Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  231  232  233  234  235    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 września 2013, 15:56 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8926225/jermain-defoe-aware-he-needs-to-play-for-tottenham-to-make-england-squads

Zaczyna się?
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8926225/jermain-defoe-aware-he-needs-to-play-for-tottenham-to-make-england-squads Zaczyna się?
17 września 2013, 17:53 [cytuj]
Robert powiedział/a:
dali mu kase byle nie robił kwasów i nie wyszli na głupich zatrzymując go na siłe;p

dla mnie ciezko mielibyśmy w hiszpani i niemczech, no i mamy w angli
w reszcie lig można by było sie bić, włochy, francja, a reszte to juz normalnie bić;p

Co?!?! Dlatego podwyższa sie 3x wypłate kolesiowi który odchodzi za 9 miesiecy? Przeczytaj jeszcze raz i się zastanów coś napisał. Bezinteresownie to nie jest. W Anglii to i my się bijemy o mistrza, wiadomo z jakim skutkiem :wysmiewacz: Włochy? Napoli, Juventus i po Tottenhamie, a we Francji to wydaje mi się że PSG nie dalibyśmy rady.

Dafuuu coś za duzo wymaga, niech sie cieszy że został w klubie bo jeśli ode mnie by to zależało to bym go wypier... z drużyny na dożywocie. :krzyk: Wkurza mnie ten człowiek. Co on gra to lepiej nie mówić i jeszcze chce podstawowy skład. Litości, brak mi słów już. Jak chce grać to trzeba było wypieprzać do WBA miesiac temu i nie byłoby problemu z podstawowym składem. Jak to Stuhr mówił w Kingsajzie, "na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć" tak i tu, na pierwszy skład to trzeba sobie zasłużyć. I on niby chciałby żeby Soldado siadł na ławie czy jak? :wysmiewacz: nie no beka
Co?!?! Dlatego podwyższa sie 3x wypłate kolesiowi który odchodzi za 9 miesiecy? Przeczytaj jeszcze raz i się zastanów coś napisał. Bezinteresownie to nie jest. W Anglii to i my się bijemy o mistrza, wiadomo z jakim skutkiem :wysmiewacz: Włochy? Napoli, Juventus i po Tottenhamie, a we Francji to wydaje mi się że PSG nie dalibyśmy rady. Dafuuu coś za duzo wymaga, niech sie cieszy że został w klubie bo jeśli ode mnie by to zależało to bym go wypier... z drużyny na dożywocie. :krzyk: Wkurza mnie ten człowiek. Co on gra to lepiej nie mówić i jeszcze chce podstawowy skład. Litości, brak mi słów już. Jak chce grać to trzeba było wypieprzać do WBA miesiac temu i nie byłoby problemu z podstawowym składem. Jak to Stuhr mówił w Kingsajzie, "na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć" tak i tu, na pierwszy skład to trzeba sobie zasłużyć. I on niby chciałby żeby Soldado siadł na ławie czy jak? :wysmiewacz: nie no beka
17 września 2013, 18:02 [cytuj]
Jeszcze Soldado dobrze nie pokazał na co go stać, a wy już chcecie Lewandowskiego. :tak: Jak dla Hiszpan nam wystarczy, ściągnąć jeszcze jakiegoś dobrego zmiennika dla Roberto (np. Chciarito) w miejsce płaczących Ade i Defoe'a i będziemy mieli luz na kilka okienek :) (chyba, że nam Real znowu kogoś podkupi :zly:).
Jeszcze Soldado dobrze nie pokazał na co go stać, a wy już chcecie Lewandowskiego. :tak: Jak dla Hiszpan nam wystarczy, ściągnąć jeszcze jakiegoś dobrego zmiennika dla Roberto (np. Chciarito) w miejsce płaczących Ade i Defoe'a i będziemy mieli luz na kilka okienek :) (chyba, że nam Real znowu kogoś podkupi :zly:)
17 września 2013, 20:03 [cytuj]
luz??? zawsze trzeba kogoś kupić albo sprzedać
17 września 2013, 20:34 [cytuj]
Motorniczy przecież Defoe daje dobre zmiany o co ta spina, i zastanów się trochę jak cos piszesz bo mnie już oczy bolą, co drugi post to od ciebie.
Motorniczy przecież Defoe daje dobre zmiany o co ta spina, i zastanów się trochę jak cos piszesz bo mnie już oczy bolą, co drugi post to od ciebie
17 września 2013, 20:49 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Motorniczy przecież Defoe daje dobre zmiany o co ta spina, i zastanów się trochę jak cos piszesz bo mnie już oczy bolą, co drugi post to od ciebie

Ja tam pomijam posty Motorniczego :) Zero wartości dodanej
Ja tam pomijam posty Motorniczego :) Zero wartości dodanej
17 września 2013, 21:49 [cytuj]
no dalej sobie wypisujcie tutaj jakieś wyimaginowane teorie, a moje posty pomijajcie :ok: U was też mają wartość niektóre wypowiedzi, normalnie taka wartość że ho ho. Najlepiej to wytykać błędy drugiemu a reszta jest nieskazitelna :brawo: Zresztą, co mnie to tam...
no dalej sobie wypisujcie tutaj jakieś wyimaginowane teorie, a moje posty pomijajcie :ok: U was też mają wartość niektóre wypowiedzi, normalnie taka wartość że ho ho. Najlepiej to wytykać błędy drugiemu a reszta jest nieskazitelna :brawo: Zresztą, co mnie to tam
17 września 2013, 22:10 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Co?!?! Dlatego podwyższa sie 3x wypłate kolesiowi który odchodzi za 9 miesiecy? Przeczytaj jeszcze raz i się zastanów coś napisał. Bezinteresownie to nie jest.

sam pomyśl, on nie przedłużył kontraktu, to raz.
Miał obiecane, że go puszczą, ale Bayern aktywował klauzule Goetze i ten plan padł. Lewandowski robi cyrki, że chce odejść, a oni powiedzieli przysłowiowe nie i chuj;d
No i go zatrzymali, a lewandowski świrował, gadał ze mu czasem moze nie wyjść mecz, to obiecali ze dadzą mu większą kase, żeby normalnie dograł ostatni sezon. Słyszałeś coś od tego czasu o smutnym lewandowskim który został oszukany? Nie
tak że jeszcze raz, sam pomyśl:luzik:
sam pomyśl, on nie przedłużył kontraktu, to raz. Miał obiecane, że go puszczą, ale Bayern aktywował klauzule Goetze i ten plan padł. Lewandowski robi cyrki, że chce odejść, a oni powiedzieli przysłowiowe nie i chuj;d No i go zatrzymali, a lewandowski świrował, gadał ze mu czasem moze nie wyjść mecz, to obiecali ze dadzą mu większą kase, żeby normalnie dograł ostatni sezon. Słyszałeś coś od tego czasu o smutnym lewandowskim który został oszukany? Nie tak że jeszcze raz, sam pomyśl:luzik:
17 września 2013, 23:31 [cytuj]
Polecam bramkę jaką Weiss V. zapakował PSG, coś pięknego
http://rutube.ru/video/c970abf2fc7a934f16e981e6b23cd083/?autoStart=true&bmstart=16
Polecam bramkę jaką Weiss V. zapakował PSG, coś pięknego http://rutube.ru/video/c970abf2fc7a934f16e981e6b23cd083/?autoStart=true&bmstart=16
17 września 2013, 23:58 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Polecam bramkę jaką Weiss V. zapakował PSG, coś pięknego
http://rutube.ru/video/c970abf2fc7a934f16e981e6b23cd083/?autoStart=true&bmstart=16

W pierwszej połowie świetny był Weiss, w drugiej trochę przygasł jak zresztą cały Olympiakos. Co mnie martwi, to, że Rooney pomimo zmarnowanej 500% sytuacji (2 zawodników na pustą bramkę :rotfl: ) dzisiaj zagrał kapitalne zawody. Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok ;) Więcej spodziewałem się po Realu Sociedad, z taką grą zajmą ostatnie miejsce w grupie. Ogólnie, dzisiaj wyniki były do przewidzenia (poza Kopenhagą :brawo: ), większych emocji spodziewam się jutro, grupy E, F i G wyglądają na bardzo wyrównane. Z dzisiejszych grup to spodziewam się awansu A Man Utd i Bayeru, ew. może namieszać Szachtar, ale dzisiaj grali bardzo przeciętnie, z B Juve i Real, z C PSG i Benfica, ew. Olympiacos, z D City i Bayern i bardzo się zdziwię jeśli będzie inaczej.
W pierwszej połowie świetny był Weiss, w drugiej trochę przygasł jak zresztą cały Olympiakos. Co mnie martwi, to, że Rooney pomimo zmarnowanej 500% sytuacji (2 zawodników na pustą bramkę :rotfl: ) dzisiaj zagrał kapitalne zawody. Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok ;) Więcej spodziewałem się po Realu Sociedad, z taką grą zajmą ostatnie miejsce w grupie. Ogólnie, dzisiaj wyniki były do przewidzenia (poza Kopenhagą :brawo: ), większych emocji spodziewam się jutro, grupy E, F i G wyglądają na bardzo wyrównane. Z dzisiejszych grup to spodziewam się awansu A Man Utd i Bayeru, ew. może namieszać Szachtar, ale dzisiaj grali bardzo przeciętnie, z B Juve i Real, z C PSG i Benfica, ew. Olympiacos, z D City i Bayern i bardzo się zdziwię jeśli będzie inaczej
18 września 2013, 01:17 [cytuj]
i właśnie sociedad i juventus wiszą mi 9 złotych :D
i właśnie sociedad i juventus wiszą mi 9 złotych :D
18 września 2013, 13:41 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Chodzi mi o to, że nie trzeba będzie kupować piłkarzy w wielkich ilościach i każdy transfer będzie mógł być spokojnie przemyślany. Nie trzeba będzie uczestniczyć w chorym wyścigu o każdy podpis.
Chodzi mi o to, że nie trzeba będzie kupować piłkarzy w wielkich ilościach i każdy transfer będzie mógł być spokojnie przemyślany. Nie trzeba będzie uczestniczyć w chorym wyścigu o każdy podpis
18 września 2013, 14:21 [cytuj]
lewandowski powiedział, że dla niego jeden mecz w tygodniu to za mało

to odnośnie tego, że powinniśmy odpuścić LE..
mamy szerszą ławkę, zachodzimy jak najdalej
lewandowski powiedział, że dla niego jeden mecz w tygodniu to za mało to odnośnie tego, że powinniśmy odpuścić LE.. mamy szerszą ławkę, zachodzimy jak najdalej
18 września 2013, 17:01 [cytuj]
smackey powiedział/a:
lewandowski powiedział, że dla niego jeden mecz w tygodniu to za mało

to odnośnie tego, że powinniśmy odpuścić LE..
mamy szerszą ławkę, zachodzimy jak najdalej

:brawo:
Nie zachowujmy się jak byśmy zdobywali mistrza co dwa lata i to byłaby kara, weźmy przykład z Atletico, spokojnie i powoli ;)

JEDNAK, w meczu z Tromso pomieszałbym w składzie ;)
:brawo: Nie zachowujmy się jak byśmy zdobywali mistrza co dwa lata i to byłaby kara, weźmy przykład z Atletico, spokojnie i powoli ;) JEDNAK, w meczu z Tromso pomieszałbym w składzie ;)
Offence win games, defence wins titles
18 września 2013, 18:28 [cytuj]
Jakby ktoś chciał dorównać naszym z Londynu, to znajdzie tutaj kilka pozycji.
http://avaxhome.ws/blogs/ksveta6
Jakby ktoś chciał dorównać naszym z Londynu, to znajdzie tutaj kilka pozycji. http://avaxhome.ws/blogs/ksveta6
18 września 2013, 20:29 [cytuj]
Odnośnie stadionu:

http://www.constructionenquirer.com/2013/09/18/mclaren-and-fcc-plan-400m-spurs-stadium-bid/
Odnośnie stadionu: http://www.constructionenquirer.com/2013/09/18/mclaren-and-fcc-plan-400m-spurs-stadium-bid/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 września 2013, 21:17 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Odnośnie stadionu:

http://www.constructionenquirer.com/2013/09/18/mclaren-and-fcc-plan-400m-spurs-stadium-bid/

A wiadomo jak z kasą na stadion? Bo się pogubiłem.
Kiedyś coś było o Nike i Lewisie z jego 300 bańkami, wie ktoś prawda czy głupota?
A wiadomo jak z kasą na stadion? Bo się pogubiłem. Kiedyś coś było o Nike i Lewisie z jego 300 bańkami, wie ktoś prawda czy głupota?
Offence win games, defence wins titles
18 września 2013, 22:14 [cytuj]
ale brama Insigne :o
--
Cooo Langerak przywalil glowa :/
ale brama Insigne :o -- Cooo Langerak przywalil glowa :/
18 września 2013, 22:28 [cytuj]
Są tacy którzy żartują, że jeśli jest jakiś Walijczyk wart 100 MLN to jest to Ramsey :-)

Przy okazji zapraszam do uczestnictwa w FantasyF w LE.
Są tacy którzy żartują, że jeśli jest jakiś Walijczyk wart 100 MLN to jest to Ramsey :-) Przy okazji zapraszam do uczestnictwa w FantasyF w LE
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 września 2013, 23:51 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
ale brama Insigne :o
--
Cooo Langerak przywalil glowa :/

widziałem powtórke i było łoooooooooo kurwa:krzyk:
swietna bramka

trzaskal powiedział/a:
Są tacy którzy żartują, że jeśli jest jakiś Walijczyk wart 100 MLN to jest to Ramsey :-)

strzela a później robi karnego:wysmiewacz:

chelsea 1:2 z bazylem u siebie:rotfl:
widziałem powtórke i było łoooooooooo kurwa:krzyk: swietna bramka [quote=trzaskal]Są tacy którzy żartują, że jeśli jest jakiś Walijczyk wart 100 MLN to jest to Ramsey :-)
|<  <<  <  231  232  233  234  235    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się