Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2013, 17:53 [cytuj]
Tak patrzę na te urywki z CL 2012/2013 i myślę że musimy się tam dostać!!
Tak patrzę na te urywki z CL 2012/2013 i myślę że musimy się tam dostać!!
29 sierpnia 2013, 18:04 [cytuj]
29 sierpnia 2013, 18:06 [cytuj]
Eto'o zawodnikiem chelsea, ciekawe w jakiej będzie formie po przygodzie w rosji
Eto'o zawodnikiem chelsea, ciekawe w jakiej będzie formie po przygodzie w rosji
29 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
Arsenal się żegna z CL. Baj baj..
Arsenal się żegna z CL. Baj baj
29 sierpnia 2013, 18:52 [cytuj]
Cytat z kanonierow:
Liczyłem na grupę śmierci i się doczekałem! Jak by nie patrzeć jesteśmy faworytem tej grupy i zajęcie przez nas 2 miejsca było by nie miłą niespodzianką.
1. Arsenal
2. Borussia
3. Napoli
4. Marsylia
Myślę, że tak ułoży się grupa na koniec.
Co oni biora... Dla mnie to oni w tym momencie o 3 miejsce z Marsylia walcza.
Cytat z kanonierow:
[i]Liczyłem na grupę śmierci i się doczekałem! Jak by nie patrzeć jesteśmy faworytem tej grupy i zajęcie przez nas 2 miejsca było by nie miłą niespodzianką.
1. Arsenal
2. Borussia
3. Napoli
4. Marsylia
Myślę, że tak ułoży się grupa na koniec.[/i]
Co oni biora... Dla mnie to oni w tym momencie o 3 miejsce z Marsylia walcza
LMAO
29 sierpnia 2013, 18:57 [cytuj]
znajomy dziennikarz mojego znajomego wstawił porównanie grup le podobno zagramy z legią nie wiem skad ma tą informacje kiedy jest losowanie bo się podjarałem
znajomy dziennikarz mojego znajomego wstawił porównanie grup le podobno zagramy z legią nie wiem skad ma tą informacje kiedy jest losowanie bo się podjarałem
29 sierpnia 2013, 19:11 [cytuj]
Kondony mogą mieć trudności, dla mnie to jedna z 2-3 najbardziej wyrównanych grup tej fazy grupowej.
Kondony mogą mieć trudności, dla mnie to jedna z 2-3 najbardziej wyrównanych grup tej fazy grupowej
29 sierpnia 2013, 19:12 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
kiedy jest losowanie bo się podjarałem
Jutro o 13:00.
Jutro o 13:00
29 sierpnia 2013, 19:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Cytat z kanonierow:
Liczyłem na grupę śmierci i się doczekałem! Jak by nie patrzeć jesteśmy faworytem tej grupy i zajęcie przez nas 2 miejsca było by nie miłą niespodzianką.
1. Arsenal
2. Borussia
3. Napoli
4. Marsylia
Myślę, że tak ułoży się grupa na koniec.
Co oni biora... Dla mnie to oni w tym momencie o 3 miejsce z Marsylia walcza
Szkoda, że z drugiego koszyka wylosowali Marsylię, moim zdaniem jedną ze słabszych drużyn w tamtej stawce

po cichu liczyłem na jakieś dalekie podróże Arsenalu, najchętniej do Rosji... moim zdaniem według mnie... nie wyjdą z tej grupy, a jeśli wyjdą, to aby to osiągnąć będą musieli trochę poświęcić rozgrywki ligowe
Szkoda, że z drugiego koszyka wylosowali Marsylię, moim zdaniem jedną ze słabszych drużyn w tamtej stawce:) po cichu liczyłem na jakieś dalekie podróże Arsenalu, najchętniej do Rosji... moim zdaniem według mnie... nie wyjdą z tej grupy, a jeśli wyjdą, to aby to osiągnąć będą musieli trochę poświęcić rozgrywki ligowe :rotfl:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 sierpnia 2013, 20:56 [cytuj]
Jak dla mnie faworytami tej grupy jest BVB i Napoli i wcale nie mówię tego z niechęci do Kondonów. Borussia to zajebiście poskładany zespół, a Napoli będzie w tym sezonie rewelacją LM, coś tak czuję. No i na papierze też mają minimalnie lepszy skład niż Anale. Choć macie rację, że to jedna z bardziej wyrównanych. Mnie trochę zasmuciło losowanie, bo nie ma żadnej grupy śmierci. Raczej łatwo wytypować w większości grup faworytów.
Jak dla mnie faworytami tej grupy jest BVB i Napoli i wcale nie mówię tego z niechęci do Kondonów. Borussia to zajebiście poskładany zespół, a Napoli będzie w tym sezonie rewelacją LM, coś tak czuję. No i na papierze też mają minimalnie lepszy skład niż Anale. Choć macie rację, że to jedna z bardziej wyrównanych. Mnie trochę zasmuciło losowanie, bo nie ma żadnej grupy śmierci. Raczej łatwo wytypować w większości grup faworytów
29 sierpnia 2013, 21:49 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Mnie trochę zasmuciło losowanie, bo nie ma żadnej grupy śmierci. Raczej łatwo wytypować w większości grup faworytów
jak dla mnie to w wielu grupach są niewiadome

przede wszystkim grupa A z MU. Wcale nie powiedziałbym, że poradzą sobie łatwo z Szachtarem (przede wszystkim na wyjeździe), Bayerem (oglądam często ich mecze i mają fajnie poukładany zespół) czy powracającym do czołówki Realem Sociedad. W grupie D walka o awans rozegra się pewnie miezy CSKA i M City bo Bayern jest poza zasięgiem. W grupie E: Schalke gra na razie bardzo słabo, a Bazylea to zespół cieszący się grą w piłkę i mogą namieszać. Zenit może pomieszać szyki drużynom z półwyspu Iberyjskiego. No i grupa Arsenalu... bardzo wyrównana, jak dla mnie BVB i Napoli są faworytami, Arsenal tuż za nimi. Będzie ciekawie
jak dla mnie to w wielu grupach są niewiadome:) przede wszystkim grupa A z MU. Wcale nie powiedziałbym, że poradzą sobie łatwo z Szachtarem (przede wszystkim na wyjeździe), Bayerem (oglądam często ich mecze i mają fajnie poukładany zespół) czy powracającym do czołówki Realem Sociedad. W grupie D walka o awans rozegra się pewnie miezy CSKA i M City bo Bayern jest poza zasięgiem. W grupie E: Schalke gra na razie bardzo słabo, a Bazylea to zespół cieszący się grą w piłkę i mogą namieszać. Zenit może pomieszać szyki drużynom z półwyspu Iberyjskiego. No i grupa Arsenalu... bardzo wyrównana, jak dla mnie BVB i Napoli są faworytami, Arsenal tuż za nimi. Będzie ciekawie :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 sierpnia 2013, 22:11 [cytuj]
Moim zdaniem kadrowo (bo nie mam pojęcia jak grają) CSKA nie ma podejścia do City. Sam skład to nie do końca dobry argument, ale awans ruskich mi się nie uśmiecha, jakoś nie widzę ich w starciu z szejkami. Połowa grup ma dla mnie dwóch ścisłych faworytów i brak awansu którejś z nich byłby na pewno sensacją (różnego stopnia, ale sensacją). Tylko w grupach A, F i H wszystkie drużyny liczą się w walce o awans, ale mimo to, nie są to grupy śmierci, bo wydaje mi się, że takie United jest poza zasięgiem pozostałych trzech drużyn i walka pomiędzy nimi stoczy się tylko o drugą lokatę. Tak samo jeśli chodzi o grupę H, gdzie Milan, Celtic i Ajax powalczą raczej o wyjście z drugiego miejscu, bo Barca wydaje się innym światem dla tych drużyn. Grupa F jest mini-grupą śmierci, bo każda drużyna może tam awansować z pierwszego miejsca, ale nie ma tam teamu, który zaliczyłbym do grona faworytów LM, a na takich drużynach opierają się z zasady grupy śmierci. Mimo wszystko na pewno ta edycja LM będzie ciekawa, bo przecież każda jest i nie raz pewnie zaskoczy jakaś mniejsza i nieobstawiana w walce o awans drużyna.
Moim zdaniem kadrowo (bo nie mam pojęcia jak grają) CSKA nie ma podejścia do City. Sam skład to nie do końca dobry argument, ale awans ruskich mi się nie uśmiecha, jakoś nie widzę ich w starciu z szejkami. Połowa grup ma dla mnie dwóch ścisłych faworytów i brak awansu którejś z nich byłby na pewno sensacją (różnego stopnia, ale sensacją). Tylko w grupach A, F i H wszystkie drużyny liczą się w walce o awans, ale mimo to, nie są to grupy śmierci, bo wydaje mi się, że takie United jest poza zasięgiem pozostałych trzech drużyn i walka pomiędzy nimi stoczy się tylko o drugą lokatę. Tak samo jeśli chodzi o grupę H, gdzie Milan, Celtic i Ajax powalczą raczej o wyjście z drugiego miejscu, bo Barca wydaje się innym światem dla tych drużyn. Grupa F jest mini-grupą śmierci, bo każda drużyna może tam awansować z pierwszego miejsca, ale nie ma tam teamu, który zaliczyłbym do grona faworytów LM, a na takich drużynach opierają się z zasady grupy śmierci. Mimo wszystko na pewno ta edycja LM będzie ciekawa, bo przecież każda jest i nie raz pewnie zaskoczy jakaś mniejsza i nieobstawiana w walce o awans drużyna
29 sierpnia 2013, 22:24 [cytuj]
A Śląsk już 4:0 po dupie dostaje. Lubię ich, naprawdę, ale jak ich wylosują, jako tą szczęśliwą drużynę, to będzie to parodia roku. Powinni jakoś wybierać drużynę, która była najbliżej awansu. Choć z drugiej strony ciężko to ocenić. Można by np. po minucie, do której drużyna druga była tą, która by awansowała...
A Śląsk już 4:0 po dupie dostaje. Lubię ich, naprawdę, ale jak ich wylosują, jako tą szczęśliwą drużynę, to będzie to parodia roku. Powinni jakoś wybierać drużynę, która była najbliżej awansu. Choć z drugiej strony ciężko to ocenić. Można by np. po minucie, do której drużyna druga była tą, która by awansowała
29 sierpnia 2013, 22:41 [cytuj]
Michał powiedział/a:
A Śląsk już 4:0 po dupie dostaje. Lubię ich, naprawdę, ale jak ich wylosują, jako tą szczęśliwą drużynę, to będzie to parodia roku. Powinni jakoś wybierać drużynę, która była najbliżej awansu. Choć z drugiej strony ciężko to ocenić. Można by np. po minucie, do której drużyna druga była tą, która by awansowała
moim zdaniem Śląsk jako jedyny nie zawiódł w tej edycji europejskich pucharów. Można się śmiać z wyników z Sevillą, ale ten dwumecz z Brugge to chyba jedyne co zapamiętamy na plus z udziałów polskich drużyn. Piast w zasadzie też nie rozczarował, bo Karabach (jakkolwiek ta nazwa brzmi egzotycznie dla polskich fanów) to nie jakieś europejskie leszcze, tylko niższa klasa średnia

a polska liga widocznie plasuje się jeszcze niżej bo przecież Wisła też z nimi kiedyś odpadła. O Lechu nie wspominam bo i tak wszystko wiadomo... Legia tak naprawdę nie zagrała ani jednego dobrego meczu w kwalifikacjach. Zarówno Legia, jak i Lech czy Piast zanotowały by znacznie gorsze wyniki z Sevillą (chyba, że nie graliby tak otwarcie jak Śląsk), a nie wiemy czy którykolwiek z tych klubów przeszedłby Club Brugge. Jak dla mnie Śląsk pomimo wysokich porażek z Hiszpanami, i tak pozostaje najbardziej pozytywnym polskim aspektem w tym sezonie w pucharach. Może jednak jakimś cudem ich wylosują i zobaczymy Śląsk w fazie grupowej?
moim zdaniem Śląsk jako jedyny nie zawiódł w tej edycji europejskich pucharów. Można się śmiać z wyników z Sevillą, ale ten dwumecz z Brugge to chyba jedyne co zapamiętamy na plus z udziałów polskich drużyn. Piast w zasadzie też nie rozczarował, bo Karabach (jakkolwiek ta nazwa brzmi egzotycznie dla polskich fanów) to nie jakieś europejskie leszcze, tylko niższa klasa średnia;) a polska liga widocznie plasuje się jeszcze niżej bo przecież Wisła też z nimi kiedyś odpadła. O Lechu nie wspominam bo i tak wszystko wiadomo... Legia tak naprawdę nie zagrała ani jednego dobrego meczu w kwalifikacjach. Zarówno Legia, jak i Lech czy Piast zanotowały by znacznie gorsze wyniki z Sevillą (chyba, że nie graliby tak otwarcie jak Śląsk), a nie wiemy czy którykolwiek z tych klubów przeszedłby Club Brugge. Jak dla mnie Śląsk pomimo wysokich porażek z Hiszpanami, i tak pozostaje najbardziej pozytywnym polskim aspektem w tym sezonie w pucharach. Może jednak jakimś cudem ich wylosują i zobaczymy Śląsk w fazie grupowej? :D
29 sierpnia 2013, 22:51 [cytuj]
Podzielam Twoje zdanie, co do gry Śląska w tej edycji LE. Dwumeczem z Brugge'a mi zaimponowali, nie powiem, że nie. Ale moim zdaniem to nie jest drużyna na fazę grupową europejskich pucharów i jest wiele innych teamów, które bardziej zasłużyły na grę w LE. Poza tym my nigdy nie mamy szczęścia (tak przynajmniej twierdzi 90% polskich trenerów po byciu wyeliminowanym przez kelnerów) i wylosują inną drużynę... pewnie tą od której łysy z UEFA dostanie najwięcej w łapę...
Podzielam Twoje zdanie, co do gry Śląska w tej edycji LE. Dwumeczem z Brugge'a mi zaimponowali, nie powiem, że nie. Ale moim zdaniem to nie jest drużyna na fazę grupową europejskich pucharów i jest wiele innych teamów, które bardziej zasłużyły na grę w LE. Poza tym my nigdy nie mamy szczęścia (tak przynajmniej twierdzi 90% polskich trenerów po byciu wyeliminowanym przez kelnerów) i wylosują inną drużynę... pewnie tą od której łysy z UEFA dostanie najwięcej w łapę... :rotfl:
29 sierpnia 2013, 22:56 [cytuj]
zgadzam się z wypowiedzią komentatora meczu, że Śląsk ma niewątpliwie zbyt wąską kadrę by rywalizować w lidze i pucharach. Na pewno jest wiele innych drużyn, które bardziej zasłużyły na grę w LE, ale mimo to mam nadzieję, że Śląsk dostanie dar od losu i zagrają w fazie grupowej
zgadzam się z wypowiedzią komentatora meczu, że Śląsk ma niewątpliwie zbyt wąską kadrę by rywalizować w lidze i pucharach. Na pewno jest wiele innych drużyn, które bardziej zasłużyły na grę w LE, ale mimo to mam nadzieję, że Śląsk dostanie dar od losu i zagrają w fazie grupowej :)
29 sierpnia 2013, 23:06 [cytuj]
Fajnie byłoby mieć dwie drużyny w fazie grupowej LE, ale jak wspomniałeś Śląsk w przeciwieństwie do Legii ma węższą kadrę i grą w pucharach mógłby stracić pozycję w lidze.
Fajnie byłoby mieć dwie drużyny w fazie grupowej LE, ale jak wspomniałeś Śląsk w przeciwieństwie do Legii ma węższą kadrę i grą w pucharach mógłby stracić pozycję w lidze
29 sierpnia 2013, 23:56 [cytuj]
trochę zmienię temat. ktoś wie co się dzieje z naszym trzecim kompletem strojów? kiedy go poznamy? zwykle o tej porze już chyba był?
trochę zmienię temat. ktoś wie co się dzieje z naszym trzecim kompletem strojów? kiedy go poznamy? zwykle o tej porze już chyba był?
30 sierpnia 2013, 00:06 [cytuj]
Problem polskich drużyn polega na tym, że kiedy zaczyna się wrzesień, piłkarze są zmęczeni sezonem
Problem polskich drużyn polega na tym, że kiedy zaczyna się wrzesień, piłkarze są zmęczeni sezonem :wysmiewacz:
30 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
a ją to widzę tak, anusiaki zajmują 3 mce w grupie i widzimy się w lidze europejskiej gdzie dostają srogi wpierdol.
a ją to widzę tak, anusiaki zajmują 3 mce w grupie i widzimy się w lidze europejskiej gdzie dostają srogi wpierdol. :cwaniak: