Forum dyskusyjne
5 listopada 2013, 14:11 [cytuj]
Wulgaryzm może i nie potrzebny ale fakt faktem że strzela ogórkom. Po co komu taki napastnik? Trzymać go za zasługi sprzed lat? Bez jaj. Przecież on od HR nic nie gra. Za HR to przynajmniej jako Joker się sprawdzał i nawet z presją gdy przegrywaliśmy. Przyszedł AVB i zaczął wystawiać w pierwszym składzie - efekt żaden. Mamy nowy sezon znowu gra jako Joker tylko nic nie strzela. A strzelanie ogórkom z Mołdawii, Norwegii czy drugim garniturom Premier League to za mało żeby grać w tym klubie. Bo rozumiem że ten klub ma większe aspiracje niż środek tabeli? Bo jak zadowala nas środek to może zostać. Wsio rybka. Szacunek, szacunkiem, sentyment sentymentem ale trzeba coś z tym zrobić
Tylko żeby mi potem nie było płaczu że nic nie strzelamy albo strzelamy z karnych skoro bezproduktywnych ludzi trzymamy. Toronto - inna część Londynu. Ma wybór, a Młoty widać sprowadzają takie kwiatki, Carroll np.
Nie wiem czy te serwisy tak robią wymyślając fikcyjne wywiady z piłkarzem? Ale jeśli padły takie słowa od piłkarza to dla mnie jednoznaczne jest z tym że myśli o MŚ 2014. Ile to razy widzieliśmy przeciągu ostatnich miesięcy narzekanie Defoe o tym że nie gra w pierwszej 11? Taki Gustavo też miał oferty z Arsenalu i innych znanych klubów, wybrał klub w którym miał większe prawdopodobieństwo gry w podstawowym składzie - poszedł do Wolfsburga. Defoe pewnie tez tak myśli
Wulgaryzm może i nie potrzebny ale fakt faktem że strzela ogórkom. Po co komu taki napastnik? Trzymać go za zasługi sprzed lat? Bez jaj. Przecież on od HR nic nie gra. Za HR to przynajmniej jako Joker się sprawdzał i nawet z presją gdy przegrywaliśmy. Przyszedł AVB i zaczął wystawiać w pierwszym składzie - efekt żaden. Mamy nowy sezon znowu gra jako Joker tylko nic nie strzela. A strzelanie ogórkom z Mołdawii, Norwegii czy drugim garniturom Premier League to za mało żeby grać w tym klubie. Bo rozumiem że ten klub ma większe aspiracje niż środek tabeli? Bo jak zadowala nas środek to może zostać. Wsio rybka. Szacunek, szacunkiem, sentyment sentymentem ale trzeba coś z tym zrobić
Tylko żeby mi potem nie było płaczu że nic nie strzelamy albo strzelamy z karnych skoro bezproduktywnych ludzi trzymamy. Toronto - inna część Londynu. Ma wybór, a Młoty widać sprowadzają takie kwiatki, Carroll np.
Nie wiem czy te serwisy tak robią wymyślając fikcyjne wywiady z piłkarzem? Ale jeśli padły takie słowa od piłkarza to dla mnie jednoznaczne jest z tym że myśli o MŚ 2014. Ile to razy widzieliśmy przeciągu ostatnich miesięcy narzekanie Defoe o tym że nie gra w pierwszej 11? Taki Gustavo też miał oferty z Arsenalu i innych znanych klubów, wybrał klub w którym miał większe prawdopodobieństwo gry w podstawowym składzie - poszedł do Wolfsburga. Defoe pewnie tez tak myśli
5 listopada 2013, 14:29 [cytuj]
halabala powiedział/a:
W pizdu, to Ty się możesz kopnąć za takie teksty. Facet strzela mnóstwo goli dla Spurs od lat i - nie polemizując z opinią, bo już dawno nauczyłem się, że Defoe to enigma - szacunek mu się należy a nie takie szczeniackie teksty.
Zapewne nie wiesz, że już raz taka sytuacja parę lat temu miała miejsce - JD został sprzedany i co? I po roku wrócił i dalej strzelał. Już pomijam wiarygodność źródła - Daily Mail, proszę Cię
jeśli naprawdę tak powiedział to też jestem jak najbardziej aby go zabrali. W zasadzie to i bez tego gadania mam nadzieje, że odejdzie, gra ostatnio bardzo słabo, a ostatnio to chodzi od poprzedniego sezonu.
A jak ma robić jakieś kwasy to nie ma nawet o czym gadać
jeśli naprawdę tak powiedział to też jestem jak najbardziej aby go zabrali. W zasadzie to i bez tego gadania mam nadzieje, że odejdzie, gra ostatnio bardzo słabo, a ostatnio to chodzi od poprzedniego sezonu.
A jak ma robić jakieś kwasy to nie ma nawet o czym gadać:luzik:
5 listopada 2013, 14:48 [cytuj]
A ja bym nawet myślał że tu nie o zasługi chodzi tylko o narodowość. Użyję słowa którego nie lubię ale jest "ból dupy" że mało anglików w kadrze Tottenhamu jest. Nawet taki Huddlestone się żalił na ten temat
Real pokazał jak się pozbywa takie sentymenty, Raul też był/jest legendą a w Schalke przeciez też strzelał. A Defoe jest jeszcze w gorszej sytuacji bo gówno co strzela bo takie strzelania ogórkom to nie strzelanie. Gdzie on jest z wielkimi firmami? Peleryne niewidke zakłada i popierdala sobie po boisku... mów sobie co chcesz ale ja nie będę popierał i przyklaskiwał trzymaniu piłkarza TYLKO i wyłącznie za zasługi, ewentualnie narodowość
Pewnie powiesz że Real może sobie na takie rotacje pozwolić bo ma kase. Kase to i Tottenham ma. Tylko AVB coś sapie że niby nie chce zimą z niej korzystać. Jeśli klub ma wieksze aspiracje to to MA OBOWIĄZEK się wzmacniać a nie osłabiać. No chyba że chcemy żyć przeszłością. Rozpamietywać mistrze sprzed 60 i 50 lat. Czy sukcesy w europie sprzed 30 czy 40 lat. To taki polski sen... fajna pilkarska histora sprzed kilkudziesięciu lat a terażniejszość lepiej zapomnieć. Potencjał potencjał i na tym się konczy. Tak wyglądają ostatnie lata, a potem Tottenham wychodzi na frajerów zajmując 5 miejsce ze stratą 1-2 punktów do 4 albo jak w koncu jest te czwarte to Rusek wygrywa LM. Samo w sobie mnie to może tak nie denerwuje ale jak patrzę na opinię innych to żal mi się robi
Choć w zasadzie to wszystko nie powinno mnie dziwić skoro ładuje się pieniądze w środek pola a ma się za przeproszeniem wyjebane formacje lewego obrońcy i napastnika to cóż...
A ja bym nawet myślał że tu nie o zasługi chodzi tylko o narodowość. Użyję słowa którego nie lubię ale jest "ból dupy" że mało anglików w kadrze Tottenhamu jest. Nawet taki Huddlestone się żalił na ten temat :krzyk:
Real pokazał jak się pozbywa takie sentymenty, Raul też był/jest legendą a w Schalke przeciez też strzelał. A Defoe jest jeszcze w gorszej sytuacji bo gówno co strzela bo takie strzelania ogórkom to nie strzelanie. Gdzie on jest z wielkimi firmami? Peleryne niewidke zakłada i popierdala sobie po boisku... mów sobie co chcesz ale ja nie będę popierał i przyklaskiwał trzymaniu piłkarza TYLKO i wyłącznie za zasługi, ewentualnie narodowość
Pewnie powiesz że Real może sobie na takie rotacje pozwolić bo ma kase. Kase to i Tottenham ma. Tylko AVB coś sapie że niby nie chce zimą z niej korzystać. Jeśli klub ma wieksze aspiracje to to MA OBOWIĄZEK się wzmacniać a nie osłabiać. No chyba że chcemy żyć przeszłością. Rozpamietywać mistrze sprzed 60 i 50 lat. Czy sukcesy w europie sprzed 30 czy 40 lat. To taki polski sen... fajna pilkarska histora sprzed kilkudziesięciu lat a terażniejszość lepiej zapomnieć. Potencjał potencjał i na tym się konczy. Tak wyglądają ostatnie lata, a potem Tottenham wychodzi na frajerów zajmując 5 miejsce ze stratą 1-2 punktów do 4 albo jak w koncu jest te czwarte to Rusek wygrywa LM. Samo w sobie mnie to może tak nie denerwuje ale jak patrzę na opinię innych to żal mi się robi
Choć w zasadzie to wszystko nie powinno mnie dziwić skoro ładuje się pieniądze w środek pola a ma się za przeproszeniem wyjebane formacje lewego obrońcy i napastnika to cóż
5 listopada 2013, 17:13 [cytuj]
Nasz bramkarz znalazł się nawet na mistrzowie.org
http://mistrzowie.org/560391#comments
Nasz bramkarz znalazł się nawet na mistrzowie.org :D http://mistrzowie.org/560391#comments
5 listopada 2013, 22:05 [cytuj]
na chwilę zmienię temat... oglądam tego naszego ex zbawiciela w akcji. Co sądzicie o Bale'u po jego odejściu? Chodzi mi o stosunek do niego po opuszczeniu WHL. Ja, mimo tych zawiłości związanych z transferem, życzę mu jak najlepiej i chciałbym żeby pewnego dnia sklepał Barcę do spółki z Ronaldo
na chwilę zmienię temat... oglądam tego naszego ex zbawiciela w akcji. Co sądzicie o Bale'u po jego odejściu? Chodzi mi o stosunek do niego po opuszczeniu WHL. Ja, mimo tych zawiłości związanych z transferem, życzę mu jak najlepiej i chciałbym żeby pewnego dnia sklepał Barcę do spółki z Ronaldo :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
5 listopada 2013, 22:08 [cytuj]
tak samo jak Ty
ale szkoda ze odszedł;p
tak samo jak Ty;)
ale szkoda ze odszedł;p
5 listopada 2013, 22:32 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
na chwilę zmienię temat... oglądam tego naszego ex zbawiciela w akcji. Co sądzicie o Bale'u po jego odejściu? Chodzi mi o stosunek do niego po opuszczeniu WHL. Ja, mimo tych zawiłości związanych z transferem, życzę mu jak najlepiej i chciałbym żeby pewnego dnia sklepał Barcę do spółki z Ronaldo

dokładnie też lubię popatrzeć jak gra, ALE to co robi Modrić to jest poezja ;o nie dość ze w ofensywie rozdaje takie podania że palce lizać to jeszcze robi masę roboty w defensywnie
dokładnie też lubię popatrzeć jak gra, ALE to co robi Modrić to jest poezja ;o nie dość ze w ofensywie rozdaje takie podania że palce lizać to jeszcze robi masę roboty w defensywnie
6 listopada 2013, 01:49 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Właśnie wróciłem do domu z oglądania Realu. Wszyscy mówili(wszyscy w Pubie) że Modric to taki cichy bohater Realu. Fajnie się patrzy na grę byłych kogutów(oby to się nie stało regułą, że najlepsi odchodzą) Jak to ktoś dzisiaj powiedział: Za 2 - 3 lata tak samo będzie Sandro/Paulinho odchodził i Chiriches
Właśnie wróciłem do domu z oglądania Realu. Wszyscy mówili(wszyscy w Pubie) że Modric to taki cichy bohater Realu. Fajnie się patrzy na grę byłych kogutów(oby to się nie stało regułą, że najlepsi odchodzą) Jak to ktoś dzisiaj powiedział: Za 2 - 3 lata tak samo będzie Sandro/Paulinho odchodził i Chiriches
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 listopada 2013, 08:58 [cytuj]
Szczerze, to myślałem że go znienawidzę czy coś. Mam podobnie jak wy, życze mu dobrze i jakoś specjalnie ani nie lubie ani nie cierpie. Teraz dla mnie jest neutralem. Może dlatego że poszedł za satysfakcjonującą cenę.
Szczerze, to myślałem że go znienawidzę czy coś. Mam podobnie jak wy, życze mu dobrze i jakoś specjalnie ani nie lubie ani nie cierpie. Teraz dla mnie jest neutralem. Może dlatego że poszedł za satysfakcjonującą cenę
6 listopada 2013, 10:30 [cytuj]
Jak odchodził to życzyłem mu jak najgorzej. Teraz gdy opadł bitewny kurz transferowy, podchodzę do tego bardziej neutralnie, a nawet czasem patrzę jak mu idzie i życzę powodzenia przed meczem. Z jednej strony chciałbym by mu się nie udało, by kłócił się z Ronaldo i wrócił do nas, ale z drugiej wiem że to zawodnik klasy światowej i da sobie radę. To czego mu nie wybaczę to całowanie herbu tego komercyjnego shitu. Aczkolwiek ostatnio sobie nad tym myślałem, i doszedłem do wniosku że miłość do klubu przypada zazwyczaj na okres sukcesów tego klubu w danym młodzieńczym etapie życia piłkarza. My nie mamy sukcesów także i jest mało piłkarzy dla których marzeniem jest gra dla Spurs ( chyba że poprzez wychowanie ) także traktują nasz klub jak odskocznie do tych największych - Modric, Bale ( aleśmy mieli piłkarzy !! )
Jak odchodził to życzyłem mu jak najgorzej. Teraz gdy opadł bitewny kurz transferowy, podchodzę do tego bardziej neutralnie, a nawet czasem patrzę jak mu idzie i życzę powodzenia przed meczem. Z jednej strony chciałbym by mu się nie udało, by kłócił się z Ronaldo i wrócił do nas, ale z drugiej wiem że to zawodnik klasy światowej i da sobie radę. To czego mu nie wybaczę to całowanie herbu tego komercyjnego shitu. Aczkolwiek ostatnio sobie nad tym myślałem, i doszedłem do wniosku że miłość do klubu przypada zazwyczaj na okres sukcesów tego klubu w danym młodzieńczym etapie życia piłkarza. My nie mamy sukcesów także i jest mało piłkarzy dla których marzeniem jest gra dla Spurs ( chyba że poprzez wychowanie ) także traktują nasz klub jak odskocznie do tych największych - Modric, Bale ( aleśmy mieli piłkarzy !! )
6 listopada 2013, 13:31 [cytuj]
Bale mnie rozczarował, bo szczerze liczyłem na choćby jeszcze jeden sezon w barwach Tottenhamu, ale cóż ...
przyznam, że częściej niż zwykle oglądam mecze Realu bo po prostu jestem ciekaw, jak sobie tam poradzi, jak gra, jak przebiega proces aklimatyzacji w jednym z największych klubów świata

życzę mu powodzenia, ale jednocześnie mam nadzieję, że taka migracja nie stanie się regułą ... choć znając życie Real już pewnie szykuje żetony na Vertonghena
Bale mnie rozczarował, bo szczerze liczyłem na choćby jeszcze jeden sezon w barwach Tottenhamu, ale cóż ...
przyznam, że częściej niż zwykle oglądam mecze Realu bo po prostu jestem ciekaw, jak sobie tam poradzi, jak gra, jak przebiega proces aklimatyzacji w jednym z największych klubów świata ;) życzę mu powodzenia, ale jednocześnie mam nadzieję, że taka migracja nie stanie się regułą ... choć znając życie Real już pewnie szykuje żetony na Vertonghena ;)
6 listopada 2013, 14:30 [cytuj]
Jeszcze niedawno było tyle szumu w mediach, że sprzedaliśmy im za 100 baniek Bale'a z zepsutym kręgosłupem, że może nie grać przez co najmniej pół sezonu itp itd... A tu proszę, Gareth się rozkręca. Jak na brak jakiegokolwiek ogrania przed sezonem i leczenie kontuzji w pierwszej połowie września to radzi sobie znakomicie.
Jeszcze niedawno było tyle szumu w mediach, że sprzedaliśmy im za 100 baniek Bale'a z zepsutym kręgosłupem, że może nie grać przez co najmniej pół sezonu itp itd... A tu proszę, Gareth się rozkręca. Jak na brak jakiegokolwiek ogrania przed sezonem i leczenie kontuzji w pierwszej połowie września to radzi sobie znakomicie
6 listopada 2013, 16:10 [cytuj]
Ze zdjęć z naszego treningu wnioskuje :
1) Townsend nie zagra w LE i pewnie w PL - cały czas ma bandaż / stabilizator na ręce .
2) Janek na każdym zdjęciu bardzo zamyślony
3) AVB ubrał się jakby było - 30
4) Chłopaki ostro ćwiczyli celność
5) Capoue wraca
1) Townsend nie zagra w LE i pewnie w PL - cały czas ma bandaż / stabilizator na ręce .
3) AVB ubrał się jakby było - 30 :D
5) Capoue wraca
6 listopada 2013, 18:23 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
3) AVB ubrał się jakby było - 30
5) Capoue wraca
Townsend grał już z Evertonem z tym opatrunkiem. Kontuzji nabawił się przecież z Hull jak przeleciał przez barierkę z reklamami.
Townsend grał już z Evertonem z tym opatrunkiem. Kontuzji nabawił się przecież z Hull jak przeleciał przez barierkę z reklamami
6 listopada 2013, 18:46 [cytuj]
Kto się zjawi na NUFC?
Kto się zjawi na NUFC?
6 listopada 2013, 21:14 [cytuj]
Patrze jak gra teraz Barca... i jak bym widział Tottenham z pierwszych minut z Evertonem
.
.
.
No, strzelili z karnego, teraz to już całkiem bliźniacy.
Patrze jak gra teraz Barca... i jak bym widział Tottenham z pierwszych minut z Evertonem
.
.
.
No, strzelili z karnego, teraz to już całkiem bliźniacy
6 listopada 2013, 22:58 [cytuj]
Pochlebne porównanie xd
Pochlebne porównanie xd
7 listopada 2013, 10:32 [cytuj]
https://vine.co/v/hIq663BU97H
z polskim akcentem.
https://vine.co/v/hIq663BU97H
z polskim akcentem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 listopada 2013, 16:44 [cytuj]
kamildoman a gdzie oglądasz mecz?
A co się tyczy Bale'a, tak jak nienawidzę Realu, to jemu życzę jak najlepiej, uważam że 100 milionów to naprawdę złoty interes
kamildoman a gdzie oglądasz mecz?
A co się tyczy Bale'a, tak jak nienawidzę Realu, to jemu życzę jak najlepiej, uważam że 100 milionów to naprawdę złoty interes :)
7 listopada 2013, 16:46 [cytuj]
Szkoda tylko, że tych pieniędzy nie wydaliśmy mądrze...
Szkoda tylko, że tych pieniędzy nie wydaliśmy mądrze