Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  254  255  256  257  258    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
2 listopada 2013, 18:42 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Wiem, że to gimbusiarskie i w ogóle, ale - SPÓJRZ W TABELĘ
MatMar spokojnie to dopiero początek sezonu i musimy się ogarnąć bo wygrać mecz 1:0 po karnym i kto któryś z kolei to żaden wyczyn. Szczęście nam póki co sprzyjało ale to się w koncu skończy. Tym bardziej że z kim my graliśmy póki co? ten miesiąc pokaże na czym na prawdę stoimy
MatMar spokojnie to dopiero początek sezonu i musimy się ogarnąć bo wygrać mecz 1:0 po karnym i kto któryś z kolei to żaden wyczyn. Szczęście nam póki co sprzyjało ale to się w koncu skończy. Tym bardziej że z kim my graliśmy póki co? ten miesiąc pokaże na czym na prawdę stoimy
2 listopada 2013, 18:48 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Grać kichę, a mimo to wygrywać - jak dla mnie to właśnie jest wyczyn. A graliśmy również z Arsenalem i Chelsea, super nie było, beznadziejnie również nie. Solidnie, powiedziałbym. Ale zgodzę się, że ten miesiąc mega ważny i IMO dopiero po jego zakończeniu można wyciągać pierwsze sensowne wnioski. Na razie jesteśmy w czubie, więc powinniśmy być ostrożni z krytyką.
Grać kichę, a mimo to wygrywać - jak dla mnie to właśnie jest wyczyn. A graliśmy również z Arsenalem i Chelsea, super nie było, beznadziejnie również nie. Solidnie, powiedziałbym. Ale zgodzę się, że ten miesiąc mega ważny i IMO dopiero po jego zakończeniu można wyciągać pierwsze sensowne wnioski. Na razie jesteśmy w czubie, więc powinniśmy być ostrożni z krytyką
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2013, 18:50 [cytuj]
Defensywę to ma Liverpool na TOP 15 co najwyżej...
Defensywę to ma Liverpool na TOP 15 co najwyżej
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2013, 20:30 [cytuj]
Generalnie jestem sceptycznie nastawionych co do 'sukcesów' Arsenalu w tym sezonie, ale to co dzisiaj wyprawiali na Emirates - dla mnie kosmos. Co prawda nie są 'unbeatable', ale ich gra musi się podobać - szybka wymiana podań, gra na jeden kontakt, cały team wydaje się być zaje*ście dopasowaną układanką. I ten Ramsey... Miło się ich ogląda.
Generalnie jestem sceptycznie nastawionych co do 'sukcesów' Arsenalu w tym sezonie, ale to co dzisiaj wyprawiali na Emirates - dla mnie kosmos. Co prawda nie są 'unbeatable', ale ich gra musi się podobać - szybka wymiana podań, gra na jeden kontakt, cały team wydaje się być zaje*ście dopasowaną układanką. I ten Ramsey... Miło się ich ogląda
2 listopada 2013, 22:35 [cytuj]
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czy arsenal może w końcu złapać zadyszke? bo jednak grają jednym składem co 3 dni, a organizm musi w końcu powiedzieć "nie".
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czy arsenal może w końcu złapać zadyszke? bo jednak grają jednym składem co 3 dni, a organizm musi w końcu powiedzieć "nie"
2 listopada 2013, 22:49 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czy arsenal może w końcu złapać zadyszke? bo jednak grają jednym składem co 3 dni, a organizm musi w końcu powiedzieć "nie"

Zapytaj Gibsa, dzisiaj trzymał sie za łydke i do zmiany;)

jak dobrze zrozumiałem komentatora to mają 8 albo 9 ludzi co sie leczą
Zapytaj Gibsa, dzisiaj trzymał sie za łydke i do zmiany;) jak dobrze zrozumiałem komentatora to mają 8 albo 9 ludzi co sie leczą
3 listopada 2013, 09:42 [cytuj]
3 punkty z Evertonem = 2 miejsce w tabeli
3 punkty z Evertonem = 2 miejsce w tabeli
3 listopada 2013, 10:36 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Zapytaj Gibsa, dzisiaj trzymał sie za łydke i do zmiany;)

jak dobrze zrozumiałem komentatora to mają 8 albo 9 ludzi co sie leczą
Co z tego skoro i tak z problemami kadrowymi wygrywają dość pewnie z Liverpoolem z którym Tottenham miałbym ogromne problemy :( Trzeba przyznać, Ozil był brakującym elementem układanki jak to powiedział komentator wczoraj. Ale prawdą jest że mają tez nie łatwy miesiac, i w pucharze była Chelsea, był w lidze Liverpool a czekają Manchestery i LM. łatwo nie jest. Może złapią zadyszkę. Ale równie dobrze Tottenham może zacząć przegrywać z taką grą co gra i z takimi przeciwnikami to nie wesoło mi się to widzi
Co z tego skoro i tak z problemami kadrowymi wygrywają dość pewnie z Liverpoolem z którym Tottenham miałbym ogromne problemy :( Trzeba przyznać, Ozil był brakującym elementem układanki jak to powiedział komentator wczoraj. Ale prawdą jest że mają tez nie łatwy miesiac, i w pucharze była Chelsea, był w lidze Liverpool a czekają Manchestery i LM. łatwo nie jest. Może złapią zadyszkę. Ale równie dobrze Tottenham może zacząć przegrywać z taką grą co gra i z takimi przeciwnikami to nie wesoło mi się to widzi
3 listopada 2013, 12:41 [cytuj]
I cholera znowu nie będę mógł oglądać meczu (i to jak ważnego!), bo w tym czasie będę w pociągu.
I cholera znowu nie będę mógł oglądać meczu (i to jak ważnego!), bo w tym czasie będę w pociągu
3 listopada 2013, 12:44 [cytuj]
srać tam na arsenal ważne żebyśmy dzisaj zaprezentowali się tak ze 100 razy lepiej niż przed tygodniem bo inaczej klops
srać tam na arsenal ważne żebyśmy dzisaj zaprezentowali się tak ze 100 razy lepiej niż przed tygodniem bo inaczej klops
3 listopada 2013, 13:08 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Proponuję 0,7 :P
Patrzmy i uczmy się od City. Tak zmiażdżyć kogoś, pokazać siłę i potęgę.
Proponuję 0,7 :P Patrzmy i uczmy się od City. Tak zmiażdżyć kogoś, pokazać siłę i potęgę.
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2013, 15:28 [cytuj]
Ja wiem co Nas MU obchodzi ale: http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-boss-david-moyes-2671564
3 listopada 2013, 19:10 [cytuj]
Jak pójdzie do United to zostanie w rezerwach czy co tam maja i za 2,3 lata wroci by grać w koronie. Jak Michał Janota :D
Jak pójdzie do United to zostanie w rezerwach czy co tam maja i za 2,3 lata wroci by grać w koronie. Jak Michał Janota :D
3 listopada 2013, 20:52 [cytuj]
lukempire powiedział/a:

Albo jak Tosić gdzie będzie kozaczył w Rosji ;) Mimo wszystko na pewno w Manchesterze nauczyłby się o wiele więcej niż w Polsce. Ale mógł już odejść i do BVB i do Interu Mediolan, i został w Lechu, btw piłkarskie szlify zbierał 6 km ode mnie :P
Albo jak Tosić gdzie będzie kozaczył w Rosji ;) Mimo wszystko na pewno w Manchesterze nauczyłby się o wiele więcej niż w Polsce. Ale mógł już odejść i do BVB i do Interu Mediolan, i został w Lechu, btw piłkarskie szlify zbierał 6 km ode mnie :P
3 listopada 2013, 22:14 [cytuj]
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2013/11/03/spurs-adebayor-lower-than-this-means-im-dead/
O Ade słów kilka, błagam Ty Portugalski eleganciku w płaszczyku, Weź skocz po rozum do sklepu z róg i przeproś się z Nim, ja wiem że teraz ma kontuzję stopy ale jak się wyleczy to dajże mu grać, cholera.
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2013/11/03/spurs-adebayor-lower-than-this-means-im-dead/ O Ade słów kilka, błagam Ty Portugalski eleganciku w płaszczyku, Weź skocz po rozum do sklepu z róg i przeproś się z Nim, ja wiem że teraz ma kontuzję stopy ale jak się wyleczy to dajże mu grać, cholera
3 listopada 2013, 23:27 [cytuj]
Ade za Harrego wymiatał:kotek:
Ade za Harrego wymiatał:kotek:
5 listopada 2013, 08:46 [cytuj]
heh, dziś w łapu capu widziałem naszych jak Walker ich straszy :P
heh, dziś w łapu capu widziałem naszych jak Walker ich straszy :P
5 listopada 2013, 12:11 [cytuj]
Dzisiaj w Daily Mail można przeczytać: "Defoe: It was a big mistake to leave West Ham and I still love the club (so, could he return to Upton Park?)" cały lin http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2487655/Spurs-striker-Jermain-Defoe-says-massive-mistake-leave-West-Ham.html Zanosi się na to, że w styczniu pożegnamy Defoe. Po takiej deklaracji też wolałbym, żeby Ade dostawał więcej szans.
Dzisiaj w Daily Mail można przeczytać: "Defoe: It was a big mistake to leave West Ham and I still love the club (so, could he return to Upton Park?)" cały link http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2487655/Spurs-striker-Jermain-Defoe-says-massive-mistake-leave-West-Ham.html Zanosi się na to, że w styczniu pożegnamy Defoe. Po takiej deklaracji też wolałbym, żeby Ade dostawał więcej szans
5 listopada 2013, 12:39 [cytuj]
I daj Boże żeby go zabrali w pizdu. Ja osobiście na niego patrzeć nie mogę. Zasługi dla klubu to jedno ale dzięki nim nie można go trzymać skoro gra piach. Wiele ludzi pisze że to legenda że to tamto. Ale jeśli chce się coś osiągnąć to trzeba wyzbyć się tych sentymentów i obiektywnie zdecydować co dalej. A skoro marzy mu się Brazylia 2014 to musi grać a skoro w Tottenhamie nie pogra to musi szukać klubu w którym pogra. Proste

Z góry dzięki WHU
I daj Boże żeby go zabrali w pizdu. Ja osobiście na niego patrzeć nie mogę. Zasługi dla klubu to jedno ale dzięki nim nie można go trzymać skoro gra piach. Wiele ludzi pisze że to legenda że to tamto. Ale jeśli chce się coś osiągnąć to trzeba wyzbyć się tych sentymentów i obiektywnie zdecydować co dalej. A skoro marzy mu się Brazylia 2014 to musi grać a skoro w Tottenhamie nie pogra to musi szukać klubu w którym pogra. Proste Z góry dzięki WHU
5 listopada 2013, 13:38 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
I daj Boże żeby go zabrali w pizdu. Ja osobiście na niego patrzeć nie mogę. Zasługi dla klubu to jedno ale dzięki nim nie można go trzymać skoro gra piach. Wiele ludzi pisze że to legenda że to tamto. Ale jeśli chce się coś osiągnąć to trzeba wyzbyć się tych sentymentów i obiektywnie zdecydować co dalej. A skoro marzy mu się Brazylia 2014 to musi grać a skoro w Tottenhamie nie pogra to musi szukać klubu w którym pogra. Proste

Z góry dzięki WHU

W pizdu, to Ty się możesz kopnąć za takie teksty. Facet strzela mnóstwo goli dla Spurs od lat i - nie polemizując z opinią, bo już dawno nauczyłem się, że Defoe to enigma - szacunek mu się należy a nie takie szczeniackie teksty.

Zapewne nie wiesz, że już raz taka sytuacja parę lat temu miała miejsce - JD został sprzedany i co? I po roku wrócił i dalej strzelał. Już pomijam wiarygodność źródła - Daily Mail, proszę Cię
W pizdu, to Ty się możesz kopnąć za takie teksty. Facet strzela mnóstwo goli dla Spurs od lat i - nie polemizując z opinią, bo już dawno nauczyłem się, że Defoe to enigma - szacunek mu się należy a nie takie szczeniackie teksty. Zapewne nie wiesz, że już raz taka sytuacja parę lat temu miała miejsce - JD został sprzedany i co? I po roku wrócił i dalej strzelał. Już pomijam wiarygodność źródła - Daily Mail, proszę Cię
|<  <<  <  254  255  256  257  258    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się