Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  241  242  243  244  245    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
5 października 2013, 14:19 [cytuj]
Super wiadomość z tym Dawsonem! Nie żebym był maniakalnym fanem jego talentu, ale tyle lat w jednym klubie - szacun. Swoją drogą, tylko on i Lennon zostali z, nazwijmy to, Starej Gwardii (można jeszcze dorzucić Kaboula od biedy).
Super wiadomość z tym Dawsonem! Nie żebym był maniakalnym fanem jego talentu, ale tyle lat w jednym klubie - szacun. Swoją drogą, tylko on i Lennon zostali z, nazwijmy to, Starej Gwardii (można jeszcze dorzucić Kaboula od biedy)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 października 2013, 14:27 [cytuj]
Ja bym jeszcze do tej Gwardii dorzucił Defoe i może Gomesa? Ale fakt faktem że klub bardzo się zmienia w ostatnich latach. Po letnim okienku myślę że mamy kadrę która powinna zapewnić jako taką stabilizacje na parę sezonów. No bo jest na kim tę drużynę opierać.
Ja bym jeszcze do tej Gwardii dorzucił Defoe i może Gomesa? Ale fakt faktem że klub bardzo się zmienia w ostatnich latach. Po letnim okienku myślę że mamy kadrę która powinna zapewnić jako taką stabilizacje na parę sezonów. No bo jest na kim tę drużynę opierać
5 października 2013, 16:15 [cytuj]
dopoki nie bedzie kolejnej modric/bale przepychanki...
dopoki nie bedzie kolejnej modric/bale przepychanki
5 października 2013, 19:36 [cytuj]
Manchester United [*]
Manchester United [*]
5 października 2013, 19:58 [cytuj]
No dobra, udało im się, ale i tak nie widzę ich w walce o mistrzostwo
No dobra, udało im się, ale i tak nie widzę ich w walce o mistrzostwo
5 października 2013, 20:44 [cytuj]
Oni będą walczyć ze Spurs o LM :blee:
5 października 2013, 21:45 [cytuj]
Szkoda tego Januzaja w tym ManU, sie chłopak będzie obijał gdzieś w środku tabeli, wyciągnijmy pomocną dłoń do niego, Belg, trzeba brać.
Szkoda tego Januzaja w tym ManU, sie chłopak będzie obijał gdzieś w środku tabeli, wyciągnijmy pomocną dłoń do niego, Belg, trzeba brać
Offence win games, defence wins titles
5 października 2013, 22:20 [cytuj]
PieS powiedział/a:

a Arsenał o LE z Liverpólem
a Arsenał o LE z Liverpólem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 października 2013, 09:12 [cytuj]
A Sunderland o przekroczenie progu 10 punktów
A Sunderland o przekroczenie progu 10 punktów
6 października 2013, 16:06 [cytuj]
Tymczasem w niewątpliwie pięknym Norwich punkty traci Chelsea. 15 minut do końca, kibicujemy!
Tymczasem w niewątpliwie pięknym Norwich punkty traci Chelsea. 15 minut do końca, kibicujemy!
6 października 2013, 16:14 [cytuj]
Norwich atakuje, Chelsea strzela. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;( Willian co za bramka...
Norwich atakuje, Chelsea strzela. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;( Willian co za bramka
6 października 2013, 16:38 [cytuj]
Boruc walczy o zlote rekawice z Hugo :D
Boruc walczy o zlote rekawice z Hugo :D
6 października 2013, 17:53 [cytuj]
A Odbyty do przerwy dostają 1:0 z WBA :cwaniak:
A Odbyty do przerwy dostają 1:0 z WBA :cwaniak:
7 października 2013, 19:36 [cytuj]
Starczy tym smutków po WHU, wiecie że Harry wydaję/wydał autobiografię?:D Ciekawy ruch do przeczytania nie ma to tamto:ok:
Starczy tym smutków po WHU, wiecie że Harry wydaję/wydał autobiografię?:D Ciekawy ruch do przeczytania nie ma to tamto:ok:
7 października 2013, 21:12 [cytuj]
Patrząc na to video to nie innej opcji niż wygranie LE. Ale pięniądze często nie grają roli.

http://www.transfermarkt.tv/de/top-auswahl-der-europa-league-ist-2225-millionen-euro-wert/anzeigen/video_2218.html
Patrząc na to video to nie innej opcji niż wygranie LE. Ale pięniądze często nie grają roli. http://www.transfermarkt.tv/de/top-auswahl-der-europa-league-ist-2225-millionen-euro-wert/anzeigen/video_2218.html
7 października 2013, 21:14 [cytuj]
Jak już jesteśmy w temacie książek, to czy ktoś jest w stanie polecić mi jakąś ciekawą (auto)biografię Briana Clough'a (nie jestem pewien, czy w stu procentach poprawnie napisałem jego nazwisko, chodzi mi o legendarnego trenera Nottingham Forest) lub ogólnie książkę opisującą jego charakterystyczną sylwetkę. Najlepiej jakby była to książka w języku polskim ( o ile takowa istnieje), ale myślę, że mój poziom angielskiego pozwala mi na przeczytanie książki napisanej w języku Shakespearą (czytałem biografięTorresa po angielsku, ale takie duperele, bardzo nudna książka). Ogladalem kiedyś pewien film (tytułu nie pamiętam) na HBO i zainteresowała mnie kontrowersyjna postawa Clougha. Poza tym on stosował dosyć nietypowe i kontrowersyjne metody szkoleniowe.

A drugie pytanko: czytał ktoś może autobiografię Raymonda Domenecha? Bestseller we Francji i w Polsce tak to reklamują. Podobno ciekawa i zastanawiam się czy jej nie nabyć... Wgl jakbyscie znali jakies ciekawe autobiografie i biografię pilkarzy, w ktorych nie ma gadania jak to każdemu zawdzięczają to gdzie teraz są i nudy tego typu. Czytałem juz kilka biografii (Xavi, Iniesta, Ronaldo, Mourinho, Ibrahimovic, czy wcześniej wspomniany Torres) i tylko ta o Szwedzie poniekąd mnie wyciągnęła.
Jak już jesteśmy w temacie książek, to czy ktoś jest w stanie polecić mi jakąś ciekawą (auto)biografię Briana Clough'a (nie jestem pewien, czy w stu procentach poprawnie napisałem jego nazwisko, chodzi mi o legendarnego trenera Nottingham Forest) lub ogólnie książkę opisującą jego charakterystyczną sylwetkę. Najlepiej jakby była to książka w języku polskim ( o ile takowa istnieje), ale myślę, że mój poziom angielskiego pozwala mi na przeczytanie książki napisanej w języku Shakespearą (czytałem biografięTorresa po angielsku, ale takie duperele, bardzo nudna książka). Ogladalem kiedyś pewien film (tytułu nie pamiętam) na HBO i zainteresowała mnie kontrowersyjna postawa Clougha. Poza tym on stosował dosyć nietypowe i kontrowersyjne metody szkoleniowe. A drugie pytanko: czytał ktoś może autobiografię Raymonda Domenecha? Bestseller we Francji i w Polsce tak to reklamują. Podobno ciekawa i zastanawiam się czy jej nie nabyć... Wgl jakbyscie znali jakies ciekawe autobiografie i biografię pilkarzy, w ktorych nie ma gadania jak to każdemu zawdzięczają to gdzie teraz są i nudy tego typu. Czytałem juz kilka biografii (Xavi, Iniesta, Ronaldo, Mourinho, Ibrahimovic, czy wcześniej wspomniany Torres) i tylko ta o Szwedzie poniekąd mnie wyciągnęła
7 października 2013, 21:33 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Jak już jesteśmy w temacie książek, to czy ktoś jest w stanie polecić mi jakąś ciekawą (auto)biografię Briana Clough'a (nie jestem pewien, czy w stu procentach poprawnie napisałem jego nazwisko, chodzi mi o legendarnego trenera Nottingham Forest) lub ogólnie książkę opisującą jego charakterystyczną sylwetkę. Najlepiej jakby była to książka w języku polskim ( o ile takowa istnieje), ale myślę, że mój poziom angielskiego pozwala mi na przeczytanie książki napisanej w języku Shakespearą (czytałem biografięTorresa po angielsku, ale takie duperele, bardzo nudna książka). Ogladalem kiedyś pewien film (tytułu nie pamiętam) na HBO i zainteresowała mnie kontrowersyjna postawa Clougha. Poza tym on stosował dosyć nietypowe i kontrowersyjne metody szkoleniowe.

A drugie pytanko: czytał ktoś może autobiografię Raymonda Domenecha? Bestseller we Francji i w Polsce tak to reklamują. Podobno ciekawa i zastanawiam się czy jej nie nabyć... Wgl jakbyscie znali jakies ciekawe autobiografie i biografię pilkarzy, w ktorych nie ma gadania jak to każdemu zawdzięczają to gdzie teraz są i nudy tego typu. Czytałem juz kilka biografii (Xavi, Iniesta, Ronaldo, Mourinho, Ibrahimovic, czy wcześniej wspomniany Torres) i tylko ta o Szwedzie poniekąd mnie wyciągnęła

Co do Domenecha, może być bardzo ciekawie, dlaczego? Znajdź kogoś kto wybiera piłkarzy wg znaków zodiaku, znajdź książkę gdzie opisany jest strajk piłkarzy, całkowite olanie trenera i takie tam inne smakowite rzeczy, a znając Domenecha to on ujął to bardzo ciekawie, ja bym zaryzykował przeczytanie ;)
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/179065/straszliwie-sam-moj-dziennik tu poczytaj o niej, piszą ludzie że pokazuję zupełnie inną prawdę o Nim, nie to co było że wg tych znaków zodiaków etc.
Co do Domenecha, może być bardzo ciekawie, dlaczego? Znajdź kogoś kto wybiera piłkarzy wg znaków zodiaku, znajdź książkę gdzie opisany jest strajk piłkarzy, całkowite olanie trenera i takie tam inne smakowite rzeczy, a znając Domenecha to on ujął to bardzo ciekawie, ja bym zaryzykował przeczytanie ;) http://lubimyczytac.pl/ksiazka/179065/straszliwie-sam-moj-dziennik tu poczytaj o niej, piszą ludzie że pokazuję zupełnie inną prawdę o Nim, nie to co było że wg tych znaków zodiaków etc
7 października 2013, 21:38 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html o DOmenechu! Rafał Dębiński ;) wywiad
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html o DOmenechu! Rafał Dębiński ;) wywiad
7 października 2013, 22:05 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co do Domenecha, może być bardzo ciekawie, dlaczego? Znajdź kogoś kto wybiera piłkarzy wg znaków zodiaku, znajdź książkę gdzie opisany jest strajk piłkarzy, całkowite olanie trenera i takie tam inne smakowite rzeczy, a znając Domenecha to on ujął to bardzo ciekawie, ja bym zaryzykował przeczytanie ;)
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/179065/straszliwie-sam-moj-dziennik tu poczytaj o niej, piszą ludzie że pokazuję zupełnie inną prawdę o Nim, nie to co było że wg tych znaków zodiaków etc

No bo właśnie jego kariera jako selekcjonera to była taka rownia pochyla, wzloty i upadki. Wszyscy pamiętają klęskę Francji w RPA, bunt pilkarzy, ostatnie miejsce w grupie, której byli faworytem, a nie wszyscy uświadamiają sobie, że to ten sam trener poprowadzil 4 lata wcześniej Francuzów do finału mistrzostw świata
No bo właśnie jego kariera jako selekcjonera to była taka rownia pochyla, wzloty i upadki. Wszyscy pamiętają klęskę Francji w RPA, bunt pilkarzy, ostatnie miejsce w grupie, której byli faworytem, a nie wszyscy uświadamiają sobie, że to ten sam trener poprowadzil 4 lata wcześniej Francuzów do finału mistrzostw świata
7 października 2013, 22:06 [cytuj]
Domenecha z pewnością zakupię. A co do Briana Clough'a to wątpię aby była po pl. Tu masz inlengłicz http://www.amazon.co.uk/Brian-Clough-Nobody-Thank-Biography/dp/0753828715

A biografie: Xavi, Messi, Ronaldo, Giggs to straszne nudy. Ibry nie czytałem.
Domenecha z pewnością zakupię. A co do Briana Clough'a to wątpię aby była po pl. Tu masz inlengłicz: http://www.amazon.co.uk/Brian-Clough-Nobody-Thank-Biography/dp/0753828715 A biografie: Xavi, Messi, Ronaldo, Giggs to straszne nudy. Ibry nie czytałem
|<  <<  <  241  242  243  244  245    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się