Forum dyskusyjne
28 sierpnia 2013, 12:11 [cytuj]
tak, ale 2:5 i to dwa razy z rzędu to troche tak niechlubnie to wygląda i to trzeba to odczarować! Oby, trzymam kciuki, w takie mecze Tottenhamu zawsze jestem niespokojny nawet dzień przed zaczyna się ten cąły niepokój, a teraz najważniejszy mecz sezonu i to już w 3 kolejce
tak, ale 2:5 i to dwa razy z rzędu to troche tak niechlubnie to wygląda i to trzeba to odczarować! Oby, trzymam kciuki, w takie mecze Tottenhamu zawsze jestem niespokojny nawet dzień przed zaczyna się ten cąły niepokój, a teraz najważniejszy mecz sezonu i to już w 3 kolejce :boisie:
28 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to wygląda i to trzeba to
:rotfl:
28 sierpnia 2013, 12:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
nawet dzień przed zaczyna się ten cąły niepokój, a teraz najważniejszy mecz sezonu i to już w 3 kolejce

Dzień przed?

Ja już od meczu ze Swansea myślę tylko o nadchodzącej niedzieli

obawiam się tylko jednego. Że szybko strzelimy bramkę. Wtedy będzie pozamiatane, chyba, że Capoue, Sandro i Dembele stworzą mur nie do przejścia
Dzień przed? :) Ja już od meczu ze Swansea myślę tylko o nadchodzącej niedzieli :) obawiam się tylko jednego. Że szybko strzelimy bramkę. Wtedy będzie pozamiatane, chyba, że Capoue, Sandro i Dembele stworzą mur nie do przejścia :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
28 sierpnia 2013, 12:20 [cytuj]
zwykle czytam post przed wysłaniem, nie wiem jak to się stało
Marcin108 powiedział/a:
Dzień przed?

Ja już od meczu ze Swansea myślę tylko o nadchodzącej niedzieli

obawiam się tylko jednego. Że szybko strzelimy bramkę. Wtedy będzie pozamiatane, chyba, że Capoue, Sandro i Dembele stworzą mur nie do przejścia

ważne że Adebayora nie ma, to nie spierdoli przynajmniej. Choelra jak ja żałuję tego meczu sprzed 2 lat. Tak ładnie się zaczęło 2:0 a potem roznieśli nas

to jest niewiarygodne po prostu

Ta, bo jeszcze przyjedzie im zacząć grać na zero
niepokój niepokojem, ale żeby mi sie tętno podnosiło w przeddzień...
zwykle czytam post przed wysłaniem, nie wiem jak to się stało :rotfl:
[quote=Marcin108]Dzień przed? :) Ja już od meczu ze Swansea myślę tylko o nadchodzącej niedzieli :) obawiam się tylko jednego. Że szybko strzelimy bramkę. Wtedy będzie pozamiatane, chyba, że Capoue, Sandro i Dembele stworzą mur nie do przejścia :rotfl:
28 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
Na szczęście Ade nie zagra, więc jedyny ktoś kto może zawalić mecz to Rose

chociaż chłopak gra na razie bardzo pewnie i solidnie, myślę, że Verts na lewej z Dawsem i Kabsem w środku to byłby lepszy wybór. Podoba mi się polityka AVB względem JD, który wchodzi za Soldado na ostatnie minuty i gryzie po kostkach zmęczonych rywali. Jeśli będzie zdrowy Azza to oczywiście powinien szaleć z Walkerem na prawej stronie. Gdyby tak było, AVB powinien przenieść Townsenda na lewą za Chadliego. Z Capoue, Dembele i Paulinho, solidną obroną, Soldado i Llorisem mamy naprawdę super drużynę...
Na szczęście Ade nie zagra, więc jedyny ktoś kto może zawalić mecz to Rose:) chociaż chłopak gra na razie bardzo pewnie i solidnie, myślę, że Verts na lewej z Dawsem i Kabsem w środku to byłby lepszy wybór. Podoba mi się polityka AVB względem JD, który wchodzi za Soldado na ostatnie minuty i gryzie po kostkach zmęczonych rywali. Jeśli będzie zdrowy Azza to oczywiście powinien szaleć z Walkerem na prawej stronie. Gdyby tak było, AVB powinien przenieść Townsenda na lewą za Chadliego. Z Capoue, Dembele i Paulinho, solidną obroną, Soldado i Llorisem mamy naprawdę super drużynę... :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
28 sierpnia 2013, 12:35 [cytuj]
Jeśli chodzi o Rosa, to będzie to wyglądało tak:
http://www.youtube.com/watch?v=XALVPwkor7U !!
28 sierpnia 2013, 12:36 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
oby to samo zaprezentował w niedzielę

Harry miał jaja że dał mu wtedy zagrać od pierwszej minuty
oby to samo zaprezentował w niedzielę :D Harry miał jaja że dał mu wtedy zagrać od pierwszej minuty :brawo:
28 sierpnia 2013, 12:38 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Podoba mi się polityka AVB względem JD, który wchodzi za Soldado na ostatnie minuty i gryzie po kostkach zmęczonych rywali.
dokładnie, to samo napisałem po meczu ze Swansea
dokładnie, to samo napisałem po meczu ze Swansea :hejka:
28 sierpnia 2013, 12:42 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
dokładnie, to samo napisałem po meczu ze Swansea

czyli się zgadzamy
czyli się zgadzamy :cwaniak:
28 sierpnia 2013, 12:55 [cytuj]
jest taki myk że ojciec Maty niby wczoraj oglądał mecz Kondonów
jest taki myk że ojciec Maty niby wczoraj oglądał mecz Kondonów
28 sierpnia 2013, 13:01 [cytuj]
– Nie trenując Bale okazuje brak szacunku wobec swoich kolegów z Tottenhamu. Żaden z Brytyjczyków, którzy grali w Hiszpanii, nie zatriumfował. Jeśli Bale jest wart stu milionów euro, ja nie mam ceny. Powinno się ustalić pewne limity, dzięki którym mniejsze drużyny mogłyby w końcu złapać oddech – powiedział dla Onda Cero i Radio MARCA były zawodnik Barcelony, Christo Stoiczkow.
zgadzam sie z 1 zdaniem
– Nie trenując Bale okazuje brak szacunku wobec swoich kolegów z Tottenhamu. Żaden z Brytyjczyków, którzy grali w Hiszpanii, nie zatriumfował. Jeśli Bale jest wart stu milionów euro, ja nie mam ceny. Powinno się ustalić pewne limity, dzięki którym mniejsze drużyny mogłyby w końcu złapać oddech – powiedział dla Onda Cero i Radio MARCA były zawodnik Barcelony, Christo Stoiczkow.
zgadzam sie z 1 zdaniem :)
28 sierpnia 2013, 13:06 [cytuj]
dupa go boli, a Barcelona przecież dodatkowe koszta ponosiła w związku z transferem Neymara

tam też chyba blisko 100 baniek było. Więc o co to sranie? Tak samo ten ich Tata. Pierdolą głupoty, a tak naprawde Platini wielki szefunio w dupie ma te fair play i śmieje się z tego
Levy szaleje, 10 mln euro za Eriksena. Zeby tylko znowu srańska nie było że ktoś będzie szybszy...
dupa go boli, a Barcelona przecież dodatkowe koszta ponosiła w związku z transferem Neymara :D tam też chyba blisko 100 baniek było. Więc o co to sranie? Tak samo ten ich Tata. Pierdolą głupoty, a tak naprawde Platini wielki szefunio w dupie ma te fair play i śmieje się z tego
Levy szaleje, 10 mln euro za Eriksena. Zeby tylko znowu srańska nie było że ktoś będzie szybszy
28 sierpnia 2013, 13:20 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
dupa go boli, a Barcelona przecież dodatkowe koszta ponosiła w związku z transferem Neymara

tam też chyba blisko 100 baniek było. Więc o co to sranie? Tak samo ten ich Tata. Pierdolą głupoty, a tak naprawde Platini wielki szefunio w dupie ma te fair play i śmieje się z tego
Levy szaleje, 10 mln euro za Eriksena. Zeby tylko znowu srańska nie było że ktoś będzie szybszy
Neymar kosztował te 58 mln czy jakoś tak, tylko ze klub dostał z 10-15 mln
oby oby
Neymar kosztował te 58 mln czy jakoś tak, tylko ze klub dostał z 10-15 mln
oby oby:X
28 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
ale tam nie tylko to było, ja już nie pamiętam o co chodziło ale sporo dodatkowej kasy musieli niby płacić. Zresztą co mnie to tam wali, mnie Real nie interesuje ani Barcelona. Obu klubów nie cierpię i obojętny jest mi ich los. COYS!
ale tam nie tylko to było, ja już nie pamiętam o co chodziło ale sporo dodatkowej kasy musieli niby płacić. Zresztą co mnie to tam wali, mnie Real nie interesuje ani Barcelona. Obu klubów nie cierpię i obojętny jest mi ich los. COYS!
28 sierpnia 2013, 13:34 [cytuj]
Townsend z powołaniem na mecze z Mołdawią i Ukrainą
Townsend z powołaniem na mecze z Mołdawią i Ukrainą :)
28 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Townsend z powołaniem na mecze z Mołdawią i Ukrainą

i patrząc na ten skład i aktualną strategię Hodgsona (przynajmniej w sprawie powołań), Townsend może liczyć na grę w pierwszym składzie. Jakby wywalić piłkarzy, którzy grają za zasługi, Anglia ma ciekawy skład. Może nie jakiś specjalnie mocny, ale przyszłościowy.
i patrząc na ten skład i aktualną strategię Hodgsona (przynajmniej w sprawie powołań), Townsend może liczyć na grę w pierwszym składzie. Jakby wywalić piłkarzy, którzy grają za zasługi, Anglia ma ciekawy skład. Może nie jakiś specjalnie mocny, ale przyszłościowy
28 sierpnia 2013, 18:41 [cytuj]
Czo ten kot. Ja to liczę na jakiś ciekawy debiut Lameli, może jakąś brameczkę walnie, albo chociaż asystę dołoży. Na zdziesiątkowaną obronę anusów może być idealny, kiedy wejdzie koło 65-70 minuty i będzie ich męczyć dryblingami. Bo raczej na jego debiut od pierwszych minut chyba nie ma co liczyć. Chociaż może AVB zaskoczy.
Czo ten kot. Ja to liczę na jakiś ciekawy debiut Lameli, może jakąś brameczkę walnie, albo chociaż asystę dołoży. Na zdziesiątkowaną obronę anusów może być idealny, kiedy wejdzie koło 65-70 minuty i będzie ich męczyć dryblingami. Bo raczej na jego debiut od pierwszych minut chyba nie ma co liczyć. Chociaż może AVB zaskoczy
28 sierpnia 2013, 19:31 [cytuj]
Szczesny
Walker=Sagna (Bac lepszy def, Kyle ofen)
Mertezcker>Kaboul
Vertonghen = Kościelny
Arteta > Capoue
Ramsey > Dembele
Wilshere > Paulinho
Santi > Chadli
Theo > Lennon/Lamela
Giroud ? Soldado (tutaj nie jestem pewien)
cytat z forum kanonierow,nie wiem czy się śmiać czy płakać z tych ludzi
SzczesnyKaboul
Vertonghen = Kościelny
Arteta > Capoue
Ramsey > Dembele
Wilshere > Paulinho
Santi > Chadli
Theo > Lennon/Lamela
Giroud ? Soldado (tutaj nie jestem pewien)
cytat z forum kanonierow,nie wiem czy się śmiać czy płakać z tych ludzi:bezradny:
28 sierpnia 2013, 19:44 [cytuj]
Mnie najbardziej rozpierdoliło Ramsey > Dembele i większa część obrony.

Idąc ich tokiem rozumowania można zauważyć, że Brad ma większy potencjał niż Wojtuś... Teraz ludzi można dzielić na trzy grupy: inteligentny, mniej inteligentny i kibic Arsenalu
Mnie najbardziej rozpierdoliło Ramsey > Dembele i większa część obrony. :wysmiewacz: :plask: Idąc ich tokiem rozumowania można zauważyć, że Brad ma większy potencjał niż Wojtuś... Teraz ludzi można dzielić na trzy grupy: inteligentny, mniej inteligentny i kibic Arsenalu :tak:
28 sierpnia 2013, 19:57 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
Ramsey>Dembele
Vertonghen = Kościelny
Mertezcker>Kaboul
hahahahaha

chyba ich ego jest zbyt wysokie.
hahahahaha :rotfl: chyba ich ego jest zbyt wysokie