Forum dyskusyjne
8 września 2013, 16:05 [cytuj]
he he - śniło mi się dziś, że gadałem z AVB na WHL ... i zapytałem go czy jest pewien wywalczenia TOP4 w tym roku ... odpowiedział, że nie ... po czym zaproponowałem mu, swoją grę dla Spurs, nie chciał przyjąć tej oferty, po czym powiedział, żeby przyjechać do CENTRUM TRENINGOWEGO to być może zdecyduje się na opcje pay-to-pley --- ale sen! :ok::ok::ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 września 2013, 17:25 [cytuj]
tylko pozazdrościć, nawet rozmowy z Andre we śnie
Ale macie jazdy, poprawił mi się humor. Ja może zacznę ćwiczyć technike świadomego snu to zostane Kogutem i rozjebie te wszystkie Manchestery i te Londyny i sięgnę po barklejs premier lig trofi

do zrobienia
Jak tam grał Paulinho aka Sigurdsson v2.0?
tylko pozazdrościć, nawet rozmowy z Andre we śnie :D
Ale macie jazdy, poprawił mi się humor. Ja może zacznę ćwiczyć technike świadomego snu to zostane Kogutem i rozjebie te wszystkie Manchestery i te Londyny i sięgnę po barklejs premier lig trofi :ok:do zrobienia
Jak tam grał Paulinho aka Sigurdsson v2.0?
8 września 2013, 19:05 [cytuj]
To jak gadamy o snach, to ja miałem taki sen rok temu, że Tottenham ściągnął mnie w miejsce Modrica i Rafaela (którzy wtedy odchodzili) za 50 mln euro. Pamiętam później cały dzień chodziłem tylko o tym myśląc i mówiłem o tym śnie każdemu w około. Btw. fajnie było byy ogarnąć technikę świadomego snu...
To jak gadamy o snach, to ja miałem taki sen rok temu, że Tottenham ściągnął mnie w miejsce Modrica i Rafaela (którzy wtedy odchodzili) za 50 mln euro. Pamiętam później cały dzień chodziłem tylko o tym myśląc i mówiłem o tym śnie każdemu w około. Btw. fajnie było byy ogarnąć technikę świadomego snu
8 września 2013, 19:17 [cytuj]
To ćwicz, na necie pewnie jest sporo technik tej szuki

ponoć fajna sprawa, ja chyba sie za to wezmę
To ćwicz, na necie pewnie jest sporo technik tej szuki :ok: ponoć fajna sprawa, ja chyba sie za to wezmę :cwaniak:
8 września 2013, 20:53 [cytuj]
Trudne jak fiks.
Trzeba na codzień pracować nad tym robiąc co jakiś czas "testy rzeczywistości".
Trudne jak fiks.
Trzeba na codzień pracować nad tym robiąc co jakiś czas "testy rzeczywistości"
8 września 2013, 22:03 [cytuj]
Przez jakiś czas próbowałem nauczyć się wywoływania świadomego snu, ale nic z tego nie wyszło. Obecnie również zdarza mi się co jakiś czas tego próbować ale wszystko na nic. Powodzenia w takim razie
Przez jakiś czas próbowałem nauczyć się wywoływania świadomego snu, ale nic z tego nie wyszło. Obecnie również zdarza mi się co jakiś czas tego próbować ale wszystko na nic. Powodzenia w takim razie :X
8 września 2013, 23:25 [cytuj]
Napisałem tylko, że fajnie byłoby mieć taką umiejętność, a nie że podejmuję się ćwiczenia.

Poza tym to musi być cholernie trudne i czasochłonne.
Napisałem tylko, że fajnie byłoby mieć taką umiejętność, a nie że podejmuję się ćwiczenia. :X Poza tym to musi być cholernie trudne i czasochłonne. :|
9 września 2013, 01:18 [cytuj]
połóż sobie kartkę i długopis przy łóżku i zapisuj sny jakie miałeś. Nawet po obudzeniu się w środku nocy.
Mózg działa tak że zecydowaną większość snów pamiętamy tylko kilka minut po obudzeniu się. To jest w sumie pierwszy krok do świadomego snu. Po jakimś czasie notowania jesteś w stanie sobie przypomnieć wszystkie sny z jednej nocy
Może troche nie na temat ale
bawiłem się w to kiedyś i można całkiem dobrze spędzać czas śpiąc
połóż sobie kartkę i długopis przy łóżku i zapisuj sny jakie miałeś. Nawet po obudzeniu się w środku nocy.
Mózg działa tak że zecydowaną większość snów pamiętamy tylko kilka minut po obudzeniu się. To jest w sumie pierwszy krok do świadomego snu. Po jakimś czasie notowania jesteś w stanie sobie przypomnieć wszystkie sny z jednej nocy:D
bawiłem się w to kiedyś i można całkiem dobrze spędzać czas śpiąc:rotfl:
9 września 2013, 02:40 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Mózg działa tak że zecydowaną większość snów pamiętamy tylko kilka minut po obudzeniu się. To jest w sumie pierwszy krok do świadomego snu. Po jakimś czasie notowania jesteś w stanie sobie przypomnieć wszystkie sny z jednej nocy
bawiłem się w to kiedyś i można całkiem dobrze spędzać czas śpiąc

opowiedz coś więcej xD jak to działa? Po roku ćwiczeń mogę sobie śnić nie wiem o tym, że rapuje jak snoop, walę w gałę jak Didier Zokora czy idę na rozdanie oskarów z Penelope Cruz?
opowiedz coś więcej xD jak to działa? Po roku ćwiczeń mogę sobie śnić nie wiem o tym, że rapuje jak snoop, walę w gałę jak Didier Zokora czy idę na rozdanie oskarów z Penelope Cruz?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 września 2013, 07:30 [cytuj]
Tak, możesz wysnic sobie wszystko, tylko w trakcie snu musisz się kapnac ze spisz.
Tak, możesz wysnic sobie wszystko, tylko w trakcie snu musisz się kapnac ze spisz
9 września 2013, 09:15 [cytuj]
Możesz latać, walić panienki ( każdą którą sobie wyobrazisz

i podobno kilkanaście razy sielniejsze doznania we śnie niż w rzeczywistości

) Próbujcie, z tego co wypisują to świetna sprawa
Możesz latać, walić panienki ( każdą którą sobie wyobrazisz :skromny: i podobno kilkanaście razy sielniejsze doznania we śnie niż w rzeczywistości :P) Próbujcie, z tego co wypisują to świetna sprawa :ok:
9 września 2013, 10:05 [cytuj]
Interesowalem sie kiedys swiadomym snem. Najtrudniejsze nie jest wywolanie swiadomego snu, ale jego utrzymanie. Co ciekawe, jest kilka technik, ktore choc wydaja sie byc nieprawdopodobne, dzialaja podczas uswiadamiania sie we snie. Na przyklad twoje dlonie we snie nigdy nie wygladaja tak jak w rzeczywistosci. Jesli wyrobisz sobie nawyk w realu, że zawsze gdy stanie sie cos dziwnego, patrzysz na swoje dłonie, istnieje duże prawdopodobienstwo, że zrobisz to też, gdy będziesz śnił. Ostatnie moje palce były grube i dwa razy za krótkie :p Swiadomy sen udał mi sie z 10 razy, ale wszystkie trwały niestety krótko
Interesowalem sie kiedys swiadomym snem. Najtrudniejsze nie jest wywolanie swiadomego snu, ale jego utrzymanie. Co ciekawe, jest kilka technik, ktore choc wydaja sie byc nieprawdopodobne, dzialaja podczas uswiadamiania sie we snie. Na przyklad twoje dlonie we snie nigdy nie wygladaja tak jak w rzeczywistosci. Jesli wyrobisz sobie nawyk w realu, że zawsze gdy stanie sie cos dziwnego, patrzysz na swoje dłonie, istnieje duże prawdopodobienstwo, że zrobisz to też, gdy będziesz śnił. Ostatnie moje palce były grube i dwa razy za krótkie :p Swiadomy sen udał mi sie z 10 razy, ale wszystkie trwały niestety krótko
9 września 2013, 14:09 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-united-chce-wzmocnic-atak-benteke-na-celowniku/kp7zk
szkoda, że nie doszedł do nas tego lata - teraz będzie trudniej
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-united-chce-wzmocnic-atak-benteke-na-celowniku/kp7zk
:plask:
9 września 2013, 14:22 [cytuj]
http://www.givemesport.com/376974-tottenham-turn-to-emirates-stadium-designer
tak jest! - u nas ma być jak w kotle ... atmosferę dożynkową niech uprawiają na ES i na Olimpijskim przejętym przez WHU
w końcu dotarło do kogoś, że wielkość klubu buduje się nie tylko drużyną
http://www.givemesport.com/376974-tottenham-turn-to-emirates-stadium-designer
tak jest! - u nas ma być jak w kotle ... atmosferę dożynkową niech uprawiają na ES i na Olimpijskim przejętym przez WHU :brawo:
w końcu dotarło do kogoś, że wielkość klubu buduje się nie tylko drużyną :ok:
9 września 2013, 14:25 [cytuj]
van Persie, Roo, Chicarito i Welbeck. Atak to chyba ostatnia formacja, jaką Muły powinny wzmocnić. Ja dla mnie to im potrzeba rozgrywającego i stopera... A Benteke mogą zostawić nam...
van Persie, Roo, Chicarito i Welbeck. Atak to chyba ostatnia formacja, jaką Muły powinny wzmocnić. Ja dla mnie to im potrzeba rozgrywającego i stopera... A Benteke mogą zostawić nam... :P
9 września 2013, 17:04 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
zapierdala mi tu Negredo i to bardzo. Miał dołączyć do Tottenhamu, poczekał i poszedł do City gdzie pewnie będzie miał trofea i co najważniejsze wiecej pieniędzy. Ten tak samo zrobi, i wątpię żeby doszedł do Tottenhamu. Ale jak rzeczywiscie bedzie taki jak Negredo to niech spierdala

proste. Ale moim zdaniem dobrze dla siebie zrobił że został w AV, wiele jeszcze nie wiedziało czy 30 baniek za niego to nie kot w worku. Jak powtórzy sezon to nawet nie będzie rozpatrywał oferty Tottenhamu

smutne
zapierdala mi tu Negredo i to bardzo. Miał dołączyć do Tottenhamu, poczekał i poszedł do City gdzie pewnie będzie miał trofea i co najważniejsze wiecej pieniędzy. Ten tak samo zrobi, i wątpię żeby doszedł do Tottenhamu. Ale jak rzeczywiscie bedzie taki jak Negredo to niech spierdala :P proste. Ale moim zdaniem dobrze dla siebie zrobił że został w AV, wiele jeszcze nie wiedziało czy 30 baniek za niego to nie kot w worku. Jak powtórzy sezon to nawet nie będzie rozpatrywał oferty Tottenhamu :) smutne :zalamka:
9 września 2013, 18:49 [cytuj]
Nawet jeżeli Tottenham będzie w Lidze Mistrzów i w zamyśle nad United/Arsenalem?
Nawet jeżeli Tottenham będzie w Lidze Mistrzów i w zamyśle nad United/Arsenalem?
9 września 2013, 19:26 [cytuj]
Rozumiem że w tym zamyśle Tottenham gra w LM a Arsenal nie, trafiłem?

na to to już znasz odpowiedź. Jebnąłem rozprawke ale sie rozmyśliłem jednak

ot taka i będzie odpowiedź
Rozumiem że w tym zamyśle Tottenham gra w LM a Arsenal nie, trafiłem? :skromny: na to to już znasz odpowiedź. Jebnąłem rozprawke ale sie rozmyśliłem jednak :P ot taka i będzie odpowiedź
9 września 2013, 20:18 [cytuj]
Fajna brameczka Pritcharda ^ http://www.youtube.com/watch?v=ELDKuOIjtKs
9 września 2013, 21:09 [cytuj]
W wywiadzie z Ade jest cos o Lameli szpicowym. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
W wywiadzie z Ade jest cos o Lameli szpicowym. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?:glupek: