Forum dyskusyjne
21 lutego 2013, 13:57 [cytuj]
benny chyba cos tam ma
benny chyba cos tam ma
21 lutego 2013, 13:58 [cytuj]
smackey powiedział/a:
ej właśnie, znacie profile fejsbukowe jakiś naszych graczy co wrzucają posty? wiem tylko o bale'u, lennon widzę, że kiedyś pisał teraz już nic, a ciekaw jestem. a no i oczywiście holtby

Wszystkie są robione przez give me football wiec wystarczy że będziesz mieć tylko jeden profil w lajkach i wszystkie ploty będziesz znać. Miałem w ten sposób pół składu i takiego spamu to nawet dzieci onetu nie robiły
Wszystkie są robione przez give me football wiec wystarczy że będziesz mieć tylko jeden profil w lajkach i wszystkie ploty będziesz znać. Miałem w ten sposób pół składu i takiego spamu to nawet dzieci onetu nie robiły
21 lutego 2013, 14:22 [cytuj]
A tymczasem:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/02/21/3767654/tottenham-in-talks-over-new-dawson-contract?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2
Trochę dziwna decyzja. W lecie chcieliśmy się go pozbyć
A tymczasem:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/02/21/3767654/tottenham-in-talks-over-new-dawson-contract?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2
Trochę dziwna decyzja. W lecie chcieliśmy się go pozbyć :mysli:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lutego 2013, 14:30 [cytuj]
Tylko w lecie nikt nie przypuszczał, że dawson to będzie nasz pierwszy obrońca do gry w 11 tce
Tylko w lecie nikt nie przypuszczał, że dawson to będzie nasz pierwszy obrońca do gry w 11 tce
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 lutego 2013, 14:40 [cytuj]
Ja przypuszczałem, ale większość z was chciała go sprzedać i po mnie jechała
Ja przypuszczałem, ale większość z was chciała go sprzedać i po mnie jechała :)
21 lutego 2013, 14:58 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Po kimś trzeba.
Po kimś trzeba. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 lutego 2013, 15:05 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Bo zapowiadało się, że podstawowa para obrońców to będzie Kaboul i Vertonghen, a ktoś z QPR chciał za niego dać 9 mln funtów. Jakby nie kontuzja Kaboula, to pewnie by poszedł.
Bo zapowiadało się, że podstawowa para obrońców to będzie Kaboul i Vertonghen, a ktoś z QPR chciał za niego dać 9 mln funtów. Jakby nie kontuzja Kaboula, to pewnie by poszedł
LMAO
21 lutego 2013, 15:53 [cytuj]
http://m.skysports.com/article/football//8513790 kalacha wziac i wystrzelac, a nie przepraszac..
http://m.skysports.com/article/football//8513790 kalacha wziac i wystrzelac, a nie przepraszac
21 lutego 2013, 15:59 [cytuj]
czemu to spotyka naszych kibiców najczęściej jak nie w rzymie to w lyonie to przypadek czy cos jest na rzeczy?
czemu to spotyka naszych kibiców najczęściej jak nie w rzymie to w lyonie to przypadek czy cos jest na rzeczy?:bezradny:
21 lutego 2013, 16:02 [cytuj]
Bo wszędzie są te AntySemickie Prawicowe kurwy! To dlatego, ostatnio ŁkAESIAKI też mieli zabawę rzut w Żyda...
Bo wszędzie są te AntySemickie Prawicowe kurwy! To dlatego, ostatnio ŁkAESIAKI też mieli zabawę rzut w Żyda
Offence win games, defence wins titles
21 lutego 2013, 16:37 [cytuj]
Harry Kane został wypożyczony do Leicester City do końca sezonu i podpisał nowy kontrakt do 2017 roku.
Harry Kane został wypożyczony do Leicester City do końca sezonu i podpisał nowy kontrakt do 2017 roku
LMAO
21 lutego 2013, 21:55 [cytuj]
To z ciekawostek warto jeszcze wspomnieć, że nasza młodzież w NextGen Series wygrała (po rzutach karnych 4-3) z PSG

.
To z ciekawostek warto jeszcze wspomnieć, że nasza młodzież w NextGen Series wygrała (po rzutach karnych 4-3) z PSG :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
21 lutego 2013, 22:02 [cytuj]
hehe Chelsea przegrywa do przerwy ze Sparta Praga
hehe Chelsea przegrywa do przerwy ze Sparta Praga
21 lutego 2013, 22:23 [cytuj]
Kurde, fajny mecz Liverpool - Zenit. Będziemy mieli znowu z nimi problem za 2 tygodnie, a warto wspomnieć, że to 3 dni po meczu z Interem.
Kurde, fajny mecz Liverpool - Zenit. Będziemy mieli znowu z nimi problem za 2 tygodnie, a warto wspomnieć, że to 3 dni po meczu z Interem
LMAO
21 lutego 2013, 22:39 [cytuj]
Gan1982, no ja właśnie mówię o prowadzonych przez piłkarzy, chyba, że chodzą za holbtym i pstrykają mu fotki z samolotu, albo choinkę bale'a w domu
ps. niech chelsa się męczy w dogrywce najlepiej
Gan1982, no ja właśnie mówię o prowadzonych przez piłkarzy, chyba, że chodzą za holbtym i pstrykają mu fotki z samolotu, albo choinkę bale'a w domu :D
ps. niech chelsa się męczy w dogrywce najlepiej :D
21 lutego 2013, 22:50 [cytuj]
Janek prowadzi chyba sam swój profil. Polecam, lubię czytać jego posty, fajne fotki też wrzuca.
Janek prowadzi chyba sam swój profil. Polecam, lubię czytać jego posty, fajne fotki też wrzuca
21 lutego 2013, 23:00 [cytuj]
kurwaa chelsea wyrównała :/
kurwaa chelsea wyrównała :/
21 lutego 2013, 23:08 [cytuj]
no lipa ze Chelsea wyrownala ale ladny gol Hazarda. Zacytuje mojego kumpla, fana chelsea po dzisiejszym naszym meczu: Co to są za fuksiarze to nie mam słów... Cały mecz przewalali, w 90min walnęli bramkę i się cieszą. Wysmiac go po marnym remisie ze Sparta Praga.. BEZCENNE
no lipa ze Chelsea wyrownala ale ladny gol Hazarda. Zacytuje mojego kumpla, fana chelsea po dzisiejszym naszym meczu: Co to są za fuksiarze to nie mam słów... Cały mecz przewalali, w 90min walnęli bramkę i się cieszą. Wysmiac go po marnym remisie ze Sparta Praga.. BEZCENNE :rotfl:
21 lutego 2013, 23:12 [cytuj]
ALe i Tak Victoria Pilzno <3 5:0 z Napoli w dwumeczu
ALe i Tak Victoria Pilzno <3 5:0 z Napoli w dwumeczu:rotfl:
Offence win games, defence wins titles
21 lutego 2013, 23:13 [cytuj]
Co się dzieje z tym Napoli? Tak ładnie grali w poprzednim sezonie a tu nagle taka wtopa
Co się dzieje z tym Napoli? Tak ładnie grali w poprzednim sezonie a tu nagle taka wtopa :glupek: