Forum dyskusyjne
13 października 2013, 13:52 [cytuj]
"Poszedł do Realu, koniec tematu."
- a ja uważam, że to nie koniec tematu
- a ja uważam, że to nie koniec tematu :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 października 2013, 14:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
- a ja uważam, że to nie koniec tematu
Wiem, stara miłość nie rdzewieję, ale żona może być zazdrosna
Zarząd negocjuję kontrakt z Townsend`em podwyżka do 40 tys tygodniowo, tylko nie napisali nigdzie do kiedy.
Wiem, stara miłość nie rdzewieję, ale żona może być zazdrosna :P
Zarząd negocjuję kontrakt z Townsend`em podwyżka do 40 tys tygodniowo, tylko nie napisali nigdzie do kiedy
Offence win games, defence wins titles
13 października 2013, 14:59 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Zarząd negocjuję kontrakt z Townsend`em podwyżka do 40 tys tygodniowo, tylko nie napisali nigdzie do kiedy
Obecny kontrakt ma podpisany do 2016 roku. Tak więc albo będzie to tylko sama podwyżka, albo przedłużenie o kolejny rok lub dwa.
Obecny kontrakt ma podpisany do 2016 roku. Tak więc albo będzie to tylko sama podwyżka, albo przedłużenie o kolejny rok lub dwa
Can't Smile Without You!!!
13 października 2013, 17:53 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Obecny kontrakt ma podpisany do 2016 roku. Tak więc albo będzie to tylko sama podwyżka, albo przedłużenie o kolejny rok lub dwa
To i tak dobrze, po za chwilę się ktoś zgłosi, lepiej zapobiegać niż leczyć, co nie Rafo?
To i tak dobrze, po za chwilę się ktoś zgłosi, lepiej zapobiegać niż leczyć, co nie Rafo?:P
Offence win games, defence wins titles
14 października 2013, 00:44 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-starlet-alex-pritchard-scores-another-brilliant-free-kick-for-swindon-v-rotherham-video/
Następny Bale?
http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-starlet-alex-pritchard-scores-another-brilliant-free-kick-for-swindon-v-rotherham-video/
Następny Bale?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 października 2013, 00:51 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A co Nas interesuję to że Bale ma czy nie ma kontuzji?Poszedł do Realu, koniec tematu. Najlepiej życzcie mu aby zakończył karierę a Perez by wyrzucił 100 baniek za nic
Twoja interpretacja. Nic takiego nie napisałem. Nie bądź macierewiczem.
Twoja interpretacja. Nic takiego nie napisałem. Nie bądź macierewiczem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 października 2013, 10:02 [cytuj]
NIE-NA-WI-DZE okresu na reprezentacje.
.
.
.
Wracajcie chłopaki
cd. Bale'a, nie można mówić że jest nam on obojętny. Mimo młodego wieku, został legendą Spurs. Jeden z lepszych kiedykolwiek w naszym klubie i mamy pozostać wobec niego obojętni?
NIE-NA-WI-DZE okresu na reprezentacje.
.
.
.
Wracajcie chłopaki :(
cd. Bale'a, nie można mówić że jest nam on obojętny. Mimo młodego wieku, został legendą Spurs. Jeden z lepszych kiedykolwiek w naszym klubie i mamy pozostać wobec niego obojętni?
14 października 2013, 10:13 [cytuj]
nie cieszy Cie kiedy gra nasza reprezentacja?
nie cieszy Cie kiedy gra nasza reprezentacja?:rotfl:
14 października 2013, 10:15 [cytuj]
Wyzywam telewizor, dostaje drgawek, depresji, ale mimo to oglądam każdy mecz. Hehe
Wyzywam telewizor, dostaje drgawek, depresji, ale mimo to oglądam każdy mecz. Hehe
14 października 2013, 10:16 [cytuj]
ja tam jednak jestem spokojny
ja tam jednak jestem spokojny:luzik:
14 października 2013, 16:00 [cytuj]
Też jestem spokojny, bo z góry wiem kto przegra (wyjątkiem są mecze z San Marino). A "meczów" naszej reprezentacji ostatnio nie oglądam, bo w tym czasie równolegle są dużo ciekawsze.
Też jestem spokojny, bo z góry wiem kto przegra (wyjątkiem są mecze z San Marino). A "meczów" naszej reprezentacji ostatnio nie oglądam, bo w tym czasie równolegle są dużo ciekawsze
14 października 2013, 19:43 [cytuj]
Tymczasem w madrycie zawrzało

Wielka legenda francuskiej piłki , legenda klubu z Santiago Bernabeu wypowiedziała się w sprawie Bale`a :
Gareth Bale nie zasługuje , aby kosztować 100 mln euro , ja zostałem kupiony za 75

:

:
Tymczasem w madrycie zawrzało :D Wielka legenda francuskiej piłki , legenda klubu z Santiago Bernabeu wypowiedziała się w sprawie Bale`a :
Gareth Bale nie zasługuje , aby kosztować 100 mln euro , ja zostałem kupiony za 75 :D:D::D:D:D::D
14 października 2013, 23:16 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Tymczasem w madrycie zawrzało

Wielka legenda francuskiej piłki , legenda klubu z Santiago Bernabeu wypowiedziała się w sprawie Bale`a :
Gareth Bale nie zasługuje , aby kosztować 100 mln euro , ja zostałem kupiony za 75

:

:

Fake, co nie? Bo jeśli to prawda to byłby to prawdziwy strzał w stopę.

Ludzie związani z klubem z Madrytu moim zdaniem powinni na każdym kroku wspierać Garetha, aby ułatwić mu aklimatyzację, a nie ciągle wypominać, że tyle za niego zapłacono. Przecież to nie wina Bale'a, że Perez to idiota, a nasz Levy to mistrz negocjacji i Królewscy słono przepłacili.

Z drugiej strony może jednak zobaczy, że u nas było lepiej, bo był tu bohaterem (teraz jest Super Jan

) i największą gwiazdą, mógł zarabiać niezłe mońce, a i klub ma ambicje i aspiracje nie na poziomie Sunderlandu.
Poza tym nie rozumiem tych porównań z transferami z przeszłości. Na rynku piłkarskim mamy do czynienia z coraz wyższymi kwotami płaconymi za zawodników z każdej półki i nawet porównywanie transferu Bale do CR7 jest dla mnie głupie, bo teraz za takiego Portugalczyka Real musiałby zapłacić 120-130 mln euro co najmniej (zakładając, że wciąż grałby na tym poziomie co w Man U i byłby w tym samym wieku). Myślę, że kwota za Zidane'a również byłaby większa w dzisiejszych czasach.
Fake, co nie? Bo jeśli to prawda to byłby to prawdziwy strzał w stopę. :brawo: Ludzie związani z klubem z Madrytu moim zdaniem powinni na każdym kroku wspierać Garetha, aby ułatwić mu aklimatyzację, a nie ciągle wypominać, że tyle za niego zapłacono. Przecież to nie wina Bale'a, że Perez to idiota, a nasz Levy to mistrz negocjacji i Królewscy słono przepłacili. :wysmiewacz: Z drugiej strony może jednak zobaczy, że u nas było lepiej, bo był tu bohaterem (teraz jest Super Jan :P) i największą gwiazdą, mógł zarabiać niezłe mońce, a i klub ma ambicje i aspiracje nie na poziomie Sunderlandu.
Poza tym nie rozumiem tych porównań z transferami z przeszłości. Na rynku piłkarskim mamy do czynienia z coraz wyższymi kwotami płaconymi za zawodników z każdej półki i nawet porównywanie transferu Bale do CR7 jest dla mnie głupie, bo teraz za takiego Portugalczyka Real musiałby zapłacić 120-130 mln euro co najmniej (zakładając, że wciąż grałby na tym poziomie co w Man U i byłby w tym samym wieku). Myślę, że kwota za Zidane'a również byłaby większa w dzisiejszych czasach
15 października 2013, 11:10 [cytuj]
Szkoda tej przegranej z West Hamem, ale tak naprawdę wyczuwałem że to będzie inny mecz niż wszystkie w tym sezonie. Dawson od razu po przedłużeniu kontraktu takie babole robi?
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/10/06/30.gif
Szkoda patrzeć na taką porażkę u siebie ale zasłużyliśmy na nią. Gra w tamtym meczy była żałosna, tak samo jak napastnicy. Adebayor comeback!
Szkoda tej przegranej z West Hamem, ale tak naprawdę wyczuwałem że to będzie inny mecz niż wszystkie w tym sezonie. Dawson od razu po przedłużeniu kontraktu takie babole robi?
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/10/06/30.gif
Szkoda patrzeć na taką porażkę u siebie ale zasłużyliśmy na nią. Gra w tamtym meczy była żałosna, tak samo jak napastnicy. Adebayor comeback!
15 października 2013, 11:17 [cytuj]
Zidane mówił juz dawno ze nikt nie jest wart 100 mln, a równocześnie namawiał Bale do przejscia
Zidane mówił juz dawno ze nikt nie jest wart 100 mln, a równocześnie namawiał Bale do przejscia:wysmiewacz:
15 października 2013, 16:00 [cytuj]
Życie życie jest nowelą, raz przyjazną a raz wrogą.
Życie życie jest nowelą, raz przyjazną a raz wrogą
15 października 2013, 16:33 [cytuj]
dla mnie mecze reprezentacji są najważniejsze i uważam to za swój obowiązek im kibicować raz idzie raz nie, trudno teraz jest ten słabszy okres ale wierze że nasze orły w końcu wzlecą na wyższy poziom
dla mnie mecze reprezentacji są najważniejsze i uważam to za swój obowiązek im kibicować raz idzie raz nie, trudno teraz jest ten słabszy okres ale wierze że nasze orły w końcu wzlecą na wyższy poziom :D
15 października 2013, 17:16 [cytuj]
wiecie może czy holtby gra w u21 w reprezentacji niemiec? bo będzie na eurosporcie2 leciało i nie wiem czy sobie nie obejrzeć
wiecie może czy holtby gra w u21 w reprezentacji niemiec? bo będzie na eurosporcie2 leciało i nie wiem czy sobie nie obejrzeć
15 października 2013, 19:17 [cytuj]
Ja dzisiaj mecz naszych wyjątkowo obejrzę, bo jestem ciekawy gry Anglii. Ostatni wynik z Czarnogórą przekonujący, poza tym może nasi sprawią jakąś niespodziankę. Poza tym liczę, że Anglii jednak uda się awansować z pierwszego miejsca (bo chociaż sercem jestem za Polakami, to Synowie Albionu zasłużyli na pierwszą lokatę w grupie), a Ukraina odpadnie w barażach, bo taka kaszana o oni grają , to na mundialu będą posmiewiskiem, jak się tam dostaną.
Ja dzisiaj mecz naszych wyjątkowo obejrzę, bo jestem ciekawy gry Anglii. Ostatni wynik z Czarnogórą przekonujący, poza tym może nasi sprawią jakąś niespodziankę. Poza tym liczę, że Anglii jednak uda się awansować z pierwszego miejsca (bo chociaż sercem jestem za Polakami, to Synowie Albionu zasłużyli na pierwszą lokatę w grupie), a Ukraina odpadnie w barażach, bo taka kaszana o oni grają , to na mundialu będą posmiewiskiem, jak się tam dostaną
15 października 2013, 19:17 [cytuj]
http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-anglia-polska-pilkarze-bierzcie-przyklad-z-dzieci,nId,1042643
Ciekawy artykuł...
http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-anglia-polska-pilkarze-bierzcie-przyklad-z-dzieci,nId,1042643
Ciekawy artykuł... :mysli: