląda to na jakąś kontuzję. Koscielny został zmieniony w 30 minucie w meczu z Fenerbahce. My się wzmacniamy, oni osłabiają.
A tymczasem Arsenal traci kolejnego obrońcę, wygląda to na jakąś kontuzję. Koscielny został zmieniony w 30 minucie w meczu z Fenerbahce. My się wzmacniamy, oni osłabiają
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 sierpnia 2013, 22:27 [cytuj]
Liczyłem na coś od Fenerbahce. Ale jak oni u siebie w pizde od Arsenalu dostają 3 do jaja to nie mam pytań
Liczyłem na coś od Fenerbahce. Ale jak oni u siebie w pizde od Arsenalu dostają 3 do jaja to nie mam pytań
21 sierpnia 2013, 22:43 [cytuj]
Miałem nadzieję, że Fenerbahce coś powalczy a dostali wpierdol u siebie od Arsenalu w którym zaraz sam Wenger będzie musiał zagrać bo nie będzie miał kogo wystawiać. Nadzieja była, bo na papierze to dobry zespół
Miałem nadzieję, że Fenerbahce coś powalczy a dostali wpierdol u siebie od Arsenalu w którym zaraz sam Wenger będzie musiał zagrać bo nie będzie miał kogo wystawiać. Nadzieja była, bo na papierze to dobry zespół :bezradny:
21 sierpnia 2013, 22:45 [cytuj]
To nie jest istotne, byle zawodników na derby potracili.
To nie jest istotne, byle zawodników na derby potracili
COYS!