Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  215  216  217  218  219    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
31 sierpnia 2013, 14:10 [cytuj]
kanonierzy.pl to jest portal rozrywkowy jednak:D

"przecież oni ściągnęli lesczów, poza lamelą i eriksene żaden by sie u nas nie łapał na ławe, poszli w ilość a nie w jakość, soldado jest przereklamowany, poza tym nie wiem czemu upatrujecie naszą szanse w tym że bale nie gra, on nie jest jakimś geniuszem bez którego zespoł nie istnieje "

:rotfl:
kanonierzy.pl to jest portal rozrywkowy jednak:D "przecież oni ściągnęli lesczów, poza lamelą i eriksene żaden by sie u nas nie łapał na ławe, poszli w ilość a nie w jakość, soldado jest przereklamowany, poza tym nie wiem czemu upatrujecie naszą szanse w tym że bale nie gra, on nie jest jakimś geniuszem bez którego zespoł nie istnieje " :rotfl:
31 sierpnia 2013, 14:18 [cytuj]
realmadrid kanonierzy to taki sam element siedzi.

Serio mają jakieś parcie na beniaminki, co wybór Hull jakos za bardzo mnie nie dziwi bo grają z City ale CP? Z Sunderlandem? Cienkie mecze dzis, jutro dopiero dwa hiciory miedzy innymi z Kogutami w roli głównej
realmadrid kanonierzy to taki sam element siedzi. Serio mają jakieś parcie na beniaminki, co wybór Hull jakos za bardzo mnie nie dziwi bo grają z City ale CP? Z Sunderlandem? Cienkie mecze dzis, jutro dopiero dwa hiciory miedzy innymi z Kogutami w roli głównej
31 sierpnia 2013, 14:20 [cytuj]
dla rozrywki polecam lfc.pl ;)
dla rozrywki polecam lfc.pl ;)
31 sierpnia 2013, 14:27 [cytuj]
Świetny obrazek www.sphotos-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1017005_3350120849443_1342639060_n.jpg :rotfl: i kolejny www.sphotos-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1239668_553138914734714_1638258641_n.jpg
31 sierpnia 2013, 14:32 [cytuj]
Hull bardzo inteligentnie gra. Tom jest niezłym wzmocnieniem. Z taką grą pewnie się utrzymają w lidze. Życzę im tego.
Hull bardzo inteligentnie gra. Tom jest niezłym wzmocnieniem. Z taką grą pewnie się utrzymają w lidze. Życzę im tego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
31 sierpnia 2013, 14:35 [cytuj]
a mówiłem zostawić Hudd'a w spokoju
a mówiłem zostawić Hudd'a w spokoju
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2013, 14:38 [cytuj]
Ale stałe fragmenty nadal bije zupełnie jak w Tottenhamie :krzyk: ja przy okazji jego gry w poprzednim sezonie i tych jego stałych fragmentów zastanawiałem się czy Andre jest ślepy czy nie wiem. Po prostu tragicznie je wykonywał a mimo to robił to dalej. Teraz przynajmniej jest Eriksen który najprawdopodobniej bedzie wykonywał te wolne
Ale stałe fragmenty nadal bije zupełnie jak w Tottenhamie :krzyk: ja przy okazji jego gry w poprzednim sezonie i tych jego stałych fragmentów zastanawiałem się czy Andre jest ślepy czy nie wiem. Po prostu tragicznie je wykonywał a mimo to robił to dalej. Teraz przynajmniej jest Eriksen który najprawdopodobniej bedzie wykonywał te wolne
31 sierpnia 2013, 15:32 [cytuj]
.Bo na kondonierach to w 90% konta mają dzieci, które oglądają pewnie tylko ligę mistrzów w środy na jedynce. Stąd takie pojęcie o piłce nożnej.
Bo na kondonierach to w 90% konta mają dzieci, które oglądają pewnie tylko ligę mistrzów w środy na jedynce. Stąd takie pojęcie o piłce nożnej
31 sierpnia 2013, 15:46 [cytuj]
@up
bankowo

kolejny fajny cytat
"City w tym sezonie nie będzie się liczyć w walce o majstra. O mistrza będzie walczyć MU, Chelsea i my, jeśli się odpowiednio wzmocnimy."

dla takich kwiatków warto żyć
@up bankowo kolejny fajny cytat "City w tym sezonie nie będzie się liczyć w walce o majstra. O mistrza będzie walczyć MU, Chelsea i my, jeśli się odpowiednio wzmocnimy." dla takich kwiatków warto żyć
31 sierpnia 2013, 16:00 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
@up
bankowo

kolejny fajny cytat
"City w tym sezonie nie będzie się liczyć w walce o majstra. O mistrza będzie walczyć MU, Chelsea i my, jeśli się odpowiednio wzmocnimy."

dla takich kwiatków warto żyć

To tak jakbyś miał oczekiwać od 5 letniego dziecka, żeby nie wierzył w Św Mikołaja. Gówniarzeria sezonowa, dzieci i młodzież od 4 sezonów wierzą, że są zajebiści a tak na prawdę nie różnią się niczym od takiego Evertonu, Swansea czy Newcastle.
To tak jakbyś miał oczekiwać od 5 letniego dziecka, żeby nie wierzył w Św Mikołaja. Gówniarzeria sezonowa, dzieci i młodzież od 4 sezonów wierzą, że są zajebiści a tak na prawdę nie różnią się niczym od takiego Evertonu, Swansea czy Newcastle
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2013, 16:04 [cytuj]
Zwykli sezonowcy. Jest hype na takie drużyny jak Arsenal, Real czy inne bo są teraz na topie. Jakby te kluby walczyły o utrzymanie, czy środek tabeli, to większość tych małolatów z podstawówki przesiadlaby się na inne drużyny, dlatego jak Spursi wygrają PL za rok to może się tu od takich zaroić. :krzyk:
Przynajmniej Bale odchodzi to nie grożą nam Ci "kibice" "kochający" klub ze względu na jednego zawodnika. Tzn. Nie grożą do czasu, aż eksploduje talent kogoś innego :bezradny: (a tacy Lamela czy Eriksen potencjał mają). :D
Zwykli sezonowcy. Jest hype na takie drużyny jak Arsenal, Real czy inne bo są teraz na topie. Jakby te kluby walczyły o utrzymanie, czy środek tabeli, to większość tych małolatów z podstawówki przesiadlaby się na inne drużyny, dlatego jak Spursi wygrają PL za rok to może się tu od takich zaroić. :krzyk: Przynajmniej Bale odchodzi to nie grożą nam Ci "kibice" "kochający" klub ze względu na jednego zawodnika. Tzn. Nie grożą do czasu, aż eksploduje talent kogoś innego :bezradny: (a tacy Lamela czy Eriksen potencjał mają). :D
31 sierpnia 2013, 16:13 [cytuj]
Jak oni tych piłkarzy których Tottenham ściąga (czyli czołówka w swoim wieku) nazywają nołnejmami to ja nie mam pytań. Oczekuje się jakieś wiedzy minimalnej ogólnej na temat ligi/rynku a nie pierdolenia głupot. Nawet tego typu jak "Arsenal idzie na majstra", litości. Gdzie taka Chelsea a gdzie Arsenal? Tak jak Michał mówi, oglądają LM w Środę i wchodza pierdolić głupoty na forum ośmieszając sie przy tym przy okazji
Jak oni tych piłkarzy których Tottenham ściąga (czyli czołówka w swoim wieku) nazywają nołnejmami to ja nie mam pytań. Oczekuje się jakieś wiedzy minimalnej ogólnej na temat ligi/rynku a nie pierdolenia głupot. Nawet tego typu jak "Arsenal idzie na majstra", litości. Gdzie taka Chelsea a gdzie Arsenal? Tak jak Michał mówi, oglądają LM w Środę i wchodza pierdolić głupoty na forum ośmieszając sie przy tym przy okazji
31 sierpnia 2013, 16:19 [cytuj]
Jak dla mnie to fajnie, że istnieją takie strony. Można wejść, pośmiać się. Trochę tylko żal tych ogarniętych kibiców, którzy mają później taką, a nie inną opinię dzięki dzieciom z Emirates.
Jak dla mnie to fajnie, że istnieją takie strony. Można wejść, pośmiać się. Trochę tylko żal tych ogarniętych kibiców, którzy mają później taką, a nie inną opinię dzięki dzieciom z Emirates
31 sierpnia 2013, 16:29 [cytuj]
znam z innych for ogólno-tematycznych kilku ograniętych naprawdę kibiców poszczególnych klubów z topu to mówili mi że nie siedzą na tych stronach fanowskich bo same pojeby tam siedzą. Przyjdą sukcesy i tu zawitają, nie bój się. To tak działa.
znam z innych for ogólno-tematycznych kilku ograniętych naprawdę kibiców poszczególnych klubów z topu to mówili mi że nie siedzą na tych stronach fanowskich bo same pojeby tam siedzą. Przyjdą sukcesy i tu zawitają, nie bój się. To tak działa
31 sierpnia 2013, 16:46 [cytuj]
No właśnie o tym wspomniałem cztery posty wyżej. Tam gdzie są sukcesy i trofea, tam są "wielcy forumowi znawcy". I jak Tottenham zacznie się piąć coraz bardziej w górę, to ich też zacznie przybywać.
No właśnie o tym wspomniałem cztery posty wyżej. Tam gdzie są sukcesy i trofea, tam są "wielcy forumowi znawcy". I jak Tottenham zacznie się piąć coraz bardziej w górę, to ich też zacznie przybywać
31 sierpnia 2013, 16:54 [cytuj]
Ciężko będzie z Norwich w następnej kolejce, dobrze grają z Southampton. Święci zresztą też niczego sobie, fajny mecz, tylko goli brakuje.
Ciężko będzie z Norwich w następnej kolejce, dobrze grają z Southampton. Święci zresztą też niczego sobie, fajny mecz, tylko goli brakuje
31 sierpnia 2013, 17:24 [cytuj]
Widzicie to? 67 minuta , a we wszystkich czterech meczach mamy 0:0 :blee:
Widzicie to? 67 minuta , a we wszystkich czterech meczach mamy 0:0 :blee:
31 sierpnia 2013, 17:27 [cytuj]
Ale brameczka! Fajnie ten Redmond kreci Southampton na lewym skrzydle. I ma tylko 18 lat
Ale brameczka! Fajnie ten Redmond kreci Southampton na lewym skrzydle. I ma tylko 18 lat
31 sierpnia 2013, 18:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:

BIERZEMY GO!
BIERZEMY GO!
31 sierpnia 2013, 19:17 [cytuj]
dzisiaj tych bramek w Premier League że ho ho. Może jutro nadrobią :P
dzisiaj tych bramek w Premier League że ho ho. Może jutro nadrobią :P
|<  <<  <  215  216  217  218  219    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się