Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2013, 22:46 [cytuj]
I się znowu wybronił bo jakoś nie wierzę żeby Fenerbahce wygrało dwumecz. Porażka. To są fartuchy jebane. Wenger już zara wykłada hajs i leci z transferami, ale pewnie znowu jakieś Francuskie odpady
@up
To jest istotne, bo ponoć awans = jakieś lepsze transfery. No trudno w to uwierzyć ale kto wie?
I się znowu wybronił bo jakoś nie wierzę żeby Fenerbahce wygrało dwumecz. Porażka. To są fartuchy jebane. Wenger już zara wykłada hajs i leci z transferami, ale pewnie znowu jakieś Francuskie odpady
@up
To jest istotne, bo ponoć awans = jakieś lepsze transfery. No trudno w to uwierzyć ale kto wie?
21 sierpnia 2013, 23:16 [cytuj]
Jest też dobra strona tej wygranej: Wenger stwierdzi, że ten zespół ma jakość i niepotrzebne są wzmocnienia.
Jest też dobra strona tej wygranej: Wenger stwierdzi, że ten zespół ma jakość i niepotrzebne są wzmocnienia. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 01:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jest też dobra strona tej wygranej: Wenger stwierdzi, że ten zespół ma jakość i niepotrzebne są wzmocnienia.

Rozjebali Fenerbahce 3:0, wiec od razu widac, ze obecna jakosc Arsenalu jest na wysokim poziomie. Nie wiem czemu chca jakis transferow, przeciez obecni pilkarze wystarczaja. Przegrana z Villa byla specjalnie, bo przeciez jak wygraja pozostale 37 spotkan, to mistrza maja pewnego. Normalnie podkrecili tempo do 50% w tym meczu i widac efekty. A my znowu 5 miejsce, za United, bo AFC na mistrza. Soldado? Oni maja Girouda.
A teraz na powaznie. Panowie, nie ogladami polskiej ligi i nie kibicuje nikomu specjalnie. Oprocz europejskich pucharow. A jak Legia wejdzie do LM, to bedzie zajebisty power dla polskiej pilki. Moze wreszcie bedziemy miele regularnego reprezentanta i to byloby naprawde super.
Rozjebali Fenerbahce 3:0, wiec od razu widac, ze obecna jakosc Arsenalu jest na wysokim poziomie. Nie wiem czemu chca jakis transferow, przeciez obecni pilkarze wystarczaja. Przegrana z Villa byla specjalnie, bo przeciez jak wygraja pozostale 37 spotkan, to mistrza maja pewnego. Normalnie podkrecili tempo do 50% w tym meczu i widac efekty. A my znowu 5 miejsce, za United, bo AFC na mistrza. Soldado? Oni maja Girouda. :bezradny:
A teraz na powaznie. Panowie, nie ogladami polskiej ligi i nie kibicuje nikomu specjalnie. Oprocz europejskich pucharow. A jak Legia wejdzie do LM, to bedzie zajebisty power dla polskiej pilki. Moze wreszcie bedziemy miele regularnego reprezentanta i to byloby naprawde super
LMAO
22 sierpnia 2013, 07:56 [cytuj]
bez przesady, to że takiej Żylinie udało się awansować pare lat wstecz to nie znaczy że cały czas tak było. Na 1 razie się skończyło i oberwali ładne baty w grupie. Urban myśli że 1:1 na wyjeździe to korzystny wynik. Korzystny wynik to byłby 1:0 a tak? A tak Legia gra u siebie i w przypadku 1 bramki Steauy trzeba strzelać 2. Gdyby ta bramka Koseckiego ze spalonego była zaliczona... ja byłem pewny że tam żadnego spalonego niema
Ale tak szczerze mówiąc to Legia nie zasługuje z gry na awans. To jest kopij wklej mecz PSV - Milan.
bez przesady, to że takiej Żylinie udało się awansować pare lat wstecz to nie znaczy że cały czas tak było. Na 1 razie się skończyło i oberwali ładne baty w grupie. Urban myśli że 1:1 na wyjeździe to korzystny wynik. Korzystny wynik to byłby 1:0 a tak? A tak Legia gra u siebie i w przypadku 1 bramki Steauy trzeba strzelać 2. Gdyby ta bramka Koseckiego ze spalonego była zaliczona... ja byłem pewny że tam żadnego spalonego niema
Ale tak szczerze mówiąc to Legia nie zasługuje z gry na awans. To jest kopij wklej mecz PSV - Milan.
22 sierpnia 2013, 08:09 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
To jest kopiuj wklej wyjazd do Molde i do Wrexham. We wszystkich trzech meczach szczęściu i Kuciakowi mogą dziękować że po pierwszej połowie nie przegrywają 4-0. Za to drugą grają już na przyzwoitym poziomie, ale też bez szału. I za każdym razem pierwszą tragiczną połowę cudem przegrywają tylko jednym golem, a drugą wyrównaną są w stanie wygrać. Zobaczymy co pokażą u siebie. Też im kibicuję jako polskiemu klubowi (chociaż podobno BVB jest bardziej polskim klubem, a ja im nie kibicuję), ale trzeba przyznać, że wczoraj z gry mieli mniej niż Steaua.
To jest kopiuj wklej wyjazd do Molde i do Wrexham. We wszystkich trzech meczach szczęściu i Kuciakowi mogą dziękować że po pierwszej połowie nie przegrywają 4-0. Za to drugą grają już na przyzwoitym poziomie, ale też bez szału. I za każdym razem pierwszą tragiczną połowę cudem przegrywają tylko jednym golem, a drugą wyrównaną są w stanie wygrać. Zobaczymy co pokażą u siebie. Też im kibicuję jako polskiemu klubowi (chociaż podobno BVB jest bardziej polskim klubem, a ja im nie kibicuję), ale trzeba przyznać, że wczoraj z gry mieli mniej niż Steaua
COYS!
22 sierpnia 2013, 08:23 [cytuj]
Też, ale mi bardziej chodziło o to że PSV grało świetnie a Milan strzelił. Tu może była odwrotna kolejność bramek ale sytuacja bardzo podobna. Ja bym się nie cieszył z tego 1:1, ale póki co to awans Legii jest. Będzie chujnia jak zaczną grać jak z Molde w rewanżu. Na zero, to wtedy bankowo w pizdeczke dostaną. Ja chce żeby awansowali bo ile można czekać, niech dostaną baty ale już nie niędzie liczony 18 rok bez LM
Żeby regularnie awansowywać to po pierwsze trzeba zatrzymywac młodych piłkarzy (tak jak robi to BATE, patrzcie jaki % zespołu to Białorusini) no co prawda BATE teraz nie gra ale przecież 5 ostatnich lat to chyba 3 razy LM i 2 x LE. A po drugie to trzeba prowadzić mądrą polityke klubu ale to nie przejdzie bo w Polsce nie ma czegoś takiego. Jest kurwa ściąganie szrotu z Europy który nie ma już gdzie grać to doi hajs z frajerów z polski. Jak tak pomyślę że BATE ma mniejszy budżet od polowy Ekstraklasy i grywają w LM to mnie szlag trafia.
Też, ale mi bardziej chodziło o to że PSV grało świetnie a Milan strzelił. Tu może była odwrotna kolejność bramek ale sytuacja bardzo podobna. Ja bym się nie cieszył z tego 1:1, ale póki co to awans Legii jest. Będzie chujnia jak zaczną grać jak z Molde w rewanżu. Na zero, to wtedy bankowo w pizdeczke dostaną. Ja chce żeby awansowali bo ile można czekać, niech dostaną baty ale już nie niędzie liczony 18 rok bez LM :wnerw:
Żeby regularnie awansowywać to po pierwsze trzeba zatrzymywac młodych piłkarzy (tak jak robi to BATE, patrzcie jaki % zespołu to Białorusini) no co prawda BATE teraz nie gra ale przecież 5 ostatnich lat to chyba 3 razy LM i 2 x LE. A po drugie to trzeba prowadzić mądrą polityke klubu ale to nie przejdzie bo w Polsce nie ma czegoś takiego. Jest kurwa ściąganie szrotu z Europy który nie ma już gdzie grać to doi hajs z frajerów z polski. Jak tak pomyślę że BATE ma mniejszy budżet od polowy Ekstraklasy i grywają w LM to mnie szlag trafia
22 sierpnia 2013, 10:25 [cytuj]
Canal+ zrobił nas na szaro. jeszcze nie tak dawno na ich stronie widniała zapowiedź Swansea - Tottenham na Canal+ a teraz już nie ma. Zaczyna się pieprzenie na streamach jak na BAC
Canal+ zrobił nas na szaro. jeszcze nie tak dawno na ich stronie widniała zapowiedź Swansea - Tottenham na Canal+ a teraz już nie ma. Zaczyna się pieprzenie na streamach jak na BAC
22 sierpnia 2013, 11:45 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Przecież w programie TV na dekoderze jest cały czas mecz ze swans. U nich na stronie w programie TV te
http://i43.tinypic.com/23r1jxd.jpg
Przecież w programie TV na dekoderze jest cały czas mecz ze swans. U nich na stronie w programie TV też http://i43.tinypic.com/23r1jxd.jpg
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 11:47 [cytuj]
w reklamach telewizyjnych zapowiadających mecze Premier League brakuje tego spotkania.
Niby jest retransmisja na n ale na żywo nie widze
w reklamach telewizyjnych zapowiadających mecze Premier League brakuje tego spotkania.
22 sierpnia 2013, 12:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Przecież dałem Ci screena. Na canal+sport jest LIVE!
Przecież dałem Ci screena. Na canal+sport jest LIVE!
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 12:25 [cytuj]
W programie jest Cardiff - Man City na canal plus sport o tej porze. Gdzie ta retransmisja ?(bo zwykle jeśli jest retransmisja to i na żywo)
Zwyczajnie są złośliwi, choć czasem jak słucham Rudzkiego z Rosłoniem to już bym chyba czasem wolał stream od tych westchnień na temat arse i na siłę chwalenia naszych przeciwników (tak jak było z CP).
W programie jest Cardiff - Man City na canal plus sport o tej porze. Gdzie ta retransmisja ?(bo zwykle jeśli jest retransmisja to i na żywo)
Zwyczajnie są złośliwi, choć czasem jak słucham Rudzkiego z Rosłoniem to już bym chyba czasem wolał stream od tych westchnień na temat arse i na siłę chwalenia naszych przeciwników (tak jak było z CP)
22 sierpnia 2013, 12:27 [cytuj]
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy.
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy
LMAO
22 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy
dokładnie
retransmisje widze na n w poniedziałek chyba o 11 (?)
dokładnie
retransmisje widze na n w poniedziałek chyba o 11 (?)
22 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
zdecydowanie, nawet jak sie dostanie wszystkie mecze w torbe to juz jest mega zastrzyk do kasy, a traf na kluby z jakiejś czołówki, to stadion na 100% pełny, kupa kasy z telewizji
a niech urwą nawet jakis remis kolejna kasa
To na długi czas im pomoże, no i cześć młodzieży co sobie wychowali poczeka sobie jeszcze chwile aby pograć w Legii. No i wieksze fundusze na ewentualne transfery
reszcie klubów mogą odjechać, ale to co, niech ktoś z polski zacznie regularnie dostawać sie do LM
zdecydowanie, nawet jak sie dostanie wszystkie mecze w torbe to juz jest mega zastrzyk do kasy, a traf na kluby z jakiejś czołówki, to stadion na 100% pełny, kupa kasy z telewizji
a niech urwą nawet jakis remis kolejna kasa
To na długi czas im pomoże, no i cześć młodzieży co sobie wychowali poczeka sobie jeszcze chwile aby pograć w Legii. No i wieksze fundusze na ewentualne transfery;)
reszcie klubów mogą odjechać, ale to co, niech ktoś z polski zacznie regularnie dostawać sie do LM
22 sierpnia 2013, 14:14 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Marcin-Roslon-dla-Tottenham24pl-Spurs-beda-przed-Arsenalem-1426
hoho, widać, że strona się rozwija
http://tottenham24.pl/news/Marcin-Roslon-dla-Tottenham24pl-Spurs-beda-przed-Arsenalem-1426
hoho, widać, że strona się rozwija :brawo:
22 sierpnia 2013, 14:20 [cytuj]
Ma racje mister Rosłoń

anale zobaczą w końcu jak wyglądają plecy spurs
Ma racje mister Rosłoń ;) anale zobaczą w końcu jak wyglądają plecy spurs :F
22 sierpnia 2013, 14:54 [cytuj]
Rosłoń niby taki Kanonier skryty a teraz gada o Tottenhamie... dziwne
Wczoraj był wywiad z Leśnodorskim to gadał coś o siedzibie klubu za kase z LM
Wczoraj był wywiad z Leśnodorskim to gadał coś o siedzibie klubu za kase z LM
22 sierpnia 2013, 15:37 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
też sie bardzo zdziwiłem jak to czytałem. Może w końcu zrozumiał że tottenham lepszy ;d
też sie bardzo zdziwiłem jak to czytałem. Może w końcu zrozumiał że tottenham lepszy ;d
22 sierpnia 2013, 15:42 [cytuj]
Nie, po prostu teraz tym wywiadem przyznał się że jest sezonowcem
Nie, po prostu teraz tym wywiadem przyznał się że jest sezonowcem :D
22 sierpnia 2013, 16:13 [cytuj]
bał się nas, bo rośniemy w siłę
bał się nas, bo rośniemy w siłę :]