Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  210  211  212  213  214    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
27 sierpnia 2013, 20:46 [cytuj]
Legio, nie spierdol tego!
Legio, nie spierdol tego!
27 sierpnia 2013, 21:00 [cytuj]
Spierdoliła.
Spierdoliła
27 sierpnia 2013, 21:44 [cytuj]
jak Wisła grała z Apoelem to był lepszy doping.
@Podolski kontuzja.
jak Wisła grała z Apoelem to był lepszy doping. @Podolski kontuzja
27 sierpnia 2013, 22:00 [cytuj]
pompowanie tego wszystkiego, nadzieje że po 17 latach bedzie awans jednak nie. Fajnie to przejebać w ile 2-3 minuty? :blee:
pompowanie tego wszystkiego, nadzieje że po 17 latach bedzie awans jednak nie. Fajnie to przejebać w ile 2-3 minuty? :blee:
27 sierpnia 2013, 22:23 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
jak Wisła grała z Apoelem to był lepszy doping.
@Podolski kontuzja

co z Podolskim bo nie oglądam?:-)
co z Podolskim bo nie oglądam?:-)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
łapał się za poddupie hehe.
łapał się za poddupie hehe
27 sierpnia 2013, 22:50 [cytuj]
Jeszcze pewnie będą mieć kilka treningów przed derbami i jak tak dalej pójdzie to nie będzie kogo lać i zrobi się trochę smutno niszczyć ich juniorów 5:0... żartowałem :P

A Legia spierdoliła jak każdy polski klub. Ja już chyba polskiej drużyny w Lidze Mistrzów nie dożyję... A biorąc pod uwagę, że mam 16 lat, to jeszcze trochę chciałbym pożyć...
Jeszcze pewnie będą mieć kilka treningów przed derbami i jak tak dalej pójdzie to nie będzie kogo lać i zrobi się trochę smutno niszczyć ich juniorów 5:0... żartowałem :P A Legia spierdoliła jak każdy polski klub. Ja już chyba polskiej drużyny w Lidze Mistrzów nie dożyję... A biorąc pod uwagę, że mam 16 lat, to jeszcze trochę chciałbym pożyć
27 sierpnia 2013, 22:51 [cytuj]
Fajne zdjęcia WHL z 1923r.

http://iansblogstuff.blogspot.com/2013/08/white-hart-lane-from-air-in-1923.html
Fajne zdjęcia WHL z 1923r. http://iansblogstuff.blogspot.com/2013/08/white-hart-lane-from-air-in-1923.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=iyObZ5yVPIs&feature=youtu.be

Piękna bramka Holtby'ego. Nawiasem mówiąc drugi komentarz pod tym filmem całkiem zgrabny.

"Who says we need a creative midfielder? Get Holtby fit and playing behind Soldado and he's more than good enough, didn't get a chance to show it when he came in last season."
http://www.youtube.com/watch?v=iyObZ5yVPIs&feature=youtu.be Piękna bramka Holtby'ego. Nawiasem mówiąc drugi komentarz pod tym filmem całkiem zgrabny. "Who says we need a creative midfielder? Get Holtby fit and playing behind Soldado and he's more than good enough, didn't get a chance to show it when he came in last season."
27 sierpnia 2013, 23:12 [cytuj]
Nie przypuszczałem, że Legia odpadnie. Fajną pakę mają, chociaż ich nie lubię za specjalnie. Szkoda... znowu rok czekania. Ciekawe zdjęcia trzaskal:)
Nie przypuszczałem, że Legia odpadnie. Fajną pakę mają, chociaż ich nie lubię za specjalnie. Szkoda... znowu rok czekania. Ciekawe zdjęcia trzaskal:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 sierpnia 2013, 23:19 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że tylko rok. Przynajmniej w europejskiej zagrają.
Miejmy nadzieję, że tylko rok. Przynajmniej w europejskiej zagrają
27 sierpnia 2013, 23:28 [cytuj]
Pritchard strzelił bramkę dla Swindon w meczu z QPR. Pamiętam gościa z NextGen, fajnie grał. Może będą z niego ludzie.
Pritchard strzelił bramkę dla Swindon w meczu z QPR. Pamiętam gościa z NextGen, fajnie grał. Może będą z niego ludzie
27 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Pritchard strzelił bramkę dla Swindon w meczu z QPR. Pamiętam gościa z NextGen, fajnie grał. Może będą z niego ludzie

a ten Pritchard to wypożyczenie, czy sprzedany?
a ten Pritchard to wypożyczenie, czy sprzedany?
27 sierpnia 2013, 23:34 [cytuj]
chyba wypożyczenie, ale nie wiem do kiedy ma kontrakt.
chyba wypożyczenie, ale nie wiem do kiedy ma kontrakt
28 sierpnia 2013, 02:04 [cytuj]
Jeśli w niedzielę wygramy z Arsenalem, to prawdopodobnie będziemy liderami Premier League :cwaniak: Oczywiście to tylko hipotetyczne stwierdzenie, ale pamięta ktoś kiedy ostatnio byliśmy liderem Premier League? :mysli:
Jeśli w niedzielę wygramy z Arsenalem, to prawdopodobnie będziemy liderami Premier League :cwaniak: Oczywiście to tylko hipotetyczne stwierdzenie, ale pamięta ktoś kiedy ostatnio byliśmy liderem Premier League? :mysli:
28 sierpnia 2013, 11:25 [cytuj]
Panowie, chciałbym sobie urządzić małą prywatę i poprosić was o pomoc. Mianowicie : Mój ulubiony zespół został nominowany w dwóch kategoriach World's music award Best World live act i best group. Prosiłbym o zagłosowanie w tych dwóch kategoriach na zespół B' http://www.worldmusicawards.com/index.php/vote/

Oczywiście jeśli nie macie tam swoich ulubionych grajków czy śpiewaków.
U mnie na wsi obecny sołtys proponował ćwiartkę za głos, mnie niestety nie stać na taką rozrzutność i proponuje wygrane derby w niedziele w ramach podziękowania.
Panowie, chciałbym sobie urządzić małą prywatę i poprosić was o pomoc. Mianowicie : Mój ulubiony zespół został nominowany w dwóch kategoriach World's music award Best World live act i best group. Prosiłbym o zagłosowanie w tych dwóch kategoriach na zespół B'z http://www.worldmusicawards.com/index.php/vote/ Oczywiście jeśli nie macie tam swoich ulubionych grajków czy śpiewaków. U mnie na wsi obecny sołtys proponował ćwiartkę za głos, mnie niestety nie stać na taką rozrzutność i proponuje wygrane derby w niedziele w ramach podziękowania
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2013, 11:50 [cytuj]
żeby nie było tak że Kondonów trapią kontuzje ale i tak wygrają... :| Karny już dupy nie uratuje w tym spotkaniu, bo to nie takie spotkanie które jedną strzeloną bramką się wygrywa. AVB odczarował już jeden stadion, teraz czas na kolejny :] Kościelny jednak chyba gra a to ktoś wała wkręcał że nie.

nie wiem czemu myślałem że dzis nasi w LE grają :rotfl: :bezradny:
żeby nie było tak że Kondonów trapią kontuzje ale i tak wygrają... :| Karny już dupy nie uratuje w tym spotkaniu, bo to nie takie spotkanie które jedną strzeloną bramką się wygrywa. AVB odczarował już jeden stadion, teraz czas na kolejny :] Kościelny jednak chyba gra a to ktoś wała wkręcał że nie. nie wiem czemu myślałem że dzis nasi w LE grają :rotfl: :bezradny:
28 sierpnia 2013, 11:54 [cytuj]
Diego powiedział/a:
pamięta ktoś kiedy ostatnio byliśmy liderem Premier League? :mysli:

chyba w tym sezonie kiedy skończyliśmy na 4. miejscu i awansowaliśmy do LM? Wygraliśmy cztery mecze z rzędu na początku sezonu i liderowaliśmy o ile się nie mylę.
chyba w tym sezonie kiedy skończyliśmy na 4. miejscu i awansowaliśmy do LM? Wygraliśmy cztery mecze z rzędu na początku sezonu i liderowaliśmy o ile się nie mylę
28 sierpnia 2013, 11:59 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
chyba w tym sezonie kiedy skończyliśmy na 4. miejscu i awansowaliśmy do LM? Wygraliśmy cztery mecze z rzędu na początku sezonu i liderowaliśmy o ile się nie mylę

Tak było rzeczywiście ale potem dostaliśmy baty po kolei z Manu 1-3 i Chelsea 0-3 i wróciliśmy do naszej rzeczywistości.
Tak było rzeczywiście ale potem dostaliśmy baty po kolei z Manu 1-3 i Chelsea 0-3 i wróciliśmy do naszej rzeczywistości
28 sierpnia 2013, 12:06 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
AVB odczarował już jeden stadion, teraz czas na kolejny :] Kościelny jednak chyba gra a to ktoś wała wkręcał że nie.

Emirates nie trzeba odczarowywać bo przecież zagraliśmy tam jeden z najwspanialszych meczów, a może inaczej, zanotowaliśmy tam jeden z najwspanialszych wyników. Nie tak wcale dawno, pokonaliśmy tam Arsenal 3:2, wyciągnęliśmy z 0:2 do przerwy;).

matek powiedział/a:
Tak było rzeczywiście ale potem dostaliśmy baty po kolei z Manu 1-3 i Chelsea 0-3 i wróciliśmy do naszej rzeczywistości

Taaaa tą część chciałem pominąć:) Ale ogólnie tamten sezon zapamiętam głównie dzięki meczowi z $hitty. Harry wyciągnął drużynę z dna, to mu trzeba przyznać. A teraz chyba przejął się losem reprezentacji Anglii bo w ostatnim meczu ligowym, w drużynie QPR, w pierwszej jedenastce było aż(!) 10 Anglików. Naród jest z niego dumny :D
Emirates nie trzeba odczarowywać bo przecież zagraliśmy tam jeden z najwspanialszych meczów, a może inaczej, zanotowaliśmy tam jeden z najwspanialszych wyników. Nie tak wcale dawno, pokonaliśmy tam Arsenal 3:2, wyciągnęliśmy z 0:2 do przerwy;). [quote=matek]Tak było rzeczywiście ale potem dostaliśmy baty po kolei z Manu 1-3 i Chelsea 0-3 i wróciliśmy do naszej rzeczywistości
|<  <<  <  210  211  212  213  214    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się