Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  222  223  224  225  226    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
7 września 2013, 16:54 [cytuj]
Ja wczoraj w nocy oglądałem przed snem Chile-Wenezuela.
Niesamowicie gra Chile. Po meczu Polski i w sumie po 3 tygodniach lig europejskich ten mecz wydał mi się strasznie przyjemny.

Suarez psychol znowu jaja odwala.
W PL się na nim poznali i nie ma tutaj łatwego życia to musi sobie odbić w meczach reprezentacji.
W meczu Peru-Urugwaj najpierw wymusza karnego a 5 minut później wymusza czerwoną kartkę:D:D Strzela do tego 2 bramki
http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/09/07/4244685/suarez-in-new-cheat-storm?ICID=HP_PN_7

Gdyby jakiś psychol z wyrokiem nowotworowym strzelił mu w łeb to bym się nie zdziwił. Trzeba być skończonym idiotą żeby jako osoba publiczna co kilka meczy wywoływać tak negatywne emocje z powodu wymuszania, oszukiwania, podgryzania, ubliżania.
Ja wczoraj w nocy oglądałem przed snem Chile-Wenezuela. Niesamowicie gra Chile. Po meczu Polski i w sumie po 3 tygodniach lig europejskich ten mecz wydał mi się strasznie przyjemny. Suarez psychol znowu jaja odwala. W PL się na nim poznali i nie ma tutaj łatwego życia to musi sobie odbić w meczach reprezentacji. W meczu Peru-Urugwaj najpierw wymusza karnego a 5 minut później wymusza czerwoną kartkę:D:D Strzela do tego 2 bramki http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/09/07/4244685/suarez-in-new-cheat-storm?ICID=HP_PN_7 Gdyby jakiś psychol z wyrokiem nowotworowym strzelił mu w łeb to bym się nie zdziwił. Trzeba być skończonym idiotą żeby jako osoba publiczna co kilka meczy wywoływać tak negatywne emocje z powodu wymuszania, oszukiwania, podgryzania, ubliżania
7 września 2013, 17:01 [cytuj]
ofsajd.onet.pl/plotki/tottenham-ma-niespodzianke-dla-swoich-kibicow/xk5fw?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org

Ciekawe czy jakby znalazła się grupa 50-100 osób z Polski na mecz Tottenhamu to opłaciliby dla nas autobus? :mysli:

Zapewne dotyczy to tylko Anglii, ale kto wie.
ofsajd.onet.pl/plotki/tottenham-ma-niespodzianke-dla-swoich-kibicow/xk5fw?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org Ciekawe czy jakby znalazła się grupa 50-100 osób z Polski na mecz Tottenhamu to opłaciliby dla nas autobus? :mysli: Zapewne dotyczy to tylko Anglii, ale kto wie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 września 2013, 17:24 [cytuj]
http://www.thesportreview.com/tsr/2013/09/gareth-bale-champions-league-wouldnt-have-kept-me-at-spurs/?

"When Real Madrid comes in it’s a once in a lifetime opportunity. I think if I didn’t take it I would probably regret it for the rest of my life".

Rozumiem, że gdyby zdecydował się zostać w Tottenhamie to żałowałby tego do końca życia, bo nie trafiłby do Realu Madryt. Hipokryta, ale na szczęście nie gra już u nas.

Szydło zawsze wychodzi z worka.
http://www.thesportreview.com/tsr/2013/09/gareth-bale-champions-league-wouldnt-have-kept-me-at-spurs/? "When Real Madrid comes in it’s a once in a lifetime opportunity. I think if I didn’t take it I would probably regret it for the rest of my life". Rozumiem, że gdyby zdecydował się zostać w Tottenhamie to żałowałby tego do końca życia, bo nie trafiłby do Realu Madryt. Hipokryta, ale na szczęście nie gra już u nas. Szydło zawsze wychodzi z worka
7 września 2013, 17:43 [cytuj]
Oczywiście , że bale chciał iść do realu i tu nie trzeba wcale pisać dlaczego ( najlepszy klub XX wieku , wielkie gwiazdy olbrzymie zarobki bla bla bla ) , ale właściwie to po co taki piłkarz jak bale ( top 3-5 świata ) ma grać w LE ? Wiem , że zaraz będzie wpis : bale miał nas wprowadzić do ligi mistrzów - spoko , ale też bym się wk.... jakbym miał sam grać - rzecz jasna wygrywać - i zarabiać mniej od słabego ade który nie mieści się na ławce rezerwowych .

Widziałem wpis polskiego kibica spurs : Gdyby nie mecz z interem to bale dalej siedziałby w tottenhamie . Gdyby nie ten mecz to bale stałby dalej w miejscu , a jeśli nawet by ruszył to byłby w monaco/psg/farsie więc raczej to dobrze , że wybrał klub o którym marzył.
Oczywiście , że bale chciał iść do realu i tu nie trzeba wcale pisać dlaczego ( najlepszy klub XX wieku , wielkie gwiazdy olbrzymie zarobki bla bla bla ) , ale właściwie to po co taki piłkarz jak bale ( top 3-5 świata ) ma grać w LE ? Wiem , że zaraz będzie wpis : bale miał nas wprowadzić do ligi mistrzów - spoko , ale też bym się wk.... jakbym miał sam grać - rzecz jasna wygrywać - i zarabiać mniej od słabego ade który nie mieści się na ławce rezerwowych . Widziałem wpis polskiego kibica spurs : Gdyby nie mecz z interem to bale dalej siedziałby w tottenhamie . Gdyby nie ten mecz to bale stałby dalej w miejscu , a jeśli nawet by ruszył to byłby w monaco/psg/farsie więc raczej to dobrze , że wybrał klub o którym marzył
7 września 2013, 17:57 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Oczywiście , że bale chciał iść do realu i tu nie trzeba wcale pisać dlaczego ( najlepszy klub XX wieku , wielkie gwiazdy olbrzymie zarobki bla bla bla ) , ale właściwie to po co taki piłkarz jak bale ( top 3-5 świata ) ma grać w LE ? Wiem , że zaraz będzie wpis : bale miał nas wprowadzić do ligi mistrzów - spoko , ale też bym się wk.... jakbym miał sam grać - rzecz jasna wygrywać - i zarabiać mniej od słabego ade który nie mieści się na ławce rezerwowych .

Widziałem wpis polskiego kibica spurs : Gdyby nie mecz z interem to bale dalej siedziałby w tottenhamie . Gdyby nie ten mecz to bale stałby dalej w miejscu , a jeśli nawet by ruszył to byłby w monaco/psg/farsie więc raczej to dobrze , że wybrał klub o którym marzył

To, że Sreal jest jego klubem marzeń to inna kwestia.

Czytasz to co piszesz? Grać samemu? To po co klub tego lata wydał tyle kasy na nowych zawodników?

Mniej zarabiać? Przecież klub był skłonny dać mu spokojnie 150 tys. euro tygodniowo, a może nawet więcej.

Tottenham ma plany, aby walczyć o tytuł mistrza Anglii, a Bale pożałuje, że nie został w Tottenhamie, bo na sukcesy w LM Sreal czeka już 13 lat i poczeka jeszcze dłużej, a my tym samym na resztę pieniędzy od transferu Modricia.
To, że Sreal jest jego klubem marzeń to inna kwestia. Czytasz to co piszesz? Grać samemu? To po co klub tego lata wydał tyle kasy na nowych zawodników? Mniej zarabiać? Przecież klub był skłonny dać mu spokojnie 150 tys. euro tygodniowo, a może nawet więcej. Tottenham ma plany, aby walczyć o tytuł mistrza Anglii, a Bale pożałuje, że nie został w Tottenhamie, bo na sukcesy w LM Sreal czeka już 13 lat i poczeka jeszcze dłużej, a my tym samym na resztę pieniędzy od transferu Modricia
7 września 2013, 18:21 [cytuj]
"Dziś zapewne zagra w meczu towarzyskim z Australią Paulinho"

21:15 - obejrzy się :ok:
"Dziś zapewne zagra w meczu towarzyskim z Australią Paulinho" 21:15 - obejrzy się :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 września 2013, 19:29 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Mniej zarabiać? Przecież klub był skłonny dać mu spokojnie 150 tys. euro tygodniowo, a może nawet więcej.

Jakoś bale chciał 180/210 tysięcy funtów a Levy nie chciał mu dać tych 30 , więc zarabiać tyle co srorres i być najlepszym w anglii to upokorzenie :)

Sawik powiedział/a:
Czytasz to co piszesz? Grać samemu? To po co klub tego lata wydał tyle kasy na nowych zawodników?

Polecam poczytać troche mniej znanych / bardziej prawdziwych gazet to dowiedziałbyś się że real dostał 100 mln euro kredytu kilka dni po kupnie isco + sprzedaży graczy do neapolu - czy to już nie było wtedy "doklepane" dodatkowo bale gra mecz w Asia Tour a potem po wyżej wymienionych rzeczach nie siada nawet na ławce rezerwowych? Sądzisz , że bale jest w USA a kilka dni później jest informacja , że Perez i Levy spotykają się tam i rozmawiają o walijczyku ? Ciekawe czemu nie spotkali się w madrycie/londynie .

Levy wydaje ~~120 mln na transfery i nie przekonuje bale`a do pozostania w klubie? To wkońcu bale chciał w klubie neymara/suareza/cavaniego/xaviego/inieste (itd) , że te transfery nie pomogły zatrzymać go w klubie ? Przeanalizuj to jeszcze raz i się zastanów bo to nielogiczne co ( pewnie ) sądzisz.
Jakoś bale chciał 180/210 tysięcy funtów a Levy nie chciał mu dać tych 30 , więc zarabiać tyle co srorres i być najlepszym w anglii to upokorzenie :) [quote=Sawik]Czytasz to co piszesz? Grać samemu? To po co klub tego lata wydał tyle kasy na nowych zawodników?
7 września 2013, 19:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Drogi Rafale, czy ten mecz jest w tv?
7 września 2013, 20:35 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

w jakiejś na pewno;p

http://firstrownow.eu/
tutaj są 2 linki, póki co;)
w jakiejś na pewno;p http://firstrownow.eu/ tutaj są 2 linki, póki co;)
7 września 2013, 21:05 [cytuj]
TVP Sport przecie
TVP Sport przecie
7 września 2013, 21:34 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jakoś bale chciał 180/210 tysięcy funtów a Levy nie chciał mu dać tych 30 , więc zarabiać tyle co srorres i być najlepszym w anglii to upokorzenie :)

A skąd wiesz ile Bale chciał? Równie dobrze mógłby zażyczyć sobie ponad 20 milionów euro, bo tyle Eto'o zarabiał w Anży, a pewnego poziomu już dawno nie prezentował. Przecież wstyd zarabiać 10 milionów funtów, kiedy jakiś emeryt klepał kokosy w Dagestanie.

Drugler powiedział/a:
Polecam poczytać troche mniej znanych / bardziej prawdziwych gazet to dowiedziałbyś się że real dostał 100 mln euro kredytu kilka dni po kupnie isco + sprzedaży graczy do neapolu - czy to już nie było wtedy "doklepane" dodatkowo bale gra mecz w Asia Tour a potem po wyżej wymienionych rzeczach nie siada nawet na ławce rezerwowych? Sądzisz , że bale jest w USA a kilka dni później jest informacja , że Perez i Levy spotykają się tam i rozmawiają o walijczyku ? Ciekawe czemu nie spotkali się w madrycie/londynie .

Levy wydaje ~~120 mln na transfery i nie przekonuje bale`a do pozostania w klubie? To wkońcu bale chciał w klubie neymara/suareza/cavaniego/xaviego/inieste (itd) , że te transfery nie pomogły zatrzymać go w klubie ? Przeanalizuj to jeszcze raz i się zastanów bo to nielogiczne co ( pewnie ) sądzisz.

A masz jakieś zdjęcia z ich spotkania w USA? Skąd wiesz, że w ogóle do takiego doszło? Bo takie informacje podawała Marca i The Sun, czyli dziennikarskie ścierwa, a piszesz o bardziej prawdziwych gazetach :brawo:

A jaki problem wydać kupę forsy na transfery, kiedy dostaje się gwarancje rządowe na rozbudowę dzielnicy Tottenham i stadionu? Kiedy właścicielem klubu jest jeden z najbogatszych Brytyjczyków? Przypomnij sobie, kiedy na poważnie zaczęto nas łączyć z Lamelą i Eriksenem. Po rzekomym spotkaniu w USA czy kiedy pojawiła się informacja, że Bale nie zagra z Kogutem na piersi?
A skąd wiesz ile Bale chciał? Równie dobrze mógłby zażyczyć sobie ponad 20 milionów euro, bo tyle Eto'o zarabiał w Anży, a pewnego poziomu już dawno nie prezentował. Przecież wstyd zarabiać 10 milionów funtów, kiedy jakiś emeryt klepał kokosy w Dagestanie. [quote=Drugler]Polecam poczytać troche mniej znanych / bardziej prawdziwych gazet to dowiedziałbyś się że real dostał 100 mln euro kredytu kilka dni po kupnie isco + sprzedaży graczy do neapolu - czy to już nie było wtedy "doklepane" dodatkowo bale gra mecz w Asia Tour a potem po wyżej wymienionych rzeczach nie siada nawet na ławce rezerwowych? Sądzisz , że bale jest w USA a kilka dni później jest informacja , że Perez i Levy spotykają się tam i rozmawiają o walijczyku ? Ciekawe czemu nie spotkali się w madrycie/londynie . Levy wydaje ~~120 mln na transfery i nie przekonuje bale`a do pozostania w klubie? To wkońcu bale chciał w klubie neymara/suareza/cavaniego/xaviego/inieste (itd) , że te transfery nie pomogły zatrzymać go w klubie ? Przeanalizuj to jeszcze raz i się zastanów bo to nielogiczne co ( pewnie ) sądzisz
7 września 2013, 22:41 [cytuj]
Ktoś ogląda Brazylie? Grają na stadio National w Brazyli 71 tys pojemności a ludzi tyle co na Odrze Wodzisław. Oczywiście z całym szacunkiem dla Odry
Ktoś ogląda Brazylie? Grają na stadio National w Brazyli 71 tys pojemności a ludzi tyle co na Odrze Wodzisław. Oczywiście z całym szacunkiem dla Odry
7 września 2013, 23:14 [cytuj]
Drugler, a ty byłeś na jakimś spotkaniu Bale-Levy że sobie rzucasz takie teorie o 30 tys funtów zydowstwa?
Drugler, a ty byłeś na jakimś spotkaniu Bale-Levy że sobie rzucasz takie teorie o 30 tys funtów zydowstwa?
8 września 2013, 01:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ja tam oglądałem ważniejsze rzeczy niż Paulinho ;) wybór gospodarza igrzysk olimpijskich w 2020 roku. Jak dożyję to zapowiada się smakowita wycieczka do Tokio.

Widok muslimów z Istambułu bezcenny:
Minuta przed ogłoszeniem wyników pełna sala, wrzawa etc
Minuta po ogłoszeniu 3/4 pustych siedzeń
Ja tam oglądałem ważniejsze rzeczy niż Paulinho ;) wybór gospodarza igrzysk olimpijskich w 2020 roku. Jak dożyję to zapowiada się smakowita wycieczka do Tokio. Widok muslimów z Istambułu bezcenny: Minuta przed ogłoszeniem wyników pełna sala, wrzawa etc Minuta po ogłoszeniu 3/4 pustych siedzeń
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 września 2013, 09:59 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Rozumiem , że to ironiczne pytanie . Odpowiem na nie pytaniem : dlaczego nie doszedł do nas benteke? Tam też chodziło o 30 tyś ;)
Rozumiem , że to ironiczne pytanie . Odpowiem na nie pytaniem : dlaczego nie doszedł do nas benteke? Tam też chodziło o 30 tyś ;)
8 września 2013, 13:37 [cytuj]
ponoć Falcao już zimą będzie do wyciągnięcia z AS Monaco :ok: --- ja widzę to tak: sprzedajemy Ade za 5 mln, Defoe za 10 mln dokładamy 50 mln i bierzemy Kolumbijczyka :mysli: ,,, na dobrą sprawę można jeszcze sprzedać Sigurdssona za około 8 mln :mysli:
ponoć Falcao już zimą będzie do wyciągnięcia z AS Monaco :ok: --- ja widzę to tak: sprzedajemy Ade za 5 mln, Defoe za 10 mln dokładamy 50 mln i bierzemy Kolumbijczyka :mysli: ,,, na dobrą sprawę można jeszcze sprzedać Sigurdssona za około 8 mln :mysli:
8 września 2013, 13:45 [cytuj]
:mysli:
:mysli:
8 września 2013, 14:18 [cytuj]
Czyli rozumiem ze piles wtedy z Levym i zasłyszałes to od niego?
Czyli rozumiem ze piles wtedy z Levym i zasłyszałes to od niego?
8 września 2013, 14:19 [cytuj]
śniło mi się, że king wznowił karierę aby zagrać ostatni sezon w united :D napisał list do kibiców żeby zrozumieli jego decyzje ale united się nie odmawia i żeby nie byli źli na niego :D
śniło mi się, że king wznowił karierę aby zagrać ostatni sezon w united :D napisał list do kibiców żeby zrozumieli jego decyzje ale united się nie odmawia i żeby nie byli źli na niego :D
8 września 2013, 15:53 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Ty już lepiej nie śnij :P
Ty już lepiej nie śnij :P
|<  <<  <  222  223  224  225  226    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się