Forum dyskusyjne
16 września 2013, 07:55 [cytuj]
nie znam gościa, może tak: nie kojarzę choć może wcześniej spotkałem. Dobra bez spiny już, może i niepotrzebnie zaczynałem temat ale jakoś jak ktoś napisał o El Szarałim to nikt się nie spinał mimo że te ewidentnie na ten moment piłkarz poza zasięgiem Tottenhamu (bo Milan to pewnie zaśpiewa za niego z 40 baniek) i ogólnie beka z tego newsa
nie znam gościa, może tak: nie kojarzę choć może wcześniej spotkałem. Dobra bez spiny już, może i niepotrzebnie zaczynałem temat ale jakoś jak ktoś napisał o El Szarałim to nikt się nie spinał mimo że te ewidentnie na ten moment piłkarz poza zasięgiem Tottenhamu (bo Milan to pewnie zaśpiewa za niego z 40 baniek) i ogólnie beka z tego newsa :wysmiewacz:
16 września 2013, 08:59 [cytuj]
bo Milan to pewnie zaśpiewa za niego z 40 baniek
- myślę, że taki problem - to nie problem ...
bo Milan to pewnie zaśpiewa za niego z 40 baniek :mysli:
- myślę, że taki problem - to nie problem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 września 2013, 09:32 [cytuj]
Rozumiem że chodzi o to że reszta z tych założonych 50 mln na transfery przed oknem jest przeznaczona na zimowe? Ja nie wiem ile wydane zostało dokładnie? Bo kasy z Bale nie ma co liczyć, może i 40 zostało. Ale też jest taki myk że Bale poszedł na raty, nie sądze żeby na ten moment można bylo takie transfery robić. Bardziej prawdopodobny Pato, stary nie jest, drogi za bardzo też nie. Ogólnie to się pogubiłem, chodziło takie info po forum że Joe otworzył sakiewke a sie okazuje ze za Bale + kilka-kilkanaście mln z tych założonych 50 poszło. O jaką tu sakiewke chodzi?

Ja poczekam na rozwój wydarzeń aczkolwiek takie info o transferach tuż po zakończeniu letniego to mnie rozpierdala normalnie.

Jednie mówią że jest kasa, druzy studza optymizm i mówią o stadionie. Ja jestem jak w labiryncie, totalnie zagubiony.
debiuty:
-Lamela
http://www.youtube.com/watch?v=8ZI5AfLWgN0
-Eriksen
http://www.youtube.com/watch?v=JNh2HEAGj_g
Rozumiem że chodzi o to że reszta z tych założonych 50 mln na transfery przed oknem jest przeznaczona na zimowe? Ja nie wiem ile wydane zostało dokładnie? Bo kasy z Bale nie ma co liczyć, może i 40 zostało. Ale też jest taki myk że Bale poszedł na raty, nie sądze żeby na ten moment można bylo takie transfery robić. Bardziej prawdopodobny Pato, stary nie jest, drogi za bardzo też nie. Ogólnie to się pogubiłem, chodziło takie info po forum że Joe otworzył sakiewke a sie okazuje ze za Bale + kilka-kilkanaście mln z tych założonych 50 poszło. O jaką tu sakiewke chodzi? :mysli: Ja poczekam na rozwój wydarzeń aczkolwiek takie info o transferach tuż po zakończeniu letniego to mnie rozpierdala normalnie. :krzyk: Jednie mówią że jest kasa, druzy studza optymizm i mówią o stadionie. Ja jestem jak w labiryncie, totalnie zagubiony.
debiuty:
-Lamela
-Eriksen
16 września 2013, 10:00 [cytuj]
cyt. C+ " będziemy starać się pokazywać beniaminki"
Ok, 22 wrzesień mecz CP - Tottenham, w tv - brak. To jest skurwysyństwo pierwsza klasa. Niestety, derby Manchesteru są bardziej medialne niż CP - Tottenham. Ponowne pierdolenie na streamie

Ok, 22 wrzesień mecz CP - Tottenham, w tv - brak. To jest skurwysyństwo pierwsza klasa. Niestety, derby Manchesteru są bardziej medialne niż CP - Tottenham. Ponowne pierdolenie na streamie :blee::brawo:
16 września 2013, 10:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Ok, 22 wrzesień mecz CP - Tottenham, w tv - brak. To jest skurwysyństwo pierwsza klasa. Niestety, derby Manchesteru są bardziej medialne niż CP - Tottenham. Ponowne pierdolenie na streamie

No bez przesady że jak lecą derby manchesteru to nas puszczą

jakby nie było więcej osób było by wkurwionych że derbów nie będzie, tym bardziej że one na pewno przyciągają większą publiczność nawet taką która interesuje się piłką od święta
No bez przesady że jak lecą derby manchesteru to nas puszczą :P jakby nie było więcej osób było by wkurwionych że derbów nie będzie, tym bardziej że one na pewno przyciągają większą publiczność nawet taką która interesuje się piłką od święta
16 września 2013, 10:37 [cytuj]
Napisałem przecież że są bardziej medialne. A czy nie można dwóch równolegle toczonych spotkań puścić na różnych kanałach?

w poprzednim sezonie chyba się zdarzały takie sytuacje. Kanałów za przeproszeniem od zajebania i doszedł jeszcze n sport do oferty nc+ ale po co? Lepiej jebnąć ten sam mecz w tym samym czasie na C+sport i n sport jak to ma się sytuacja z Ekstraklasą np.

logika C+
Napisałem przecież że są bardziej medialne. A czy nie można dwóch równolegle toczonych spotkań puścić na różnych kanałach? :mysli: w poprzednim sezonie chyba się zdarzały takie sytuacje. Kanałów za przeproszeniem od zajebania i doszedł jeszcze n sport do oferty nc+ ale po co? Lepiej jebnąć ten sam mecz w tym samym czasie na C+sport i n sport jak to ma się sytuacja z Ekstraklasą np. :brawo: logika C+
16 września 2013, 10:40 [cytuj]
Dokładnie Arcz . Nas kibiców denerwuje to że nie ma naszego meczu , ale derby Manchesteru z pewnością będzię chciało oglądać znacznie więcej osób i Canal+ nie może sobie pozwolić na taką wpadkę(bo tak to trzeba by było nazwać)
Dokładnie Arcz . Nas kibiców denerwuje to że nie ma naszego meczu , ale derby Manchesteru z pewnością będzię chciało oglądać znacznie więcej osób i Canal+ nie może sobie pozwolić na taką wpadkę(bo tak to trzeba by było nazwać)
16 września 2013, 12:00 [cytuj]
22 gramy z Cardiff, a nie Crystal Palace, londyńczyków przecież mieliśmy w menu na inaugurację tego sezonu PL.

A co do samych meczów to jasne, że nie puszczą Ci meczu Kogutów z beniaminkiem, bo dużo lepiej (pod względem marketingowym) prezentują się derby.

A czemu nie puszczą nas na innym kanale, to nie wiem... może mają "lepsze" mecze, np. naszą, wspomnianą wcześniej przez Ciebie Ekstraklasę.
22 gramy z Cardiff, a nie Crystal Palace, londyńczyków przecież mieliśmy w menu na inaugurację tego sezonu PL. :) A co do samych meczów to jasne, że nie puszczą Ci meczu Kogutów z beniaminkiem, bo dużo lepiej (pod względem marketingowym) prezentują się derby. :bezradny: A czemu nie puszczą nas na innym kanale, to nie wiem... może mają "lepsze" mecze, np. naszą, wspomnianą wcześniej przez Ciebie Ekstraklasę. :brawo:
16 września 2013, 12:05 [cytuj]
No tak, pomyliło mi się, Cardiff
No tak, pomyliło mi się, Cardiff
16 września 2013, 13:09 [cytuj]
co do transferów, w tym okienku znowu jesteśmy na plus
http://www.transfermarkt.co.uk/pl/tottenham-hotspur/transfers/verein_148.html
dlatego nie ma co liczyc na jakieś wielkie transfery i ja na nie nie licze, bo to moze oznaczać ze ktoś odejdzie
jedyne kogo można sprzedać to Siga, ale to sie za to nie obkupimy, czyli niewarto
co do transferów, w tym okienku znowu jesteśmy na plus;)
http://www.transfermarkt.co.uk/pl/tottenham-hotspur/transfers/verein_148.html
dlatego nie ma co liczyc na jakieś wielkie transfery i ja na nie nie licze, bo to moze oznaczać ze ktoś odejdzie
jedyne kogo można sprzedać to Siga, ale to sie za to nie obkupimy, czyli niewarto;)
16 września 2013, 13:13 [cytuj]
Pozytywnie się dzieje, Sandro kręci beke
http://www.youtube.com/watch?v=lbsepVsf9VY
Pozytywnie się dzieje, Sandro kręci beke
http://www.youtube.com/watch?v=lbsepVsf9VY
16 września 2013, 13:32 [cytuj]
A ja mam Motorniczy do Ciebie prośbę, nie bluzgaj tyle. Spursmania to nie gimnazjum, i jakiś poziom trzyma. Rozumiem że czasem można, bo i sam coś palnę, ale nie jak Ty w co drugim poście. Pozdro
A ja mam Motorniczy do Ciebie prośbę, nie bluzgaj tyle. Spursmania to nie gimnazjum, i jakiś poziom trzyma. Rozumiem że czasem można, bo i sam coś palnę, ale nie jak Ty w co drugim poście. Pozdro
16 września 2013, 13:38 [cytuj]
da sie zrobić
da sie zrobić :ok:
16 września 2013, 19:03 [cytuj]
Nawet meczu z Tromso IL nie pokaże C+
Nawet meczu z Tromso IL nie pokaże C+ :brawo:
16 września 2013, 20:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Nawet meczu z Tromso IL nie pokaże C+
No ale spójrz obiektywnie na to, są ciekawsze mecze a jest ich od cholery w czwartek o 21 a kanałów aż tyle nie ma
Wiadomo jak będzie,teoretycznie, więc po co?
No ale spójrz obiektywnie na to, są ciekawsze mecze a jest ich od cholery w czwartek o 21 a kanałów aż tyle nie ma ;)
Wiadomo jak będzie,teoretycznie, więc po co?
Offence win games, defence wins titles
16 września 2013, 22:19 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Trochę przekręciłeś ten cytat na własne potrzeby. To mi na twitterze odpisali z C+, że chcą w pierszych kolejkach pokazać beniaminki. Już pokazali i teraz będą leciały ich zdaniem najbardziej atrakcyjne mecze
Trochę przekręciłeś ten cytat na własne potrzeby. To mi na twitterze odpisali z C+, że chcą w pierszych kolejkach pokazać beniaminki. Już pokazali i teraz będą leciały ich zdaniem najbardziej atrakcyjne mecze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2013, 22:56 [cytuj]
Dobrze, że graliśmy ze Swansea 25.08 bo dziś byłoby o niebo trudniej. W drugiej połowie pokazali to co my z Norwich. Kompletnie zdominowali FCL szczególnie w środku pola. Należał im się dziś komplet.
Dobrze, że graliśmy ze Swansea 25.08 bo dziś byłoby o niebo trudniej. W drugiej połowie pokazali to co my z Norwich. Kompletnie zdominowali FCL szczególnie w środku pola. Należał im się dziś komplet
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 września 2013, 23:58 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Rozumiem że chodzi o to że reszta z tych założonych 50 mln na transfery przed oknem jest przeznaczona na zimowe? Ja nie wiem ile wydane zostało dokładnie? Bo kasy z Bale nie ma co liczyć, może i 40 zostało. Ale też jest taki myk że Bale poszedł na raty, nie sądze żeby na ten moment można bylo takie transfery robić. Bardziej prawdopodobny Pato, stary nie jest, drogi za bardzo też nie. Ogólnie to się pogubiłem, chodziło takie info po forum że Joe otworzył sakiewke a sie okazuje ze za Bale + kilka-kilkanaście mln z tych założonych 50 poszło. O jaką tu sakiewke chodzi?

Ja poczekam na rozwój wydarzeń aczkolwiek takie info o transferach tuż po zakończeniu letniego to mnie rozpierdala normalnie.

Jednie mówią że jest kasa, druzy studza optymizm i mówią o stadionie. Ja jestem jak w labiryncie, totalnie zagubiony.
debiuty:
-Lamela
-Eriksen
Sakiewka była otworzona między 1 lipca a 31 sierpnia ... wyszło z niej sporo kasy ale na spodzie jeszcze z 30 mln było (tak na oko patrząc) ... i niespodziewanie 1 września jeszcze ten worek real-marca zapełnił tak, że Levy (ze łzami w oczach) latał po zrywki do TESCO ... tak to była historia SAKIEWKI J. Lewis-a w to lato

.......
Sakiewka była otworzona między 1 lipca a 31 sierpnia ... wyszło z niej sporo kasy ale na spodzie jeszcze z 30 mln było (tak na oko patrząc) ... i niespodziewanie 1 września jeszcze ten worek real-marca zapełnił tak, że Levy (ze łzami w oczach) latał po zrywki do TESCO ... tak to była historia SAKIEWKI J. Lewis-a w to lato :glupek:
17 września 2013, 00:05 [cytuj]
sorry za przeskok strony --- to pewnie dlatego, że Levy za te zrywki w TESCO nie zapłacił, zapomniał roztargniony... zapomniał też dać ArseNAL-owi 28 sekund na zakup Ozil-a .... jak wiemy dał im 28 godzin ---> ja bym go wysłał na szkolenie do "The Special One"
sorry za przeskok strony --- to pewnie dlatego, że Levy za te zrywki w TESCO nie zapłacił, zapomniał roztargniony... zapomniał też dać ArseNAL-owi 28 sekund na zakup Ozil-a .... jak wiemy dał im 28 godzin ---> ja bym go wysłał na szkolenie do "The Special One" :mysli:
17 września 2013, 00:17 [cytuj]
Rafo. Znów jesteśmy na plusie ale ja bym nie powoływał się na różne źródła, które piszą, że zarobiliśmy 5-10-15 baniek. Musisz zrozumieć, że DL NIGDY by takiego okienka nie zrobił wiedząc, że jest w stanie GB utrzymać. Zejdź na ziemię. Wszystko chłop już miał dogadane i jeszcze wyszedł na plus i do tego przebił obiecany rekord o 30 mln. GB nie ma już z nami i pewnie nigdy już nie będie. Kibice są bardzo zadowoleni z transferów i nie ma o czym mówić. Nie oczekuj w następnych okienkach więcej niż 15 baniek na transfery. Kasa MUSI się zgadzać bo inaczej będzie musiał zwolnić nie tylko piłkarzy ale i np. handlowców :-) No i new stadionu nie będzie.
Rafo. Znów jesteśmy na plusie ale ja bym nie powoływał się na różne źródła, które piszą, że zarobiliśmy 5-10-15 baniek. Musisz zrozumieć, że DL NIGDY by takiego okienka nie zrobił wiedząc, że jest w stanie GB utrzymać. Zejdź na ziemię. Wszystko chłop już miał dogadane i jeszcze wyszedł na plus i do tego przebił obiecany rekord o 30 mln. GB nie ma już z nami i pewnie nigdy już nie będie. Kibice są bardzo zadowoleni z transferów i nie ma o czym mówić. Nie oczekuj w następnych okienkach więcej niż 15 baniek na transfery. Kasa MUSI się zgadzać bo inaczej będzie musiał zwolnić nie tylko piłkarzy ale i np. handlowców :-) No i new stadionu nie będzie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur