Forum dyskusyjne
19 września 2013, 00:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Przy okazji zapraszam do uczestnictwa w FantasyF w LE
W jaki sposób? Dasz jakiegoś linka?
W jaki sposób? Dasz jakiegoś linka?
19 września 2013, 08:39 [cytuj]
Rośnie nowa siła w Europie, FC Basel. Ja tam nie mam żalu do nich. Awansowali z Tottenhamem zasłużenie z przebiegu gry, a gdyby to Tottenham awansował byłoby to niesprawiedliwe. Fajnie że taki do może 2 lat wstecz zespół był dostarczycielem punktów teraz pracuje na swoją markę. Ja po tym sezonie zdegradowania Manchesteru United do LE nie sądziłem że będzie progres w tej drużynie. Myślałem że bedzie coś pokroju APOELu, wielki sukces a później długo długo nic. Zespół natomiast w 2 lata, wychodzi z grupy LM i to jakieś i to jeszcze kogo eliminując! Finalistę LM, nastepnie w pierwszym meczu 1/8 wygrywając z późniejszym finalistą ostatecznie odpadając w tej samej fazie. Po to żeby w nastepnym sezonie dokonac największego sukcesu zespołu w historii - dojście do 1/2 LE. Teraz to, świetny początek w tej grupie. Ręce składają się same do oklasków bo warto wspomnieć że takich piłkarzy którzy pamiętają nie tak dawny sukces w LM czyli Alex Frei, Zoua, Xhaka czy chociażby Shaqiri. Frei odszedł na emeryturę a reszta sprzedana do Bundesligi, a mimo to zespół nie stracił na sile

Szacunek, naprawdę
Rośnie nowa siła w Europie, FC Basel. Ja tam nie mam żalu do nich. Awansowali z Tottenhamem zasłużenie z przebiegu gry, a gdyby to Tottenham awansował byłoby to niesprawiedliwe. Fajnie że taki do może 2 lat wstecz zespół był dostarczycielem punktów teraz pracuje na swoją markę. Ja po tym sezonie zdegradowania Manchesteru United do LE nie sądziłem że będzie progres w tej drużynie. Myślałem że bedzie coś pokroju APOELu, wielki sukces a później długo długo nic. Zespół natomiast w 2 lata, wychodzi z grupy LM i to jakieś i to jeszcze kogo eliminując! Finalistę LM, nastepnie w pierwszym meczu 1/8 wygrywając z późniejszym finalistą ostatecznie odpadając w tej samej fazie. Po to żeby w nastepnym sezonie dokonac największego sukcesu zespołu w historii - dojście do 1/2 LE. Teraz to, świetny początek w tej grupie. Ręce składają się same do oklasków bo warto wspomnieć że takich piłkarzy którzy pamiętają nie tak dawny sukces w LM czyli Alex Frei, Zoua, Xhaka czy chociażby Shaqiri. Frei odszedł na emeryturę a reszta sprzedana do Bundesligi, a mimo to zespół nie stracił na sile :brawo::brawo: Szacunek, naprawdę
19 września 2013, 10:35 [cytuj]
kupują młode talenty i rozwijają ich
http://www.dailymotion.com/video/x14v9uy_jurgen-klopp-epic-nervous-reaction-at-referee_sport
ciekawe czy zawieszą go na nastepny mecz za to ze wlazł na sędziego
kupują młode talenty i rozwijają ich:X
http://www.dailymotion.com/video/x14v9uy_jurgen-klopp-epic-nervous-reaction-at-referee_sport
ciekawe czy zawieszą go na nastepny mecz za to ze wlazł na sędziego:wysmiewacz:
19 września 2013, 11:20 [cytuj]
jak podoba się Wam trzeci komplet strojów?moim zdaniem całkiem ładne.liczę że częściej będziemy występować w nich niż w tych paskudnych jasnoniebieskich
jak podoba się Wam trzeci komplet strojów?moim zdaniem całkiem ładne.liczę że częściej będziemy występować w nich niż w tych paskudnych jasnoniebieskich
19 września 2013, 11:35 [cytuj]
Nic specjalnego, w tym sezonie i wyjazdowy i trzeci są do kitu. Ale rekompensuje to świetna domówka

Ja osobiście nie cierpię ciemnych "garniturów"
Nic specjalnego, w tym sezonie i wyjazdowy i trzeci są do kitu. Ale rekompensuje to świetna domówka :ok: Ja osobiście nie cierpię ciemnych "garniturów"
19 września 2013, 13:11 [cytuj]
Czesc wypowiedzi Eriksena,twierdzi ze mozemy wygrac majstra(postawilem na to

. No i ta koncowka:
"Arsenal are above us in the league at the moment, so we will have to turn that around for a start," added Eriksen.
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8926152/premier-league-christian-eriksen-believes-tottenham-are-title-contenders-this-season
Czesc wypowiedzi Eriksena,twierdzi ze mozemy wygrac majstra(postawilem na to :D. No i ta koncowka:
"Arsenal are above us in the league at the moment, so we will have to turn that around for a start," added Eriksen.
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8926152/premier-league-christian-eriksen-believes-tottenham-are-title-contenders-this-season
19 września 2013, 13:40 [cytuj]
A moim zdaniem, to komus sie 3rd kit z drugim pomylil. Za to calkiem mi sie podoba. Ciekawe te wstawki jasnoniebieskie.
No, ale poki nie zobacze w meczu, to do konca nie ocenie.
A moim zdaniem, to komus sie 3rd kit z drugim pomylil. Za to calkiem mi sie podoba. Ciekawe te wstawki jasnoniebieskie.
No, ale poki nie zobacze w meczu, to do konca nie ocenie
LMAO
19 września 2013, 14:14 [cytuj]
Właśnie zauważyłem, że mamy razem z West Hamem najlepszą obronę w lidze, tylko 1 bramka stracona
Ktoś wie czy na 100% Bale odszedł za równo 100mln euro?
Właśnie zauważyłem, że mamy razem z West Hamem najlepszą obronę w lidze, tylko 1 bramka stracona :D
Ktoś wie czy na 100% Bale odszedł za równo 100mln euro?
19 września 2013, 14:43 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/off-the-pitch/spurs/news/man-tried-to-have-sex-with-sheep-by-spurs-base_105829.html
http://www.sportsmole.co.uk/off-the-pitch/spurs/news/man-tried-to-have-sex-with-sheep-by-spurs-base_105829.html
:rotfl:
19 września 2013, 15:37 [cytuj]
Co do Bale'a to prawdopodobnie poszedł za 100 milionów euro. Na początku transfermarkt podawało cenę 100 milinów euro, potem podawało 91 milionów euro, ale wrócili do pierwszej kwoty.
Wiadomo, że transfermarkt jest nie do końca poważną stroną, bo po sezonie Bale'a wyceniali na 50 milionów euro, jak się pojawiły pogłoski o transferze do Realu to na 65 milionów euro, a jak przeszedł do Madrytu to już na 80 milionów euro. Rozegrał dwa mecze tam i cena podskoczyła o 15 milionów euro.
Rozumiem, że kwota wydana na niego robi swoje, ale jak jakiś szejk postanowi kupić Kamila Glika za 100 milionów euro to nagle będzie wart jakieś 60 milionów euro?
Wikipedia również podaje, że za Bale'a zapłacono 100 milionów euro i wydaje mi się, że kwota podana przez Real Madryt w wysokości 91 milionów euro była tylko po to, aby Kryśka nie płakał, że już w żadnej kategorii nie jest "naj".
Co do Bale'a to prawdopodobnie poszedł za 100 milionów euro. Na początku transfermarkt podawało cenę 100 milinów euro, potem podawało 91 milionów euro, ale wrócili do pierwszej kwoty.
Wiadomo, że transfermarkt jest nie do końca poważną stroną, bo po sezonie Bale'a wyceniali na 50 milionów euro, jak się pojawiły pogłoski o transferze do Realu to na 65 milionów euro, a jak przeszedł do Madrytu to już na 80 milionów euro. Rozegrał dwa mecze tam i cena podskoczyła o 15 milionów euro.
Rozumiem, że kwota wydana na niego robi swoje, ale jak jakiś szejk postanowi kupić Kamila Glika za 100 milionów euro to nagle będzie wart jakieś 60 milionów euro?
Wikipedia również podaje, że za Bale'a zapłacono 100 milionów euro i wydaje mi się, że kwota podana przez Real Madryt w wysokości 91 milionów euro była tylko po to, aby Kryśka nie płakał, że już w żadnej kategorii nie jest "naj"
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
19 września 2013, 15:39 [cytuj]
A tak nawiasem mówiąc
http://www.futbol.pl/node/472121 Okienko się skończyło, a są pogłoski już o zimowym. Co do Llorente to jestem za, tyle, że on będzie miał niedługo już 29 lat na karku.
Zaraz ktoś napisze, że mamy Soldado, ale jeśli chcemy walczyć o najwyższe cele to potrzebujemy dwóch równorzędnych napastników, ponadto Roberto to jest opcja na kilka lat.
A tak nawiasem mówiąc: http://www.futbol.pl/node/472121
Okienko się skończyło, a są pogłoski już o zimowym. Co do Llorente to jestem za, tyle, że on będzie miał niedługo już 29 lat na karku.
Zaraz ktoś napisze, że mamy Soldado, ale jeśli chcemy walczyć o najwyższe cele to potrzebujemy dwóch równorzędnych napastników, ponadto Roberto to jest opcja na kilka lat
19 września 2013, 18:18 [cytuj]
Llorente jest w wieku soldado wolałbym kogoś młodszego
Llorente jest w wieku soldado wolałbym kogoś młodszego
20 września 2013, 09:54 [cytuj]
Finally Chiriches gets his work permit and is now eligible to play Cardiff this weekend.
Finally Chiriches gets his work permit and is now eligible to play Cardiff this weekend
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 września 2013, 10:42 [cytuj]
Llorente? Widzę że niektórym mało płaczków w Tottenhamie. Pozbyliśmy się dwóch to teraz nastepny?
Llorente? Widzę że niektórym mało płaczków w Tottenhamie. Pozbyliśmy się dwóch to teraz nastepny?
20 września 2013, 11:01 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Llorente to jedno z nazwisk, które się pojawia.
Jakby to ode mnie zależało to w przyszłym roku postarałbym się o transfer Benteke, ale jeśli wciąż będzie prezentował się tak dobrze to będzie poza naszym zasięgiem.
Llorente to dobry zawodnik, ale jak pisałem wyżej ma już swoje lata.
Niech ktoś nie myśli, że spisuje na straty Soldado, tylko uważam, że będzie potrzebował solidnego konkurenta do ataku, bo Defoe, który ma przebłyski takim nie jest.
Trzeba jeszcze poczekać na Adebayora, bo on zapowiadał walkę o miejsce w pierwszym składzie.
Dla przykładu Manchester United ma czterech klasowych napastników, a City przynajmniej trzech.
Wczorajsze spotkanie z Tromso pokazało jak łatwo doznać kontuzji i trzeba dmuchać na zimne.
Jakby to ode mnie zależało to w przyszłym roku postarałbym się o transfer Benteke, ale jeśli wciąż będzie prezentował się tak dobrze to będzie poza naszym zasięgiem.
Llorente to dobry zawodnik, ale jak pisałem wyżej ma już swoje lata.
Niech ktoś nie myśli, że spisuje na straty Soldado, tylko uważam, że będzie potrzebował solidnego konkurenta do ataku, bo Defoe, który ma przebłyski takim nie jest.
Trzeba jeszcze poczekać na Adebayora, bo on zapowiadał walkę o miejsce w pierwszym składzie.
Dla przykładu Manchester United ma czterech klasowych napastników, a City przynajmniej trzech.
Wczorajsze spotkanie z Tromso pokazało jak łatwo doznać kontuzji i trzeba dmuchać na zimne
20 września 2013, 11:13 [cytuj]
Zależy gdzie będzie Tottenham 11 maja dwadzieściaczternaście. Jeśli uda się sezon to można walczyć o tych lepszych zawodników. Ale jak znowu będzie kaszana to tak jak kiedyś mówiłem, nawet nie bedzie brał naszej oferty pod uwagę bo po pierwsze o ile sprawdzi się drugi sezon w PL to już nie będzie kotem w worku co niektórzy myśleli. A po drugie już będzie mógł startować do Manchesterów śmiało
Zależy gdzie będzie Tottenham 11 maja dwadzieściaczternaście. Jeśli uda się sezon to można walczyć o tych lepszych zawodników. Ale jak znowu będzie kaszana to tak jak kiedyś mówiłem, nawet nie bedzie brał naszej oferty pod uwagę bo po pierwsze o ile sprawdzi się drugi sezon w PL to już nie będzie kotem w worku co niektórzy myśleli. A po drugie już będzie mógł startować do Manchesterów śmiało
20 września 2013, 11:16 [cytuj]
Panowie, te nieszczęsne kontuzje to coś poważnego? Macie jakieś informacje?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 września 2013, 11:21 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Słyszałem, że mają być gotowi już na niedzielę, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo nie znalazłem żadnej oficjalnej informacji, ani na stronie klubu, ani na fanpage'u na fb czy na twitterze.
Słyszałem, że mają być gotowi już na niedzielę, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo nie znalazłem żadnej oficjalnej informacji, ani na stronie klubu, ani na fanpage'u na fb czy na twitterze
20 września 2013, 11:25 [cytuj]
Oczywiście, że żaden klasowy zawodnik w ciemno nie podpisze kontraktu z takim klubem jak Tottenham na kilka miesięcy przed rozpoczęciem nowego sezonu, ale każdy z nas liczy, że w tym uda nam się awansować do LM.
Manchestery nie chciały Benteke przed sezonem, bo się bały, że może to być kot w worku, ale jak w tym sezonie wypali po raz kolejny to kolejka chętnych po niego znacznie się wydłuży.
Oczywiście, że żaden klasowy zawodnik w ciemno nie podpisze kontraktu z takim klubem jak Tottenham na kilka miesięcy przed rozpoczęciem nowego sezonu, ale każdy z nas liczy, że w tym uda nam się awansować do LM.
Manchestery nie chciały Benteke przed sezonem, bo się bały, że może to być kot w worku, ale jak w tym sezonie wypali po raz kolejny to kolejka chętnych po niego znacznie się wydłuży
20 września 2013, 11:42 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
tylko czy on na pewno chce odejśc, jego agent mówił ze nie mysli o niczym innym jak gra dla Juve
tylko czy on na pewno chce odejśc, jego agent mówił ze nie mysli o niczym innym jak gra dla Juve;)