Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  253  254  255  256  257    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
1 listopada 2013, 14:54 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
City powinno przegrać to raz, AFC powinien zremisować z LFC, A MU przegrać, tak powinna wyglądać kolejka marzenie

To była kolejka marzenie w wersji realistycznej :) Patrząc na chimeryczność Fulham raczej nie ma co liczyć na ich wygraną. W meczu Arsenalu z Liverpoolem faktycznie najlepszy byłby remis. Newcastle zabierającego punkty Chelsea nie widzę, no a City u siebie z Norwich to nie ma innej opcji jak wygrana MC.

Co do tego naszego zwycięstwa z Evertonem, hm - realistycznie nastawiam się na remis. A tak naprawdę wynik może pójść w każdą stronę
To była kolejka marzenie w wersji realistycznej :) Patrząc na chimeryczność Fulham raczej nie ma co liczyć na ich wygraną. W meczu Arsenalu z Liverpoolem faktycznie najlepszy byłby remis. Newcastle zabierającego punkty Chelsea nie widzę, no a City u siebie z Norwich to nie ma innej opcji jak wygrana MC. Co do tego naszego zwycięstwa z Evertonem, hm - realistycznie nastawiam się na remis. A tak naprawdę wynik może pójść w każdą stronę
1 listopada 2013, 15:09 [cytuj]
http://www.topspurs.com/thfccol-midnightjester.htm - coś o czym chciałem napisać po meczu pucharowym z Hull, ale z braku czasu ostatecznie nie napisałem - spostrzeżenia odnośnie Lameli pokrywają się niemal w 100% z moimi, co do Sigurdssona - ciekawy pomysł wykorzystania jego i Lennona w różnych sytuacjach. Generalnie krótko, mądrze i na temat.
http://www.topspurs.com/thfccol-midnightjester.htm - coś o czym chciałem napisać po meczu pucharowym z Hull, ale z braku czasu ostatecznie nie napisałem - spostrzeżenia odnośnie Lameli pokrywają się niemal w 100% z moimi, co do Sigurdssona - ciekawy pomysł wykorzystania jego i Lennona w różnych sytuacjach. Generalnie krótko, mądrze i na temat
2 listopada 2013, 15:06 [cytuj]
A;e Chelsea ma farta... A w końcówce jeszcze pewnie wygrają...
A;e Chelsea ma farta... A w końcówce jeszcze pewnie wygrają
2 listopada 2013, 15:21 [cytuj]
Chelsea nie wygra maksymalnie zremisuje
2 listopada 2013, 15:25 [cytuj]
Już pierwszy mecz kolejki i fajnie się układa. Dobrze by było żeby Koguty to wykorzystały :cwaniak:
Już pierwszy mecz kolejki i fajnie się układa. Dobrze by było żeby Koguty to wykorzystały :cwaniak:
2 listopada 2013, 15:29 [cytuj]
RasaS powiedział/a:

Jak to pisałem to było jeszcze 0:0 ;)

Newcastle mi bardzo imponuje. Mają mega szybkie ataki, bardzo dużo na 1 kontakt grają. A Remy jest niesamowity. Nie raz gra sam na 4 zawodników Chelsea i potrafi jeszcze wymusić faul i żółta kartkę dla Chelsea. Kapitalnie się utrzymuje przy piłce
Jak to pisałem to było jeszcze 0:0 ;) Newcastle mi bardzo imponuje. Mają mega szybkie ataki, bardzo dużo na 1 kontakt grają. A Remy jest niesamowity. Nie raz gra sam na 4 zawodników Chelsea i potrafi jeszcze wymusić faul i żółta kartkę dla Chelsea. Kapitalnie się utrzymuje przy piłce
2 listopada 2013, 15:30 [cytuj]
No to po Chelsea Panowie :)
No to po Chelsea Panowie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 listopada 2013, 15:50 [cytuj]
piknie tylko nasza wygrana z evertonem mi cos nie pasuje z taką grą jak w ostatnich tygodniach ale cóż trzeba wierzyć!
piknie tylko nasza wygrana z evertonem mi cos nie pasuje z taką grą jak w ostatnich tygodniach ale cóż trzeba wierzyć!
2 listopada 2013, 15:51 [cytuj]
ciekawe kiedy Manchestery zmienią trenerów i Chelsea

to teraz remis liverpoolu z arsenalem, a my wygrywamy i wskakujemy na 2:>
ciekawe kiedy Manchestery zmienią trenerów i Chelsea to teraz remis liverpoolu z arsenalem, a my wygrywamy i wskakujemy na 2:>
2 listopada 2013, 16:01 [cytuj]
Zwycięstwo z Evertonem prawdopodobnie na wagę pozycji wicelidera :]
Zwycięstwo z Evertonem prawdopodobnie na wagę pozycji wicelidera :]
2 listopada 2013, 16:10 [cytuj]
Widział ktoś gola Stoke? :D

W 14 sekundzie meczu gola Arturowi borucowi strzelił...Begovic ! (tak dla niewtajemniczonych- bramkarz Stoke) :glupek:
Widział ktoś gola Stoke? :D W 14 sekundzie meczu gola Arturowi borucowi strzelił...Begovic ! (tak dla niewtajemniczonych- bramkarz Stoke) :glupek:
2 listopada 2013, 16:25 [cytuj]
Normalnie, wybił, jeden koziołek i wpadło. Po kilkunastu sekundach meczu się nie dziwie że Boruc zaskoczony ale gol kuriozum. Tymczasem Manchester United 2 bramki ze spalonego strzela, czyli cudowne nawiązanie do poprzedniego sezonu. Czuję że Jol poleci, ten facet nie ma wyników praktycznie. Jeśli to się nie stanie po tym meczu to nie wiem co bedzie musiał przegrać żeby wylecieć menago Fulham
Normalnie, wybił, jeden koziołek i wpadło. Po kilkunastu sekundach meczu się nie dziwie że Boruc zaskoczony ale gol kuriozum. Tymczasem Manchester United 2 bramki ze spalonego strzela, czyli cudowne nawiązanie do poprzedniego sezonu. Czuję że Jol poleci, ten facet nie ma wyników praktycznie. Jeśli to się nie stanie po tym meczu to nie wiem co bedzie musiał przegrać żeby wylecieć menago Fulham
2 listopada 2013, 16:25 [cytuj]
utd dwa gole ze spalonego w chyba 2 minuty xd
2 listopada 2013, 16:26 [cytuj]
United i City już po 3:0 prowadzą ... dramat :bezradny:
United i City już po 3:0 prowadzą ... dramat :bezradny:
2 listopada 2013, 16:56 [cytuj]
A co się stało w Hull - Sunderland że 2 piłkarzy gości wyleciało w doliczonym czasie?
A co się stało w Hull - Sunderland że 2 piłkarzy gości wyleciało w doliczonym czasie?
2 listopada 2013, 17:49 [cytuj]
Man city Norwich 7:0 o jezu
2 listopada 2013, 18:09 [cytuj]
RasaS powiedział/a:

To był pokaz strzelania bramek, gdy przeciwnicy "nie chcą grać i stawiają autobus przed bramką".

Nasi wygraliby 1-0 po karnym Soldado...
To był pokaz strzelania bramek, gdy przeciwnicy "nie chcą grać i stawiają autobus przed bramką". Nasi wygraliby 1-0 po karnym Soldado
Can't Smile Without You!!!
2 listopada 2013, 18:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
co nie zmienia faktu że grali bardzo dobrze, przynajmniej w 1 połowie, druga nie wiedzieć czemu taka przechodzona przez piłkarzy ;) w ofensywie wyglądali bardzo pewnie. Dalekoo nam do takiej gry póki co i to znacznie
co nie zmienia faktu że grali bardzo dobrze, przynajmniej w 1 połowie, druga nie wiedzieć czemu taka przechodzona przez piłkarzy ;) w ofensywie wyglądali bardzo pewnie. Dalekoo nam do takiej gry póki co i to znacznie
2 listopada 2013, 18:34 [cytuj]
nam potrzeba takiego rozegrania akcji jak city siedem goli w PL to nie lada wyczyn
nam potrzeba takiego rozegrania akcji jak city siedem goli w PL to nie lada wyczyn
2 listopada 2013, 18:39 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Dalekoo nam do takiej gry póki co i to znacznie

Wiem, że to gimbusiarskie i w ogóle, ale - SPÓJRZ W TABELĘ.
Wiem, że to gimbusiarskie i w ogóle, ale - SPÓJRZ W TABELĘ
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
|<  <<  <  253  254  255  256  257    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się