Forum dyskusyjne
26 września 2013, 22:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie wprowadzam tutaj żadnych sporów. To nie jest forum Gran Derby i gówno mnie interesuje kto kogo lubi. Dla mnie liczy się tylko Tottenham lecz kiedy Real zaczyna mnie swoimi zagrywkami po raz KOLEJNY wqrwiać to mam prawo nazwać ich w ten sposób na "tym" forum. Kocham piłkę i oglądam rózne mecze. Akurat zdarzyło się, że włączyłem mecz z Elche w 85 min bo widziałem wynik i szlag mnie trafił jak widziałem tego KAPELUSZA. Wiecie, że sympatykiem RM nie jestem ale za takiego karnego to bym każdego piłkarza SPURS zbeształ z gnojem. A, że nadażył się RM to tym bardziej poszło mi gładko. Są CIPAMI i tyle. Real, Barca, Chelsea i wiele innych rozkapryszonych gwiazd w przeszacowanych firmach typu Lehman Brothers to CIPY, które niszczą futbol jaki ja jeszcze znam. Za parę lat nic z tych wartości nie zostanie. Będzie wygrywać 8-10 najbogatszych koncernów i tyle.
Poza tym nie palę od miesiąca

tu zgadzam sie w 100%
i gratulacje
:brawo::ok:
tu zgadzam sie w 100%
i gratulacje:brawo:
26 września 2013, 22:25 [cytuj]
No to ja trochę przesadziłem . Przepraszam i również gratuluje.
Ja mecz oglądałem od 55 minuty i po zdobyciu bramki Real grał
5-2-2-1
Arbeloa-Ramos-Pepe-Carvajal-Coentrao---Khedira-Illaramendi---Ronaldo-DiMaria-Benzema
Swoją drogą to Bale chyba nie jest za dobrze do sezonu przygotowany. Tajemnicza kontuzja latem, w Realu raz zszedł z urazem i tydzień temu znowu jakiś uraz w rozgrzewce.
No to ja trochę przesadziłem . Przepraszam i również gratuluje.
Ja mecz oglądałem od 55 minuty i po zdobyciu bramki Real grał
5-2-2-1
Arbeloa-Ramos-Pepe-Carvajal-Coentrao---Khedira-Illaramendi---Ronaldo-DiMaria-Benzema
Swoją drogą to Bale chyba nie jest za dobrze do sezonu przygotowany. Tajemnicza kontuzja latem, w Realu raz zszedł z urazem i tydzień temu znowu jakiś uraz w rozgrzewce.:hejka:
26 września 2013, 22:53 [cytuj]
Swoją drogą to Bale chyba nie jest za dobrze do sezonu przygotowany. Tajemnicza kontuzja latem, w Realu raz zszedł z urazem i tydzień temu znowu jakiś uraz w rozgrzewce.

[/quote]
Powiem Ci tak: Bale mnie gówno obchodzi. Kompletnie mnie nie interesuje. Żyję moją Rodzinką i Spursami. Amen dla bajkowierców.
Powiem Ci tak: Bale mnie gówno obchodzi. Kompletnie mnie nie interesuje. Żyję moją Rodzinką i Spursami. Amen dla bajkowierców
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 września 2013, 00:03 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
5-2-2-1
żaden obconca nie szedł na skrzydlo? np Coentrao?
albo pepe jako def pomocnik, bo wiem ze na takiej pozycji juz grał
ale to raczej chodzi o skrzydło;p
żaden obconca nie szedł na skrzydlo? np Coentrao?
albo pepe jako def pomocnik, bo wiem ze na takiej pozycji juz grał
ale to raczej chodzi o skrzydło;p
27 września 2013, 01:26 [cytuj]
bale z tego co pamiętam to nigdy do najzdrowszych osób nie należał
bale z tego co pamiętam to nigdy do najzdrowszych osób nie należał
28 września 2013, 00:52 [cytuj]
A za 100mln poszedł. :D :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
LMAO
28 września 2013, 11:40 [cytuj]
Zapach derbów unosi się w powietrzu.
Zapach derbów unosi się w powietrzu
28 września 2013, 11:43 [cytuj]
Panowi,.pomocy! Gdzie w Gdansku mozna obejrzec nasz.dzisiejszy mecz Chelsea? Wie ktos czy nasz mecz bedzie na eurosporcie/polsacie/tvn turbo? Bo nie mam internetu jeszcze na stancji i dusze mi rozrywa z.rozpaczy
Panowi,.pomocy! Gdzie w Gdansku mozna obejrzec nasz.dzisiejszy mecz Chelsea? Wie ktos czy nasz mecz bedzie na eurosporcie/polsacie/tvn turbo? Bo nie mam internetu jeszcze na stancji i dusze mi rozrywa z.rozpaczy :(
28 września 2013, 11:48 [cytuj]
canal plus tylko,idź gdzieś do pubu napewno mają.
canal plus tylko,idź gdzieś do pubu napewno mają
28 września 2013, 11:49 [cytuj]
Meczyk w platformie nc+.
Niestety nie zobaczysz w eurosport, polsacie, tvn turbo.
Wyjściem z sytuacji może być jakiś bar.
Raczej wszędzie gdzie jest telewizor powinno być to puszczone, chyba że nie wykupili.
Meczyk w platformie nc+.
Niestety nie zobaczysz w eurosport, polsacie, tvn turbo.
Wyjściem z sytuacji może być jakiś bar.
Raczej wszędzie gdzie jest telewizor powinno być to puszczone, chyba że nie wykupili
28 września 2013, 16:01 [cytuj]
Sunderland - Liverpool
A. Villa - City
Swansea - Arsenal
Ktoś MUSI stracić punkty. Nie ma bata!
Sunderland - Liverpool
A. Villa - City
Swansea - Arsenal
Ktoś MUSI stracić punkty. Nie ma bata! :)
28 września 2013, 16:18 [cytuj]
Caulker strzela dla Cardiff
Caulker strzela dla Cardiff :brawo:
28 września 2013, 17:08 [cytuj]
AV wyrównuje!! Nadal liderujemy!
AV wyrównuje!! Nadal liderujemy! :D
28 września 2013, 17:32 [cytuj]
ahahaha, AV niszczy City!!
ahahaha, AV niszczy City!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
28 września 2013, 17:33 [cytuj]
Co sie dzieje! ahhahahahaha! City już dostaję od AV 3:2! :brawo::brawo::brawo:
28 września 2013, 17:33 [cytuj]
A West Brom - United!
A West Brom - United! :brawo:
28 września 2013, 17:34 [cytuj]
Nie spodziewałem się, że AV bez Agbonahora i Benteke, urwie jakiś punkt, a tu proszę...
Nie spodziewałem się, że AV bez Agbonahora i Benteke, urwie jakiś punkt, a tu proszę... :ok:
28 września 2013, 17:45 [cytuj]
Jeszcze niech dzisiaj Bony strzeli hattricka.
Jeszcze niech dzisiaj Bony strzeli hattricka
28 września 2013, 17:50 [cytuj]
Tymczasem na 4. miejsce w tabeli wskakuje Southampton!
Tymczasem na 4. miejsce w tabeli wskakuje Southampton! :brawo:
28 września 2013, 18:00 [cytuj]
Mnie jakoś specjalnie nie dziwi słaby początek sezonu w wykonaniu Chelsea, City i United. Każda z tych drużyn ma nowego trenera, przez co pierwsze tygodnie , a może i cały sezon będzie trudny. Najbardziej zyskują na tym Tottenham, Arsenal i Liverpol, czyli drużyny z czołówki, które nie zmieniły trenera po ubiegłym sezonie
Mnie jakoś specjalnie nie dziwi słaby początek sezonu w wykonaniu Chelsea, City i United. Każda z tych drużyn ma nowego trenera, przez co pierwsze tygodnie , a może i cały sezon będzie trudny. Najbardziej zyskują na tym Tottenham, Arsenal i Liverpol, czyli drużyny z czołówki, które nie zmieniły trenera po ubiegłym sezonie :tak: