Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  220  221  222  223  224    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
6 września 2013, 00:42 [cytuj]
smackey powiedział/a:
co wy macie z tym mąceniem w głowach kurwa to są ludzie myślący, dorośli mający za pewne wielu doradców w postaci tych profesjonalnych i w rodzinie. myślicie, że oni ich tam hipnotyzują albo obiecują 200k tygodniowo a dają 100? mogą co najwyżej pokazać umowę i wpierdalać, że to najlepszy klub świata i walczy o najważniejsze trofea i tyle

dzisiaj czytałem ze Bale sie podjarał jak to Zizu o nim gadał;)

wiem wiem, ze onet, ale skadś mają te wypowiedzi;p
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/gareth-bale-taka-szanse-ma-sie-raz-wyciu/mvd18
dzisiaj czytałem ze Bale sie podjarał jak to Zizu o nim gadał;) wiem wiem, ze onet, ale skadś mają te wypowiedzi;p http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/gareth-bale-taka-szanse-ma-sie-raz-wyciu/mvd18
6 września 2013, 01:06 [cytuj]
Bale ponoć chciał być najdroższym piłkarzem świata i ponoć zrobiło to na nim wielkie wow, że ktoś chce wydać tyle kasy na niego. To nie tylko kwestie sportowe, ale i prestige, media etc. Bale był najważniejszą postacią tego okienka, i to był jeden z powodów dla których poszedł do Realu. Aby ludzie o nim mówili przez długie długie lata(nie przez sukcesy a 100 mln). Chciał się zapisać w historii piłki nie sukcesami a kwotą transferową. To tak jak z księgą rekordów guinessa. Ludzie będą zjadać mydło na czas byle by tylko być w księdze rekordów
Bale ponoć chciał być najdroższym piłkarzem świata i ponoć zrobiło to na nim wielkie wow, że ktoś chce wydać tyle kasy na niego. To nie tylko kwestie sportowe, ale i prestige, media etc. Bale był najważniejszą postacią tego okienka, i to był jeden z powodów dla których poszedł do Realu. Aby ludzie o nim mówili przez długie długie lata(nie przez sukcesy a 100 mln). Chciał się zapisać w historii piłki nie sukcesami a kwotą transferową. To tak jak z księgą rekordów guinessa. Ludzie będą zjadać mydło na czas byle by tylko być w księdze rekordów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 września 2013, 10:29 [cytuj]
Trochę lepszy partnership niż z dziadami z realu:

http://www.tottenhamhotspur.com/news/tottenham-hotspur-and-sainsbury%E2%80%99s-creating-jobs-for-local-people-050913/
Trochę lepszy partnership niż z dziadami z realu: http://www.tottenhamhotspur.com/news/tottenham-hotspur-and-sainsbury%E2%80%99s-creating-jobs-for-local-people-050913/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 września 2013, 11:42 [cytuj]
Jak tam jin? Odpowiedziało coś te wydawnictwo?
6 września 2013, 16:17 [cytuj]
Widzę, że któryś z administratorów pozbył się madryckiego szrotu, który rejestrował się tutaj. Wielki plus dla tej osoby, która to zrobiła :ok:
Widzę, że któryś z administratorów pozbył się madryckiego szrotu, który rejestrował się tutaj. Wielki plus dla tej osoby, która to zrobiła :ok:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 września 2013, 16:53 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Jeszcze tylko szrot z Looserpoolu, Woolwich i Farselony do kompletu :)
6 września 2013, 16:55 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Niestety nie - teraz na tapecie mają biografie Metaliki, Deep Purple etc. Samemu nie ma nawet co zaczynać, bo prosiłem kiedyś o wycenę tłumaczenia biografii na moją stronę internetową i wyszło prawie 16 tyś zł za 267 stron.
Niestety nie - teraz na tapecie mają biografie Metaliki, Deep Purple etc. Samemu nie ma nawet co zaczynać, bo prosiłem kiedyś o wycenę tłumaczenia biografii na moją stronę internetową i wyszło prawie 16 tyś zł za 267 stron
6 września 2013, 17:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Niestety nie - teraz na tapecie mają biografie Metaliki, Deep Purple etc. Samemu nie ma nawet co zaczynać, bo prosiłem kiedyś o wycenę tłumaczenia biografii na moją stronę internetową i wyszło prawie 16 tyś zł za 267 stron

A nie lepiej kupic na amazonie za kilkanascie funtow po angielsku? I jesli jezyka nie znacie, to wykorzystac cos, co was interesuje do rozpoczecia nauki?

Edit. To nie mialo byc do jina koreanskich krzaczkow, tylko do biografii Kinga po angielsku :)
A nie lepiej kupic na amazonie za kilkanascie funtow po angielsku? I jesli jezyka nie znacie, to wykorzystac cos, co was interesuje do rozpoczecia nauki? Edit. To nie mialo byc do jina koreanskich krzaczkow, tylko do biografii Kinga po angielsku :)
6 września 2013, 17:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Nie można zapomnieć o tym ze Szrotsburga :)
Nie można zapomnieć o tym ze Szrotsburga :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 września 2013, 18:39 [cytuj]
halabala powiedział/a:
A nie lepiej kupic na amazonie za kilkanascie funtow po angielsku? I jesli jezyka nie znacie, to wykorzystac cos, co was interesuje do rozpoczecia nauki?

Edit. To nie mialo byc do jina koreanskich krzaczkow, tylko do biografii Kinga po angielsku :)

Japońskich ;) Ja już czekam na paczkę z biografią. Wiesz, ostatnio rozmawiałem z tutejszymi spursiakami podczas derby i nie każdy z nich kuma angielski w stopniu... jakby to powiedzieć - nie lubią streamów z angielskim komentarzem, bo nie wszystko rozumieją. Zresztą z całej mojej klasy z gimnazjum, tylko ja wybrałem Angielski na maturze. Reszta poszła w niemiecki. To nie jest takie oczywiste, że każdy fan kogutów zna angielski, tak jak nie każdy zna nasz skład na pamięć
Japońskich ;) Ja już czekam na paczkę z biografią. Wiesz, ostatnio rozmawiałem z tutejszymi spursiakami podczas derby i nie każdy z nich kuma angielski w stopniu... jakby to powiedzieć - nie lubią streamów z angielskim komentarzem, bo nie wszystko rozumieją. Zresztą z całej mojej klasy z gimnazjum, tylko ja wybrałem Angielski na maturze. Reszta poszła w niemiecki. To nie jest takie oczywiste, że każdy fan kogutów zna angielski, tak jak nie każdy zna nasz skład na pamięć
6 września 2013, 18:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Szkoda, ale w zasadzie to było do przywidzenia.

Np. wstyd się przyznać ale jestem jedna z takich osób, przyznaję się bez bicia, nie byłbym w stanie przeczytać książki i coś zrozumieć :krzyk: olewało się zajęcia to teraz tak jest. Ale to się zmieni (bo w dzisiejszych czasach jednak wymaga się tego choc ogólnego rozumowania języka), ale też nie mam zamiaru czytać z przysłowiowym słownikiem :bezradny:
Szkoda, ale w zasadzie to było do przywidzenia. Np. wstyd się przyznać ale jestem jedna z takich osób, przyznaję się bez bicia, nie byłbym w stanie przeczytać książki i coś zrozumieć :krzyk: olewało się zajęcia to teraz tak jest. Ale to się zmieni (bo w dzisiejszych czasach jednak wymaga się tego choc ogólnego rozumowania języka), ale też nie mam zamiaru czytać z przysłowiowym słownikiem :bezradny:
6 września 2013, 19:09 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Levy-szuka-innych-projektow-nowego-stadionu-1669

chyba sie tego nowego stadion;( prędko nie doczekamy...
http://tottenham24.pl/news/Levy-szuka-innych-projektow-nowego-stadionu-1669 chyba sie tego nowego stadion;( prędko nie doczekamy
6 września 2013, 21:40 [cytuj]
A czytać umiesz? :P
A czytać umiesz? :P
6 września 2013, 21:43 [cytuj]
mamy dwie wspólne cechy z naszą reprezentacją:
1. obrona popełnia śmieszne błędy
2. słaba skuteczność
mamy dwie wspólne cechy z naszą reprezentacją: 1. obrona popełnia śmieszne błędy 2. słaba skuteczność
6 września 2013, 22:26 [cytuj]
Tego liniowego to nie wiem skad wzieli...
Tego liniowego to nie wiem skad wzieli
6 września 2013, 23:01 [cytuj]
kurwa no nie jak nam nie idzie to ok bo gramy słabo ale jak już gra nam się układa to musieliśmy trafić na takiego ślepego idiotę co z księżyca spalone kurwa bierze nie no i huj z mistrzostwami świata...
kurwa no nie jak nam nie idzie to ok bo gramy słabo ale jak już gra nam się układa to musieliśmy trafić na takiego ślepego idiotę co z księżyca spalone kurwa bierze nie no i huj z mistrzostwami świata
6 września 2013, 23:04 [cytuj]
Wyruchali naród Polski.
Wyruchali naród Polski
6 września 2013, 23:10 [cytuj]
Akurat przy nieuznanej bramce Błaszczykowskiego, Mierzejewski był na spalonym
Akurat przy nieuznanej bramce Błaszczykowskiego, Mierzejewski był na spalonym
6 września 2013, 23:11 [cytuj]
UWAGA HIT!! Tłumacze o co chodzi. To nie szkodzi że nasz był przed ich obrońcą, ale chodzi o to że był za bramkarzem. Obrońca stał się "bramkarzem" i stad ten spalony. Okazuje się że właściwa decyzja ale normalnie kurwa kabaret. Platini pizda niech to reformuje bo to żenada jakaś. Bramkarz to bramkarz a nie jakieś kurwa zmiany bramkarza na obrońce i odwrotnie :wysmiewacz::wysmiewacz:
UWAGA HIT!! Tłumacze o co chodzi. To nie szkodzi że nasz był przed ich obrońcą, ale chodzi o to że był za bramkarzem. Obrońca stał się "bramkarzem" i stad ten spalony. Okazuje się że właściwa decyzja ale normalnie kurwa kabaret. Platini pizda niech to reformuje bo to żenada jakaś. Bramkarz to bramkarz a nie jakieś kurwa zmiany bramkarza na obrońce i odwrotnie :wysmiewacz::wysmiewacz:
6 września 2013, 23:12 [cytuj]
Kolego taki przepis już jest od długiego czasu tylko rzadko ma miejsce i nie dotyczył nas wcześniej :)
Kolego taki przepis już jest od długiego czasu tylko rzadko ma miejsce i nie dotyczył nas wcześniej :)
|<  <<  <  220  221  222  223  224    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się