Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  228  229  230  231  232    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
14 września 2013, 23:35 [cytuj]
Nie tylko Bale jest jedynym byłym Kogutem strzelającym bramkę w tym meczu. Dla Villarealu strzelił Giovani dos Santos
Nie tylko Bale jest jedynym byłym Kogutem strzelającym bramkę w tym meczu. Dla Villarealu strzelił Giovani dos Santos
15 września 2013, 12:55 [cytuj]
lukempire powiedział/a:

Giovanni złapał drugi oddech w Hiszpanii, i bardzo dobrze, niechaj się rozwinie tak jak miał się rozwinąć.
Giovanni złapał drugi oddech w Hiszpanii, i bardzo dobrze, niechaj się rozwinie tak jak miał się rozwinąć
Offence win games, defence wins titles
15 września 2013, 13:59 [cytuj]
Od początku było widać, że Gio jest skazany na taką ligę jak hiszpańska, gdzie gra się futbol techniczny, dużo mniej fizyczny niż w Anglii. Myślę, że on jeszcze może zaistnieć w PD i zapewnić sobie transfer do jakiegoś większego klubu.
Od początku było widać, że Gio jest skazany na taką ligę jak hiszpańska, gdzie gra się futbol techniczny, dużo mniej fizyczny niż w Anglii. Myślę, że on jeszcze może zaistnieć w PD i zapewnić sobie transfer do jakiegoś większego klubu
15 września 2013, 14:27 [cytuj]
http://callingallspurs.ua.com/

ale kozacki spot
http://callingallspurs.ua.com/ ale kozacki spot
15 września 2013, 14:30 [cytuj]
Mnie strasznie żal że nie wyszło z nim w Londynie bo to jest genialny piłkarz.
Miał potencjał żeby być piłkarzem na poziomie Silvy czy Maty. W PD na wypożyczeniach był zawsze czołową postacią drużyny. W reprezentacji od jakiś 3 lat jest reżyserem gry tymczasem w Tottenhamie prawie nie dostawał szans.

Życze mu wszystkiego najepszego.

Tutaj jeszcze jedna genialna akcja Dos Santosa. Finał mistrzostw ameryki północnej. U nas był wtedy na trybunach

http://www.youtube.com/watch?v=6Roc2lf6Zek
:krzyk::krzyk::krzyk:
Mnie strasznie żal że nie wyszło z nim w Londynie bo to jest genialny piłkarz. Miał potencjał żeby być piłkarzem na poziomie Silvy czy Maty. W PD na wypożyczeniach był zawsze czołową postacią drużyny. W reprezentacji od jakiś 3 lat jest reżyserem gry tymczasem w Tottenhamie prawie nie dostawał szans. Życze mu wszystkiego najepszego. Tutaj jeszcze jedna genialna akcja Dos Santosa. Finał mistrzostw ameryki północnej. U nas był wtedy na trybunach http://www.youtube.com/watch?v=6Roc2lf6Zek :krzyk::krzyk::krzyk:
15 września 2013, 16:43 [cytuj]
my tu już chuchaliśmy na Adebayora i rzekomo nie chciał nigdzie iść a on chce kontrakt rozwiązać :D W zasadzie to niech idzie, może nawet i z tym odszkodowaniem. I tak wyjdzie taniej niż płacić na niego miesięcznie tyle pieniędzy

wiedziałem AVB będzie bawił się w tą Ligę Europejską. To było do przewidzenia. Ogólnie to chuj mnie obchodzi że wygrał to trofeum z Porto i chce wygrać teraz. Tu liczy się LM. Niby jest szeroka ławka ale niech się kurwa nie bawią w te rozgrywki bo się skończy jak ostatnio. LM + LE im się zachciało a wyszli na frajerów i przejebali jedno i drugie. AVB, zastanów się co ty będziesz robił. W grupie to sobie rotuj młodziakami ale odpuszczaj faze pucharową bo bedzie bieda. Nie chce w maju mówić "a nie mówiłem".
"chcemy zajść we wszystkich rozgrywkach jak najdalej" tak, fajnie. Ale trzeba wyznaczyć sobie cel podstawowy. W zasadzie jest wyznaczony - faza grupowa LM. Błagam niech oni nie kombinują. Walić to wszystko, jest priorytet. A to juz pake zrobili i wszystko chcą wygrać. Z umiarem.
my tu już chuchaliśmy na Adebayora i rzekomo nie chciał nigdzie iść a on chce kontrakt rozwiązać :D W zasadzie to niech idzie, może nawet i z tym odszkodowaniem. I tak wyjdzie taniej niż płacić na niego miesięcznie tyle pieniędzy wiedziałem AVB będzie bawił się w tą Ligę Europejską. To było do przewidzenia. Ogólnie to chuj mnie obchodzi że wygrał to trofeum z Porto i chce wygrać teraz. Tu liczy się LM. Niby jest szeroka ławka ale niech się kurwa nie bawią w te rozgrywki bo się skończy jak ostatnio. LM + LE im się zachciało a wyszli na frajerów i przejebali jedno i drugie. AVB, zastanów się co ty będziesz robił. W grupie to sobie rotuj młodziakami ale odpuszczaj faze pucharową bo bedzie bieda. Nie chce w maju mówić "a nie mówiłem". "chcemy zajść we wszystkich rozgrywkach jak najdalej" tak, fajnie. Ale trzeba wyznaczyć sobie cel podstawowy. W zasadzie jest wyznaczony - faza grupowa LM. Błagam niech oni nie kombinują. Walić to wszystko, jest priorytet. A to juz pake zrobili i wszystko chcą wygrać. Z umiarem
15 września 2013, 16:54 [cytuj]
Dokładnie - niech mu Levy da bańkę i niech idzie gdzie chce :mysli:
--- a Bambini niech szuka nam jeszcze jednego tuza do napadu... może Pato, El Shaarawy, Llorente... Hulk, Burak Yilamz -- wszyscy w cenie do 30 mln euro; może poza Hulkiem
Dokładnie - niech mu Levy da bańkę i niech idzie gdzie chce :mysli: --- a Bambini niech szuka nam jeszcze jednego tuza do napadu... może Pato, El Shaarawy, Llorente... Hulk, Burak Yilamz -- wszyscy w cenie do 30 mln euro; może poza Hulkiem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 września 2013, 16:58 [cytuj]
no i nie należy zapominać o Rooney-u, należy włączyć się do licytacji o gwiazdę MU zimą choćby dlatego, żeby CFC lub ArseNAL więcej wydali --- do 50 mln GBP można licytować :ok:
no i nie należy zapominać o Rooney-u, należy włączyć się do licytacji o gwiazdę MU zimą choćby dlatego, żeby CFC lub ArseNAL więcej wydali --- do 50 mln GBP można licytować :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 września 2013, 17:56 [cytuj]
A wy jak dzieci, byle redaktor w Anglii manipuluje wami, jak mu się podoba. Wie, że jak napisze coś złego na Adebayora, to wszyscy kibice wrogo nastawieniu od razu zaakceptują to, jako fakt i tak powstaje 80% newsów na portalach plotkarskich. Jak my się kimś interesujemy to Arsenal chce nam go zabrać, albo Liverpool. Kibiców Liverpoolu i Arsenalu straszą nami, tylko po to by zyskać więcej kliknięć. Nie zastanawialiście się skąd taki marny redaktor może mieć taką informację. Adebayor musiałby być idiotą, żeby celowo nastawiać fanów przeciwko sobie. Inna sprawa, jaki interes mielibyśmy z rozwiązania kontraktu i jeszcze dopłacania Adebayorowi, skoro miał oferty latem. Niedawno mówił że chce zostać w Tottenhamie i nie chce się ruszać z Londynu (z ust Ade), ale wy wolicie wierzyć pisakowi, który artykułami musi wyrobić normę kliknięć, bo inaczej zatrudnią kogoś innego. :brawo:
A wy jak dzieci, byle redaktor w Anglii manipuluje wami, jak mu się podoba. Wie, że jak napisze coś złego na Adebayora, to wszyscy kibice wrogo nastawieniu od razu zaakceptują to, jako fakt i tak powstaje 80% newsów na portalach plotkarskich. Jak my się kimś interesujemy to Arsenal chce nam go zabrać, albo Liverpool. Kibiców Liverpoolu i Arsenalu straszą nami, tylko po to by zyskać więcej kliknięć. Nie zastanawialiście się skąd taki marny redaktor może mieć taką informację. Adebayor musiałby być idiotą, żeby celowo nastawiać fanów przeciwko sobie. Inna sprawa, jaki interes mielibyśmy z rozwiązania kontraktu i jeszcze dopłacania Adebayorowi, skoro miał oferty latem. Niedawno mówił że chce zostać w Tottenhamie i nie chce się ruszać z Londynu (z ust Ade), ale wy wolicie wierzyć pisakowi, który artykułami musi wyrobić normę kliknięć, bo inaczej zatrudnią kogoś innego. :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 września 2013, 18:37 [cytuj]
Dzięki że ktoś taki jest na forum jak ty który wszystko wiesz :ok: Uff, normalnie kamień z serca. Jak przeczytam jakieś info to do ciebie jak w ogień zapytać czy prawda
Dzięki że ktoś taki jest na forum jak ty który wszystko wiesz :ok: Uff, normalnie kamień z serca. Jak przeczytam jakieś info to do ciebie jak w ogień zapytać czy prawda
15 września 2013, 18:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Koleś ale serio: wierzysz jakiejś durnej plocie z durnego portalu czy wywiadowi Adebayora w którym mówi dlaczego nie gra i że się nie rusza z Londynu?
Koleś ale serio: wierzysz jakiejś durnej plocie z durnego portalu czy wywiadowi Adebayora w którym mówi dlaczego nie gra i że się nie rusza z Londynu?
15 września 2013, 19:22 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

"Kiedy wróciłem do klubu, rozmawiałem z trenerem, który powiedział mi, że nie jestem gotowy na treningi z pierwszą drużyną. Dlatego musiałem trenować z drużyną rezerw przez 2-3 tygodnie, żeby odzyskać pewność siebie i ciąg na bramkę itp. To jest powodem dla którego nie rozpocząłem jeszcze sezonu."

http://spursmania.org/index/news/2733/Adebayor_wywiad

przeczytaj:luzik:
"Kiedy wróciłem do klubu, rozmawiałem z trenerem, który powiedział mi, że nie jestem gotowy na treningi z pierwszą drużyną. Dlatego musiałem trenować z drużyną rezerw przez 2-3 tygodnie, żeby odzyskać pewność siebie i ciąg na bramkę itp. To jest powodem dla którego nie rozpocząłem jeszcze sezonu." http://spursmania.org/index/news/2733/Adebayor_wywiad przeczytaj:luzik:
15 września 2013, 19:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
przeczytaj:luzik:

Czytał

Momentami to ja naprawdę nie wiem komu wierzyć. A i zawodnicy nie raz pierdolili głupoty.
Czytał Momentami to ja naprawdę nie wiem komu wierzyć. A i zawodnicy nie raz pierdolili głupoty
15 września 2013, 19:34 [cytuj]
ja tam wole wierzyć tym razem Ade a nie onetowi i tym podobnym ;p
ja tam wole wierzyć tym razem Ade a nie onetowi i tym podobnym ;p
15 września 2013, 20:08 [cytuj]
Motorniczy jak zawsze w opozycji :D
Motorniczy jak zawsze w opozycji :D
15 września 2013, 20:10 [cytuj]
z kim w czwartek gramy???
z kim w czwartek gramy???
15 września 2013, 20:17 [cytuj]
U siebie z Trosmo
U siebie z Trosmo
15 września 2013, 20:56 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Znasz takiego użytkownika JD18? On też każdą najgłupszą plotkę przyjmował jako prawdziwą informacje i pchał na forum. Znasz go?
Znasz takiego użytkownika JD18? On też każdą najgłupszą plotkę przyjmował jako prawdziwą informacje i pchał na forum. Znasz go?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 września 2013, 23:12 [cytuj]
varba powiedział/a:

Hehehehehhe...

Już myślałem, że tylko ja widze to podobieństwo ;)
Hehehehehhe... Już myślałem, że tylko ja widze to podobieństwo ;)
15 września 2013, 23:18 [cytuj]
Ja wam mowie, ze Adebayor da nam jeszcze wiele powodow do radosci :) Do Soldado w 4-4-2 by idealnie pasowal, tylko u nas optymalnie 4-3-3 biorac caly sklad pod uwage :x
Ja wam mowie, ze Adebayor da nam jeszcze wiele powodow do radosci :) Do Soldado w 4-4-2 by idealnie pasowal, tylko u nas optymalnie 4-3-3 biorac caly sklad pod uwage :x
|<  <<  <  228  229  230  231  232    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się