Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  212  213  214  215  216    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
28 sierpnia 2013, 20:01 [cytuj]
Przecież to nic nowego, serio.
Przecież to nic nowego, serio
28 sierpnia 2013, 20:17 [cytuj]
Co oni palą na tych kanonierach :P
Co oni palą na tych kanonierach :P
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2013, 22:04 [cytuj]
oni nic nie palą, to są pojeby do szpiku kości.
oni nic nie palą, to są pojeby do szpiku kości
28 sierpnia 2013, 22:17 [cytuj]
I palą również :)
I palą również :)
28 sierpnia 2013, 22:23 [cytuj]
Obczajcie bardzo pozytywnego linka jakiego ośmieliłem się wrzucić na naszą facebookową stronkę :)
Obczajcie bardzo pozytywnego linka jakiego ośmieliłem się wrzucić na naszą facebookową stronkę :)
COYS!
28 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
niedługo losowanie :D
niedługo losowanie :D
28 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
Arteta > Capoue
Ramsey > Dembele
Wilshere > Paulinho

---
he he - AVB - powinien pokazać to zestawienie naszym pomocnikom :mysli:
Arteta > Capoue Ramsey > Dembele Wilshere > Paulinho --- he he - AVB - powinien pokazać to zestawienie naszym pomocnikom :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2013, 22:42 [cytuj]
kurwa wilshere albo ramsey są od kogokolwiek lepsi?
kurwa wilshere albo ramsey są od kogokolwiek lepsi?
28 sierpnia 2013, 22:53 [cytuj]
w następnej rundzie Pucharu Ligi gramy z Aston Villą na wyjeździe ;)
28 sierpnia 2013, 22:54 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
SzczesnyKaboul
Vertonghen = Kościelny
Arteta > Capoue
Ramsey > Dembele
Wilshere > Paulinho
Santi > Chadli
Theo > Lennon/Lamela
Giroud ? Soldado (tutaj nie jestem pewien)

cytat z forum kanonierow,nie wiem czy się śmiać czy płakać z tych ludzi:bezradny:

oni tak na poważnie? :)
oni tak na poważnie? :)
28 sierpnia 2013, 23:00 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Trochę niezbyt dobre losowanie, mogło być lepiej, ale znowu AV to jakiś kozak chociaż bardzo trudno.
Trochę niezbyt dobre losowanie, mogło być lepiej, ale znowu AV to jakiś kozak chociaż bardzo trudno
Offence win games, defence wins titles
28 sierpnia 2013, 23:03 [cytuj]
psia mać, chciałem żeby omineli kogoś z Premier LEague
psia mać, chciałem żeby omineli kogoś z Premier LEague
29 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
Dobrze. Moze szybko odpadniemy i bedzie po sprawie, bo na tym pucharze az tak mi nie zalezy.
Dobrze. Moze szybko odpadniemy i bedzie po sprawie, bo na tym pucharze az tak mi nie zalezy
LMAO
29 sierpnia 2013, 09:50 [cytuj]
Co do meczu z analami, radziłbym się nie napalać na zwycięstwo. W jakim składzie by nie grali, to sa derby, a dodatkowo my mamy totalne przemeblowanie w którym zapewne i nam się czasem ciężko połapać. Dla mnie ten wynik zupełnie nie będzie się liczył, patrząc przez pryzmat całego sezonu. Teraz można się potknąc, ale mamy taki skład, ze jak ta maszyneria się rozpędzi to będzie nie do zatrzymania. Jak anale zawitają na WHL to dostaną ze dwie bramki do zera i wtedy się skończą ich marzenia o ponownym występie w lm. Teraz mamy początek sezonu i wszystko się może zdarzyć. COYS
Co do meczu z analami, radziłbym się nie napalać na zwycięstwo. W jakim składzie by nie grali, to sa derby, a dodatkowo my mamy totalne przemeblowanie w którym zapewne i nam się czasem ciężko połapać. Dla mnie ten wynik zupełnie nie będzie się liczył, patrząc przez pryzmat całego sezonu. Teraz można się potknąc, ale mamy taki skład, ze jak ta maszyneria się rozpędzi to będzie nie do zatrzymania. Jak anale zawitają na WHL to dostaną ze dwie bramki do zera i wtedy się skończą ich marzenia o ponownym występie w lm. Teraz mamy początek sezonu i wszystko się może zdarzyć. COYS
29 sierpnia 2013, 11:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Dobrze. Moze szybko odpadniemy i bedzie po sprawie, bo na tym pucharze az tak mi nie zalezy

a mi zależy. W każdym pucharze mamy grać o zwycięstwo a nie poddawać się. Jesteśmy klubem walczącym o top 3 to powinniśmy mieć siłę grać dwa mecze w tygodniu
a mi zależy. W każdym pucharze mamy grać o zwycięstwo a nie poddawać się. Jesteśmy klubem walczącym o top 3 to powinniśmy mieć siłę grać dwa mecze w tygodniu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2013, 12:07 [cytuj]
Mamy teraz tak szeroką kadre że spokojnie możemy grać na 3 frontach (Liga, LE, CC). I nie zapominajmy że w połowie sezonu dojdzie jeszcze puchar Anglii.
Mamy teraz tak szeroką kadre że spokojnie możemy grać na 3 frontach (Liga, LE, CC). I nie zapominajmy że w połowie sezonu dojdzie jeszcze puchar Anglii
29 sierpnia 2013, 12:44 [cytuj]
Jeśli Villa zagra rezerwowymi, to wcale nie powinni być jakimś trudnym przeciwnikiem. Nasi zmiennicy sobie poradzą.
Jeśli Villa zagra rezerwowymi, to wcale nie powinni być jakimś trudnym przeciwnikiem. Nasi zmiennicy sobie poradzą
29 sierpnia 2013, 13:04 [cytuj]
Mecz z Tbilisi jest o 21:05 polskiego czasu, co nie?

Właściwie, to czemu nie ma zapowiedzi meczu?
Mecz z Tbilisi jest o 21:05 polskiego czasu, co nie? Właściwie, to czemu nie ma zapowiedzi meczu?
29 sierpnia 2013, 15:51 [cytuj]
https://www.facebook.com/pages/%C5%81ysy-z-Arsenalu/454385234659770 :D:D:D
https://www.facebook.com/pages/%C5%81ysy-z-Arsenalu/454385234659770 :D:D:D
29 sierpnia 2013, 16:05 [cytuj]
łysy z Brazzers, łysy z Losowań Uefa to teraz łysy z Arsenalu :wysmiewacz: A jest łysy z Tottenhamu tzw. Daniel Levy?
łysy z Brazzers, łysy z Losowań Uefa to teraz łysy z Arsenalu :wysmiewacz: A jest łysy z Tottenhamu tzw. Daniel Levy?
|<  <<  <  212  213  214  215  216    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się