Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  263  264  265  266  267    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 listopada 2013, 19:25 [cytuj]
Heynckes ma juz 68 lat, dość dużo, jeśli by sie zgodził, nigdy nie trenował w angli to moze by sie skusił;)

co do trenerów to trzeba sie uczyć od Sweansy, Rodgers, a teraz Landrup
Heynckes ma juz 68 lat, dość dużo, jeśli by sie zgodził, nigdy nie trenował w angli to moze by sie skusił;) co do trenerów to trzeba sie uczyć od Sweansy, Rodgers, a teraz Landrup
24 listopada 2013, 19:26 [cytuj]
Guus Hiddink :)
Guus Hiddink :)
24 listopada 2013, 19:43 [cytuj]
Steffen Freund, nawet nie musimy go zatrudniać
24 listopada 2013, 20:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

jeśli poważnie to on ma troche mniej doświadczenia jak AVB
jeśli poważnie to on ma troche mniej doświadczenia jak AVB
24 listopada 2013, 21:13 [cytuj]
Klinsmann !!! Nikt mnie nie przekona do innej kandydatury :nerwus:
Klinsmann !!! Nikt mnie nie przekona do innej kandydatury :nerwus:
24 listopada 2013, 21:26 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-drwi-z-tottenhamu-kibice-odpowiadaja/4th6g

Tego pajaca to ktoś kiedyś uciszy? Jeszcze parę razy się wypowie i nie zdziwię się, jeśli paru wkurzonych kibiców Spurs spuści mu za to solidny wpierdol. Nie słyszałem, żeby kto inny z Arsenalu wypowiadał się w podobny sposób, bo każdy ma szacunek do rywala, nawet do nas. Oby to się na nim kiedyś zemściło.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-drwi-z-tottenhamu-kibice-odpowiadaja/4th6g Tego pajaca to ktoś kiedyś uciszy? Jeszcze parę razy się wypowie i nie zdziwię się, jeśli paru wkurzonych kibiców Spurs spuści mu za to solidny wpierdol. Nie słyszałem, żeby kto inny z Arsenalu wypowiadał się w podobny sposób, bo każdy ma szacunek do rywala, nawet do nas. Oby to się na nim kiedyś zemściło
24 listopada 2013, 21:29 [cytuj]
Eidu powiedział/a:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/wojciech-szczesny-drwi-z-tottenhamu-kibice-odpowiadaja/4th6g

Tego pajaca to ktoś kiedyś uciszy? Jeszcze parę razy się wypowie i nie zdziwię się, jeśli paru wkurzonych kibiców Spurs spuści mu za to solidny wpierdol. Nie słyszałem, żeby kto inny z Arsenalu wypowiadał się w podobny sposób, bo każdy ma szacunek do rywala, nawet do nas. Oby to się na nim kiedyś zemściło

Jeszcze Frimpong ma podobne zdanie.
Jeszcze Frimpong ma podobne zdanie
Offence win games, defence wins titles
24 listopada 2013, 21:34 [cytuj]
jeśli ma byc zemsta to tylko sportowa. Licze na pare jego wpadek w stylu Boruca albo Harta. No i tytuł w tym roku ma wygrać któreś z druzyn z Manchesteru ale tego chyba pisac nie muszę.
jeśli ma byc zemsta to tylko sportowa. Licze na pare jego wpadek w stylu Boruca albo Harta. No i tytuł w tym roku ma wygrać któreś z druzyn z Manchesteru ale tego chyba pisac nie muszę
24 listopada 2013, 23:44 [cytuj]
A może Arry by wrócił? A tak na serio to sam nie wiem. Wielu trenerów ma teraz pracę, a od żadnego klubu nie dostaniemy trenera w środku sezonu. Na pewno nie Zola, nie Zola, nie Canio ani żaden inny Włoch. Ja bym chciał jakiegoś menago z wysp, ale też ciężko znaleźć jakiekolwiek nazwisko. Simeone byłby fajny, jaki zespół z Atletico zrobił to aż graniczy z cudem. Pochettino byłby też niezly, ale jeśli Soton utrzyma formę i zakwalifikuje się do LE, to o nim możemy zapomnieć.
A może Arry by wrócił? A tak na serio to sam nie wiem. Wielu trenerów ma teraz pracę, a od żadnego klubu nie dostaniemy trenera w środku sezonu. Na pewno nie Zola, nie Zola, nie Canio ani żaden inny Włoch. Ja bym chciał jakiegoś menago z wysp, ale też ciężko znaleźć jakiekolwiek nazwisko. Simeone byłby fajny, jaki zespół z Atletico zrobił to aż graniczy z cudem. Pochettino byłby też niezly, ale jeśli Soton utrzyma formę i zakwalifikuje się do LE, to o nim możemy zapomnieć
25 listopada 2013, 00:10 [cytuj]
dla mnie tylko Rafa Benitez
dla mnie tylko Rafa Benitez
25 listopada 2013, 02:25 [cytuj]
Co do Szczesnego, to nawet dobrze, ze znowu mieli ozorem. Przewaznie jest tak, ze gdy tylko poczuje sie pewnie to rozpoczyna swoje zaczepki. Ta pewnosc jednak zawsze go gubi. Znajac zycie, i powtarzalnosc tego zjawiska, mozna spodziewac sie kilku idiotycznych wpadek w najblizszym czasie. Ku naszej uciesze.
Co do Szczesnego, to nawet dobrze, ze znowu mieli ozorem. Przewaznie jest tak, ze gdy tylko poczuje sie pewnie to rozpoczyna swoje zaczepki. Ta pewnosc jednak zawsze go gubi. Znajac zycie, i powtarzalnosc tego zjawiska, mozna spodziewac sie kilku idiotycznych wpadek w najblizszym czasie. Ku naszej uciesze
25 listopada 2013, 07:03 [cytuj]
Jak Rafa ma dobrą pracę w Neapolu. Zespół ułożony przez Mazzariego jest teraz dopracowywany przez Beniteza i moim zdaniem z takimi wynikami Neapolu jak teraz (pomijając ostatnią wpadkę z Parmą) nie ma większych szans na wyciągnięcie go z Włoch.
Jak Rafa ma dobrą pracę w Neapolu. Zespół ułożony przez Mazzariego jest teraz dopracowywany przez Beniteza i moim zdaniem z takimi wynikami Neapolu jak teraz (pomijając ostatnią wpadkę z Parmą) nie ma większych szans na wyciągnięcie go z Włoch
25 listopada 2013, 09:21 [cytuj]
Guus Hiddink ... choć wolałbym Arrego
Guus Hiddink ... choć wolałbym Arrego
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 listopada 2013, 09:28 [cytuj]
Pochettino? Simeone? Dlaczego ludzie którzy mają lepszy zespół od naszego (na tą chwilę) mają pakować się w ten niepoukładany burdel? Simeone to jest już marka w Hiszpanii. I ma rezygnować z Atletico na rzecz Tottenhamu? Z jakiej racji? Chyba ktoś za mocno w główkę sie uderzył

A tu wypowiedź BAE

http://img842.imageshack.us/img842/9146/j8dh.png

Van Der Vaart, Adebayor, BAE ten człowiek lubi się kłócić z tymi doświadczonymi graczami. Zupełnie jak w Chelsea. Nie rozumiem tego. On może naprawdę się nie nadaje do Premier League? Ja tam za zwolnieniem nie jestem, w sumie to do tego mam podejscie neutralne ale zamiast coraz lepiej jest tylko gorzej :bezradny: W czwartek pewnie zjadą Tromso no a z United jak bedzie? I to na WHL gdzie wcale nie gramy czegoś lepszego ;|
Pochettino? Simeone? Dlaczego ludzie którzy mają lepszy zespół od naszego (na tą chwilę) mają pakować się w ten niepoukładany burdel? Simeone to jest już marka w Hiszpanii. I ma rezygnować z Atletico na rzecz Tottenhamu? Z jakiej racji? Chyba ktoś za mocno w główkę sie uderzył A tu wypowiedź BAE http://img842.imageshack.us/img842/9146/j8dh.png Van Der Vaart, Adebayor, BAE ten człowiek lubi się kłócić z tymi doświadczonymi graczami. Zupełnie jak w Chelsea. Nie rozumiem tego. On może naprawdę się nie nadaje do Premier League? Ja tam za zwolnieniem nie jestem, w sumie to do tego mam podejscie neutralne ale zamiast coraz lepiej jest tylko gorzej :bezradny: W czwartek pewnie zjadą Tromso no a z United jak bedzie? I to na WHL gdzie wcale nie gramy czegoś lepszego ;|
25 listopada 2013, 14:57 [cytuj]
Nowy dzień, żadnego info o zwolnieniu AVB xd
Nowy dzień, żadnego info o zwolnieniu AVB xd
25 listopada 2013, 16:12 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Pochettino? Simeone? Dlaczego ludzie którzy mają lepszy zespół od naszego (na tą chwilę) mają pakować się w ten niepoukładany burdel? Simeone to jest już marka w Hiszpanii. I ma rezygnować z Atletico na rzecz Tottenhamu? Z jakiej racji? Chyba ktoś za mocno w główkę sie uderzył

Dlatego napisałem, że wyciągnięcie Simeone graniczyloby z cudem. Jak byś czytał ze zrozumieniem, to byś wiedział, że marzy mi się Argentyńczyk w Tottenhamie, bo to koles który ma charakter i jaja (a mam wrażenie, że Andrzejowi ich brakuje, przynajmniej patrzac na naszą grę), ale na jego zatrudnienie nie ma chyba większych szans. A co do Pochettino to nie zgodzę się, aby miał lepszy zespół, przynajmniej nie na papierze. On po prostu z kilku niezłych grajkow zrobił solidną drużynę, która potrafi i bronić i atakować. A po ostatnim meczu to nie mam już złudzeń, że nasz team ani jednej z tych dwóch umiejętności nie opanował w stopniu ponadprzeciętnym.
Dlatego napisałem, że wyciągnięcie Simeone graniczyloby z cudem. Jak byś czytał ze zrozumieniem, to byś wiedział, że marzy mi się Argentyńczyk w Tottenhamie, bo to koles który ma charakter i jaja (a mam wrażenie, że Andrzejowi ich brakuje, przynajmniej patrzac na naszą grę), ale na jego zatrudnienie nie ma chyba większych szans. A co do Pochettino to nie zgodzę się, aby miał lepszy zespół, przynajmniej nie na papierze. On po prostu z kilku niezłych grajkow zrobił solidną drużynę, która potrafi i bronić i atakować. A po ostatnim meczu to nie mam już złudzeń, że nasz team ani jednej z tych dwóch umiejętności nie opanował w stopniu ponadprzeciętnym
25 listopada 2013, 17:17 [cytuj]
To sokoro wiesz że graniczy z cudem to po cholere to pisać? Równie dobrze można napisać wyciągnijmy Pepa z Bayernu :krzyk: Jakieś pieprzenie smutków. Weź sobie Di Matteo albo jeszcze większego wirtuoza Di Canio to przynajmniej przyziemna sprawa a nie latanie w mrzonkach. A ten mi z Simeone wyjeżdża :wysmiewacz:

Jak to sie nie zgodzisz co do Pochettino? Człowieku a papier gra? Miałeś swój papier wczoraj co ani jednej bramki nie strzelił i grał jak ostatni spadkowicze. napisałem dodatkowo na ten moment. Chyba mi nie powiesz że Tottenham jest lepszy od świetych na tym etapie rozgrywek? Dziękuję za uwagę, szczęścia życze
To sokoro wiesz że graniczy z cudem to po cholere to pisać? Równie dobrze można napisać wyciągnijmy Pepa z Bayernu :krzyk: Jakieś pieprzenie smutków. Weź sobie Di Matteo albo jeszcze większego wirtuoza Di Canio to przynajmniej przyziemna sprawa a nie latanie w mrzonkach. A ten mi z Simeone wyjeżdża :wysmiewacz: Jak to sie nie zgodzisz co do Pochettino? Człowieku a papier gra? Miałeś swój papier wczoraj co ani jednej bramki nie strzelił i grał jak ostatni spadkowicze. napisałem dodatkowo na ten moment. Chyba mi nie powiesz że Tottenham jest lepszy od świetych na tym etapie rozgrywek? Dziękuję za uwagę, szczęścia życze
25 listopada 2013, 18:02 [cytuj]
Od Warszawy po Wodzisław na trenera tylko Zdzisław.
Od Warszawy po Wodzisław na trenera tylko Zdzisław.
25 listopada 2013, 19:36 [cytuj]
Pana od Łabędzi poproszę - na dokładkę z Bonym!
Pana od Łabędzi poproszę - na dokładkę z Bonym!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 listopada 2013, 20:03 [cytuj]
Po raz pierwszy mourinho coś mądrego powiedział :
,,Lepiej przegrać jedną grę 6:0 niż przegrać 6 gier 1:0 . Spurs wciąż w walce o tytuł"
Po raz pierwszy mourinho coś mądrego powiedział : ,,Lepiej przegrać jedną grę 6:0 niż przegrać 6 gier 1:0 . Spurs wciąż w walce o tytuł"
|<  <<  <  263  264  265  266  267    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się