Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  208  209  210  211  212    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
22 sierpnia 2013, 18:12 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
też sie bardzo zdziwiłem jak to czytałem. Może w końcu zrozumiał że tottenham lepszy ;d

Nie ma co gadać kto lepszy. Kto lepszy zweryfikuje liga. Nie lubię kibiców, którzy mimo braku tranferów etc mówią mój klub jest lepszy. Trzeba na wszystko patrzeć realnie i przez ostatnie kilka sezonów Arsenal był lepszy od nas. Rosłoń stwierdził fakt patrząc na nasze ruchy transferowe i ich brak u kanonierów.

Ślepa wiara w klub jest gorsza od fanatyzmu i prowadzi do tego, że kibic dajmy na to Cardiff czy Cottbus będzie wygadywał głupoty typu "Mój klub jest lepszy od Bayernu, czy Chelsea"
Nie ma co gadać kto lepszy. Kto lepszy zweryfikuje liga. Nie lubię kibiców, którzy mimo braku tranferów etc mówią mój klub jest lepszy. Trzeba na wszystko patrzeć realnie i przez ostatnie kilka sezonów Arsenal był lepszy od nas. Rosłoń stwierdził fakt patrząc na nasze ruchy transferowe i ich brak u kanonierów. Ślepa wiara w klub jest gorsza od fanatyzmu i prowadzi do tego, że kibic dajmy na to Cardiff czy Cottbus będzie wygadywał głupoty typu "Mój klub jest lepszy od Bayernu, czy Chelsea"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 21:48 [cytuj]
Ale ten Waldek Sobota to naprawdę niezły kozak.
Ale ten Waldek Sobota to naprawdę niezły kozak
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 21:49 [cytuj]
jest rozpiska na nowy tydzień i brak spotkania Tottenham - Swansea. Oglądamy na streamach, wolą Cardiff - Manchester City
jest rozpiska na nowy tydzień i brak spotkania Tottenham - Swansea. Oglądamy na streamach, wolą Cardiff - Manchester City
22 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
Jeśli gadamy o PSV, to mi się strasznie podoba gra Wijnalduma. Nie chodzi mi o wczorajszy mecz, bo go nie widziałem, ale kilka meczów PSV w tamtym sezonie obejrzałem i obok Mertensa i Lensa, których w Eindhoven już nie ma, Georginio był zazwyczaj postacią się wyróżniającą. On ma dopiero chyba 22-23 lata i bardzo duży potencjał. Stylem gry przypomina mi trochę taką słabszą wersję naszego Moussy.
Jeśli gadamy o PSV, to mi się strasznie podoba gra Wijnalduma. Nie chodzi mi o wczorajszy mecz, bo go nie widziałem, ale kilka meczów PSV w tamtym sezonie obejrzałem i obok Mertensa i Lensa, których w Eindhoven już nie ma, Georginio był zazwyczaj postacią się wyróżniającą. On ma dopiero chyba 22-23 lata i bardzo duży potencjał. Stylem gry przypomina mi trochę taką słabszą wersję naszego Moussy
22 sierpnia 2013, 22:33 [cytuj]
MC z Cardiff w TV ?? :wysmiewacz: Wolałbym obejrzeć byłego gracza ŁKS w akcji niż kolejny pogrom ... ;|
MC z Cardiff w TV ?? :wysmiewacz: Wolałbym obejrzeć byłego gracza ŁKS w akcji niż kolejny pogrom ... ;|
23 sierpnia 2013, 10:39 [cytuj]
Tak dla informacji, niedługo bo 10 września wychodzi demówa Fify 14 i mam taką widomość że będzie można w tej demówie wypróbować Tottenham Hotspur
Tak dla informacji, niedługo bo 10 września wychodzi demówa Fify 14 i mam taką widomość że będzie można w tej demówie wypróbować Tottenham Hotspur
23 sierpnia 2013, 12:01 [cytuj]
No, bedzie tak. ;)
Umowa z EA Sports to byla swietna decyzja, nie tylko z tego powodu. :muza:
No, bedzie tak. ;) Umowa z EA Sports to byla swietna decyzja, nie tylko z tego powodu. :muza:
LMAO
24 sierpnia 2013, 00:43 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,32324,title,Zmarl-Jaroslaw-Tkaczyk,wid,15922416,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,32324,title,Zmarl-Jaroslaw-Tkaczyk,wid,15922416,wiadomosc.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 sierpnia 2013, 13:29 [cytuj]
Parker w pierwszym składzie Fulham przeciwko odbytniczym. Wujek Jol od razu znalazł mu miejsce w drużynie.

EDIT: jeszcze nigdy nie widziałem tak słabej (przynajmniej na papierze) ławki u dziadostwa: Fabiański, Frimpong, Gnabry, Monreal, Sanogo, Wilshere, Zelalem. Pierwszy skład mają oczywiście dobry, ale kadrę bardzo wąską. Nie żeby mnie to bolało ;)
Parker w pierwszym składzie Fulham przeciwko odbytniczym. Wujek Jol od razu znalazł mu miejsce w drużynie. EDIT: jeszcze nigdy nie widziałem tak słabej (przynajmniej na papierze) ławki u dziadostwa: Fabiański, Frimpong, Gnabry, Monreal, Sanogo, Wilshere, Zelalem. Pierwszy skład mają oczywiście dobry, ale kadrę bardzo wąską. Nie żeby mnie to bolało ;)
COYS!
24 sierpnia 2013, 14:20 [cytuj]
i prowadzą kondony, Parker miał nawet fajną akcję jakieś uderzenie blisko lewego okienka bramki

no i druga brameczka, Dopolski. Bramkarz nawet pierwszy strzał ładnie wybronił ale wybił prosto pod nogi Dopolskiego :blee:
i prowadzą kondony, Parker miał nawet fajną akcję jakieś uderzenie blisko lewego okienka bramki no i druga brameczka, Dopolski. Bramkarz nawet pierwszy strzał ładnie wybronił ale wybił prosto pod nogi Dopolskiego :blee:
24 sierpnia 2013, 14:27 [cytuj]
Ostatnio też się tak zaczęło... spokojnie.
Ostatnio też się tak zaczęło... spokojnie
24 sierpnia 2013, 14:27 [cytuj]
Kurde tak fajnie gra Fulham a przegrywają 2:0. Inna sprawa, że Arsenal też na wysokim poziomie. Wyrównany mecz z lekkim wskazaniem an Fulham.
Kurde tak fajnie gra Fulham a przegrywają 2:0. Inna sprawa, że Arsenal też na wysokim poziomie. Wyrównany mecz z lekkim wskazaniem an Fulham
24 sierpnia 2013, 14:32 [cytuj]
fajny mecz póki co, mam nadzieje że Fulham coś ustrzeli, ale trzeba przyznać że Arsenal gra dziś nieźle
fajny mecz póki co, mam nadzieje że Fulham coś ustrzeli, ale trzeba przyznać że Arsenal gra dziś nieźle
24 sierpnia 2013, 14:35 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Ostatnio też się tak zaczęło... spokojnie
i tak 0:2 nie odrobią
i tak 0:2 nie odrobią
24 sierpnia 2013, 14:49 [cytuj]
No to trudno, nawet Arsenal musi zdobywać punkty.
No to trudno, nawet Arsenal musi zdobywać punkty
24 sierpnia 2013, 14:51 [cytuj]
Widzę że nasze młodzaki kolejna wygrana. Świetnie. Ubolewam nad tą porażką w finale z MU, jak oni odrobili te 0:2 to ja nie wiem, znaczy wiem, te dziury w obronie Tot u21 to był dramat ja byłem pod wrażeniem że z taką obroną oni przetrzymali większosc meczu i tylko 3 bramki w plecy dostali :bezradny:
Widzę że nasze młodzaki kolejna wygrana. Świetnie. Ubolewam nad tą porażką w finale z MU, jak oni odrobili te 0:2 to ja nie wiem, znaczy wiem, te dziury w obronie Tot u21 to był dramat ja byłem pod wrażeniem że z taką obroną oni przetrzymali większosc meczu i tylko 3 bramki w plecy dostali :bezradny:
24 sierpnia 2013, 15:22 [cytuj]
O kurna, Bent brameczka na 1:3 :brawo: jest nadzieja!! E tam, żeby to było na 1:2 to mozna by było się łudzić a tak...
O kurna, Bent brameczka na 1:3 :brawo: jest nadzieja!! E tam, żeby to było na 1:2 to mozna by było się łudzić a tak
24 sierpnia 2013, 15:27 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
O kurna, Bent brameczka na 1:3 :brawo: jest nadzieja!! E tam, żeby to było na 1:2 to mozna by było się łudzić a tak
hah Motorniczy prowadzisz konwersacje sam ze sobą widzę ;d
24 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
rzeczywiście tak to wygląda :wysmiewacz::krzyk:
rzeczywiście tak to wygląda :wysmiewacz::krzyk:
24 sierpnia 2013, 17:15 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Ze sobą najlepiej się dogaduje :D
Ze sobą najlepiej się dogaduje :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  208  209  210  211  212    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się