Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  245  246  247  248  249    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
15 października 2013, 21:04 [cytuj]
Szpakowski już zaprezentował swoje umiejętności... xdxd
Szpakowski już zaprezentował swoje umiejętności... xdxd
15 października 2013, 21:27 [cytuj]
Towsend o.O
Towsend o.O
15 października 2013, 21:27 [cytuj]
Townsend zajebal niczym Bareth Gale za czasów w kogutach.
Townsend zajebal niczym Bareth Gale za czasów w kogutach
15 października 2013, 21:29 [cytuj]
Kurde ale Townsend klepie :krzyk: żeby w Tottenhamie tak grał to bym się nie pogniewał :D
Kurde ale Townsend klepie :krzyk: żeby w Tottenhamie tak grał to bym się nie pogniewał :D
16 października 2013, 18:08 [cytuj]
Szkoda że Dania jako 9 zespół wywalczyła 2 miejsce i tym samym w barażu nie zagra Eriksen ;(
Szkoda że Dania jako 9 zespół wywalczyła 2 miejsce i tym samym w barażu nie zagra Eriksen ;(
16 października 2013, 18:17 [cytuj]
szkoda że polska nie wywalczyła baraży a nie jakaś dania...
szkoda że polska nie wywalczyła baraży a nie jakaś dania
16 października 2013, 20:57 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Ja się tam ciesze :cwaniak:
Ja się tam ciesze :cwaniak:
16 października 2013, 21:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

I kim by niby miała zawalczyć? :bezradny: Islandia by nas rozstrzelała z naszą obroną. Rumunia i Grecja by były nie do przejścia w obronie, a taka Portugalia, czy Chorwacja to już całkiem inna półka. Jak my z Mołdawią mieliśmy problemy... :zmeczony:
I kim by niby miała zawalczyć? :bezradny: Islandia by nas rozstrzelała z naszą obroną. Rumunia i Grecja by były nie do przejścia w obronie, a taka Portugalia, czy Chorwacja to już całkiem inna półka. Jak my z Mołdawią mieliśmy problemy... :zmeczony:
16 października 2013, 22:10 [cytuj]
"Kyle Walker, boczny obrońca Tottenhamu Hotspur, idzie w ślady Garetha Bale'a. Podobnie jak niegdyś Walijczyk, tak teraz i on, został przesunięty z formacji defensywnej do linii pomocy (Daily Mirror)."

Takie coś przeczytałem i nie wiem, można temu wierzyć? Poza tym na jakiej podstawie jest ta informacja, skoro do tej pory u nas grał na PO ?
"Kyle Walker, boczny obrońca Tottenhamu Hotspur, idzie w ślady Garetha Bale'a. Podobnie jak niegdyś Walijczyk, tak teraz i on, został przesunięty z formacji defensywnej do linii pomocy (Daily Mirror)." Takie coś przeczytałem i nie wiem, można temu wierzyć? Poza tym na jakiej podstawie jest ta informacja, skoro do tej pory u nas grał na PO ?
16 października 2013, 22:42 [cytuj]
jako kibic kadry zawsze wierzę do końca bez względu na poziom przeciwnika i szanse na awans:D
jako kibic kadry zawsze wierzę do końca bez względu na poziom przeciwnika i szanse na awans:D
17 października 2013, 01:29 [cytuj]
Michał powiedział/a:

Gdybyśmy grali w barażach to z naszym rankingiem przeciwnikiem mogłaby być jedynie Chorwacja, Portugalia, Grecja i Szwecja.
Gdybyśmy grali w barażach to z naszym rankingiem przeciwnikiem mogłaby być jedynie Chorwacja, Portugalia, Grecja i Szwecja
17 października 2013, 09:38 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Fajnie by było jako tako wspierać naszych ulubieńców. A reprezentacja jak grała piach tak gra więc?
Fajnie by było jako tako wspierać naszych ulubieńców. A reprezentacja jak grała piach tak gra więc?
17 października 2013, 17:49 [cytuj]
No i co że gra piach to nie znaczy że mam kibicować innej, nawet jeśli są tam zawodnicy z mojej ulubionej drużyny, ja tam nigdy nie będę za żadną anglią czy belgią po prostu można se mecz oglądnąć a wynik dla mnie bez najmniejszego znaczenia.
No i co że gra piach to nie znaczy że mam kibicować innej, nawet jeśli są tam zawodnicy z mojej ulubionej drużyny, ja tam nigdy nie będę za żadną anglią czy belgią po prostu można se mecz oglądnąć a wynik dla mnie bez najmniejszego znaczenia
17 października 2013, 18:05 [cytuj]
Nie powiedziałem że nie jestem za naszymi a jestem za Duńczykami tylko miałem w zamyśle że każdy sukces piłkarza naszego ulubionego zespołu to fajna sprawa i że trochę dziwnie przechodzić obok tego obojętnie. Ale każdy ma swoje zdanie, szanuję to :kwiatek:
Nie powiedziałem że nie jestem za naszymi a jestem za Duńczykami tylko miałem w zamyśle że każdy sukces piłkarza naszego ulubionego zespołu to fajna sprawa i że trochę dziwnie przechodzić obok tego obojętnie. Ale każdy ma swoje zdanie, szanuję to :kwiatek:
17 października 2013, 18:48 [cytuj]
Im mniej występów naszych kogucików w reprezentacjach tym lepiej. Mniejsze ryzyko kontuzji, zmęczenia i niepotrzebnych wyjazdów na kadrę.
Im mniej występów naszych kogucików w reprezentacjach tym lepiej. Mniejsze ryzyko kontuzji, zmęczenia i niepotrzebnych wyjazdów na kadrę
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 października 2013, 19:31 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Gdybyśmy grali w barażach to z naszym rankingiem przeciwnikiem mogłaby być jedynie Chorwacja, Portugalia, Grecja i Szwecja

A no to już wgl by było fajnie. Może z Grekami udałoby się coś ugrac, ale to na dużym farcie.
A no to już wgl by było fajnie. Może z Grekami udałoby się coś ugrac, ale to na dużym farcie
17 października 2013, 22:07 [cytuj]
Adebayor już strzela, na treningu ale zawsze to coś, ciekawe czy załapie się na AV?I ciekawe czy C+ pokaże, bo ciągle się wahają.
Adebayor już strzela, na treningu ale zawsze to coś, ciekawe czy załapie się na AV?I ciekawe czy C+ pokaże, bo ciągle się wahają
Offence win games, defence wins titles
17 października 2013, 23:49 [cytuj]
Spokojnie pokażą nas :)

https://www.facebook.com/notes/canal-sport/rozpiska-komentator%C3%B3w-18-24102013/647172585323622
Spokojnie pokażą nas :) https://www.facebook.com/notes/canal-sport/rozpiska-komentator%C3%B3w-18-24102013/647172585323622
17 października 2013, 23:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Adebayor już strzela, na treningu ale zawsze to coś, ciekawe czy załapie się na AV?I ciekawe czy C+ pokaże, bo ciągle się wahają

Pokaże :P już jest rozpiska i nasz mecz

http://img199.imageshack.us/img199/4085/up7p.jpg
Pokaże :P już jest rozpiska i nasz mecz http://img199.imageshack.us/img199/4085/up7p.jpg
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 października 2013, 10:49 [cytuj]
Duet komentatorski średni, bo Marchliński to kawał dobrego komentatora za to Przytuła to zamulacz
Duet komentatorski średni, bo Marchliński to kawał dobrego komentatora za to Przytuła to zamulacz
|<  <<  <  245  246  247  248  249    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się