Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  237  238  239  240  241    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
28 września 2013, 18:06 [cytuj]
Noi u nas mała rewolucja w składzie, więc duży plus dla nas że mimo to jestesmy w czubie.
Noi u nas mała rewolucja w składzie, więc duży plus dla nas że mimo to jestesmy w czubie
28 września 2013, 18:20 [cytuj]
z tygodnia na tydzień będziemy coraz silniejsi
z tygodnia na tydzień będziemy coraz silniejsi
28 września 2013, 19:28 [cytuj]
Dzisiaj Getafe oficjalnie ogłosiło, że Marica jest ich zawodnikiem. Jak to dobrze, że nie udało nam się go sciągnąć
Dzisiaj Getafe oficjalnie ogłosiło, że Marica jest ich zawodnikiem. Jak to dobrze, że nie udało nam się go sciągnąć
28 września 2013, 19:35 [cytuj]
Ogląda ktoś mecz andrutów? Jak sytuacja?
United strasznie słabo, póki co 13 pozycja, i może być jeszcze niżej. Trzeba jednak przyznać, mają kurewsko pod górkę. Zmiana trenera, który w pierwszych kolejkach ma Chelsea, Liverpool i Man City.
Ogląda ktoś mecz andrutów? Jak sytuacja? United strasznie słabo, póki co 13 pozycja, i może być jeszcze niżej. Trzeba jednak przyznać, mają kurewsko pod górkę. Zmiana trenera, który w pierwszych kolejkach ma Chelsea, Liverpool i Man City
28 września 2013, 19:45 [cytuj]
Arsenal straszna słabizna, mieli dotąd jedną klarowną sytuację. Swansea też licho, ale przynajmniej utrzymują się przy piłce.
Arsenal straszna słabizna, mieli dotąd jedną klarowną sytuację. Swansea też licho, ale przynajmniej utrzymują się przy piłce
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 września 2013, 19:46 [cytuj]
W złym momencie napisałem, Gnabry strzelił :wnerw: A Ozil spieprzył setkę...
W złym momencie napisałem, Gnabry strzelił :wnerw: A Ozil spieprzył setkę
28 września 2013, 19:50 [cytuj]
nie ma co patrzeć na inne spotkania trzeba wygrywać swoje...
nie ma co patrzeć na inne spotkania trzeba wygrywać swoje
28 września 2013, 19:52 [cytuj]
Swansea padła, 0-2 już. Także liderowanie jeszcze nie dla nas ;)
28 września 2013, 20:12 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Manchestery zgubiły punkty, to juz jest spory +;)
Manchestery zgubiły punkty, to juz jest spory +;)
28 września 2013, 21:09 [cytuj]
Arsenal predzej czy później skisnie, my mamy lepszą kadrę. Kwestia czasu.
Arsenal predzej czy później skisnie, my mamy lepszą kadrę. Kwestia czasu
28 września 2013, 22:48 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Arsenal predzej czy później skisnie, my mamy lepszą kadrę. Kwestia czasu

ostatnie dwa sezony oni pisali takie teksty o nas na swojej stronce ... oby "skiśli" :mysli:
ostatnie dwa sezony oni pisali takie teksty o nas na swojej stronce ... oby "skiśli" :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 września 2013, 23:02 [cytuj]
byłe koguty dostały misje ratowania realu w 2 połowie
byłe koguty dostały misje ratowania realu w 2 połowie
28 września 2013, 23:56 [cytuj]
Nudna ta hiszpanska, tylko te Atletico i Barcelona, całą reszta w tyle.
Hehehehe
taki troll ode mnie.
Nudna ta hiszpanska, tylko te Atletico i Barcelona, całą reszta w tyle. Hehehehe taki troll ode mnie
29 września 2013, 03:31 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Nudna ta hiszpanska, tylko te Atletico i Barcelona, całą reszta w tyle.
Hehehehe
taki troll ode mnie

La Liga jest nudna? Pewnie dla wielu osób tak, tyle, że większość z wielu tych osób tej ligi nawet nie ogląda, dlatego po prostu często nie da się merytorycznie dyskutować:)

Najlepsze jest to, że jak prosi się kogoś o podanie wyniku z jakiegoś spotkania ostatniej kolejki La Liga to ten ktoś zawsze się wykręca, że zapomniał albo już nie pamięta :)

Kibice Realu już płaczą za Ozilem i wieszają psy na Bale'u, który w derbach niczego szczególnego nie pokazał.

Na przykład jakiś putin pisze na realmadrid.pl:
"tak słabego realu nie było od czasów luxemburgo totalne dno zamiasy bale trza było kupic obroncow i suareza i po mistrzostwie i po decimie totalny piach i kupa gówna"

albo np. saxxon: "Özil - za tym crackiem będziemy płakać bardziej niz cieszyc sie z Balea "

Daniel Levy :brawo:

Zrobiłeś interes życia. Sprzedałeś im kota w worku, a oni go za sezon oddadzą za połowę ceny.

Garteh jest stworzony dla Premier League. Będzie żałował, że odszedł do La Liga.

Rafo,
Szykuj jakiś alkohol na powrót Bale'a, bo coś czuję, że za sezon czy dwa zamieni słoneczną Hiszpanię na deszczowy Londyn.

Z tego co pamiętam to Ty pisałeś właśnie, że wróci już niedługo do nas za połowę tego co poszedł do Realu?

In Levy We Trust!
La Liga jest nudna? Pewnie dla wielu osób tak, tyle, że większość z wielu tych osób tej ligi nawet nie ogląda, dlatego po prostu często nie da się merytorycznie dyskutować:) Najlepsze jest to, że jak prosi się kogoś o podanie wyniku z jakiegoś spotkania ostatniej kolejki La Liga to ten ktoś zawsze się wykręca, że zapomniał albo już nie pamięta :) Kibice Realu już płaczą za Ozilem i wieszają psy na Bale'u, który w derbach niczego szczególnego nie pokazał. Na przykład jakiś putin pisze na realmadrid.pl: "tak słabego realu nie było od czasów luxemburgo totalne dno zamiasy bale trza było kupic obroncow i suareza i po mistrzostwie i po decimie totalny piach i kupa gówna" albo np. saxxon: "Özil - za tym crackiem będziemy płakać bardziej niz cieszyc sie z Balea " Daniel Levy :brawo: Zrobiłeś interes życia. Sprzedałeś im kota w worku, a oni go za sezon oddadzą za połowę ceny. Garteh jest stworzony dla Premier League. Będzie żałował, że odszedł do La Liga. Rafo, Szykuj jakiś alkohol na powrót Bale'a, bo coś czuję, że za sezon czy dwa zamieni słoneczną Hiszpanię na deszczowy Londyn. Z tego co pamiętam to Ty pisałeś właśnie, że wróci już niedługo do nas za połowę tego co poszedł do Realu? In Levy We Trust!
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 września 2013, 03:51 [cytuj]
Jakiś czas temu wróciłem do domu, tak więc zapomniałem wypowiedzieć się co do spotkania.

Szkoda, że straciliśmy dwa punkty w głupi sposób. Można było wygrać tamto spotkanie, ale trudno się mówi. Moim zdaniem John Terry jest tym zawodnikiem Chelsea od kilku lat, na którego trzeba zwracać szczególną uwagę przy stałych fragmentach gry, a ktoś najwyraźniej zapomniał chłopakom o tym wspomnieć.

O takie detale trzeba dbać, bo wczorajszy dzień mógł być naprawdę cudny, a tak jest tylko jeden punkt, ale nawet z niego trzeba się również cieszyć :)
Jakiś czas temu wróciłem do domu, tak więc zapomniałem wypowiedzieć się co do spotkania. Szkoda, że straciliśmy dwa punkty w głupi sposób. Można było wygrać tamto spotkanie, ale trudno się mówi. Moim zdaniem John Terry jest tym zawodnikiem Chelsea od kilku lat, na którego trzeba zwracać szczególną uwagę przy stałych fragmentach gry, a ktoś najwyraźniej zapomniał chłopakom o tym wspomnieć. O takie detale trzeba dbać, bo wczorajszy dzień mógł być naprawdę cudny, a tak jest tylko jeden punkt, ale nawet z niego trzeba się również cieszyć :)
29 września 2013, 11:35 [cytuj]
Tak jak kiedyś mówiono, że liga hiszpańska to tylko Real/Barca, to teraz można mówić, że tylko Atletico/Barca? Ciekawe, że po 17 latach wygrywają u nich w lidze, pokazuje to jak słaby w tym momencie jest Real Madryt.

Sawik, wątpie że go Real odda za 50 mln, przecież to jak przyznanie się przed całym światem - popełniliśmy bląd.
Jednak było by bardzo miło :rotfl:
Tak jak kiedyś mówiono, że liga hiszpańska to tylko Real/Barca, to teraz można mówić, że tylko Atletico/Barca? Ciekawe, że po 17 latach wygrywają u nich w lidze, pokazuje to jak słaby w tym momencie jest Real Madryt. Sawik, wątpie że go Real odda za 50 mln, przecież to jak przyznanie się przed całym światem - popełniliśmy bląd. Jednak było by bardzo miło :rotfl:
29 września 2013, 12:34 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Tak jak kiedyś mówiono, że liga hiszpańska to tylko Real/Barca, to teraz można mówić, że tylko Atletico/Barca? Ciekawe, że po 17 latach wygrywają u nich w lidze, pokazuje to jak słaby w tym momencie jest Real Madryt.

Sawik, wątpie że go Real odda za 50 mln, przecież to jak przyznanie się przed całym światem - popełniliśmy bląd.
Jednak było by bardzo miło :rotfl:

Ja bym powiedział, że nie jak słaby w tym momencie jest Real Madryt, tylko jak silne jest Atletico co udowodniło już w tamtym sezonie w finale Pucharu Króla, pokonując Real i miesiąc temu Superpucharze Hiszpanii, kiedy Barca wygrała, mając tylko lepszy bilans bramkowy w dwumeczu.

Robią świetne transfery i wyjdzie im to na dobre. Diego Costa trafił do Atletico Madryt za milion euro (wcześniej też tam grał i przyszedł wtedy za 3,5 miliona, ale szału nie było), a jak dalej będzie tak strzelał bramki to mogą spokojnie krzyknąć za niego 40-50 milionów euro, bo to właśnie on wziął ciężar strzelania bramek po odejściu Falcao, a nie David Villa.

W ostatnich latach w Realu było takich błędów wielu, ale fakt-faktem, że w przypadku Bale'a staliby się pośmiewiskiem i mam nadzieję, że nie postąpią jak w przypadku Kaki, który najlepsze lata przesiedział na ławce albo trybunach Santiago Bernabeu. Co prawda to też była wina Brazylijczyka, który nie chciał odejść do innego klubu, bo po prostu zarabiałby mniej.
Ja bym powiedział, że nie jak słaby w tym momencie jest Real Madryt, tylko jak silne jest Atletico co udowodniło już w tamtym sezonie w finale Pucharu Króla, pokonując Real i miesiąc temu Superpucharze Hiszpanii, kiedy Barca wygrała, mając tylko lepszy bilans bramkowy w dwumeczu. Robią świetne transfery i wyjdzie im to na dobre. Diego Costa trafił do Atletico Madryt za milion euro (wcześniej też tam grał i przyszedł wtedy za 3,5 miliona, ale szału nie było), a jak dalej będzie tak strzelał bramki to mogą spokojnie krzyknąć za niego 40-50 milionów euro, bo to właśnie on wziął ciężar strzelania bramek po odejściu Falcao, a nie David Villa. W ostatnich latach w Realu było takich błędów wielu, ale fakt-faktem, że w przypadku Bale'a staliby się pośmiewiskiem i mam nadzieję, że nie postąpią jak w przypadku Kaki, który najlepsze lata przesiedział na ławce albo trybunach Santiago Bernabeu. Co prawda to też była wina Brazylijczyka, który nie chciał odejść do innego klubu, bo po prostu zarabiałby mniej
29 września 2013, 13:55 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

W ostatnich latach w Realu było takich błędów wielu, ale fakt-faktem, że w przypadku Bale'a staliby się pośmiewiskiem i mam nadzieję, że nie postąpią jak w przypadku Kaki, który najlepsze lata przesiedział na ławce albo trybunach Santiago Bernabeu. Co prawda to też była wina Brazylijczyka, który nie chciał odejść do innego klubu, bo po prostu zarabiałby mniej

wiesz ze Kaka zarabia połowe tego co w Realu byle tylko grać? wiesz ze nie każdy bedzie wykładał grubą kase na gościa co mało albo nic nie gra
wiesz ze Kaka zarabia połowe tego co w Realu byle tylko grać? wiesz ze nie każdy bedzie wykładał grubą kase na gościa co mało albo nic nie gra
29 września 2013, 15:36 [cytuj]
co nie zmienia faktu, że mógł odejść już po roku a nie siedzieć na ławce, w tym okienku też na początku nie chciał iść do milanu za ich podaną pensje, musieli podbić
co nie zmienia faktu, że mógł odejść już po roku a nie siedzieć na ławce, w tym okienku też na początku nie chciał iść do milanu za ich podaną pensje, musieli podbić
29 września 2013, 17:25 [cytuj]
Liverpool póki co krucho, Sunderland prowadzi gre.
.
.
.
Ale oczywiście stały i DS strzela ręką. Ręka boga, kuzwa mac.:wnerw:
.
.
.
Jeszcze Toure do swojego bramkarza podaje i pajac nie gwiazda.
Liverpool póki co krucho, Sunderland prowadzi gre. . . . Ale oczywiście stały i DS strzela ręką. Ręka boga, kuzwa mac.:wnerw: . . . Jeszcze Toure do swojego bramkarza podaje i pajac nie gwiazda
|<  <<  <  237  238  239  240  241    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się