Forum dyskusyjne
21 września 2013, 18:30 [cytuj]
W drugiej połowie Święci zagrali jak profesorowie. Boruc zdecydowanie nr 1 polskich bramkarzy. Osvaldo jak na razie zawodzi ale pewnie z czasem oswoi się ze specyfiką angielskiej piłki. Jutro 3 punkty i idziemy na lidera.
W drugiej połowie Święci zagrali jak profesorowie. Boruc zdecydowanie nr 1 polskich bramkarzy. Osvaldo jak na razie zawodzi ale pewnie z czasem oswoi się ze specyfiką angielskiej piłki. Jutro 3 punkty i idziemy na lidera. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 września 2013, 18:42 [cytuj]
Nie wiem czy ktoś zauważył ale Defoe jest samodzielnym wiceliderem strzelców LE
Clattenburg sędzią, ten mecz nie będzie należał do najłatwiejszych... sędziowska zakała
Nie wiem czy ktoś zauważył ale Defoe jest samodzielnym wiceliderem strzelców LE
Clattenburg sędzią, ten mecz nie będzie należał do najłatwiejszych... sędziowska zakała
21 września 2013, 19:20 [cytuj]
smiszną mine miał romek w 40 którejś minucie
smiszną mine miał romek w 40 którejś minucie :rotfl:
21 września 2013, 20:03 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Boruc świetny mecz . Swoją drogą to Święci mają fajny skład i mogą troszke namieszać w tym sezonie urywając punkty drużyną z czołówki
Dokładnie. Jeśli mnie pamięć nie myli to Soton odbierało w zeszłym sezonie punkty Chelsea, Manchesterom, Arsenalowi i właśnie Liverpoolowi- szczególnie u siebie. Potrafią grać dobrze z faworytami.
Dokładnie. Jeśli mnie pamięć nie myli to Soton odbierało w zeszłym sezonie punkty Chelsea, Manchesterom, Arsenalowi i właśnie Liverpoolowi- szczególnie u siebie. Potrafią grać dobrze z faworytami
21 września 2013, 20:03 [cytuj]
INJURY UPDATE
M Dembele Ankle/Foot Injury 22nd Sep 13
D Rose Ankle/Foot Injury no return date
Y Kaboul Groin/Pelvis Injury 22nd Sep 13
N Chadli Groin/Pelvis Injury 28th Sep 13
E Capoue Ankle/Foot Injury 6th Oct 13
A Lennon Ankle/Foot Injury 6th Oct 13
INJURY UPDATE
M Dembele Ankle/Foot Injury 22nd Sep 13
D Rose Ankle/Foot Injury no return date
Y Kaboul Groin/Pelvis Injury 22nd Sep 13
N Chadli Groin/Pelvis Injury 28th Sep 13
E Capoue Ankle/Foot Injury 6th Oct 13
A Lennon Ankle/Foot Injury 6th Oct 13
21 września 2013, 20:13 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151818108089404&set=a.77664679403.72819.45769549403&type=1&theater :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
21 września 2013, 20:51 [cytuj]
Dawno nie widziałem tak nieudolnej obrony jak w meczu newcastle-hull i to po obu stronach, masakra ;o
Dawno nie widziałem tak nieudolnej obrony jak w meczu newcastle-hull i to po obu stronach, masakra ;o
21 września 2013, 23:29 [cytuj]
Dokładnie 12 lat temu podpisał umowę z nami Dean Richards. Niech mu ziemia lekką będzie. RIP Dean.
Dokładnie 12 lat temu podpisał umowę z nami Dean Richards. Niech mu ziemia lekką będzie. RIP Dean
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 września 2013, 14:58 [cytuj]
brawo Stoke! tak dalej
brawo Stoke! tak dalej :)
22 września 2013, 15:07 [cytuj]
no i juz 2:1 :/
no i juz 2:1 :/
22 września 2013, 15:09 [cytuj]
Arsenal po strzeleniu bramki grał piach, teraz złapali wiatr w żagle ;p pewnie skonczy się jakimś 4:1
Arsenal po strzeleniu bramki grał piach, teraz złapali wiatr w żagle ;p pewnie skonczy się jakimś 4:1
22 września 2013, 15:09 [cytuj]
I jeszcze drewniak strzelił, coś pięknego

Niebywałe po prostu. Coś się spieprzyło i angielski i polski koment jest
I jeszcze drewniak strzelił, coś pięknego :D Niebywałe po prostu. Coś się spieprzyło i angielski i polski koment jest
22 września 2013, 15:12 [cytuj]
Jesteśmy jedynym zespołem jak do tej pory, który w lidze nie strzelił gola Arsenalowi. Ale wstyd
Jesteśmy jedynym zespołem jak do tej pory, który w lidze nie strzelił gola Arsenalowi. Ale wstyd ;(
22 września 2013, 15:13 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jesteśmy jedynym zespołem jak do tej pory, który w lidze nie strzelił gola Arsenalowi. Ale wstyd

jeszcze strzelimy w tym sezonie i to nie jednego
co Ozil kręci.. mega jest ten gośc
jeszcze strzelimy w tym sezonie i to nie jednego :)
22 września 2013, 15:29 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
jeszcze strzelimy w tym sezonie i to nie jednego
Eriksen też pokręci w tym sezonie i to nie jednego

Eriksen też pokręci w tym sezonie i to nie jednego :D:D
22 września 2013, 16:02 [cytuj]
3 asysty Oezila

Teraz inne drużyny będą miały nauczkę żeby nie faulować na 35 metrów od własnej bramki...
3 asysty Oezila :boisie: Teraz inne drużyny będą miały nauczkę żeby nie faulować na 35 metrów od własnej bramki
22 września 2013, 16:09 [cytuj]
Właściwie to arsenal dzisiaj na 3 bramki nie zasłużył , wszystko podarunki od bramkarza stołków
Właściwie to arsenal dzisiaj na 3 bramki nie zasłużył , wszystko podarunki od bramkarza stołków
22 września 2013, 16:20 [cytuj]
Diego powiedział/a:
3 asysty Oezila

Teraz inne drużyny będą miały nauczkę żeby nie faulować na 35 metrów od własnej bramki
dzisiaj Ozil miał tylko jedną asyste :> przy bramce na 3:1 asystował chyba Wilshere
dzisiaj Ozil miał tylko jedną asyste :> przy bramce na 3:1 asystował chyba Wilshere
22 września 2013, 16:23 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Przy 1:0, jego strzał z wolnego liczę jako asystę, przy 2:1 dośrodkowywał z rożnego, a ostatni gol to wydaje mi się,że Oezil dośrodkowywał, ale pewny nie jestem...
Przy 1:0, jego strzał z wolnego liczę jako asystę, przy 2:1 dośrodkowywał z rożnego, a ostatni gol to wydaje mi się,że Oezil dośrodkowywał, ale pewny nie jestem... :mysli:
22 września 2013, 23:07 [cytuj]
Pierwszy menedżer w tym sezonie stracił pracę.Wczorajsza porażka z WBA 0:3 była ostatnim meczem Sunderlandu pod wodzą Paolo di Canio. Naściągał pół drużyny szrotu, zrobił kadrową rewolucję i teraz jego następca będzie musiał się męczyć z tym zlepkiem piłkarzy. Może za wcześnie na takie osądy, ale chyba mamy pierwszego kandydata do spadku. Dwie następne kolejki to mecze z Liverpoolem i Man Utd i wygląda na to, że po 7 kolejkach będą mieli 1 punkt.
Pierwszy menedżer w tym sezonie stracił pracę.Wczorajsza porażka z WBA 0:3 była ostatnim meczem Sunderlandu pod wodzą Paolo di Canio. Naściągał pół drużyny szrotu, zrobił kadrową rewolucję i teraz jego następca będzie musiał się męczyć z tym zlepkiem piłkarzy. Może za wcześnie na takie osądy, ale chyba mamy pierwszego kandydata do spadku. Dwie następne kolejki to mecze z Liverpoolem i Man Utd i wygląda na to, że po 7 kolejkach będą mieli 1 punkt