Forum dyskusyjne
20 września 2013, 13:59 [cytuj]
Ginola - numer 14
Modrić - numer 14
Holtby - numer 14
Dwójka pierwszych dużo nam dała , trzeci zapowiada się , że da jeszcze więcej
Bardzo fajnie zaczął ten sezon holtby . Na chwile obecną mamy kilku z kilkunastu najlepiej rozwijających się zawodników : holtby, eriksen, lamela, kean i liczę , że przy takich weteranach jak michał czy moussa rozwiną się na miare ... walijczyka
Ginola - numer 14
Modrić - numer 14
Holtby - numer 14
Dwójka pierwszych dużo nam dała , trzeci zapowiada się , że da jeszcze więcej ;)
Bardzo fajnie zaczął ten sezon holtby . Na chwile obecną mamy kilku z kilkunastu najlepiej rozwijających się zawodników : holtby, eriksen, lamela, kean i liczę , że przy takich weteranach jak michał czy moussa rozwiną się na miare ... walijczyka ;)
20 września 2013, 17:50 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
kean
Toż on już dawno w LA grzeję się w słońcu
Toż on już dawno w LA grzeję się w słońcu :P
Offence win games, defence wins titles
20 września 2013, 18:17 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Toż on już dawno w LA grzeję się w słońcu

Kane *

Przepraszam za pomyłkę
Kane * :D Przepraszam za pomyłkę :)
20 września 2013, 20:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Kane *

Przepraszam za pomyłkę
Spoko, najlepszym się zdarza
Spoko, najlepszym się zdarza
Offence win games, defence wins titles
20 września 2013, 21:25 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Rozumiem, że kwota wydana na niego robi swoje, ale jak jakiś szejk postanowi kupić Kamila Glika za 100 milionów euro to nagle będzie wart jakieś 60 milionów euro?
Piłkarz jest wart tyle ile chcą za niego zapłacić. Jak SAF kupił BEBE za 7 mln funtów to BEBE jest w tym momencie wart 7 mln funtów. Tak byłoby i z Glikiem i z Zielińskim czy nawet jakby ktoś dawał 300 mln euro za Pritchard to jego wartość automatycznie jest 300 mln a potem zacznie spadać.
Piłkarz jest wart tyle ile chcą za niego zapłacić. Jak SAF kupił BEBE za 7 mln funtów to BEBE jest w tym momencie wart 7 mln funtów. Tak byłoby i z Glikiem i z Zielińskim czy nawet jakby ktoś dawał 300 mln euro za Pritchard to jego wartość automatycznie jest 300 mln a potem zacznie spadać
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 września 2013, 22:22 [cytuj]
Dajcie spokój z tym Llorente. Nie ma szans żeby tutaj przyszedł. Dopiero co podpisał kontrakt z Juve i już ma odejść? Ma bardzo wysoką pensję bo przyszedł z kartą na ręku.
W dodatku ostatni sezon całe Bilbao miało przeciętny ale Fernando sezon miał tragiczny. Był powolny i niewidoczny Większość sezonu grzał ławkę. Wiosną to był 5 kołem u wozu.
Natomiast w dyspozycji sprzed 3-4 lat chętnie bym go u nas widział ale na tej zasadzie to możemy też ściągnąć Gattuso

Dajcie spokój z tym Llorente. Nie ma szans żeby tutaj przyszedł. Dopiero co podpisał kontrakt z Juve i już ma odejść? Ma bardzo wysoką pensję bo przyszedł z kartą na ręku.
W dodatku ostatni sezon całe Bilbao miało przeciętny ale Fernando sezon miał tragiczny. Był powolny i niewidoczny Większość sezonu grzał ławkę. Wiosną to był 5 kołem u wozu.
Natomiast w dyspozycji sprzed 3-4 lat chętnie bym go u nas widział ale na tej zasadzie to możemy też ściągnąć Gattuso:hejka::hejka::hejka:
20 września 2013, 22:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Piłkarz jest wart tyle ile chcą za niego zapłacić. Jak SAF kupił BEBE za 7 mln funtów to BEBE jest w tym momencie wart 7 mln funtów. Tak byłoby i z Glikiem i z Zielińskim czy nawet jakby ktoś dawał 300 mln euro za Pritchard to jego wartość automatycznie jest 300 mln a potem zacznie spadać
Jeżeli weźmiemy pod uwagę kwoty wydawane w dzisiejszych czasach na zawodników (a są bardzo często przepłaceni) to z takim postanowieniem się nie można zgodzić.
Wyobraź sobie, że na aukcji są dwa identyczne pod każdym względem zegarki i ktoś za jeden da 100 tys. dolarów, a za drugi 200 tys. dolarów. To jeden jest wart mniej, a drugi więcej?
Z tego wynika, że ten drugi został przepłacony albo ten pierwszy był w promocji, a dla każdego to będzie inaczej wyglądało.
Jeżeli weźmiemy pod uwagę kwoty wydawane w dzisiejszych czasach na zawodników (a są bardzo często przepłaceni) to z takim postanowieniem się nie można zgodzić.
Wyobraź sobie, że na aukcji są dwa identyczne pod każdym względem zegarki i ktoś za jeden da 100 tys. dolarów, a za drugi 200 tys. dolarów. To jeden jest wart mniej, a drugi więcej?
Z tego wynika, że ten drugi został przepłacony albo ten pierwszy był w promocji, a dla każdego to będzie inaczej wyglądało
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
21 września 2013, 02:35 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Z tego wynika, że ten drugi został przepłacony albo ten pierwszy był w promocji, a dla każdego to będzie inaczej wyglądało
Wydaje mi się że ważną rzeczą w toku myślenia jin_tae jest to iż nie kupisz dwóch takich samych piłkarzy więc nie możesz porównać transakcji piłkarskich z zegarkami. A to że ktoś jest wart tyle ile za niego dają to też grubo przesadzone. Jeżeli jakiś murzyn na ulicy wciśnie Ci kicz za 50zł to z automatu nie jest on wart tych pieniędzy(kicz nie murzyn

)
Wydaje mi się że ważną rzeczą w toku myślenia jin_tae jest to iż nie kupisz dwóch takich samych piłkarzy więc nie możesz porównać transakcji piłkarskich z zegarkami. A to że ktoś jest wart tyle ile za niego dają to też grubo przesadzone. Jeżeli jakiś murzyn na ulicy wciśnie Ci kicz za 50zł to z automatu nie jest on wart tych pieniędzy(kicz nie murzyn:P)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 września 2013, 12:23 [cytuj]
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne"
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile na WHL"

vebq - niezłe motto
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne" :ok:
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile na WHL" :ok::ok::ok:
vebq - niezłe motto
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 września 2013, 12:24 [cytuj]
ciekawe co tam u nas w szpitalu ?
ciekawe co tam u nas w szpitalu ?
21 września 2013, 12:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne"
"Dobry czas to nie rolex tylko chwile na WHL"

vebq - niezłe motto
http://www.youtube.com/watch?v=OS_8e82lV1I
sam tego nie wymyśliłem
http://www.youtube.com/watch?v=OS_8e82lV1I
sam tego nie wymyśliłem :P
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 września 2013, 13:00 [cytuj]
Panowie czy tylko ja czy wy tez macie problem z otworzeniem zapowiedzi Cardiff-Spurs?
Panowie czy tylko ja czy wy tez macie problem z otworzeniem zapowiedzi Cardiff-Spurs?
21 września 2013, 13:06 [cytuj]
Nie tylko

Pewnie redakcja niedługo poprawi
Nie tylko :P Pewnie redakcja niedługo poprawi ;)
21 września 2013, 14:13 [cytuj]
Benteke kontuzja, może być łatwiej w Pucharze dla nas.
Swoją drogą świetny meczyk Norwich - Aston Villa mimo bezbramkowego remisu.
Swoją drogą świetny meczyk Norwich - Aston Villa mimo bezbramkowego remisu
21 września 2013, 15:53 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Swoją drogą świetny meczyk Norwich - Aston Villa mimo bezbramkowego remisu
właśnie
właśnie
21 września 2013, 15:55 [cytuj]
oglądałem Norwich-AV ... i powiem wam gorszego zespołu niż Kanarki już dawno nie widziałem ... dlatego nie ma chyba co piać z zachwytu po tym 2-0 na WHL z nimi
oglądałem Norwich-AV ... i powiem wam gorszego zespołu niż Kanarki już dawno nie widziałem ... dlatego nie ma chyba co piać z zachwytu po tym 2-0 na WHL z nimi :mysli:
21 września 2013, 17:13 [cytuj]
Lovren buda i Southampton prowadzi z Liverpoolem. Czyżby Liverpool skisł?

Ale w sumie na samych ogórkach punktów też nie wbijali
Lovren buda i Southampton prowadzi z Liverpoolem. Czyżby Liverpool skisł? :mysli: Ale w sumie na samych ogórkach punktów też nie wbijali :mysli:
21 września 2013, 17:29 [cytuj]
Super mecz jak do tej pory
Mignolet z Borucem co bronią to klasa światowa
Super mecz jak do tej pory :mysli:
Mignolet z Borucem co bronią to klasa światowa :brawo:
21 września 2013, 18:19 [cytuj]
Czy mi się tylko wydaje, czy Boruc popisał się interwencją sezonu?
Czy mi się tylko wydaje, czy Boruc popisał się interwencją sezonu?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 września 2013, 18:20 [cytuj]
Boruc świetny mecz . Swoją drogą to Święci mają fajny skład i mogą troszke namieszać w tym sezonie urywając punkty drużyną z czołówki
Boruc świetny mecz . Swoją drogą to Święci mają fajny skład i mogą troszke namieszać w tym sezonie urywając punkty drużyną z czołówki