Forum dyskusyjne
12 listopada 2013, 20:04 [cytuj]
Lamele bym dal od pierwszych minut na City
Lamele bym dal od pierwszych minut na City :P
12 listopada 2013, 20:52 [cytuj]
Ludziska, co jest z Chadlim i Adebayorem?
12 listopada 2013, 22:22 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Chadli kontuzja, ma wrócić na mecz Belgi z Japonią, a Ade oficjalnie kontuzja stopy...
Chadli kontuzja, ma wrócić na mecz Belgi z Japonią, a Ade oficjalnie kontuzja stopy
Offence win games, defence wins titles
12 listopada 2013, 23:59 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Ale zagramy ekstremalnie dobrze!
Ekstremalnie dobrze wywalczymy remis haha
Ekstremalnie dobrze wywalczymy remis haha :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 listopada 2013, 14:15 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=EqFRj5h1sxs
Sandro
http://www.youtube.com/watch?v=EqFRj5h1sxs
Sandro :rotfl:
13 listopada 2013, 19:58 [cytuj]
Zastanawiam się nad innym rozwiązaniem. O Llorisie nie będę pisał bo sprawa jest jasna. Zacznę od defensywy. Ustawienie optymalne to Walker, Janek, Vlad, Rose i chyba nikt tutaj nie będzie polemizował choć wiadomo, że potrzeba nam zastępstwa na skrajnych pozycjach. Janek może jeszcze skrajnie grać ale Dowson i Vlad już nie. Choć co do Vlada to nie wiemy do końca. I teraz najciekawsza propozycja, mianowicie tak krytykowany/chwalony środek. Czy nie można spróbować z ustawieniem w defensywie Sandro/Holtby, którzy obydwaj świetnie w defensywie sobie radzą z tym, że Beast jest typowym DP a Lewis walczakiem, który otrzymując podanie od Sandro/Capoue mógłby szybko skrzydła uruchomić lub bezpośrednio do Eriksena.....Soldado podać. I tu idziemy do ofensywy: Andros/Azzzzzza – Eriksen – Lamela/Chadli. Tak jak pisałem Lewis może uruchomić zarówno skrzydła jak i Eriksena a nawet Soldado ale mając dobre skrzydła równoległe możemy znów przejść do grania zdecydowanie szybszego bo za Modrica będzie grał Lewis a za vdV Eriksen i w ten sposób możemy mieć bardzo szybkie rozegranie do Soldado. Poza tym skrzydła, które naturalnie mogą często schodzić do środka ale powinny równie często podawać piłkę lekko cofniętą przed pole karne lub bezpośrednio w pole ale warunkiem jest tam Soldado i Eriksen i któryś z wolnych skrzydlaków. Takie krótkie przemyślemie.
Zastanawiam się nad innym rozwiązaniem. O Llorisie nie będę pisał bo sprawa jest jasna. Zacznę od defensywy. Ustawienie optymalne to Walker, Janek, Vlad, Rose i chyba nikt tutaj nie będzie polemizował choć wiadomo, że potrzeba nam zastępstwa na skrajnych pozycjach. Janek może jeszcze skrajnie grać ale Dowson i Vlad już nie. Choć co do Vlada to nie wiemy do końca. I teraz najciekawsza propozycja, mianowicie tak krytykowany/chwalony środek. Czy nie można spróbować z ustawieniem w defensywie Sandro/Holtby, którzy obydwaj świetnie w defensywie sobie radzą z tym, że Beast jest typowym DP a Lewis walczakiem, który otrzymując podanie od Sandro/Capoue mógłby szybko skrzydła uruchomić lub bezpośrednio do Eriksena.....Soldado podać. I tu idziemy do ofensywy: Andros/Azzzzzza – Eriksen – Lamela/Chadli. Tak jak pisałem Lewis może uruchomić zarówno skrzydła jak i Eriksena a nawet Soldado ale mając dobre skrzydła równoległe możemy znów przejść do grania zdecydowanie szybszego bo za Modrica będzie grał Lewis a za vdV Eriksen i w ten sposób możemy mieć bardzo szybkie rozegranie do Soldado. Poza tym skrzydła, które naturalnie mogą często schodzić do środka ale powinny równie często podawać piłkę lekko cofniętą przed pole karne lub bezpośrednio w pole ale warunkiem jest tam Soldado i Eriksen i któryś z wolnych skrzydlaków. Takie krótkie przemyślemie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 listopada 2013, 21:12 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Zastanawiam się nad innym rozwiązaniem. O Llorisie nie będę pisał bo sprawa jest jasna. Zacznę od defensywy. Ustawienie optymalne to Walker, Janek, Vlad, Rose i chyba nikt tutaj nie będzie polemizował choć wiadomo, że potrzeba nam zastępstwa na skrajnych pozycjach. Janek może jeszcze skrajnie grać ale Dowson i Vlad już nie. Choć co do Vlada to nie wiemy do końca. I teraz najciekawsza propozycja, mianowicie tak krytykowany/chwalony środek. Czy nie można spróbować z ustawieniem w defensywie Sandro/Holtby, którzy obydwaj świetnie w defensywie sobie radzą z tym, że Beast jest typowym DP a Lewis walczakiem, który otrzymując podanie od Sandro/Capoue mógłby szybko skrzydła uruchomić lub bezpośrednio do Eriksena.....Soldado podać. I tu idziemy do ofensywy: Andros/Azzzzzza – Eriksen – Lamela/Chadli. Tak jak pisałem Lewis może uruchomić zarówno skrzydła jak i Eriksena a nawet Soldado ale mając dobre skrzydła równoległe możemy znów przejść do grania zdecydowanie szybszego bo za Modrica będzie grał Lewis a za vdV Eriksen i w ten sposób możemy mieć bardzo szybkie rozegranie do Soldado. Poza tym skrzydła, które naturalnie mogą często schodzić do środka ale powinny równie często podawać piłkę lekko cofniętą przed pole karne lub bezpośrednio w pole ale warunkiem jest tam Soldado i Eriksen i któryś z wolnych skrzydlaków. Takie krótkie przemyślemie
O tym samym myślimy jak widać. Przykładem jak Holtby się spisuję w tej roli był mecz z FC Basel bodajże w zeszłym sezonie w LE gdzie Janek dostał czerwo, Hudd poszedł na środek obrony a Holtby grał jako DP coś koło tego, na prawdę szło mu to bardzo dobrze.
A co do obrony, to jednak dla mnie para Vertonghen-Dawson, nie ma sobie równych, druga para to Vlad i Kaboul

Taki mały margines ode mnie
:brawo:
O tym samym myślimy jak widać. Przykładem jak Holtby się spisuję w tej roli był mecz z FC Basel bodajże w zeszłym sezonie w LE gdzie Janek dostał czerwo, Hudd poszedł na środek obrony a Holtby grał jako DP coś koło tego, na prawdę szło mu to bardzo dobrze.
A co do obrony, to jednak dla mnie para Vertonghen-Dawson, nie ma sobie równych, druga para to Vlad i Kaboul ;) Taki mały margines ode mnie ;)
14 listopada 2013, 09:38 [cytuj]
A co do obrony, to jednak dla mnie para Vertonghen-Dawson, nie ma sobie równych, druga para to Vlad i Kaboul

Taki mały margines ode mnie

Dawson przy Vladzie to jak syrenka przy Porsche
Dawson przy Vladzie to jak syrenka przy Porsche :D
14 listopada 2013, 14:11 [cytuj]
Dobrze kombinujecie Panowie. Teraz trzeba zadzwonić do "bossa"
:brawo:
Dobrze kombinujecie Panowie. Teraz trzeba zadzwonić do "bossa" :D
Can't Smile Without You!!!
14 listopada 2013, 15:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dawson przy Vladzie to jak syrenka przy Porsche
Wiem, ale Dawson to taki ostatni samuraj tudzież Mohikanin w naszym składzie, i powinien grać w każdym meczu. Tak wiem sentymentalne pitolenie, ale czy futbol nie polega na tym?
Wiem, ale Dawson to taki ostatni samuraj tudzież Mohikanin w naszym składzie, i powinien grać w każdym meczu. Tak wiem sentymentalne pitolenie, ale czy futbol nie polega na tym?
14 listopada 2013, 16:07 [cytuj]
powinni grać ci co są w najwyższej formie
Bale widziany na treningu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151817803373505&set=a.10151817802853505.1073741909.351687753504&type=1&theater
powinni grać ci co są w najwyższej formie;P
Bale widziany na treningu:rotfl:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151817803373505&set=a.10151817802853505.1073741909.351687753504&type=1&theater
14 listopada 2013, 21:30 [cytuj]
Janek w Belgi na lewej...jak się wqrwi to będzie chciał zmienić otoczenie.
Janek w Belgi na lewej...jak się wqrwi to będzie chciał zmienić otoczenie
14 listopada 2013, 21:38 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Vertonghen: "The media always take statements out of context and interpret them completely differently. I had a good talk with the coach and everything is fine now. I am happy with my role as a left back."
Vertonghen: "The media always take statements out of context and interpret them completely differently. I had a good talk with the coach and everything is fine now. I am happy with my role as a left back."
14 listopada 2013, 22:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
brać go do Polski, tylko zeby Nawałka go nie dał na lewą
brać go do Polski, tylko zeby Nawałka go nie dał na lewą:wysmiewacz:
15 listopada 2013, 00:09 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Te teksty są tyle warte co to, że wierzycie w nie...ja nie wierzę nawet we franciszka - nowego boga propagandy.
Te teksty są tyle warte co to, że wierzycie w nie...ja nie wierzę nawet we franciszka - nowego boga propagandy
15 listopada 2013, 00:45 [cytuj]
Janek zagrał bardzo dobry mecz na boku obrony. Bezbłędny w zastawianu pułapek ofsajdowych - czego nie można powiedzieć o pozostałych obońcach Belgii. Widać, że granie wysoką linią obony weszło mu w krew...
Co do meczu Belgia - Kolumbia 0-2 - trochę na wyrost dla Falcao i spóły, 1-2 byłoby sprawiedliwsze...
Warta uwagi jedna sprawa - jeśli Benteke zagra jeszcze dwa, trzy mecze na tym poziomie dam na mszę nawet samemu Franciszkowi, żeby czasem do nas w styczniu nie trafił za jakieś 30 mln

(oczywiśćie Belg nie papierz
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
)
Janek zagrał bardzo dobry mecz na boku obrony. Bezbłędny w zastawianu pułapek ofsajdowych - czego nie można powiedzieć o pozostałych obońcach Belgii. Widać, że granie wysoką linią obony weszło mu w krew... :ok:
Co do meczu Belgia - Kolumbia 0-2 - trochę na wyrost dla Falcao i spóły, 1-2 byłoby sprawiedliwsze...
Warta uwagi jedna sprawa - jeśli Benteke zagra jeszcze dwa, trzy mecze na tym poziomie dam na mszę nawet samemu Franciszkowi, żeby czasem do nas w styczniu nie trafił za jakieś 30 mln :mysli: (oczywiśćie Belg nie papierz :] )
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 listopada 2013, 00:47 [cytuj]
Rafo.....bardzo mi brakuje tego Człowieka:
http://www.youtube.com/watch?v=dUfjPtPMA7Y
Rafo.....bardzo mi brakuje tego Człowieka: http://www.youtube.com/watch?v=dUfjPtPMA7Y
15 listopada 2013, 00:52 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
zgadzam się - przechodzimy wtedy na dwóch kreatorów w środku pola i możemy zagrać badziej kombinacyjnie - szkoda, że AVB nie spróbował tego z NU
zgadzam się - przechodzimy wtedy na dwóch kreatorów w środku pola i możemy zagrać badziej kombinacyjnie - szkoda, że AVB nie spróbował tego z NU :mysli:
15 listopada 2013, 01:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Rafo.....bardzo mi brakuje tego Człowieka:
http://www.youtube.com/watch?v=dUfjPtPMA7Y[/quote] spokojnie - ten gość ciągle jest w klubie ... teraz mamy białego King-a z 20 na plecach ... choć chyba LK piłkarsko był sporo lepszy
spokojnie - ten gość ciągle jest w klubie ... teraz mamy białego King-a z 20 na plecach ... choć chyba LK piłkarsko był sporo lepszy :mysli:
15 listopada 2013, 01:01 [cytuj]
sorry
sorry:tak:
ankieta
Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
5 oddanych głosów
archiwum ankiet
Użytkownicy online:
Gości online: 41
Zarejestrowanych użytkowników:
5256
Ostatnio zarejestrowany:
bartekbartek321