Forum dyskusyjne
21 października 2013, 13:41 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=tZGqJK7-ZJQ
Jak go nie kochać? :-) "The beast does not cry"
http://www.youtube.com/watch?v=tZGqJK7-ZJQ
Jak go nie kochać? :-) "The beast does not cry"
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 października 2013, 15:37 [cytuj]
http://stadiony.net/aktualnosci/2013/10/londyn_tottenham_zacznie_budowe_przed_czerwcem_2014
Informacje nt. nowego stadionu
http://stadiony.net/aktualnosci/2013/10/londyn_tottenham_zacznie_budowe_przed_czerwcem_2014
Informacje nt. nowego stadionu :tak:
21 października 2013, 17:45 [cytuj]
Tylko ja zauważyłem zmniejszenie się liczby "kibiców" na forum ??
21 października 2013, 17:55 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Przerwa na reprezentacje była
Przerwa na reprezentacje była ;P
Can't Smile Without You!!!
21 października 2013, 18:37 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przerwa na reprezentacje była
Przerwa przerwą, ale kiedyś ilość postów w wątkach meczowych przekraczała regularnie 200, a teraz jest w porywach do 150 (wczoraj ledwo stówkę przebiliśmy). Osobiście mi to nie przeszkadza
Przerwa przerwą, ale kiedyś ilość postów w wątkach meczowych przekraczała regularnie 200, a teraz jest w porywach do 150 (wczoraj ledwo stówkę przebiliśmy). Osobiście mi to nie przeszkadza ;)
21 października 2013, 19:21 [cytuj]
Ja mogę się wytłumaczyć studiami - pierwszy miesiąc i doszło mi multum spraw do załatwienia + pierwsze koła za pasem
Ja mogę się wytłumaczyć studiami - pierwszy miesiąc i doszło mi multum spraw do załatwienia + pierwsze koła za pasem ;)
21 października 2013, 19:41 [cytuj]
Okres przejściowy, zaraz wszystko wróci do normy

Mi już np. zaczyna brakować Motorniczego
Okres przejściowy, zaraz wszystko wróci do normy :) Mi już np. zaczyna brakować Motorniczego :lezkawoku:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 października 2013, 19:53 [cytuj]
Ja nie udzielam się w trakcie meczu bo oglądam i wpisy typu" Soldado!!! Townsend ale zajebał nic nie wnoszą. Proponuję merytoryczną dyskusję przed meczem i po meczu. W trakcie większość wpisów jest bez sensu i człowiek skupia się na pisaniu a nie na oglądaniu.
Ja nie udzielam się w trakcie meczu bo oglądam i wpisy typu" Soldado!!! Townsend ale zajebał nic nie wnoszą. Proponuję merytoryczną dyskusję przed meczem i po meczu. W trakcie większość wpisów jest bez sensu i człowiek skupia się na pisaniu a nie na oglądaniu
21 października 2013, 20:23 [cytuj]
Spokojnie Motorniczy powiedział że nie będzie pisał postów ale będzie oglądał co się dzieje na forum.
Czuwa nad nami jak Bóg.
Spadek postów typu "ale to zrobił" napewno cieszy.
podczas meczu w drugiej połowie była kamera z 10 sekund pokazująca prezesa i Baldiniego.
W C+ taka głupia cisza...
Jednak muszę przyznać że wczorajszy duet Marciniak-Przytuła spisał się nieźle.Choć pomeczowe opinie Przytuły sobie cenie to jednak podczas live średnio mi się wcześniej podobał.
Raz pamiętam jak Węgrzyn komentował Chelsea-MC. TAk mi to niepasowało że czułem się jakbym chodził do Londynie w gumofilcach. Mimo że cenie sobie tego komentatora to jest on stworzony to ligi rodzimej
Spokojnie Motorniczy powiedział że nie będzie pisał postów ale będzie oglądał co się dzieje na forum.
Czuwa nad nami jak Bóg.
podczas meczu w drugiej połowie była kamera z 10 sekund pokazująca prezesa i Baldiniego.
Jednak muszę przyznać że wczorajszy duet Marciniak-Przytuła spisał się nieźle.Choć pomeczowe opinie Przytuły sobie cenie to jednak podczas live średnio mi się wcześniej podobał.
Raz pamiętam jak Węgrzyn komentował Chelsea-MC. TAk mi to niepasowało że czułem się jakbym chodził do Londynie w gumofilcach. Mimo że cenie sobie tego komentatora to jest on stworzony to ligi rodzimej
21 października 2013, 21:12 [cytuj]
#OnThisDay in 1951, we beat Villa in the old Division One with Les Bennett and Len Duquemin scoring for Arthur Rowe's side. We finished that season in 2nd place, narrowly missing out on back-to-back leagues titles. #THFC
oby tak samo było w tym sezonie.
#OnThisDay in 1951, we beat Villa in the old Division One with Les Bennett and Len Duquemin scoring for Arthur Rowe's side. We finished that season in 2nd place, narrowly missing out on back-to-back leagues titles. #THFC
oby tak samo było w tym sezonie
22 października 2013, 00:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja nie udzielam się w trakcie meczu bo oglądam i wpisy typu" Soldado!!! Townsend ale zajebał nic nie wnoszą. Proponuję merytoryczną dyskusję przed meczem i po meczu. W trakcie większość wpisów jest bez sensu i człowiek skupia się na pisaniu a nie na oglądaniu
coś w tym jest, ale to już takie przyzwyczajenie, kiedyś zawsze był chat w trakcie meczu i chyba z tego to zostało
coś w tym jest, ale to już takie przyzwyczajenie, kiedyś zawsze był chat w trakcie meczu i chyba z tego to zostało
22 października 2013, 00:28 [cytuj]
dawajcie czacik
dawajcie czacik :D
22 października 2013, 14:54 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Czuwa nad nami jak Bóg.
Marchliński, Marciniak komentuję Ligue 1, co mu wychodzi bardzo dobrze

Ale fakt Marchliński Przytuła, bardzo dobry komentarz. Ciekawe jakby sobie Rafał Wolski poradził z komentarzem PL.
Marchliński, Marciniak komentuję Ligue 1, co mu wychodzi bardzo dobrze ;) Ale fakt Marchliński Przytuła, bardzo dobry komentarz. Ciekawe jakby sobie Rafał Wolski poradził z komentarzem PL
Offence win games, defence wins titles
22 października 2013, 15:08 [cytuj]
Z Nabilem Bentalebem przedłużył klub kontrakt do 2018.
Z Nabilem Bentalebem przedłużył klub kontrakt do 2018
Offence win games, defence wins titles
22 października 2013, 16:44 [cytuj]
Jakaś współpraca się szykuje:
http://www.ninersnation.com/2013/10/21/4863014/49ers-join-tottenham-hotspur-for-nfl-play-60-event
http://www.ninersnation.com/2013/10/21/4863014/49ers-join-tottenham-hotspur-for-nfl-play-60-event
22 października 2013, 17:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Przerwa przerwą, ale kiedyś ilość postów w wątkach meczowych przekraczała regularnie 200, a teraz jest w porywach do 150 (wczoraj ledwo stówkę przebiliśmy). Osobiście mi to nie przeszkadza

Ilość wpisów jest wprost proporcjonalna do jakości meczu. Na przykład przez pierwszy kwadrans nie było wpisów, bo żadna z drużyn nie oddała strzału i nic się nie działo. Jakby np. Soldado strzelił na początku w poprzeczkę to byłoby już o kilka wpisów więcej np "Ale spieprzył" , czy też " SOLDADO "

W tym sezonie nie zagraliśmy jeszcze porywającego meczu, więc nie ma porywającej liczby postów
Ilość wpisów jest wprost proporcjonalna do jakości meczu. Na przykład przez pierwszy kwadrans nie było wpisów, bo żadna z drużyn nie oddała strzału i nic się nie działo. Jakby np. Soldado strzelił na początku w poprzeczkę to byłoby już o kilka wpisów więcej np "Ale spieprzył" , czy też " SOLDADO " :D W tym sezonie nie zagraliśmy jeszcze porywającego meczu, więc nie ma porywającej liczby postów ;P
22 października 2013, 17:11 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Super, mój ulubiony zespół NFL z Spurs !! Bomba
Super, mój ulubiony zespół NFL z Spurs !! Bomba
22 października 2013, 17:30 [cytuj]
Nie lepiej z San Antonio Spurs ?
Nie lepiej z San Antonio Spurs ? :D
22 października 2013, 17:32 [cytuj]
Mi to obojętne bo nie cierpię footballu amerykńskiego.
Mi to obojętne bo nie cierpię footballu amerykńskiego
22 października 2013, 17:35 [cytuj]
To chyba dlatego to spotkanie z 49'
Reports that Tottenham's new stadium will be 71,000 in capacity and will have a sliding pitch for NFL to be played there!
To chyba dlatego to spotkanie z 49'
Reports that Tottenham's new stadium will be 71,000 in capacity and will have a sliding pitch for NFL to be played there!