Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  259  260  261  262  263    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
15 listopada 2013, 12:22 [cytuj]
Rafo chyba nigdy sie nie nauczysz:F

przed [/quote] wrzuć spacje i układ sie naprawi;)
wrzuć spacje i układ sie naprawi;)
15 listopada 2013, 17:57 [cytuj]
oj tam - po każdych 20 postach układ też sam się naprawia :ok:
oj tam - po każdych 20 postach układ też sam się naprawia :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 listopada 2013, 20:37 [cytuj]
Rafo, jak AVB, ma swoje zasady i spojrzenie na sprawę :muza:
Rafo, jak AVB, ma swoje zasady i spojrzenie na sprawę :muza:
Can't Smile Without You!!!
15 listopada 2013, 21:53 [cytuj]
w Danii podają, że Eriksen out na 4-6 tygodni ...
w Danii podają, że Eriksen out na 4-6 tygodni
15 listopada 2013, 21:59 [cytuj]
Zajebiście... Całe szczęście, że ma go kto zastąpić.
Zajebiście... Całe szczęście, że ma go kto zastąpić
15 listopada 2013, 22:52 [cytuj]
Wie ktoś może czy dostajemy jakieś pieniądze za to, że Eriksen wraca ze zgrupowania kontuzjowany? Wiem, że kiedyś był taki pomysł, żeby drużynom finansowo rekompensować kontuzje, których zawodnicy nabawiają się na reprezentacji, ale czy to przeszło? Nie mam pojęcia.
Wie ktoś może czy dostajemy jakieś pieniądze za to, że Eriksen wraca ze zgrupowania kontuzjowany? Wiem, że kiedyś był taki pomysł, żeby drużynom finansowo rekompensować kontuzje, których zawodnicy nabawiają się na reprezentacji, ale czy to przeszło? Nie mam pojęcia
15 listopada 2013, 23:10 [cytuj]
nikt by milionów nie płacił za takie coś więc po co to by miało być, jest kontuzja i już mówi się trudno, za tą kase z pewnością nic by się nie poprawiło.
nikt by milionów nie płacił za takie coś więc po co to by miało być, jest kontuzja i już mówi się trudno, za tą kase z pewnością nic by się nie poprawiło
16 listopada 2013, 14:36 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
w Danii podają, że Eriksen out na 4-6 tygodni

Eidur powiedział/a:
Zajebiście... Całe szczęście, że ma go kto zastąpić

Wygląda na to, że nie zagra do końca roku. To chyba nie mogło przytrafić się w "lepszym" momencie. Najbardziej napięty terminarz w całym roku. A niech to "Ku*wa jasna i trzech milicjantów..." :blee:
[quote=Eidur] Zajebiście... Całe szczęście, że ma go kto zastąpić
Can't Smile Without You!!!
16 listopada 2013, 16:13 [cytuj]
no to już zagraliśmy w pomocy [Sandro/LH -> Eriksen] :|
no to już zagraliśmy w pomocy [Sandro/LH -> Eriksen] :|
16 listopada 2013, 17:24 [cytuj]
Po to wydalismy 100 milionów żeby w takich chwilach nie mieć noża na gardle. Siggi srodek, Lamela na skrzydło i nie widze problemu :-)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-przedluzyl-kontrakt-z-arsenalem/jgms0
Nie dałbym połowy.
Po to wydalismy 100 milionów żeby w takich chwilach nie mieć noża na gardle. Siggi srodek, Lamela na skrzydło i nie widze problemu :-) http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-przedluzyl-kontrakt-z-arsenalem/jgms0 Nie dałbym połowy
17 listopada 2013, 11:50 [cytuj]
P8 - wczoraj 2 asyasty :ok:
Hulk - gol i asysta :ok:

---
P8 - wczoraj 2 asyasty :ok: Hulk - gol i asysta :ok: ---
17 listopada 2013, 13:54 [cytuj]
ale hulk to raczej nie nasza sprawa xd
17 listopada 2013, 14:13 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Rafo wierzy w moc AVB która ściągnie Hulka w stronę WHL :P
Offence win games, defence wins titles
17 listopada 2013, 15:01 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

oby nie , na jego pozycji mamy 3 zawodników
oby nie , na jego pozycji mamy 3 zawodników
17 listopada 2013, 17:02 [cytuj]
Nie wiem czy kogoś to interere ale właśnie BAE pojechał na MŚ w Brazylii
Nie wiem czy kogoś to interere ale właśnie BAE pojechał na MŚ w Brazylii
17 listopada 2013, 20:03 [cytuj]
Rafo wierzy w moc AVB która ściągnie Hulka w stronę WHL

---
dokładnie tak - i zagramy od stycznia 4-4-2 --- a Hulk będzie powieszony pod Soldado :milczek:

----- LL -----
KW-DOWS-JAN-ROSE
AZZA-P8-SANDRO-CHADLI
-HULK-SOLDADO-

:mysli:
Rafo wierzy w moc AVB która ściągnie Hulka w stronę WHL --- dokładnie tak - i zagramy od stycznia 4-4-2 --- a Hulk będzie powieszony pod Soldado :milczek: ----- LL ----- KW-DOWS-JAN-ROSE AZZA-P8-SANDRO-CHADLI -HULK-SOLDADO- :mysli:
17 listopada 2013, 20:17 [cytuj]
RAFO, czy Ty chcesz dać Hulka na pozycje Eriksena/Holtbego i w razie wielkiej biedy Sigiego?

on powinien grać na prawym skrzydle, dając go na atak albo za napastnika zabierasz mu atuty, a na skrzydle to ma prędkość, zejście i potężne kopyto

ale jak wcześniej pisałem, na prawej pomocy jest 3 ludzi;)
RAFO, czy Ty chcesz dać Hulka na pozycje Eriksena/Holtbego i w razie wielkiej biedy Sigiego? on powinien grać na prawym skrzydle, dając go na atak albo za napastnika zabierasz mu atuty, a na skrzydle to ma prędkość, zejście i potężne kopyto ale jak wcześniej pisałem, na prawej pomocy jest 3 ludzi;)
18 listopada 2013, 03:54 [cytuj]
Niech mi ktoś coś wytłumaczy, bo pewnej rzeczy nie rozumiem. Chodzi o odszkodowanie od FIFY dla Realu za kontuzję Khediry. Dlaczego akurat Real dostaje te pieniądze a nie np. my za Eriksena czy inne kluby, których piłkarze doznali kontuzji w czasie przerwy reprezentacyjnej? Coś tu jest nie tak, że dostaje akurat ten przereklamowany klub a inne nie(chyba, że o czymś nie wiem?). I druga sprawa. Czemu w ogóle FIFA to opłaca? Mecz towarzyski ustalany jest między federacjami danych państw, jedyny udział FIFY w tym to zezwolenie na mecz w danym terminie. Jeszcze bym zrozumiał, gdyby to była oficjalna impreza typu mundial ale w tym wypadku tego nie pojmuję. Wyjaśni mi to ktoś, na czym to polega?
Niech mi ktoś coś wytłumaczy, bo pewnej rzeczy nie rozumiem. Chodzi o odszkodowanie od FIFY dla Realu za kontuzję Khediry. Dlaczego akurat Real dostaje te pieniądze a nie np. my za Eriksena czy inne kluby, których piłkarze doznali kontuzji w czasie przerwy reprezentacyjnej? Coś tu jest nie tak, że dostaje akurat ten przereklamowany klub a inne nie(chyba, że o czymś nie wiem?). I druga sprawa. Czemu w ogóle FIFA to opłaca? Mecz towarzyski ustalany jest między federacjami danych państw, jedyny udział FIFY w tym to zezwolenie na mecz w danym terminie. Jeszcze bym zrozumiał, gdyby to była oficjalna impreza typu mundial ale w tym wypadku tego nie pojmuję. Wyjaśni mi to ktoś, na czym to polega?
18 listopada 2013, 15:49 [cytuj]
moze to jest ubezpieczenie? Ostatnio pisali ze Bale został ubezpieczony na 91 mln
moze to jest ubezpieczenie? Ostatnio pisali ze Bale został ubezpieczony na 91 mln
18 listopada 2013, 18:03 [cytuj]
nie no racja - zamiast Hulk-a wolałby J. Martinez-a albo Benteke
nie no racja - zamiast Hulk-a wolałby J. Martinez-a albo Benteke
|<  <<  <  259  260  261  262  263    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się