Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  257  258  259  260  261    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
9 listopada 2013, 17:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Co się dzieje z Chelsea?
włączyłem dopiero od 2 połowy bo wczesniej oglądałem Southampton. Chelsea miało pełno sytuacji ale w ogóle ich nie wykorzystują, poza tym dwójka środkowych obronców West Brom całkowicie rządzi dziś w powietrzu.
Teraz w końcówce gra West Bromu to dramat ;d wszystko rozgrywa się pod ich bramką, a jak tylko mają piłke to wyjazd do przodu byle gdzie
włączyłem dopiero od 2 połowy bo wczesniej oglądałem Southampton. Chelsea miało pełno sytuacji ale w ogóle ich nie wykorzystują, poza tym dwójka środkowych obronców West Brom całkowicie rządzi dziś w powietrzu. Teraz w końcówce gra West Bromu to dramat ;d wszystko rozgrywa się pod ich bramką, a jak tylko mają piłke to wyjazd do przodu byle gdzie
9 listopada 2013, 17:53 [cytuj]
kur** karny 10 sekund przed koncem, oczywiście z kapelusza
kur** karny 10 sekund przed koncem, oczywiście z kapelusza
9 listopada 2013, 17:53 [cytuj]
Kolejna sędziowska żenada.
Kolejna sędziowska żenada
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 listopada 2013, 17:57 [cytuj]
szkoda trochę piłarzy West Bromu, a już w szczególności Olssona(czyścił wszystko) musi czuć sie teraz totalnie oszukany
szkoda trochę piłarzy West Bromu, a już w szczególności Olssona(czyścił wszystko) musi czuć sie teraz totalnie oszukany
SKANDAL NA STAMFORD BRIDGE, jak można tak wypaczyć wynik?
SKANDAL NA STAMFORD BRIDGE, jak można tak wypaczyć wynik?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Kompromitacja sędziego, ręce opadają po prostu
Kompromitacja sędziego, ręce opadają po prostu
9 listopada 2013, 18:07 [cytuj]
No, Everton też stracił punkty. Teraz nic tylko wygrać z Newcastle.
No, Everton też stracił punkty. Teraz nic tylko wygrać z Newcastle
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 listopada 2013, 19:57 [cytuj]
w tym rzecz że często nie wykorzystujemy wpadek naszych głównych konkurentów do top 4. A dzisiaj Święci utwierdzili mnie w przekonaniu " AVB out ". Obym się mylił, po cichutku liczę na 3 pkt.
w tym rzecz że często nie wykorzystujemy wpadek naszych głównych konkurentów do top 4. A dzisiaj Święci utwierdzili mnie w przekonaniu " AVB out ". Obym się mylił, po cichutku liczę na 3 pkt
9 listopada 2013, 20:14 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
w tym rzecz że często nie wykorzystujemy wpadek naszych głównych konkurentów do top 4. A dzisiaj Święci utwierdzili mnie w przekonaniu " AVB out ". Obym się mylił, po cichutku liczę na 3 pkt

AvB out, Pochettino in? :cwaniak:
AvB out, Pochettino in? :cwaniak:
Offence win games, defence wins titles
9 listopada 2013, 20:21 [cytuj]
wole Jasia Urbana :-p
9 listopada 2013, 21:11 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
to chyba kurna spadek
to chyba kurna spadek
9 listopada 2013, 21:46 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
wole Jasia Urbana :-

Są szanse, za chwile będzie wolny, toć to nawet rekompensaty nie będzie trzeba zapłacić :P
Słyszeliście wypowiedź Mourinho po meczu?
"Jesteśmy bardzo źli i nieszczęśliwi po zachowaniu sędziego, podczas kontrataku WBA był ewidentny faul na graczu CFC(...) karny gdyby był w 25 minucie każdy by nie miał pretensji, ale boli wypuszczenie wyniku w ostatniej minucie"
Są szanse, za chwile będzie wolny, toć to nawet rekompensaty nie będzie trzeba zapłacić :P Słyszeliście wypowiedź Mourinho po meczu? "Jesteśmy bardzo źli i nieszczęśliwi po zachowaniu sędziego, podczas kontrataku WBA był ewidentny faul na graczu CFC(...) karny gdyby był w 25 minucie każdy by nie miał pretensji, ale boli wypuszczenie wyniku w ostatniej minucie"
10 listopada 2013, 08:48 [cytuj]
Ten człowiek się pogrąża. Od 3 lat nic nie osiągnął i umie tylko obwiniać wszystkich do okoła jacy wszyscy są źli, że sędziowie są zawsze przeciwko niemu. Źle się dzieje z Mourinho, chyba palma mu odbiła że Real się nim zainteresował. Jakiś taki arogancki jest. Nie przepadam za nim
Ten człowiek się pogrąża. Od 3 lat nic nie osiągnął i umie tylko obwiniać wszystkich do okoła jacy wszyscy są źli, że sędziowie są zawsze przeciwko niemu. Źle się dzieje z Mourinho, chyba palma mu odbiła że Real się nim zainteresował. Jakiś taki arogancki jest. Nie przepadam za nim
10 listopada 2013, 10:28 [cytuj]
Nigdy go nie lubilem i kazda jego kolejna wypowiedz mnie cieszy bo zdobywa nimi wiecej wrogow niz zwolennikow. Jest jak Guardiola, nigdy nie prowadzil slabego zespolu, poza Porto wszedzie mial pilkarzy takiej klasy ze trzeba by bylo sie nazywac Staszek Levy zeby z nimi nic nie ugrac
Nigdy go nie lubilem i kazda jego kolejna wypowiedz mnie cieszy bo zdobywa nimi wiecej wrogow niz zwolennikow. Jest jak Guardiola, nigdy nie prowadzil slabego zespolu, poza Porto wszedzie mial pilkarzy takiej klasy ze trzeba by bylo sie nazywac Staszek Levy zeby z nimi nic nie ugrac
10 listopada 2013, 10:41 [cytuj]
Mourinho robi to specjalnie :brawo: Dzięki temu ludzie skupiają się na nim, a nie na symulce Ramiresa i remisie z West Brom.
Mourinho robi to specjalnie :brawo: Dzięki temu ludzie skupiają się na nim, a nie na symulce Ramiresa i remisie z West Brom
12 listopada 2013, 16:46 [cytuj]
Kompany kontuzjowany i z nami nie zagra... może w końcu coś strzelimy :rotfl:
12 listopada 2013, 17:18 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Ja myślę, że Demichelis i Pantilimon będą mieli mecz życia :F
Ja myślę, że Demichelis i Pantilimon będą mieli mecz życia :F
Can't Smile Without You!!!
12 listopada 2013, 17:44 [cytuj]
Nawet jak zagrają słaby mecz to niczego nie przesądza :bezradny:
12 listopada 2013, 17:47 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Naturalnie, bo wtedy ostrzelamy słupki i poprzeczkę :boisie:
Can't Smile Without You!!!
12 listopada 2013, 19:33 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Ale zagramy ekstremalnie dobrze!
Ale zagramy ekstremalnie dobrze!
|<  <<  <  257  258  259  260  261    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się