Forum dyskusyjne
19 lutego 2013, 21:58 [cytuj]
Powie mi ktoś co zrobił Neuer teraz? Wojtek przy nim to turbo kozak
Powie mi ktoś co zrobił Neuer teraz? Wojtek przy nim to turbo kozak:rotfl:
Offence win games, defence wins titles
19 lutego 2013, 21:58 [cytuj]
no beznadziejnie sie zachowal..
no beznadziejnie sie zachowal
19 lutego 2013, 21:59 [cytuj]
Majewski 3 bramki w pierwszej połowie
Majewski 3 bramki w pierwszej połowie ;)
19 lutego 2013, 22:03 [cytuj]
Ehh. Moutinho.
Ja tylko czekam aż ktoś wypuści wygłodniałego Robbena na lewą stronę Arsenalu.
Ehh. Moutinho.
Ja tylko czekam aż ktoś wypuści wygłodniałego Robbena na lewą stronę Arsenalu
LMAO
19 lutego 2013, 22:11 [cytuj]
Jak Robben taki nie zadowolony to może Bayern by go do nas opchną za promocyjną cenę
Jak Robben taki nie zadowolony to może Bayern by go do nas opchną za promocyjną cenę :D
19 lutego 2013, 22:28 [cytuj]
Ja bym Robbena nawet za darmo nie wziął! Rozpuszczony dzieciak i tyle potrafi tylko narzekać, owszem potrafi coś ale psychę ma pokurwioną w chuj a taki piłkarz to gówno a nie piłkarz, patrz finał LM !
Ja bym Robbena nawet za darmo nie wziął! Rozpuszczony dzieciak i tyle potrafi tylko narzekać, owszem potrafi coś ale psychę ma pokurwioną w chuj a taki piłkarz to gówno a nie piłkarz, patrz finał LM !
19 lutego 2013, 22:32 [cytuj]
Tak, Robben jest nieopłacalny. Nie dość, że jest często kontuzjowany to jeszcze ma charakter zjebany. Umiejętności ma, ale wolę naszego Lennonka.
Tak, Robben jest nieopłacalny. Nie dość, że jest często kontuzjowany to jeszcze ma charakter zjebany. Umiejętności ma, ale wolę naszego Lennonka
LMAO
19 lutego 2013, 22:33 [cytuj]
Jeśli już mowa o zakupach to poproszę Alexa Sandro co ten koleś wyrabia to po prostu poezja takiego lewego obrońcy nam potrzeba kurde się rozmarzyłem. Jeden Sandro już u nas miażdży system więc drugi gorszy nie będzie

Tylko żeby nie było za słodko cena i tu już zaboli pewno
Jeśli już mowa o zakupach to poproszę Alexa Sandro co ten koleś wyrabia to po prostu poezja takiego lewego obrońcy nam potrzeba kurde się rozmarzyłem. Jeden Sandro już u nas miażdży system więc drugi gorszy nie będzie:brawo: Tylko żeby nie było za słodko cena i tu już zaboli pewno
19 lutego 2013, 22:35 [cytuj]
Z tym Robbenem to był żart
Z tym Robbenem to był żart:D
19 lutego 2013, 22:37 [cytuj]
Przynajmniej mogłęm napisać co o Nim myślę
Przynajmniej mogłęm napisać co o Nim myślę :rotfl:
19 lutego 2013, 22:52 [cytuj]
1-3
1-3 :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lutego 2013, 22:55 [cytuj]
nie wiem czy nie lepiej by było, jakby arsenal przeszedł dalej żeby trochę w lidze odpuścili, ale z drugiej strony po co im więcej hajsu :mysli::mysli::mysli:
19 lutego 2013, 23:07 [cytuj]
Ważne ,że mają małe szanse na awans w LM, oby wiodło im się jak najgorzej.
Ważne ,że mają małe szanse na awans w LM, oby wiodło im się jak najgorzej
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
19 lutego 2013, 23:10 [cytuj]
to jeszcze odpadnie united i moge spokojnie czekac na koniec sezonu
19 lutego 2013, 23:48 [cytuj]
Caps powiedział/a:
A niby czemu? Nawet jak skończymy na 4 miejscu to muły i tak nam nie zabiorą CL jak dziadostwo rok temu, bo skończą wyżej. Jeśli (a na 99 procent tak będzie) Anusiaki powiedzą CL 'baj baj' to P4 nam wystarczy do awansu.
A niby czemu? Nawet jak skończymy na 4 miejscu to muły i tak nam nie zabiorą CL jak dziadostwo rok temu, bo skończą wyżej. Jeśli (a na 99 procent tak będzie) Anusiaki powiedzą CL 'baj baj' to P4 nam wystarczy do awansu
COYS!
20 lutego 2013, 10:34 [cytuj]
@up faktycznie, nie pomyslalem
@up faktycznie, nie pomyslalem :D
20 lutego 2013, 13:59 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
A niby czemu? Nawet jak skończymy na 4 miejscu to muły i tak nam nie zabiorą CL jak dziadostwo rok temu, bo skończą wyżej. Jeśli (a na 99 procent tak będzie) Anusiaki powiedzą CL 'baj baj' to P4 nam wystarczy do awansu
Dodatkowo im gorzej wiedzie się w CL drużynom angielskim (nie licząc Arse - oni to inna kategoria), tym większe prawdopodobieństwo, że z czasem Anglia mogłaby stracić czwarte miejsce w CL. Więc akurat za United kciuki powinni trzymać wszyscy
Dodatkowo im gorzej wiedzie się w CL drużynom angielskim (nie licząc Arse - oni to inna kategoria), tym większe prawdopodobieństwo, że z czasem Anglia mogłaby stracić czwarte miejsce w CL. Więc akurat za United kciuki powinni trzymać wszyscy
20 lutego 2013, 17:27 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Proszę Cię, na czyją korzyść Anglia miała by stracić miejsce w lidze mistrzów? Bo jak przyjmujesz takie założenie to z Hiszpanii powinny grać tylko dwie drużyny, w Bundesligi jedna, nad Seria A to już by trzeba się zastanowić, czy jakakolwiek jeszcze powinna grać, chyba tylko Milan za zasługi. Europa wschodnia i Bałkany to zupełnie mogą zapomnieć jeżeli oceniło by się inne ligi takimi samymi kryteriami jakim ciągle patrzy się na Premier League. Co roku jakaś angielska drużna w finale, albo wygrywa ligę mistrzów i zawsze jest ta sama dyskusja jak jedna z angielskich drużyn odpadnie, albo nie wyjdzie z grupy. Jak PL nie zasługuje na 4 miejsca to nikt na nie nie zasługuje
Proszę Cię, na czyją korzyść Anglia miała by stracić miejsce w lidze mistrzów? Bo jak przyjmujesz takie założenie to z Hiszpanii powinny grać tylko dwie drużyny, w Bundesligi jedna, nad Seria A to już by trzeba się zastanowić, czy jakakolwiek jeszcze powinna grać, chyba tylko Milan za zasługi. Europa wschodnia i Bałkany to zupełnie mogą zapomnieć jeżeli oceniło by się inne ligi takimi samymi kryteriami jakim ciągle patrzy się na Premier League. Co roku jakaś angielska drużna w finale, albo wygrywa ligę mistrzów i zawsze jest ta sama dyskusja jak jedna z angielskich drużyn odpadnie, albo nie wyjdzie z grupy. Jak PL nie zasługuje na 4 miejsca to nikt na nie nie zasługuje
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 lutego 2013, 18:56 [cytuj]
Miejsca w LM to nie kwestia uznaniowa a sprawa punktów. Jeżeli więc menczestery będą szybko odpadać, kosztem przedstawicieli Serie A czy Bundesligi, Premier League będzie tracić punkty.
Miejsca w LM to nie kwestia uznaniowa a sprawa punktów. Jeżeli więc menczestery będą szybko odpadać, kosztem przedstawicieli Serie A czy Bundesligi, Premier League będzie tracić punkty
20 lutego 2013, 19:37 [cytuj]
Varba - Marcin już odpowiedział na Twojego posta - cztery drużyny w Lidze Mistrzów to nie jest żadne widzimisie nikogo, tylko czyste punkty za postępy zespołów angielskich w pucharach europejskich. Oczywiście to nie jest kwestia roku czy dwóch, ale dłuższej zapaści, ale poprawcie mnie jeśli się mylę, czy to nie przypadkiem Serie A straciła ostatnio czwarte miejsce? Scenariusz nieprawdopodobny (na razie) w przypadku Premier League, co nie zmienia faktu że życzenie źle angielskim drużynom (z wyjątkiem Arsenalu rzecz jasna

to poniekąd podcinanie drzewa, z którego owoców samemu ma się zamiar w niedalekiej przyszłości korzystać.
Varba - Marcin już odpowiedział na Twojego posta - cztery drużyny w Lidze Mistrzów to nie jest żadne widzimisie nikogo, tylko czyste punkty za postępy zespołów angielskich w pucharach europejskich. Oczywiście to nie jest kwestia roku czy dwóch, ale dłuższej zapaści, ale poprawcie mnie jeśli się mylę, czy to nie przypadkiem Serie A straciła ostatnio czwarte miejsce? Scenariusz nieprawdopodobny (na razie) w przypadku Premier League, co nie zmienia faktu że życzenie źle angielskim drużynom (z wyjątkiem Arsenalu rzecz jasna :) to poniekąd podcinanie drzewa, z którego owoców samemu ma się zamiar w niedalekiej przyszłości korzystać