Forum dyskusyjne
25 października 2013, 17:05 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=XALVPwkor7U
tak na pozytywne rozpoczęcie weekendu
http://www.youtube.com/watch?v=XALVPwkor7U
tak na pozytywne rozpoczęcie weekendu :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 października 2013, 19:13 [cytuj]
http://www.49ers.com/
- dobrze, to wszystko się klaruje ... Levy chyba zobaczył ten stadion SF49 i mu gul skoczył ... Daniel też, chce mieć taką zabawkę na 70 tys. ludzi
http://www.49ers.com/
- dobrze, to wszystko się klaruje ... Levy chyba zobaczył ten stadion SF49 i mu gul skoczył ... Daniel też, chce mieć taką zabawkę na 70 tys. ludzi :D
25 października 2013, 19:26 [cytuj]
Moim skromnym zdaniem... co za dużo to niezdrowo. Mamy piękną tradycję zapełniania trybun przy praktycznie każdym meczu. Nie chciałbym, aby część nowego stadionu świeciła pustkami (spójrzcie na emirates...). Powinniśmy chyba liczyć siły na zamiary.
Moim skromnym zdaniem... co za dużo to niezdrowo. Mamy piękną tradycję zapełniania trybun przy praktycznie każdym meczu. Nie chciałbym, aby część nowego stadionu świeciła pustkami (spójrzcie na emirates...). Powinniśmy chyba liczyć siły na zamiary
Can't Smile Without You!!!
25 października 2013, 20:31 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Moim skromnym zdaniem... co za dużo to niezdrowo. Mamy piękną tradycję zapełniania trybun przy praktycznie każdym meczu. Nie chciałbym, aby część nowego stadionu świeciła pustkami (spójrzcie na emirates...). Powinniśmy chyba liczyć siły na zamiary
Fakt ale ponad 44.000 ludzi czeka w kolejce na season card. Stadion by się w większości zapełnił. Byleby nie była to klątwa Highbury:-)
Fakt ale ponad 44.000 ludzi czeka w kolejce na season card. Stadion by się w większości zapełnił. Byleby nie była to klątwa Highbury:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 października 2013, 22:50 [cytuj]
biletów mam nadzieje nie będzie w cenach arsenalowskich
biletów mam nadzieje nie będzie w cenach arsenalowskich
25 października 2013, 22:51 [cytuj]
57 tys już wystarczy, taaak wiem jarałem się chwilę temu że 70 tys i takie tam, ale oby była jakaś trybuna "ultrasów", ech pięknie by było gdyby pirotechnika byłą dozwolona tak jak we fracji czy włoszech,oprawy itd.
A zauważyliście podobieństwo między projektami naszego stadionu a projektami które nie awansowały do euro 2016? Velodrome i Nowy Lyonu.
57 tys już wystarczy, taaak wiem jarałem się chwilę temu że 70 tys i takie tam, ale oby była jakaś trybuna "ultrasów", ech pięknie by było gdyby pirotechnika byłą dozwolona tak jak we fracji czy włoszech,oprawy itd.
A zauważyliście podobieństwo między projektami naszego stadionu a projektami które nie awansowały do euro 2016? Velodrome i Nowy Lyonu
Offence win games, defence wins titles
25 października 2013, 22:52 [cytuj]
hmm my w ostatnich latach nic zbytnio nie wygraliśmy, także klątwa nam raczej nie grozi
hmm my w ostatnich latach nic zbytnio nie wygraliśmy, także klątwa nam raczej nie grozi :)
25 października 2013, 22:57 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.49ers.com/ - dobrze, to wszystko się klaruje ... Levy chyba zobaczył ten stadion SF49 i mu gul skoczył ... Daniel też, chce mieć taką zabawkę na 70 tys. ludzi
Levi`s stadium, przypadek?

Tylko te Amerykańce literówkę zrobili
Ten uśmiech Daniela:
http://www.youtube.com/watch?v=46IBKlVJoyg

Ciekawe co w tej łysej głowie się tworzy.
Levi`s stadium, przypadek?:rotfl: Tylko te Amerykańce literówkę zrobili
Ten uśmiech Daniela:
http://www.youtube.com/watch?v=46IBKlVJoyg :brawo: Ciekawe co w tej łysej głowie się tworzy
Offence win games, defence wins titles
25 października 2013, 23:50 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
hmm my w ostatnich latach nic zbytnio nie wygraliśmy, także klątwa nam raczej nie grozi

A puchar Ligi 2008 i finał 2009?
A puchar Ligi 2008 i finał 2009?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 października 2013, 00:07 [cytuj]
puchar ligi to tylko puchar pocieszenia, a bycie w finale wcale nie odpowiada jego zdobyciu
Patrząc na anali z highbury to mieli mistrzostwo, wspaniałą serie bez porażki, Piresa, Henrego, Petita i kogoś tam jescze, więc te nasze osiągnięcia przy tym to pikuś. Ale my w przeciwieństwie do pseudo sąsiadów, wraz z budową nowego stadionu, wejdziemy w nowy lepszy okres, pełen sukcesów i pucharów.
puchar ligi to tylko puchar pocieszenia, a bycie w finale wcale nie odpowiada jego zdobyciu :)
Patrząc na anali z highbury to mieli mistrzostwo, wspaniałą serie bez porażki, Piresa, Henrego, Petita i kogoś tam jescze, więc te nasze osiągnięcia przy tym to pikuś. Ale my w przeciwieństwie do pseudo sąsiadów, wraz z budową nowego stadionu, wejdziemy w nowy lepszy okres, pełen sukcesów i pucharów
26 października 2013, 00:16 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
puchar ligi to tylko puchar pocieszenia, a bycie w finale wcale nie odpowiada jego zdobyciu
Patrząc na anali z highbury to mieli mistrzostwo, wspaniałą serie bez porażki, Piresa, Henrego, Petita i kogoś tam jescze, więc te nasze osiągnięcia przy tym to pikuś. Ale my w przeciwieństwie do pseudo sąsiadów, wraz z budową nowego stadionu, wejdziemy w nowy lepszy okres, pełen sukcesów i pucharów
dokładnie Gan1982 - my i ars to jak ogień i woda; więc czeka nas pasmo nieustających sukcesów
dokładnie Gan1982 - my i ars to jak ogień i woda; więc czeka nas pasmo nieustających sukcesów :ok:
26 października 2013, 01:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przyjdzie Honda to i 70 tyś będzie mało
Przyjdzie Honda to i 70 tyś będzie mało :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 października 2013, 10:33 [cytuj]
ponoć mają być sektory z miejscami stojącymi

...
ponoć mają być sektory z miejscami stojącymi :ok:
26 października 2013, 11:04 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
91 + 9 w bonusach --- jeśli chodzi o GB11
-----------------------------------------
to sie z frajerowaliśmy
Ligi pewnie nie wygrają, LM pewnie też, a za to pewnie zależne są te bonusy
czyli 91mln
jin_tae powiedział/a:
Przyjdzie Honda to i 70 tyś będzie mało

to on jest wolny czy podpisał kontrakt z milanem, czy znowu o tym kontrakcie czytałem jakąś ścieme, w tym tygodniu
to sie z frajerowaliśmy ;)
Ligi pewnie nie wygrają, LM pewnie też, a za to pewnie zależne są te bonusy
czyli 91mln;)
[quote=jin_tae]Przyjdzie Honda to i 70 tyś będzie mało :rotfl:
26 października 2013, 11:53 [cytuj]
Według "wieści" z Włoch, Honda odjechała w kierunku Mediolanu

.
Co do stadionu. Z moich informacji wynika, że pierwotnie miała być trybuna stojąca, coś na wzór z Dortmundu. Ale to była wersja 57 tysięczna. Teraz, z dziwnych dla mnie powodów, przeglądamy wersje przedstawione przez tych, którzy budowali m.in. emirates. Z tego już zadowolony nie jestem, bo stadion sąsiadów nie ma żadnej atmosfery i akustyki.
Ja bym optował i pozostał przy pierwszym planie. Mniejszy, dobra akustyka i zajebista trybuna za bramką. Na takim właśnie można stworzyć prawdziwą atmosferę
Według "wieści" z Włoch, Honda odjechała w kierunku Mediolanu ;).
Co do stadionu. Z moich informacji wynika, że pierwotnie miała być trybuna stojąca, coś na wzór z Dortmundu. Ale to była wersja 57 tysięczna. Teraz, z dziwnych dla mnie powodów, przeglądamy wersje przedstawione przez tych, którzy budowali m.in. emirates. Z tego już zadowolony nie jestem, bo stadion sąsiadów nie ma żadnej atmosfery i akustyki.
Ja bym optował i pozostał przy pierwszym planie. Mniejszy, dobra akustyka i zajebista trybuna za bramką. Na takim właśnie można stworzyć prawdziwą atmosferę :D
26 października 2013, 12:16 [cytuj]
Plany mieliśmy zmienić właśnie dlatego aby była atmosfera, także wątpię by mieli zrobić nam drugie emiraty.
Plany mieliśmy zmienić właśnie dlatego aby była atmosfera, także wątpię by mieli zrobić nam drugie emiraty
26 października 2013, 12:26 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Plany mieliśmy zmienić właśnie dlatego aby była atmosfera, także wątpię by mieli zrobić nam drugie emiraty
Poczytaj dokładnie o firmie "populus", którą Levy poprosił o przedstawienie nowych planów i zerknij również kto budował emiraty...
Poczytaj dokładnie o firmie "populus", którą Levy poprosił o przedstawienie nowych planów i zerknij również kto budował emiraty
26 października 2013, 12:38 [cytuj]
Masz racje coś mi się pomerdało.
Masz racje coś mi się pomerdało
26 października 2013, 12:46 [cytuj]
Racja czy nie racja, to mało istotne.
Ja po prostu nie chciałbym, aby nasz nowy stadion był w typie emiratów lub stadionu olimpijskiego. Populus też go robił. Tak samo jak wembley, które stali bywalcy na meczach kadry, oceniają bardzo mizernie w porównaniu z poprzednim.
Wszystkie te stadiony wyglądają pięknie, ale na wszystkich brak odpowiedniej akustyki i atmosfery.
Racja czy nie racja, to mało istotne.
Ja po prostu nie chciałbym, aby nasz nowy stadion był w typie emiratów lub stadionu olimpijskiego. Populus też go robił. Tak samo jak wembley, które stali bywalcy na meczach kadry, oceniają bardzo mizernie w porównaniu z poprzednim.
Wszystkie te stadiony wyglądają pięknie, ale na wszystkich brak odpowiedniej akustyki i atmosfery
26 października 2013, 13:16 [cytuj]
Ależ zgadzam się z Tobą w 100%. Niestety ostatnimi czasy football odszedł od ruchu ULTRAS w stronę komercjalizacji, czyli kibica w kapciach wcinającego hot-doga. Dlatego ciesze się że w Polsce, Niemczech i kilku innych krajach powstały/powstają stadiony które zachowują klimat. Mam nadzieję że nowe WHL też go będzie posiadać.
Ależ zgadzam się z Tobą w 100%. Niestety ostatnimi czasy football odszedł od ruchu ULTRAS w stronę komercjalizacji, czyli kibica w kapciach wcinającego hot-doga. Dlatego ciesze się że w Polsce, Niemczech i kilku innych krajach powstały/powstają stadiony które zachowują klimat. Mam nadzieję że nowe WHL też go będzie posiadać