Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2013, 00:49 [cytuj]
Jak na razie w tym sezonie po 4 meczach bilans goli 10:0. Rywale może nie byli z najwyższej półki, ale 360 minut bez straconego gola robi wrażenie

Nie będę miał nic przeciwko jeśli w niedzielę ta seria przedłuży się do 450 minut
Jak na razie w tym sezonie po 4 meczach bilans goli 10:0. Rywale może nie byli z najwyższej półki, ale 360 minut bez straconego gola robi wrażenie :brawo: Nie będę miał nic przeciwko jeśli w niedzielę ta seria przedłuży się do 450 minut :D
30 sierpnia 2013, 01:13 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Fajnie byłoby mieć dwie drużyny w fazie grupowej LE, ale jak wspomniałeś Śląsk w przeciwieństwie do Legii ma węższą kadrę i grą w pucharach mógłby stracić pozycję w lidze
Śląsk ławki prawie nie ma
zaczeli mecz bez napastnika, a jak wszedł na 2 połowe Więzik, to wyszło, że grają w 10, a jak za Pawelca wszedł Gavis to grali w 9
no i gikiewicz zawalił przy 1 i 5 bramce
Gavis, Wiezik to byli najgorsi goście w tym meczu, a za nimi gikiewicz
Jak ślask nie ogarnie 2 napastnika tylko bedzie stawiał na Wiezika to bedzie dramat
Niestety, ale Sevilla jest po za zasiegiem polskich klubów
Śląsk ławki prawie nie ma:zalamka:
zaczeli mecz bez napastnika, a jak wszedł na 2 połowe Więzik, to wyszło, że grają w 10, a jak za Pawelca wszedł Gavis to grali w 9
no i gikiewicz zawalił przy 1 i 5 bramce:nerwus:
Gavis, Wiezik to byli najgorsi goście w tym meczu, a za nimi gikiewicz
Jak ślask nie ogarnie 2 napastnika tylko bedzie stawiał na Wiezika to bedzie dramat
Niestety, ale Sevilla jest po za zasiegiem polskich klubów:|
30 sierpnia 2013, 01:14 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jak na razie w tym sezonie po 4 meczach bilans goli 10:0. Rywale może nie byli z najwyższej półki, ale 360 minut bez straconego gola robi wrażenie

Nie będę miał nic przeciwko jeśli w niedzielę ta seria przedłuży się do 450 minut

nasza obrona dobrze wygląda + do niej Capoue, no i bramkarz
Myśle ze w tym sezonie nie zawiedziemy sie na niej
nasza obrona dobrze wygląda + do niej Capoue, no i bramkarz
Myśle ze w tym sezonie nie zawiedziemy sie na niej:cwaniak:
30 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Obronę faktycznie mamy super, a jak zgrają się nowi zawodnicy z pomocy i ataku to można współczuć naszym przeciwnikom. Będziemy mieli zespół silny i zrównoważony.
Obronę faktycznie mamy super, a jak zgrają się nowi zawodnicy z pomocy i ataku to można współczuć naszym przeciwnikom. Będziemy mieli zespół silny i zrównoważony
30 sierpnia 2013, 10:50 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
a ją to widzę tak, anusiaki zajmują 3 mce w grupie i widzimy się w lidze europejskiej gdzie dostają srogi wpierdol.

całkiem możliwe, bo oni tak naprawdę leją na ten puchar
całkiem możliwe, bo oni tak naprawdę leją na ten puchar
30 sierpnia 2013, 12:53 [cytuj]
Panowie, zaraz losowanie, n sport i Euro Sport. Czekamy, może do nas do kraju przyjadą?
Panowie, zaraz losowanie, n sport i Euro Sport. Czekamy, może do nas do kraju przyjadą?
30 sierpnia 2013, 20:33 [cytuj]
nie wie ktoś czy w sklepie ISS można sobie do koszulki nadruk dokupić?
30 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
Chelsea przerypała Superpuchar. Czułem, że Lukaku spieprzy. Dlaczego? Bo jest młody, a ponadto Adebayor też tak nonszalancko pierdyknął rok temu w LE z karnego i kicha - nie ma to związku, ale przeczucie było. Bayernowi się należało, to jakie misterne akcje konstruowali Bawarczycy to poezja była, Chelsea nie straciła bramki wcześniej tylko dzięki Cechowi.
Chelsea przerypała Superpuchar. Czułem, że Lukaku spieprzy. Dlaczego? Bo jest młody, a ponadto Adebayor też tak nonszalancko pierdyknął rok temu w LE z karnego i kicha - nie ma to związku, ale przeczucie było. Bayernowi się należało, to jakie misterne akcje konstruowali Bawarczycy to poezja była, Chelsea nie straciła bramki wcześniej tylko dzięki Cechowi
31 sierpnia 2013, 00:03 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Może ktoś wie ale nie wiem kto, może Wenger albo Gaurdiola albo po prostu zwykły pracownik sklepu do którego trzeba napisać i nie zawracać dupy takimi pytaniami.
Może ktoś wie ale nie wiem kto, może Wenger albo Gaurdiola albo po prostu zwykły pracownik sklepu do którego trzeba napisać i nie zawracać dupy takimi pytaniami
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 sierpnia 2013, 00:04 [cytuj]
Bayern pięknie ich wykonczył w ostatnich sekunadach, teraz my
no i jak dla mnie to Lukaku nie powinien podchodzić, czy on czasem nie był najmłodszy na boisku z Chelsea?
Terry sie obsrał to młody musiał isc
no i co najlepsze, mają dodatkowe 120 minut w nogach bez pucharu
Bayern pięknie ich wykonczył w ostatnich sekunadach, teraz my:X
no i jak dla mnie to Lukaku nie powinien podchodzić, czy on czasem nie był najmłodszy na boisku z Chelsea?
Terry sie obsrał to młody musiał isc:wysmiewacz:
no i co najlepsze, mają dodatkowe 120 minut w nogach bez pucharu:F
31 sierpnia 2013, 00:11 [cytuj]
BREAKING: Chelsea confirm Romelu Lukaku is now available for loan.
Mourinho said that the best team lost!
Kurwa jak ja tego gościa nie cierpię. Plujesz mu w japę a on mówi, że deszcz pada. Na początku był jakiś koloryt ale teraz to gnida, której się nie da słuchać. Żygam nim.
Kurwa jak ja tego gościa nie cierpię. Plujesz mu w japę a on mówi, że deszcz pada. Na początku był jakiś koloryt ale teraz to gnida, której się nie da słuchać. Żygam nim
31 sierpnia 2013, 00:11 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Bayern pięknie ich wykonczył w ostatnich sekunadach, teraz my
Terry sie obsrał to młody musiał isc
no i co najlepsze, mają dodatkowe 120 minut w nogach bez pucharu
Ech, spokojnie chłopie.
Ech, spokojnie chłopie
Offence win games, defence wins titles
31 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Kurwa jak ja tego gościa nie cierpię. Plujesz mu w japę a on mówi, że deszcz pada. Na początku był jakiś koloryt ale teraz to gnida, której się nie da słuchać. Żygam nim
Serio?! Buc i tyle, AVB przygarnij Matę i Lukaku, powinni go wywalić z futbolu na kilka sezonów, znowu tak jak w Madrycie, cały świat przeciw CFC.
Serio?! Buc i tyle, AVB przygarnij Matę i Lukaku, powinni go wywalić z futbolu na kilka sezonów, znowu tak jak w Madrycie, cały świat przeciw CFC
Offence win games, defence wins titles
31 sierpnia 2013, 09:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Może ktoś wie ale nie wiem kto, może Wenger albo Gaurdiola albo po prostu zwykły pracownik sklepu do którego trzeba napisać i nie zawracać dupy takimi pytaniami
okej szefuniu, nie denerwuj się. Chaiałem po prostu zapytać bo może ktoś szybciej by mi tu odpowiedział
nadal brak newsa na temat losowania LE
okej szefuniu, nie denerwuj się. Chaiałem po prostu zapytać bo może ktoś szybciej by mi tu odpowiedział
nadal brak newsa na temat losowania LE ;(
31 sierpnia 2013, 13:37 [cytuj]
Moim zdaniem lepiej grała Chelsea, jeśli chodzi o podstawowy czas gry (w sensie 90 min.). Może to Bayern dominował pod względem podań, ale Londyńczycy mądrze się bronili i wyprowadzali ciekawe kontry. Bayern nie miał w sumie za wiele klarownych sytuacji na gola, a Chelsea strzał z główki Luiza, sam na sam Oscara. Mogli wygrać, ale później ta czerwona kartka, dogrywka, w której gdyby nie Cech, Bayern mógłby rozgromić smerfów...
Moim zdaniem lepiej grała Chelsea, jeśli chodzi o podstawowy czas gry (w sensie 90 min.). Może to Bayern dominował pod względem podań, ale Londyńczycy mądrze się bronili i wyprowadzali ciekawe kontry. Bayern nie miał w sumie za wiele klarownych sytuacji na gola, a Chelsea strzał z główki Luiza, sam na sam Oscara. Mogli wygrać, ale później ta czerwona kartka, dogrywka, w której gdyby nie Cech, Bayern mógłby rozgromić smerfów
31 sierpnia 2013, 13:43 [cytuj]
Hudd i Livermore w od pierwszej minuty zaczynają z City
Hudd i Livermore w od pierwszej minuty zaczynają z City :pies:
31 sierpnia 2013, 13:44 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Hudd i Livermore w od pierwszej minuty zaczynają z City

Niech im punkt urwą. Big Tom walnie z 40 m
Niech im punkt urwą. Big Tom walnie z 40 m :D
31 sierpnia 2013, 13:54 [cytuj]
Prezesie, teraz było blisko, piłkarz Hull wyszedł sam na sam ale obsrał się Harta
Niestety, ale jedna ważna rzecz którą warto skwitować to to że jutro Live - MU czyli jeden z nich/ obaj straca punkty co nam jak najbardziej leży
Prezesie, teraz było blisko, piłkarz Hull wyszedł sam na sam ale obsrał się Harta :bezradny:
Niestety, ale jedna ważna rzecz którą warto skwitować to to że jutro Live - MU czyli jeden z nich/ obaj straca punkty co nam jak najbardziej leży :ok:
31 sierpnia 2013, 13:56 [cytuj]
ale tragedia na razie ta obrona City
ale tragedia na razie ta obrona City:D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
31 sierpnia 2013, 13:57 [cytuj]
troche dramat MC będzie jak przegrają kolejny mecz z słabszym zespołem ale nam to na rękę. Ale imponuje mi beniaminek, poszła brameczka ale spalony. 2 fajne akcje w krótkim czasie, może być tak jak szefunio mówi
troche dramat MC będzie jak przegrają kolejny mecz z słabszym zespołem ale nam to na rękę. Ale imponuje mi beniaminek, poszła brameczka ale spalony. 2 fajne akcje w krótkim czasie, może być tak jak szefunio mówi