Forum dyskusyjne
19 lutego 2013, 13:43 [cytuj]
Ja tam uważam, że jak ktoś coś robi, to powinien to dopracować. A na razie ta strona wygląda jakby ktoś dopiero był w połowie prac. Spursmania po prawdzie też nie jest jakiaś genialna ale jest tu przynajmniej fajna grupa fanów. Tam koleś wrzuca wszystkie śmieciowe plotki. Ciekawe, czy będzie robił relacją live w czwartek.
Ja tam uważam, że jak ktoś coś robi, to powinien to dopracować. A na razie ta strona wygląda jakby ktoś dopiero był w połowie prac. Spursmania po prawdzie też nie jest jakiaś genialna ale jest tu przynajmniej fajna grupa fanów. Tam koleś wrzuca wszystkie śmieciowe plotki. Ciekawe, czy będzie robił relacją live w czwartek. :)
LMAO
19 lutego 2013, 14:37 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
AVB wali miny jak Jaś Fasola

Do Jasia to jeszcze trochę mu brakuje. Ale jest potencjał
Do Jasia to jeszcze trochę mu brakuje. Ale jest potencjał ;)
19 lutego 2013, 14:44 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Nie to, że jestem za monopolem, ale @#&%$*)@ jak widzę Arsenal Londyn i White Hard Lane (zbudowany w 1988) to wiem, że moja noga więcej tam nie stanie
Fajna nazwa White HARD Lane, mocna taka

.
Fajna nazwa White HARD Lane, mocna taka :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
19 lutego 2013, 18:16 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja tam uważam, że jak ktoś coś robi, to powinien to dopracować. A na razie ta strona wygląda jakby ktoś dopiero był w połowie prac. Spursmania po prawdzie też nie jest jakiaś genialna ale jest tu przynajmniej fajna grupa fanów. Tam koleś wrzuca wszystkie śmieciowe plotki. Ciekawe, czy będzie robił relacją live w czwartek.

nie ma się co dziwić, ja się tam zarejestrowałem nim poznałem spursmanie i do teraz otrzymuje regularnie co 3-4 miesiące wiadomości na maila o rekrutacji (wymagania = 16 lat i jeden news na dzień), więc wiecie czemu mają taki poziom wypowiedzi
nie ma się co dziwić, ja się tam zarejestrowałem nim poznałem spursmanie i do teraz otrzymuje regularnie co 3-4 miesiące wiadomości na maila o rekrutacji (wymagania = 16 lat i jeden news na dzień), więc wiecie czemu mają taki poziom wypowiedzi
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
19 lutego 2013, 19:55 [cytuj]
Chelsea are said to be ready to beat a queue of Premier League clubs to land £10million Hamburg striker Heung-Min Son – and grow their commercial profile in Asia in the process. - czyli pewnie gówno będzie grał, ale bierzemy bo na tym zarobimy? ;d
Chelsea are said to be ready to beat a queue of Premier League clubs to land £10million Hamburg striker Heung-Min Son – and grow their commercial profile in Asia in the process. - czyli pewnie gówno będzie grał, ale bierzemy bo na tym zarobimy? ;d
19 lutego 2013, 20:28 [cytuj]
Arsenal vs Munich should be a brilliant game as both teams are on unbeaten runs....Bayern since October and Arsenal since Sunday.
Arsenal vs Munich should be a brilliant game as both teams are on unbeaten runs....Bayern since October and Arsenal since Sunday.
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 lutego 2013, 20:53 [cytuj]
Przegrana 5:0 będzie dobrym wynikiem dla Arsenalu.
Przegrana 5:0 będzie dobrym wynikiem dla Arsenalu. :rotfl:
LMAO
19 lutego 2013, 20:54 [cytuj]
Arsenal 0:1 Bayern
7 minuta
Świetne uderzenie Kroosa
Arsenal 0:1 Bayern
7 minuta
Świetne uderzenie Kroosa :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
19 lutego 2013, 21:06 [cytuj]
Anale 2:0 :rotfl::rotfl::rotfl:
19 lutego 2013, 21:07 [cytuj]
Caps powiedział/a:
Ja wiem czy gówno. Ostatnio jest w lepszej formie niż Torres(co w sumie sztuką nie jest) Son powiedział, że będzie szedł tam gdzie dadzą mu grać, bo wygodnie to może sobie w domu na skórzanej kanapie siedzieć.
Ja wiem czy gówno. Ostatnio jest w lepszej formie niż Torres(co w sumie sztuką nie jest) Son powiedział, że będzie szedł tam gdzie dadzą mu grać, bo wygodnie to może sobie w domu na skórzanej kanapie siedzieć
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 lutego 2013, 21:08 [cytuj]
Ale trzeba przyznać że Bayern gra zajebistą piłkę. Myślałem że to trochę przereklamowana drużyna ale dziś pokazuje że się myliłem
Ale trzeba przyznać że Bayern gra zajebistą piłkę. Myślałem że to trochę przereklamowana drużyna ale dziś pokazuje że się myliłem
19 lutego 2013, 21:11 [cytuj]
Ribery co rozdaje piły to jest poezja
Ribery co rozdaje piły to jest poezja
19 lutego 2013, 21:13 [cytuj]
Brawo wojtek, jeszcze dwie, jeszcze dwie. A BAYERN to moim zdaniem glowny faworyt do wygrania Lm.
Brawo wojtek, jeszcze dwie, jeszcze dwie. A BAYERN to moim zdaniem glowny faworyt do wygrania Lm
19 lutego 2013, 21:14 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Przecież Bayern od zawsze jest w 10 najlepszych klubów w Europie. Teraz są w TOP4 na pewno.
Przecież Bayern od zawsze jest w 10 najlepszych klubów w Europie. Teraz są w TOP4 na pewno
LMAO
19 lutego 2013, 21:20 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Brawo wojtek, jeszcze dwie, jeszcze dwie. A BAYERN to moim zdaniem glowny faworyt do wygrania Lm
Jak dla mnie jest nim zawsze od dobrych paru lat, ale zawsze stawia się ich w cieniu, bo oczywiście trzeba nadmuchać balony z napisami: Real, Barcelona, Manchester. Świetnie zarządzany, non stop zyski, ciągły progres w składzie. Tylko czekać na Guardiolę
Jak dla mnie jest nim zawsze od dobrych paru lat, ale zawsze stawia się ich w cieniu, bo oczywiście trzeba nadmuchać balony z napisami: Real, Barcelona, Manchester. Świetnie zarządzany, non stop zyski, ciągły progres w składzie. Tylko czekać na Guardiolę :cwaniak:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 lutego 2013, 21:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jak dla mnie jest nim zawsze od dobrych paru lat, ale zawsze stawia się ich w cieniu, bo oczywiście trzeba nadmuchać balony z napisami: Real, Barcelona, Manchester. Świetnie zarządzany, non stop zyski, ciągły progres w składzie. Tylko czekać na Guardiolę

Co mi tam guardiola, co mi tam jakiś Bayern za rok Tottenham w LM i takie leszczyki nam nie straszne. Guardiola? Dziękuje postoję, poza tym AVB to AVB i jakaś tam tam Guardiola mu nie straszna
Co mi tam guardiola, co mi tam jakiś Bayern za rok Tottenham w LM i takie leszczyki nam nie straszne. Guardiola? Dziękuje postoję, poza tym AVB to AVB i jakaś tam tam Guardiola mu nie straszna
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 lutego 2013, 21:34 [cytuj]
a na tej stronie tottenham.xaa czy jak to tam jest plota że planowane jest w 2016 roku zdobycie Mistrza
a na tej stronie tottenham.xaa czy jak to tam jest plota że planowane jest w 2016 roku zdobycie Mistrza:rotfl:
Offence win games, defence wins titles
19 lutego 2013, 21:40 [cytuj]
Propos ARS- FCB zauważyliście jak wszyscy "Dziennikarze" usprawiedliwiają (Nie)Szczęsnego? Kurde no jak święta krowa oj bo to wszystko obrony wina! Nasz Hugo by obie wyciągnął
Propos ARS- FCB zauważyliście jak wszyscy "Dziennikarze" usprawiedliwiają (Nie)Szczęsnego? Kurde no jak święta krowa oj bo to wszystko obrony wina! Nasz Hugo by obie wyciągnął:ok:
Offence win games, defence wins titles
19 lutego 2013, 21:44 [cytuj]
Nie no 1 bramka to nie wina szczęsnego ale drugą to już zawalił
Nie no 1 bramka to nie wina szczęsnego ale drugą to już zawalił
19 lutego 2013, 21:51 [cytuj]
0-2 --
0-2 -- :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!