Forum dyskusyjne
2 października 2013, 18:35 [cytuj]
Zapowiada się pasjonujący sezon Premier League. Początek rozgrywek zdecydowanie dla Arsenalu - obiektywnie trzeba przyznać, że grają póki co świetnie. Według mnie oklapną w pewnym momencie - na długi sezon, w dodatku z Champions League, potrzebna jest dużo bardziej wyrównana kadra. Na dziś mają świetną pierwszą jedenastkę (ofensywnie), ale zmiennicy to nie ten poziom.
Ładnie zaczął Liverpool i od razu ożywił się chór angielskich dziennikarzy, na każdym kroku głoszących postulaty życzeniowe nt. Liverpoolu włączającego się do walki o mistrzostwo. Ale będą też mocni. Słabszy początek United, mimo wszystko mało mnie dziwi. W zeszłym sezonie nie mieli składu na mistrza - według mnie wyciągnął ich trochę za uszy Ferguson. Teraz Aleksa nie ma, kadra prawie niezmieniona i wyniki bardziej odzwierciedlają potencjał drużyny. Chelsea i Manchester City oczywiście mocne, no i oczywiście my. A jeszcze nie skreślałbym Evertonu - fakt wypożyczenia z Chelsea Lukaku jest dla mnie największym idiotyzmem, jaki można było zrobić. Lukaku out i zostawienie Torresa i mimo wszystko Eto'o? Absurd. A tym sposobem Everton zapewnił sobie ze 20 goli w lidze i nie jest bez szans na powalczenie o coś więcej niż 7. miejsce. Cieszy mnie to, bo Everton jest drużyną, której wzbudza we mnie dużą sympatię (taki ulubiony rywal, można powiedzieć

, dodatkowo bardzo kibicuję karierze Roberto Martineza - facet ma głowę na karku, bardzo ciekawie i trafnie analizuje mecze, ostatnio był świetny w MOTD - z dużą kulturą i taktem analizował mecze rywali i w żadnej sytuacji nie krytykował przeciwnego menedżera. Pełna klasa.
Zapowiada się pasjonujący sezon Premier League. Początek rozgrywek zdecydowanie dla Arsenalu - obiektywnie trzeba przyznać, że grają póki co świetnie. Według mnie oklapną w pewnym momencie - na długi sezon, w dodatku z Champions League, potrzebna jest dużo bardziej wyrównana kadra. Na dziś mają świetną pierwszą jedenastkę (ofensywnie), ale zmiennicy to nie ten poziom.
Ładnie zaczął Liverpool i od razu ożywił się chór angielskich dziennikarzy, na każdym kroku głoszących postulaty życzeniowe nt. Liverpoolu włączającego się do walki o mistrzostwo. Ale będą też mocni. Słabszy początek United, mimo wszystko mało mnie dziwi. W zeszłym sezonie nie mieli składu na mistrza - według mnie wyciągnął ich trochę za uszy Ferguson. Teraz Aleksa nie ma, kadra prawie niezmieniona i wyniki bardziej odzwierciedlają potencjał drużyny. Chelsea i Manchester City oczywiście mocne, no i oczywiście my. A jeszcze nie skreślałbym Evertonu - fakt wypożyczenia z Chelsea Lukaku jest dla mnie największym idiotyzmem, jaki można było zrobić. Lukaku out i zostawienie Torresa i mimo wszystko Eto'o? Absurd. A tym sposobem Everton zapewnił sobie ze 20 goli w lidze i nie jest bez szans na powalczenie o coś więcej niż 7. miejsce. Cieszy mnie to, bo Everton jest drużyną, której wzbudza we mnie dużą sympatię (taki ulubiony rywal, można powiedzieć :), dodatkowo bardzo kibicuję karierze Roberto Martineza - facet ma głowę na karku, bardzo ciekawie i trafnie analizuje mecze, ostatnio był świetny w MOTD - z dużą kulturą i taktem analizował mecze rywali i w żadnej sytuacji nie krytykował przeciwnego menedżera. Pełna klasa
2 października 2013, 20:35 [cytuj]
Ja bym skakał z radości jak byśmy byli na podium i do tego dorzucili puchar. Liga Europejska czy FA Cup z naszą szeroką kadrą jest spokojnie do sięgnięcia.
Wyobrazcie sobie Dawsona wznoszącego puchar i naszych którzy wiwatują.
Ja bym skakał z radości jak byśmy byli na podium i do tego dorzucili puchar. Liga Europejska czy FA Cup z naszą szeroką kadrą jest spokojnie do sięgnięcia.
Wyobrazcie sobie Dawsona wznoszącego puchar i naszych którzy wiwatują
2 października 2013, 22:23 [cytuj]
widzieliscie bramke Negredo?
widzieliscie bramke Negredo? :)
2 października 2013, 22:49 [cytuj]
Negredo wszedł na boisko i coś się zaczęło dziać. Facet umie znaleźć sobie miejsce na boisku, techniki mu nie brakuje, jest wysoki i skoczny. Szkoda, że jego się nie udało wyciągnąć z La Ligi. Na dodatek taką ładną bramkę lewą nogą wpakował.
Negredo wszedł na boisko i coś się zaczęło dziać. Facet umie znaleźć sobie miejsce na boisku, techniki mu nie brakuje, jest wysoki i skoczny. Szkoda, że jego się nie udało wyciągnąć z La Ligi. Na dodatek taką ładną bramkę lewą nogą wpakował
3 października 2013, 18:42 [cytuj]
Trudno w to uwierzyć...
http://kibicujemynaszym.pl/Kibicujemy.aspx?n=1134
Trudno w to uwierzyć...
3 października 2013, 19:59 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Trudno w to uwierzyć...
Pewnie dlatego, że kandyduje to do ploty roku w Polsce...
Pewnie dlatego, że kandyduje to do ploty roku w Polsce
3 października 2013, 20:22 [cytuj]
Jeżeli Gallas przejdzie do Lecha, to pojadę na Kocioł! Co mi tam
Jeżeli Gallas przejdzie do Lecha, to pojadę na Kocioł! Co mi tam :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
3 października 2013, 20:47 [cytuj]
ogladam Legie na tvn turbo, i mam dosyc... komentatorow...
ogladam Legie na tvn turbo, i mam dosyc... komentatorow
3 października 2013, 20:56 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
ogladam Legie na tvn turbo, i mam dosyc... komentatorow
Legia też miała dość, i dała się pokonać Apollonowi
Legia też miała dość, i dała się pokonać Apollonowi :rotfl:
3 października 2013, 21:22 [cytuj]
Mecz Legii - żenada pod każdym względem.
Mecz Legii - żenada pod każdym względem
3 października 2013, 21:25 [cytuj]
ale się uśmiałem: http://www.youtube.com/watch?v=OSRYQ5T742A
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 października 2013, 22:48 [cytuj]
za przegraną w LE nie płącą?
niezła rzeźnia musiała zrobić sie na dole, ale w sumie dobrze im tak
niezła rzeźnia musiała zrobić sie na dole, ale w sumie dobrze im tak:luzik:
3 października 2013, 22:56 [cytuj]
Wogan 3:1 z Mariborem
Wogan 3:1 z Mariborem :brawo:
5 października 2013, 10:55 [cytuj]
mam nadzieje że w następnym spotkaniu podreperujemy swój mizerny dorobek bramkowy więcej niż jednym golem
mam nadzieje że w następnym spotkaniu podreperujemy swój mizerny dorobek bramkowy więcej niż jednym golem
5 października 2013, 11:02 [cytuj]
Legia kolejna kara, wyjdzie na to ze doplaca do tej ligi europy-
Legia kolejna kara, wyjdzie na to ze doplaca do tej ligi europy-
5 października 2013, 11:16 [cytuj]
Coś nam się te kontuzje przedłużają:
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php
https://www.facebook.com/2DareIs2Do/posts/540751242662397
Coś nam się te kontuzje przedłużają:
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php
https://www.facebook.com/2DareIs2Do/posts/540751242662397
5 października 2013, 11:48 [cytuj]
Etienne Capoue - oby był na marzec, musi oddać Santiemu
... nie mogę się doczekać Lennon-a, rywalizacja z AT i Lamelą będzie interesująca
Etienne Capoue - oby był na marzec, musi oddać Santiemu :ok:
... nie mogę się doczekać Lennon-a, rywalizacja z AT i Lamelą będzie interesująca
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 października 2013, 12:16 [cytuj]
The Club is delighted to announce that Michael Dawson has signed a new three-year contract, committing his future to the Club until 2016.
Club captain Michael is one of our longest serving players having joined us in January, 2005 from Nottingham Forest as a 21-year-old. Capped four times by England, Daws has made a total of 293 career appearances in our colours to date and scored 10 times.
The Club is delighted to announce that Michael Dawson has signed a new three-year contract, committing his future to the Club until 2016.
Club captain Michael is one of our longest serving players having joined us in January, 2005 from Nottingham Forest as a 21-year-old. Capped four times by England, Daws has made a total of 293 career appearances in our colours to date and scored 10 times
5 października 2013, 12:56 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Club captain Michael is one of our longest serving players having joined us in January, 2005 from Nottingham Forest as a 21-year-old. Capped four times by England, Daws has made a total of 293 career appearances in our colours to date and scored 10 times
I bardzo karwa kafka dobrze! Oby pozwolili Dawsonowi zakończyć karierę w naszej koszulce, tak jak On sobie marzy.
I bardzo karwa kafka dobrze! Oby pozwolili Dawsonowi zakończyć karierę w naszej koszulce, tak jak On sobie marzy
5 października 2013, 13:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Etienne Capoue - oby był na marzec, musi oddać Santiemu
Rafo! Jaki marzec? Liczę, że go osobiście zobaczymy.
Rafo! Jaki marzec? Liczę, że go osobiście zobaczymy