Forum dyskusyjne
11 września 2013, 07:33 [cytuj]
Polska-Czarnogóra
Boruc gra Jędrzejczyk gra Szukała gra Glik gra (kapitan Torino) Wawrzyniak gra, no ale on jest i tak słaby
Nawet jak by patrzeć na Boenisha to zagrał juz 360 minut, Krychowiak gra. Klich tez. Zieliński, on jest mlody w dwóch meczach Serie A - tylko ok. 20 min, ale on i tak na ten wiek już ma tam dobra pozycje.
Gdzie grają? Odpowiednio Anglia, Rosja, Rumunia, Wlochy, Polska (Niemcy) Francja Holandia Włochy Niemcy Belgia Niemcy. Chyba nie takie słabe te ligi.
@up
Co ma Szpaku do Polsatu Sport
Polska-Czarnogóra
Boruc gra Jędrzejczyk gra Szukała gra Glik gra (kapitan Torino) Wawrzyniak gra, no ale on jest i tak słaby
Nawet jak by patrzeć na Boenisha to zagrał juz 360 minut, Krychowiak gra. Klich tez. Zieliński, on jest mlody w dwóch meczach Serie A - tylko ok. 20 min, ale on i tak na ten wiek już ma tam dobra pozycje.
Gdzie grają? Odpowiednio Anglia, Rosja, Rumunia, Wlochy, Polska (Niemcy) Francja Holandia Włochy Niemcy Belgia Niemcy. Chyba nie takie słabe te ligi.
@up
Co ma Szpaku do Polsatu Sport
11 września 2013, 10:21 [cytuj]
Soldado brameczka z Chile
http://www.youtube.com/watch?v=zRIfUlA6qEY
Soldado brameczka z Chile
http://www.youtube.com/watch?v=zRIfUlA6qEY
11 września 2013, 13:02 [cytuj]
onet nie spi
onet powiedział/a:
Anegdota którą opowiadał swego czasu znany brytyjski dziennikarz Phil McNulty, o spotkaniu Grzegorza Rasiaka z Garethem Bale'm, które miało miejsce kilka lat temu w trakcie wypożyczenia tego pierwszego z Tottenhamu do Saints. Wtedy też polski piłkarz uczył młodego walijczyka zagrań z piętki i techniki użytkowej, którą dziś Gareth jako dojrzały już piłkarz w pełni wykorzystywać będzie grając w bez wątpienia jednym z najlepszych klubów świata. Pewnego dnia odbył się trening na którym młody Gareth zaprezentował wszystkim swoje popisowa zagranie - kosiarę. Zagranie to zrobiło tak wielkie wrażenie na Grzegorzu Rasiaku, że postanowił on namaścić młodego piłkarza, swoim następcą w Tottenhamie. Zaczął przekonywać Bale'a na zmianę pozycji na boisku na bardziej ofensywną, a jego niezwykle twarda (hebanowa można rzec) postawa w trakcie negocjacji, oraz zrzecznie się części wynagrodzenia na rzecz przeprowadzenia transferu Garetha do dziś wspominane są w kuluarach klubu. namówił włodarzy klubu z Londynu na transfer walijczyka. Postawa Grzegorza sprawiła że w niełaskę zarządu klubu popadł nietykalny wtedy Martin Jol, który wkrótce razem z Rasiakiem opuścił klub z White Heart Lane. Dziś możemy śmiało powiedzieć, że gdyby nie Grzegorz Rasiak, nie mielibyśmy najdroższego piłkarza na świecie.
onet nie spi
[quote=onet]Anegdota którą opowiadał swego czasu znany brytyjski dziennikarz Phil McNulty, o spotkaniu Grzegorza Rasiaka z Garethem Bale'm, które miało miejsce kilka lat temu w trakcie wypożyczenia tego pierwszego z Tottenhamu do Saints. Wtedy też polski piłkarz uczył młodego walijczyka zagrań z piętki i techniki użytkowej, którą dziś Gareth jako dojrzały już piłkarz w pełni wykorzystywać będzie grając w bez wątpienia jednym z najlepszych klubów świata. Pewnego dnia odbył się trening na którym młody Gareth zaprezentował wszystkim swoje popisowa zagranie - kosiarę. Zagranie to zrobiło tak wielkie wrażenie na Grzegorzu Rasiaku, że postanowił on namaścić młodego piłkarza, swoim następcą w Tottenhamie. Zaczął przekonywać Bale'a na zmianę pozycji na boisku na bardziej ofensywną, a jego niezwykle twarda (hebanowa można rzec) postawa w trakcie negocjacji, oraz zrzecznie się części wynagrodzenia na rzecz przeprowadzenia transferu Garetha do dziś wspominane są w kuluarach klubu. namówił włodarzy klubu z Londynu na transfer walijczyka. Postawa Grzegorza sprawiła że w niełaskę zarządu klubu popadł nietykalny wtedy Martin Jol, który wkrótce razem z Rasiakiem opuścił klub z White Heart Lane. Dziś możemy śmiało powiedzieć, że gdyby nie Grzegorz Rasiak, nie mielibyśmy najdroższego piłkarza na świecie.
[/quote]
11 września 2013, 13:49 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
onet nie spi
[quote=onet]Anegdota którą opowiadał swego czasu znany brytyjski dziennikarz Phil McNulty, o spotkaniu Grzegorza Rasiaka z Garethem Bale'm, które miało miejsce kilka lat temu w trakcie wypożyczenia tego pierwszego z Tottenhamu do Saints. Wtedy też polski piłkarz uczył młodego walijczyka zagrań z piętki i techniki użytkowej, którą dziś Gareth jako dojrzały już piłkarz w pełni wykorzystywać będzie grając w bez wątpienia jednym z najlepszych klubów świata. Pewnego dnia odbył się trening na którym młody Gareth zaprezentował wszystkim swoje popisowa zagranie - kosiarę. Zagranie to zrobiło tak wielkie wrażenie na Grzegorzu Rasiaku, że postanowił on namaścić młodego piłkarza, swoim następcą w Tottenhamie. Zaczął przekonywać Bale'a na zmianę pozycji na boisku na bardziej ofensywną, a jego niezwykle twarda (hebanowa można rzec) postawa w trakcie negocjacji, oraz zrzecznie się części wynagrodzenia na rzecz przeprowadzenia transferu Garetha do dziś wspominane są w kuluarach klubu. namówił włodarzy klubu z Londynu na transfer walijczyka. Postawa Grzegorza sprawiła że w niełaskę zarządu klubu popadł nietykalny wtedy Martin Jol, który wkrótce razem z Rasiakiem opuścił klub z White Heart Lane. Dziś możemy śmiało powiedzieć, że gdyby nie Grzegorz Rasiak, nie mielibyśmy najdroższego piłkarza na świecie.
Kolejny przykład na to, że jakby nie Polacy, to bieg historii byłby inny...

Rasiak powinien teraz zostać bohaterem wszystkich kibiców Spurs, bo jakby nie on, to nie byśmy mieli 100 mln, a raczej Lameli, Eriskena, Soldado itd.
Kolejny przykład na to, że jakby nie Polacy, to bieg historii byłby inny... :brawo: Rasiak powinien teraz zostać bohaterem wszystkich kibiców Spurs, bo jakby nie on, to nie byśmy mieli 100 mln, a raczej Lameli, Eriskena, Soldado itd. :wysmiewacz:
11 września 2013, 14:15 [cytuj]
i pomyśleć że ten bohater teraz kopie sobie w II lidze zachodniej
i pomyśleć że ten bohater teraz kopie sobie w II lidze zachodniej ;|
11 września 2013, 15:19 [cytuj]
Coś nie w formie nasz Hugo. Mam nadzieję, że limit wykorzystany na ten sezon:
http://www.youtube.com/watch?v=Ljp5LH1qQwY
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 września 2013, 15:49 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Rzeczywiście bramki kuriozum , ale gdyby nie Lloris to Francja przegrała by w poprzedniej kolejce z Gruzją
Rzeczywiście bramki kuriozum , ale gdyby nie Lloris to Francja przegrała by w poprzedniej kolejce z Gruzją
11 września 2013, 16:07 [cytuj]
Ja mam wrażenie że jak Hugo przyszedł do Tottenhamu to broni jakby... gorzej? Za czasów Olympique Lyon jakoś lepszym bramkarzem mi się wydawał. Ale żeby nie było zaraz wjazdu - w Arsenalem to Klasa Światowa, jedyny pewny punkt mimo straconej bramki.
Teraz zobaczyłem te bramki i nie wierzę w to co widze. Sie najebał przed meczem czy co? Bramkarzowi tej klasy to po prostu nie przystoi takich szmat puszczać. Ale idąc już tym hejtingiem to ostatnimi czasy Francja to nie Francja, podobnie jak Anglia na dzień dzisiejszy to tylko nazwa. Francja to się skończyła na odejściu Zizou. I jeszcze ta ręka Henryego w barażach z Iralndią czy Irlandią Północną. Kabaret powiadam wam
Ja mam wrażenie że jak Hugo przyszedł do Tottenhamu to broni jakby... gorzej? Za czasów Olympique Lyon jakoś lepszym bramkarzem mi się wydawał. Ale żeby nie było zaraz wjazdu - w Arsenalem to Klasa Światowa, jedyny pewny punkt mimo straconej bramki.
Teraz zobaczyłem te bramki i nie wierzę w to co widze. Sie najebał przed meczem czy co? Bramkarzowi tej klasy to po prostu nie przystoi takich szmat puszczać. Ale idąc już tym hejtingiem to ostatnimi czasy Francja to nie Francja, podobnie jak Anglia na dzień dzisiejszy to tylko nazwa. Francja to się skończyła na odejściu Zizou. I jeszcze ta ręka Henryego w barażach z Iralndią czy Irlandią Północną. Kabaret powiadam wam :blee:
11 września 2013, 16:25 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=kis6N5Bx8TQ
Wilson Palacios wraca do formy

W sumie to nawet grającego jeszcze u nas, w najlepszej formie nie podejrzewałbym go o takie zagrania
http://www.youtube.com/watch?v=kis6N5Bx8TQ
Wilson Palacios wraca do formy :ok: W sumie to nawet grającego jeszcze u nas, w najlepszej formie nie podejrzewałbym go o takie zagrania :brawo:
12 września 2013, 09:31 [cytuj]
"Benítez: Bale wart 100 milionów? Więc Hamšík jest bezcenny"
Ma poczucie humoru nie ma co
12 września 2013, 11:44 [cytuj]
łoo super! komu jak komu, ale jemu należy się dużo radości
łoo super! komu jak komu, ale jemu należy się dużo radości ;)
12 września 2013, 15:39 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
A Ty chyba Hamsika nie znasz.
A Ty chyba Hamsika nie znasz
Offence win games, defence wins titles
12 września 2013, 16:19 [cytuj]
żaden piłkarz nie jest wart takiej sumy transfery w piłce nożnej są chore, moim zdanie system w NBA jest o wiele lepszy.
żaden piłkarz nie jest wart takiej sumy transfery w piłce nożnej są chore, moim zdanie system w NBA jest o wiele lepszy
12 września 2013, 16:38 [cytuj]
Hamsik dla nich = Bale dla nas.
Hamsik dla nich = Bale dla nas
12 września 2013, 16:39 [cytuj]
Wiem kto to jest, i żeby rzeczywiscie był aż tyle warty to nikt by nie patrzył na Bale tylko jego dawno by wytransferowali?
Wiem kto to jest, i żeby rzeczywiscie był aż tyle warty to nikt by nie patrzył na Bale tylko jego dawno by wytransferowali? :mysli:
12 września 2013, 17:17 [cytuj]
Jak dla mnie to Hamsik jest teraz najlepszym piłkarzem Serie A i nie widzę w tym przesady. Nawet Pirlo nie daje tyle Juventusowi, ile daje Słowak Napoli. Marek to piłkarz, który potrafi przejąć piłkę, podać, rozegrać, przedryblować przeciwnika i uderzyć skutecznie na bramkę. Jak dla mnie to on jest wart co najmniej 50 mln euro. Co prawda nie jest to suma, jaką Real zapłacił za Bale'a, ale Hamsik to piłkarz znakomity z najwyższej półki.
Jak dla mnie to Hamsik jest teraz najlepszym piłkarzem Serie A i nie widzę w tym przesady. Nawet Pirlo nie daje tyle Juventusowi, ile daje Słowak Napoli. Marek to piłkarz, który potrafi przejąć piłkę, podać, rozegrać, przedryblować przeciwnika i uderzyć skutecznie na bramkę. Jak dla mnie to on jest wart co najmniej 50 mln euro. Co prawda nie jest to suma, jaką Real zapłacił za Bale'a, ale Hamsik to piłkarz znakomity z najwyższej półki
12 września 2013, 19:16 [cytuj]
Marek Hamski to jest taki prawdziwy reżyser gry. Przez niego przechodzi każda akcja i on o wszystkim decyduje.
Koleś praktycznie nie traci piłek i zagrywa świetne prostopadłe. Jest bardzo szybki.
A strzały z dystansu?
Jeżeli się nie mylę.
W 2 meczach ligowych 3 bramki z poza pola karnego, strzał w słupek i półasysta po strzale z daleka który obronił bramkarz ale ktoś dobił.
Wcześniej też był świetny ale odejście Edinsona chyba tylko mu pomogło. Może wybuchnie formą jak Bale w poprzednim sezonie.
Myślę że patrząc na to co się dzieje w Europie to 60mln to dziś za niego mało.
Mam nadzieje na emocje w serie A bo liga wygląda na dosyć wyrównaną.
Marek Hamski to jest taki prawdziwy reżyser gry. Przez niego przechodzi każda akcja i on o wszystkim decyduje.
Koleś praktycznie nie traci piłek i zagrywa świetne prostopadłe. Jest bardzo szybki.
A strzały z dystansu?
Jeżeli się nie mylę.
W 2 meczach ligowych 3 bramki z poza pola karnego, strzał w słupek i półasysta po strzale z daleka który obronił bramkarz ale ktoś dobił.
Wcześniej też był świetny ale odejście Edinsona chyba tylko mu pomogło. Może wybuchnie formą jak Bale w poprzednim sezonie.
Myślę że patrząc na to co się dzieje w Europie to 60mln to dziś za niego mało.
Mam nadzieje na emocje w serie A bo liga wygląda na dosyć wyrównaną
12 września 2013, 19:22 [cytuj]
obejrzałem wczoraj wieczorem film który wrzucił trzaskal, zostało mi w głowie i cały dzień sobie nucę Benny Hilla
obejrzałem wczoraj wieczorem film który wrzucił trzaskal, zostało mi w głowie i cały dzień sobie nucę Benny Hilla
12 września 2013, 19:59 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
żaden piłkarz nie jest wart takiej sumy transfery w piłce nożnej są chore, moim zdanie system w NBA jest o wiele lepszy
ale za to jakie tam mają zarobki
taki gortat dostaje chyba z 7 baniek, a max to jest 25, to troche wiecej jak w piłce;p
ale za to jakie tam mają zarobki:)
taki gortat dostaje chyba z 7 baniek, a max to jest 25, to troche wiecej jak w piłce;p
12 września 2013, 20:39 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Podobny system jest stosowany przecież w siatkówce .
Podobny system jest stosowany przecież w siatkówce