Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  207  208  209  210  211    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
21 sierpnia 2013, 22:46 [cytuj]
I się znowu wybronił bo jakoś nie wierzę żeby Fenerbahce wygrało dwumecz. Porażka. To są fartuchy jebane. Wenger już zara wykłada hajs i leci z transferami, ale pewnie znowu jakieś Francuskie odpady

@up
To jest istotne, bo ponoć awans = jakieś lepsze transfery. No trudno w to uwierzyć ale kto wie?
I się znowu wybronił bo jakoś nie wierzę żeby Fenerbahce wygrało dwumecz. Porażka. To są fartuchy jebane. Wenger już zara wykłada hajs i leci z transferami, ale pewnie znowu jakieś Francuskie odpady @up To jest istotne, bo ponoć awans = jakieś lepsze transfery. No trudno w to uwierzyć ale kto wie?
21 sierpnia 2013, 23:16 [cytuj]
Jest też dobra strona tej wygranej: Wenger stwierdzi, że ten zespół ma jakość i niepotrzebne są wzmocnienia. :D
Jest też dobra strona tej wygranej: Wenger stwierdzi, że ten zespół ma jakość i niepotrzebne są wzmocnienia. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 01:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Rozjebali Fenerbahce 3:0, wiec od razu widac, ze obecna jakosc Arsenalu jest na wysokim poziomie. Nie wiem czemu chca jakis transferow, przeciez obecni pilkarze wystarczaja. Przegrana z Villa byla specjalnie, bo przeciez jak wygraja pozostale 37 spotkan, to mistrza maja pewnego. Normalnie podkrecili tempo do 50% w tym meczu i widac efekty. A my znowu 5 miejsce, za United, bo AFC na mistrza. Soldado? Oni maja Girouda. :bezradny:

A teraz na powaznie. Panowie, nie ogladami polskiej ligi i nie kibicuje nikomu specjalnie. Oprocz europejskich pucharow. A jak Legia wejdzie do LM, to bedzie zajebisty power dla polskiej pilki. Moze wreszcie bedziemy miele regularnego reprezentanta i to byloby naprawde super.
Rozjebali Fenerbahce 3:0, wiec od razu widac, ze obecna jakosc Arsenalu jest na wysokim poziomie. Nie wiem czemu chca jakis transferow, przeciez obecni pilkarze wystarczaja. Przegrana z Villa byla specjalnie, bo przeciez jak wygraja pozostale 37 spotkan, to mistrza maja pewnego. Normalnie podkrecili tempo do 50% w tym meczu i widac efekty. A my znowu 5 miejsce, za United, bo AFC na mistrza. Soldado? Oni maja Girouda. :bezradny: A teraz na powaznie. Panowie, nie ogladami polskiej ligi i nie kibicuje nikomu specjalnie. Oprocz europejskich pucharow. A jak Legia wejdzie do LM, to bedzie zajebisty power dla polskiej pilki. Moze wreszcie bedziemy miele regularnego reprezentanta i to byloby naprawde super
LMAO
22 sierpnia 2013, 07:56 [cytuj]
bez przesady, to że takiej Żylinie udało się awansować pare lat wstecz to nie znaczy że cały czas tak było. Na 1 razie się skończyło i oberwali ładne baty w grupie. Urban myśli że 1:1 na wyjeździe to korzystny wynik. Korzystny wynik to byłby 1:0 a tak? A tak Legia gra u siebie i w przypadku 1 bramki Steauy trzeba strzelać 2. Gdyby ta bramka Koseckiego ze spalonego była zaliczona... ja byłem pewny że tam żadnego spalonego niema

Ale tak szczerze mówiąc to Legia nie zasługuje z gry na awans. To jest kopij wklej mecz PSV - Milan.
bez przesady, to że takiej Żylinie udało się awansować pare lat wstecz to nie znaczy że cały czas tak było. Na 1 razie się skończyło i oberwali ładne baty w grupie. Urban myśli że 1:1 na wyjeździe to korzystny wynik. Korzystny wynik to byłby 1:0 a tak? A tak Legia gra u siebie i w przypadku 1 bramki Steauy trzeba strzelać 2. Gdyby ta bramka Koseckiego ze spalonego była zaliczona... ja byłem pewny że tam żadnego spalonego niema Ale tak szczerze mówiąc to Legia nie zasługuje z gry na awans. To jest kopij wklej mecz PSV - Milan.
22 sierpnia 2013, 08:09 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Ale tak szczerze mówiąc to Legia nie zasługuje z gry na awans. To jest kopij wklej mecz PSV - Milan.

To jest kopiuj wklej wyjazd do Molde i do Wrexham. We wszystkich trzech meczach szczęściu i Kuciakowi mogą dziękować że po pierwszej połowie nie przegrywają 4-0. Za to drugą grają już na przyzwoitym poziomie, ale też bez szału. I za każdym razem pierwszą tragiczną połowę cudem przegrywają tylko jednym golem, a drugą wyrównaną są w stanie wygrać. Zobaczymy co pokażą u siebie. Też im kibicuję jako polskiemu klubowi (chociaż podobno BVB jest bardziej polskim klubem, a ja im nie kibicuję), ale trzeba przyznać, że wczoraj z gry mieli mniej niż Steaua.
To jest kopiuj wklej wyjazd do Molde i do Wrexham. We wszystkich trzech meczach szczęściu i Kuciakowi mogą dziękować że po pierwszej połowie nie przegrywają 4-0. Za to drugą grają już na przyzwoitym poziomie, ale też bez szału. I za każdym razem pierwszą tragiczną połowę cudem przegrywają tylko jednym golem, a drugą wyrównaną są w stanie wygrać. Zobaczymy co pokażą u siebie. Też im kibicuję jako polskiemu klubowi (chociaż podobno BVB jest bardziej polskim klubem, a ja im nie kibicuję), ale trzeba przyznać, że wczoraj z gry mieli mniej niż Steaua
COYS!
22 sierpnia 2013, 08:23 [cytuj]
Też, ale mi bardziej chodziło o to że PSV grało świetnie a Milan strzelił. Tu może była odwrotna kolejność bramek ale sytuacja bardzo podobna. Ja bym się nie cieszył z tego 1:1, ale póki co to awans Legii jest. Będzie chujnia jak zaczną grać jak z Molde w rewanżu. Na zero, to wtedy bankowo w pizdeczke dostaną. Ja chce żeby awansowali bo ile można czekać, niech dostaną baty ale już nie niędzie liczony 18 rok bez LM :wnerw:

Żeby regularnie awansowywać to po pierwsze trzeba zatrzymywac młodych piłkarzy (tak jak robi to BATE, patrzcie jaki % zespołu to Białorusini) no co prawda BATE teraz nie gra ale przecież 5 ostatnich lat to chyba 3 razy LM i 2 x LE. A po drugie to trzeba prowadzić mądrą polityke klubu ale to nie przejdzie bo w Polsce nie ma czegoś takiego. Jest kurwa ściąganie szrotu z Europy który nie ma już gdzie grać to doi hajs z frajerów z polski. Jak tak pomyślę że BATE ma mniejszy budżet od polowy Ekstraklasy i grywają w LM to mnie szlag trafia.
Też, ale mi bardziej chodziło o to że PSV grało świetnie a Milan strzelił. Tu może była odwrotna kolejność bramek ale sytuacja bardzo podobna. Ja bym się nie cieszył z tego 1:1, ale póki co to awans Legii jest. Będzie chujnia jak zaczną grać jak z Molde w rewanżu. Na zero, to wtedy bankowo w pizdeczke dostaną. Ja chce żeby awansowali bo ile można czekać, niech dostaną baty ale już nie niędzie liczony 18 rok bez LM :wnerw: Żeby regularnie awansowywać to po pierwsze trzeba zatrzymywac młodych piłkarzy (tak jak robi to BATE, patrzcie jaki % zespołu to Białorusini) no co prawda BATE teraz nie gra ale przecież 5 ostatnich lat to chyba 3 razy LM i 2 x LE. A po drugie to trzeba prowadzić mądrą polityke klubu ale to nie przejdzie bo w Polsce nie ma czegoś takiego. Jest kurwa ściąganie szrotu z Europy który nie ma już gdzie grać to doi hajs z frajerów z polski. Jak tak pomyślę że BATE ma mniejszy budżet od polowy Ekstraklasy i grywają w LM to mnie szlag trafia
22 sierpnia 2013, 10:25 [cytuj]
Canal+ zrobił nas na szaro. jeszcze nie tak dawno na ich stronie widniała zapowiedź Swansea - Tottenham na Canal+ a teraz już nie ma. Zaczyna się pieprzenie na streamach jak na BAC
Canal+ zrobił nas na szaro. jeszcze nie tak dawno na ich stronie widniała zapowiedź Swansea - Tottenham na Canal+ a teraz już nie ma. Zaczyna się pieprzenie na streamach jak na BAC
22 sierpnia 2013, 11:45 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Przecież w programie TV na dekoderze jest cały czas mecz ze swans. U nich na stronie w programie TV te http://i43.tinypic.com/23r1jxd.jpg
Przecież w programie TV na dekoderze jest cały czas mecz ze swans. U nich na stronie w programie TV też http://i43.tinypic.com/23r1jxd.jpg
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 11:47 [cytuj]
w reklamach telewizyjnych zapowiadających mecze Premier League brakuje tego spotkania.

Niby jest retransmisja na n ale na żywo nie widze
w reklamach telewizyjnych zapowiadających mecze Premier League brakuje tego spotkania. Niby jest retransmisja na n ale na żywo nie widze
22 sierpnia 2013, 12:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
w reklamach telewizyjnych zapowiadających mecze Premier League brakuje tego spotkania.

Niby jest retransmisja na n ale na żywo nie widze

Przecież dałem Ci screena. Na canal+sport jest LIVE!
Przecież dałem Ci screena. Na canal+sport jest LIVE!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 12:25 [cytuj]
W programie jest Cardiff - Man City na canal plus sport o tej porze. Gdzie ta retransmisja ?(bo zwykle jeśli jest retransmisja to i na żywo)
Zwyczajnie są złośliwi, choć czasem jak słucham Rudzkiego z Rosłoniem to już bym chyba czasem wolał stream od tych westchnień na temat arse i na siłę chwalenia naszych przeciwników (tak jak było z CP).
W programie jest Cardiff - Man City na canal plus sport o tej porze. Gdzie ta retransmisja ?(bo zwykle jeśli jest retransmisja to i na żywo) Zwyczajnie są złośliwi, choć czasem jak słucham Rudzkiego z Rosłoniem to już bym chyba czasem wolał stream od tych westchnień na temat arse i na siłę chwalenia naszych przeciwników (tak jak było z CP)
22 sierpnia 2013, 12:27 [cytuj]
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy.
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy
LMAO
22 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jeden chuj czy ich wszyscy robija i skoncza z bilansem 1-18. Zastrzyk kasy bedzie i to sie liczy

dokładnie

retransmisje widze na n w poniedziałek chyba o 11 (?)
dokładnie retransmisje widze na n w poniedziałek chyba o 11 (?)
22 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:

zdecydowanie, nawet jak sie dostanie wszystkie mecze w torbe to juz jest mega zastrzyk do kasy, a traf na kluby z jakiejś czołówki, to stadion na 100% pełny, kupa kasy z telewizji
a niech urwą nawet jakis remis kolejna kasa

To na długi czas im pomoże, no i cześć młodzieży co sobie wychowali poczeka sobie jeszcze chwile aby pograć w Legii. No i wieksze fundusze na ewentualne transfery;)

reszcie klubów mogą odjechać, ale to co, niech ktoś z polski zacznie regularnie dostawać sie do LM
zdecydowanie, nawet jak sie dostanie wszystkie mecze w torbe to juz jest mega zastrzyk do kasy, a traf na kluby z jakiejś czołówki, to stadion na 100% pełny, kupa kasy z telewizji a niech urwą nawet jakis remis kolejna kasa To na długi czas im pomoże, no i cześć młodzieży co sobie wychowali poczeka sobie jeszcze chwile aby pograć w Legii. No i wieksze fundusze na ewentualne transfery;) reszcie klubów mogą odjechać, ale to co, niech ktoś z polski zacznie regularnie dostawać sie do LM
22 sierpnia 2013, 14:14 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Marcin-Roslon-dla-Tottenham24pl-Spurs-beda-przed-Arsenalem-1426

hoho, widać, że strona się rozwija :brawo:
http://tottenham24.pl/news/Marcin-Roslon-dla-Tottenham24pl-Spurs-beda-przed-Arsenalem-1426 hoho, widać, że strona się rozwija :brawo:
22 sierpnia 2013, 14:20 [cytuj]
Spursia powiedział/a:

Ma racje mister Rosłoń ;) anale zobaczą w końcu jak wyglądają plecy spurs :F
Ma racje mister Rosłoń ;) anale zobaczą w końcu jak wyglądają plecy spurs :F
22 sierpnia 2013, 14:54 [cytuj]
Spursia powiedział/a:
Rosłoń niby taki Kanonier skryty a teraz gada o Tottenhamie... dziwne

Wczoraj był wywiad z Leśnodorskim to gadał coś o siedzibie klubu za kase z LM
Rosłoń niby taki Kanonier skryty a teraz gada o Tottenhamie... dziwne Wczoraj był wywiad z Leśnodorskim to gadał coś o siedzibie klubu za kase z LM
22 sierpnia 2013, 15:37 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Rosłoń niby taki Kanonier skryty a teraz gada o Tottenhamie... dziwne

też sie bardzo zdziwiłem jak to czytałem. Może w końcu zrozumiał że tottenham lepszy ;d
też sie bardzo zdziwiłem jak to czytałem. Może w końcu zrozumiał że tottenham lepszy ;d
22 sierpnia 2013, 15:42 [cytuj]
Nie, po prostu teraz tym wywiadem przyznał się że jest sezonowcem :D
Nie, po prostu teraz tym wywiadem przyznał się że jest sezonowcem :D
22 sierpnia 2013, 16:13 [cytuj]
bał się nas, bo rośniemy w siłę :]
bał się nas, bo rośniemy w siłę :]
|<  <<  <  207  208  209  210  211    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się