Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  230  231  232  233  234    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 września 2013, 00:32 [cytuj]
Ok. Tomku - jeśli wydamy w zimę do 15 mln euro. Twoja wersja jest bliższa prawdy DL - wydawał kasę z transferu GB11. Natomiast każda kwota ponad 25 mln euro - racja jest po mojej stronie - tzn. wydawaliśmy kasę z sakiewki J.Lewis-a i to że straciliśmy GB w ostatnich dniach letniego okienka 2013 r. spadło na włodarzy klubu jak przysłowiowy "grom z jasnego nieba" ... kto przegra stawia 6 porcji frytek na następnych derbach w Warszawie ;-) :cwaniak:
Ok. Tomku - jeśli wydamy w zimę do 15 mln euro. Twoja wersja jest bliższa prawdy DL - wydawał kasę z transferu GB11. Natomiast każda kwota ponad 25 mln euro - racja jest po mojej stronie - tzn. wydawaliśmy kasę z sakiewki J.Lewis-a i to że straciliśmy GB w ostatnich dniach letniego okienka 2013 r. spadło na włodarzy klubu jak przysłowiowy "grom z jasnego nieba" ... kto przegra stawia 6 porcji frytek na następnych derbach w Warszawie ;-) :cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 września 2013, 00:35 [cytuj]
między 15 a 25 mln euro - remis - tzn. nie wiadomo jak było naprawdę... bilans po okienku zimowym sprawdzamy na transfermarkt :mysli: - zakład stoi?
między 15 a 25 mln euro - remis - tzn. nie wiadomo jak było naprawdę... bilans po okienku zimowym sprawdzamy na transfermarkt :mysli: - zakład stoi?
17 września 2013, 00:39 [cytuj]
Haha Rafo!. Frytki stawiam bez zakładu. Zakład jest taki: Ty stawiasz mi kratkę browaru Ciechan a ja Tobię Lagavulin 16.
Haha Rafo!. Frytki stawiam bez zakładu. Zakład jest taki: Ty stawiasz mi kratkę browaru Ciechan a ja Tobię Lagavulin 16
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 września 2013, 00:47 [cytuj]
OK! ale frytki też! - chodzi o wydźwięk społeczny zakładu :]
OK! ale frytki też! - chodzi o wydźwięk społeczny zakładu :]
17 września 2013, 01:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

według mnie to stracony był juz przed wylotem do Azji czy jakoś tak, czyli wtedy od kiedy przestał normalnie trenować, byle tylko nie złapać kontuzji
Bo jak wytłumaczyc to że zagrał z dużo słabszą drużyną, potencjalni drwale, a później juz przestał grac:|
z początku jak wydawaliśmy to sam myslałem ze to z kasy Joe Lewisa, bo byliśmy na minusie jakieś 35 baniek z niby obiecanych 50-70, no ale jak ostatecznie wychodzimy w transferach troche na plusie, to wątpie w tą kase, bo jak by była to co to za problem by był ściągnąć Coentrao:mysli:

co do fabio to chyba troche stanieje, bo nie pogra, bo w ostatnim meczu boki obrony były rezerwowe i grał Nacho a nie on
ale czy on jest nam potrzebny:mysli:
według mnie to stracony był juz przed wylotem do Azji czy jakoś tak, czyli wtedy od kiedy przestał normalnie trenować, byle tylko nie złapać kontuzji Bo jak wytłumaczyc to że zagrał z dużo słabszą drużyną, potencjalni drwale, a później juz przestał grac:| z początku jak wydawaliśmy to sam myslałem ze to z kasy Joe Lewisa, bo byliśmy na minusie jakieś 35 baniek z niby obiecanych 50-70, no ale jak ostatecznie wychodzimy w transferach troche na plusie, to wątpie w tą kase, bo jak by była to co to za problem by był ściągnąć Coentrao:mysli: co do fabio to chyba troche stanieje, bo nie pogra, bo w ostatnim meczu boki obrony były rezerwowe i grał Nacho a nie on ale czy on jest nam potrzebny:mysli:
17 września 2013, 09:13 [cytuj]
Bale, Bale'm ale jest tak że raty, panowie raty. więc jakby mozna powiedzieć że nie wydał Tottenham kasy za Bale bo chyba tylko dostaliśmy 1/4 sumy (?) a tych nowych piłkarzy za coś trzeba było kupić. Może ta sakiewka to właśnie tu się nam pokazuje. Chociaż też ratalnie kupił Tottenham piłkarzy. Który ci klub wyda 120+ mln erło tak na pstryknięcie palcem na raz. Może nawet petrodolarowcy takimi sumami za raz nie obracają
Bale, Bale'm ale jest tak że raty, panowie raty. więc jakby mozna powiedzieć że nie wydał Tottenham kasy za Bale bo chyba tylko dostaliśmy 1/4 sumy (?) a tych nowych piłkarzy za coś trzeba było kupić. Może ta sakiewka to właśnie tu się nam pokazuje. Chociaż też ratalnie kupił Tottenham piłkarzy. Który ci klub wyda 120+ mln erło tak na pstryknięcie palcem na raz. Może nawet petrodolarowcy takimi sumami za raz nie obracają
17 września 2013, 10:44 [cytuj]
A ja wam powiem że oboje po części macie rację. Z dobrze poinformowanego źródła wiem ( tym źródłem zakamarek mojej głowy ) że Levis wysupłał z własnej kieszeni kupę kasy, ale zawodników kupiliśmy z kasy za " całującego herb".Ale by to pojąć trzeba się cofnąć dwa miesiące w czasie. Na początku okienka Perez zaczął namawiać Levego do sprzedaży GB. Jeden dawał 80 w ratach, drugi chciał 120 w całości. Wiadomym było że prędzej czy później spotkają się w połowie drogi i żeluś zostanie piłkarzem srealu ( tylko Rafo w to nie wierzył ). Levy wiedział także że taki transfer spowoduje iż każdy będzie chciał od nas wyciągnąć więcej kasy, wiedział też że za GB dostanie na początek tylko 20 mln. I tutaj wkracza J Levis! Musiał wyjąć z kieszeni swoje pieniążki na Paulinho, Soldado i tak dalej, no bo niby skąd je mieliśmy mieć ? 3 rekordy transferowe ? Dziwne, ale po sprzedaży GB wszystko stało się jasne. Po prostu co rok będziemy dostawać 20 mln które będzie leciało do Levisa za spłatę transferów.
P.s też mogę założyć się o frytki ;p
A ja wam powiem że oboje po części macie rację. Z dobrze poinformowanego źródła wiem ( tym źródłem zakamarek mojej głowy ) że Levis wysupłał z własnej kieszeni kupę kasy, ale zawodników kupiliśmy z kasy za " całującego herb".Ale by to pojąć trzeba się cofnąć dwa miesiące w czasie. Na początku okienka Perez zaczął namawiać Levego do sprzedaży GB. Jeden dawał 80 w ratach, drugi chciał 120 w całości. Wiadomym było że prędzej czy później spotkają się w połowie drogi i żeluś zostanie piłkarzem srealu ( tylko Rafo w to nie wierzył ). Levy wiedział także że taki transfer spowoduje iż każdy będzie chciał od nas wyciągnąć więcej kasy, wiedział też że za GB dostanie na początek tylko 20 mln. I tutaj wkracza J Levis! Musiał wyjąć z kieszeni swoje pieniążki na Paulinho, Soldado i tak dalej, no bo niby skąd je mieliśmy mieć ? 3 rekordy transferowe ? Dziwne, ale po sprzedaży GB wszystko stało się jasne. Po prostu co rok będziemy dostawać 20 mln które będzie leciało do Levisa za spłatę transferów. P.s też mogę założyć się o frytki ;p
17 września 2013, 11:43 [cytuj]
ale jak dał pożyczke to nadal kupowaliśmy z kasy za Bale, jak ona ma wrócić;P
zobazymy jak to bedzie wyglądać w nastepnych okienkach:)

Real dostał pożyczkę z jakiegoś banku, który dostawał kupe kasy z uni, to jakiś poltyk o to miał problem, wiecie może coś wiecej o tym, bo przycichło:mysli:
ale jak dał pożyczke to nadal kupowaliśmy z kasy za Bale, jak ona ma wrócić;P zobazymy jak to bedzie wyglądać w nastepnych okienkach:) Real dostał pożyczkę z jakiegoś banku, który dostawał kupe kasy z uni, to jakiś poltyk o to miał problem, wiecie może coś wiecej o tym, bo przycichło:mysli:
17 września 2013, 12:09 [cytuj]
pod względem wygranych tottenhamu avb jest trzeci w całej historii, jego procentowa skuteczność to 53.33 :brawo: myślę, że spokojnie da radę do końca sezonu wskoczyć na pierwsze miejsce ;)
pod względem wygranych tottenhamu avb jest trzeci w całej historii, jego procentowa skuteczność to 53.33 :brawo: myślę, że spokojnie da radę do końca sezonu wskoczyć na pierwsze miejsce ;)
17 września 2013, 12:32 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/471906

Jeżeli to prawda, to uważam, że Tottenham może spokojnie walczyć o podpisanie kontraktu z Lewandowskim.
http://www.futbol.pl/node/471906 Jeżeli to prawda, to uważam, że Tottenham może spokojnie walczyć o podpisanie kontraktu z Lewandowskim
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
17 września 2013, 12:53 [cytuj]
Sawi powiedział/a:
http://www.futbol.pl/node/471906

Jeżeli to prawda, to uważam, że Tottenham może spokojnie walczyć o podpisanie kontraktu z Lewandowskim

Broń Cię boże!! Mówimy stanowcze "NIE" dla Lewandowskiego w Spurs. Jedyny pożytek z tego byłby taki, że menda wojtuś straciłby monopol w nc+.
Broń Cię boże!! Mówimy stanowcze "NIE" dla Lewandowskiego w Spurs. Jedyny pożytek z tego byłby taki, że menda wojtuś straciłby monopol w nc+
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 września 2013, 12:55 [cytuj]
niby już walczyliśmy o niego? Takie info słyszałem.
Pomyślcie ile to nowych kibiców na Spursmanie by przyszło :rotfl:
niby już walczyliśmy o niego? Takie info słyszałem. Pomyślcie ile to nowych kibiców na Spursmanie by przyszło :rotfl:
17 września 2013, 13:50 [cytuj]
Lewandowski bądź co bądź to skuteczny napastnik i pasowałby do Premier League.
A jak Levy wziąłby się za negocjacje to zrobiłby tak, że Lewy zmieniłby swoje żądania za kontrakt.

Nie można zapominać, że jest do wzięcia za darmo.

Sprawiłby zapewne taki problem, że za rok czy dwa chciałby odejść gdzie indziej.
Lewandowski bądź co bądź to skuteczny napastnik i pasowałby do Premier League. A jak Levy wziąłby się za negocjacje to zrobiłby tak, że Lewy zmieniłby swoje żądania za kontrakt. Nie można zapominać, że jest do wzięcia za darmo. Sprawiłby zapewne taki problem, że za rok czy dwa chciałby odejść gdzie indziej
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
17 września 2013, 13:51 [cytuj]
Sezonowych :)
Pamiętam wysyp Bejlów 1234 i dziękuję, nigdy więcej hehe
Sezonowych :) Pamiętam wysyp Bejlów 1234 i dziękuję, nigdy więcej hehe
17 września 2013, 14:00 [cytuj]
byli tacy?
Darmo nie darmo ale myślę że on ma większe ambicje niż granie w Tottenhamie. No bez obrazy ale zanim Tottenham zacznie walczyć o wyższe cele to minie troche czasu. No bo nie wiem z walki o mistrza Niemiec i bądź co bądź walka bezpośrednia o Puchar Europy zejść na... no właśnie na co? Na top 3-4? Buhahaha. Pomarzyć można ale... no
byli tacy? Darmo nie darmo ale myślę że on ma większe ambicje niż granie w Tottenhamie. No bez obrazy ale zanim Tottenham zacznie walczyć o wyższe cele to minie troche czasu. No bo nie wiem z walki o mistrza Niemiec i bądź co bądź walka bezpośrednia o Puchar Europy zejść na... no właśnie na co? Na top 3-4? Buhahaha. Pomarzyć można ale... no
17 września 2013, 14:36 [cytuj]
Tak samo można było powiedzieć o Lameli, Soldado itp. Wiesz Tottenham w każdej innej lidze niż PL walczyłby zapewne o mistrzostwo, dodatkowo Anglia to jednak Anglia. Wielu piłkarzy którzy byli gwiazdami w swoich klubach i ligach przechodziło do średniaków PL aby poczuć ten wyspiarski styl i mieć szansę na transfer do np mułów.
Tak samo można było powiedzieć o Lameli, Soldado itp. Wiesz Tottenham w każdej innej lidze niż PL walczyłby zapewne o mistrzostwo, dodatkowo Anglia to jednak Anglia. Wielu piłkarzy którzy byli gwiazdami w swoich klubach i ligach przechodziło do średniaków PL aby poczuć ten wyspiarski styl i mieć szansę na transfer do np mułów
17 września 2013, 14:44 [cytuj]
Co do Lameli się zgodzę, do Soldado? Niekoniecznie. On już jest wiekowy troche gość. I jakoś nie słyszałem żebyśmy mieli poważnych konkurentów w jego pozyskaniu. Ale wracając do Lameli, tak samo i taki Eriksen to oczywiste że przyszli się pokazać w PL i się wybić. Była ostatnio jakaś gadka że będą nas traktować jak trampolinę. I tak jest, poszedł Modrić, poszedł Bale to i w pewnym sensie nam pomogło żeby przychodzili ci perspektywiczni zawodnicy. Chyba że tylko ja tak sądzę a reszta myśli że przekonali się na długoletni plan stworzenia nowej siły w europie? :skromny: Czas pokaże. Aczkolwiek Tottenham to wygodny wybór, " a jak znowu zawalimy LM to co? Przecież nic się nie stanie, zawsze mogę zmienić klub na... na Real. Zagrałem zajebisty indywidualny sezon a klub? A co mnie obchodzi klub?!?! Pomyślcie, Real! Jak to brzmi!?!? Trudno że będę kolejnym pachołkiem kapryśnego Pereza" :D takie odnosze wrażenie
Co do Lameli się zgodzę, do Soldado? Niekoniecznie. On już jest wiekowy troche gość. I jakoś nie słyszałem żebyśmy mieli poważnych konkurentów w jego pozyskaniu. Ale wracając do Lameli, tak samo i taki Eriksen to oczywiste że przyszli się pokazać w PL i się wybić. Była ostatnio jakaś gadka że będą nas traktować jak trampolinę. I tak jest, poszedł Modrić, poszedł Bale to i w pewnym sensie nam pomogło żeby przychodzili ci perspektywiczni zawodnicy. Chyba że tylko ja tak sądzę a reszta myśli że przekonali się na długoletni plan stworzenia nowej siły w europie? :skromny: Czas pokaże. Aczkolwiek Tottenham to wygodny wybór, " a jak znowu zawalimy LM to co? Przecież nic się nie stanie, zawsze mogę zmienić klub na... na Real. Zagrałem zajebisty indywidualny sezon a klub? A co mnie obchodzi klub?!?! Pomyślcie, Real! Jak to brzmi!?!? Trudno że będę kolejnym pachołkiem kapryśnego Pereza" :D takie odnosze wrażenie
17 września 2013, 14:50 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Nie można zapominać, że jest do wzięcia za darmo.

na pewno? nie bedzie trzeba nic płacić Bayernowi ?:P

Gan1982 powiedział/a:
Tak samo można było powiedzieć o Lameli, Soldado itp. Wiesz Tottenham w każdej innej lidze niż PL walczyłby zapewne o mistrzostwo, dodatkowo Anglia to jednak Anglia. Wielu piłkarzy którzy byli gwiazdami w swoich klubach i ligach przechodziło do średniaków PL aby poczuć ten wyspiarski styl i mieć szansę na transfer do np mułów

w niemczech i hiszpani było by cieżko;)
na pewno? nie bedzie trzeba nic płacić Bayernowi ?:P [quote=Gan1982]Tak samo można było powiedzieć o Lameli, Soldado itp. Wiesz Tottenham w każdej innej lidze niż PL walczyłby zapewne o mistrzostwo, dodatkowo Anglia to jednak Anglia. Wielu piłkarzy którzy byli gwiazdami w swoich klubach i ligach przechodziło do średniaków PL aby poczuć ten wyspiarski styl i mieć szansę na transfer do np mułów
17 września 2013, 14:59 [cytuj]
Po za tym, Lewandowski nie musi żadnej trampoliny używać. On już się wypromował/zapracował na swoje nazwisko, więc po jaki grzyb miałby zrobić krok wstecz i iść do Tottenhamu? On już teraz może startować czy to do MC, MU albo Chelsea. Myślę że po tej jego podwyżce w BVB możemy się równać w tym momencie z tygodniówkami ale żeby przebić to nie sądzę. Druga sprawa, on dostał podwyżkę bez przedłużania kontraktu, miał do czerwca 14 i ma nadal. Wyłącznie dobra wola włodarzy BVB, dali mu sygnał i teraz miałby srać do swojego gniazda? Nie sądzę

Robert powiedział/a:
w niemczech i hiszpani było by cieżko
jemu chodziło pewnie o: Polska, Litwa, Łotwa, Estonia, Wegry, Słowacja, Luksemburg, Lichtenstain i reszta Europejskich nołnejmów które nie liczą się w europie :wysmiewacz:
jemu chodziło pewnie o: Polska, Litwa, Łotwa, Estonia, Wegry, Słowacja, Luksemburg, Lichtenstain i reszta Europejskich nołnejmów które nie liczą się w europie :wysmiewacz:
17 września 2013, 15:22 [cytuj]
dali mu kase byle nie robił kwasów i nie wyszli na głupich zatrzymując go na siłe;p

dla mnie ciezko mielibyśmy w hiszpani i niemczech, no i mamy w angli
w reszcie lig można by było sie bić, włochy, francja, a reszte to juz normalnie bić;p
dali mu kase byle nie robił kwasów i nie wyszli na głupich zatrzymując go na siłe;p dla mnie ciezko mielibyśmy w hiszpani i niemczech, no i mamy w angli w reszcie lig można by było sie bić, włochy, francja, a reszte to juz normalnie bić;p
|<  <<  <  230  231  232  233  234    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się