Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  262  263  264  265  266    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
23 listopada 2013, 17:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jutro na mecz z MC wraca Vlad i Etienne ale co jest do chuja z Rose'm?

będzie na MU - jestem o tym przekonany - spokojnie :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 listopada 2013, 17:17 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Wczoraj albo 2 dni temu AVB mówił prasie że jeszcze 2-3 tygodnie.
Wczoraj albo 2 dni temu AVB mówił prasie że jeszcze 2-3 tygodnie
23 listopada 2013, 17:29 [cytuj]
Świeci wyrównają na 1-1 - ale przekupiony Boruc wpuści babola na 1-2 - tak obstawiam :mysli:
Świeci wyrównają na 1-1 - ale przekupiony Boruc wpuści babola na 1-2 - tak obstawiam :mysli:
23 listopada 2013, 17:59 [cytuj]
No to wyrównali ;p co Boruc odwalił to dramat, mógł z tym przecież zrobić wszystko
No to wyrównali ;p co Boruc odwalił to dramat, mógł z tym przecież zrobić wszystko
23 listopada 2013, 18:05 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Pohejtowałbym Boasa trzema słowami (Rodgers, Martinez, Pochettino), ale przecież naszemu menago specjalnej troski trzeba dać jeszcze 10 lat :kotek:

Za tyle lat to On będzie pędził w Dakarze :P
Za tyle lat to On będzie pędził w Dakarze :P
Offence win games, defence wins titles
23 listopada 2013, 18:39 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Na przedmeczowej konferencji, czyli w piątek, AVB powiedział, że Rose będzie "out" przez następne da lub trzy tygodnie. Tak jak pisał Walu.
Na przedmeczowej konferencji, czyli w piątek, AVB powiedział, że Rose będzie "out" przez następne da lub trzy tygodnie. Tak jak pisał Walu
Can't Smile Without You!!!
23 listopada 2013, 20:21 [cytuj]
Kolejny zespół który pokazuje jak sie gra z West Hamem. Pakiecik zaaplikowany, dziękuję dobranoc.
Kolejny zespół który pokazuje jak sie gra z West Hamem. Pakiecik zaaplikowany, dziękuję dobranoc
23 listopada 2013, 20:27 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Kolejny zespół który pokazuje jak sie gra z West Hamem. Pakiecik zaaplikowany, dziękuję dobranoc

dobrze ! - spuścić ich do II LIGI

:brawo:
zwycięstwo z młotkami --- niższe niż trzy-bramkowe w rewanżu uznam za porażkę :mysli:
..
dobrze ! - spuścić ich do II LIGI :brawo: zwycięstwo z młotkami --- niższe niż trzy-bramkowe w rewanżu uznam za porażkę :mysli:
23 listopada 2013, 21:39 [cytuj]
za niecały miesiąc będziemy mogli sie zrewanżować w pucharze ligi i to na WHL..:cwaniak:
za niecały miesiąc będziemy mogli sie zrewanżować w pucharze ligi i to na WHL..:cwaniak:
24 listopada 2013, 10:27 [cytuj]
Po wczorajszym meczu zamkneli pół sklepu z koszulkami i pamiątkami Arsenalu FC. Budują scenę ... Będą studia aktorskie dla bramkarzy... M. Fulop i A. Boruc dostali jako pierwsi INDEKSY ...
Po wczorajszym meczu zamkneli pół sklepu z koszulkami i pamiątkami Arsenalu FC. Budują scenę ... Będą studia aktorskie dla bramkarzy... M. Fulop i A. Boruc dostali jako pierwsi INDEKSY
24 listopada 2013, 12:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Po wczorajszym meczu zamkneli pół sklepu z koszulkami i pamiątkami Arsenalu FC. Budują scenę ... Będą studia aktorskie dla bramkarzy... M. Fulop i A. Boruc dostali jako pierwsi INDEKSY

Odpuść Fulopowi. w WBA zagrał wtedy wręcz awaryjnie. Nie był przygotowany. Przeżył dość mocno to że zagrał tak słabo, i nie wpuścił Nas do LM. Myślisz że specjlanie Boruc czy Fulop wpuszczają? Hehehe zróbmy te KFC w bambo, dajmy punkty AFC? "Je** to jeb**, po ch** drążyć?"
Odpuść Fulopowi. w WBA zagrał wtedy wręcz awaryjnie. Nie był przygotowany. Przeżył dość mocno to że zagrał tak słabo, i nie wpuścił Nas do LM. Myślisz że specjlanie Boruc czy Fulop wpuszczają? Hehehe zróbmy te KFC w bambo, dajmy punkty AFC? "Je** to jeb**, po ch** drążyć?"
24 listopada 2013, 13:01 [cytuj]
Co jak co ale troche prawdy jest w tym. Może i nie chodzi o te mecze ale te konkretnie kluczowe. Jakoś reszta ligi jest bardziej skłonna grać po Anali niż pod Tottenham. Z czego to wynika? Jestesmy nie lubiani? Nie wiem
Co jak co ale troche prawdy jest w tym. Może i nie chodzi o te mecze ale te konkretnie kluczowe. Jakoś reszta ligi jest bardziej skłonna grać po Anali niż pod Tottenham. Z czego to wynika? Jestesmy nie lubiani? Nie wiem
24 listopada 2013, 13:04 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
co Ty za brednie wypisujesz? :bezradny:
co Ty za brednie wypisujesz? :bezradny:
24 listopada 2013, 13:28 [cytuj]
Odpuśćcie już temu Arturowi. Po prostu coś mu do łba strzeliło a i jest znany ze swoich baboli więc o nic bym go nie podejrzewał. Zresztą sam na pewno chciał wypaść lepiej niż nieszczęsny w tym meczu. Ale w niewinność Fulopa ja nigdy nie uwierzę.
Odpuśćcie już temu Arturowi. Po prostu coś mu do łba strzeliło a i jest znany ze swoich baboli więc o nic bym go nie podejrzewał. Zresztą sam na pewno chciał wypaść lepiej niż nieszczęsny w tym meczu. Ale w niewinność Fulopa ja nigdy nie uwierzę
24 listopada 2013, 13:36 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tak-Artur-Boruc-skomentowal-swoja-wpadke,wid,16197325,wiadomosc.html

przecież nie zrobił tego specjalnie bez przesady, z jakiej racji analom miał odpuszczać, kedy świeci byli na 3 miejscu ;)
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tak-Artur-Boruc-skomentowal-swoja-wpadke,wid,16197325,wiadomosc.html przecież nie zrobił tego specjalnie bez przesady, z jakiej racji analom miał odpuszczać, kedy świeci byli na 3 miejscu ;)
24 listopada 2013, 13:51 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Odpuśćcie już temu Arturowi. Po prostu coś mu do łba strzeliło a i jest znany ze swoich baboli więc o nic bym go nie podejrzewał. Zresztą sam na pewno chciał wypaść lepiej niż nieszczęsny w tym meczu. Ale w niewinność Fulopa ja nigdy nie uwierzę

Ja również - po tym meczu można było nakręcić film szkoleniowy dla organów ścigania pt - "Jak broni przekupiony bramkarz"
:ok:

- Co do Boruca ? Ile on zarabia tyg. w tym Sou ?
10, 12 tys GBP ? Czyli około 10 razy mniej niż WSZ!
Teraz policzmy ile zarobi przez pół roku 12 x 26 tyg = 312 tys. GBP ! ... Myślę, że za półroczne swoje zarobki 90% ludzi jest w stanie popracować na swoim stanowisku "trochę gorzej" :mysli: A co to jest dla Arse 312 tys ? To jest jakieś 0,7 % tego co zarabiają rok rocznie awansując do LM --- ich księgowi potrafią liczyć ;|
Ja również - po tym meczu można było nakręcić film szkoleniowy dla organów ścigania pt - "Jak broni przekupiony bramkarz" :ok: - Co do Boruca ? Ile on zarabia tyg. w tym Sou ? 10, 12 tys GBP ? Czyli około 10 razy mniej niż WSZ! Teraz policzmy ile zarobi przez pół roku 12 x 26 tyg = 312 tys. GBP ! ... Myślę, że za półroczne swoje zarobki 90% ludzi jest w stanie popracować na swoim stanowisku "trochę gorzej" :mysli: A co to jest dla Arse 312 tys ? To jest jakieś 0,7 % tego co zarabiają rok rocznie awansując do LM --- ich księgowi potrafią liczyć ;|
24 listopada 2013, 18:11 [cytuj]
przesadzasz :luzik:
przesadzasz :luzik:
24 listopada 2013, 18:48 [cytuj]
To pewnie zbyt szybko na takie rozkminy, ale zwolnienie AVB, nawet jeśli uda nam się coś ugrać z ManU (w co wątpię), wydaję się być przesądzone. Chyba, że Tottenham nagle zmieni styl o 180° i zacznie grać popisowy futbol ( w co wątpię jeszcze bardziej). Kogo w takim razie widzielibyście jako naszego nowego trenejro? Jacy trenerzy na miarę Tottenhamu są obecnie bez pracy?
To pewnie zbyt szybko na takie rozkminy, ale zwolnienie AVB, nawet jeśli uda nam się coś ugrać z ManU (w co wątpię), wydaję się być przesądzone. Chyba, że Tottenham nagle zmieni styl o 180° i zacznie grać popisowy futbol ( w co wątpię jeszcze bardziej). Kogo w takim razie widzielibyście jako naszego nowego trenejro? Jacy trenerzy na miarę Tottenhamu są obecnie bez pracy?
24 listopada 2013, 18:50 [cytuj]
waldek fornalik
waldek fornalik
24 listopada 2013, 18:57 [cytuj]
Caps powiedział/a:
To pewnie zbyt szybko na takie rozkminy, ale zwolnienie AVB, nawet jeśli uda nam się coś ugrać z ManU (w co wątpię), wydaję się być przesądzone. Chyba, że Tottenham nagle zmieni styl o 180° i zacznie grać popisowy futbol ( w co wątpię jeszcze bardziej). Kogo w takim razie widzielibyście jako naszego nowego trenejro? Jacy trenerzy na miarę Tottenhamu jest obecnie bez pracy?

El Loco! Marcelo Bielsa :cwaniak:
Pan Juup wolny, ale On już nie takie propozycje odrzucił ;) A Gianfranco Zola? Mógłby chyba opuścić Wattford?
El Loco! Marcelo Bielsa :cwaniak: Pan Juup wolny, ale On już nie takie propozycje odrzucił ;) A Gianfranco Zola? Mógłby chyba opuścić Wattford?
|<  <<  <  262  263  264  265  266    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się