Forum dyskusyjne
28 listopada 2013, 15:36 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Sawik, Lewandowski potrafi rozegrać, zresztą troche czasu grał jako 10, za Barriosem
Soldado tego nie potrafi
a no i lewandowski trenuje wolne, to moze to sie zmienic
Od rozgrywania piłki to Tottenham kupił w ostatnim czasie kogoś innego. Soldado jest od ładowania bramki i jest zawodnikiem określonego kalibru. Lewy faktycznie umie rozegrać piłkę, ale do Rooneya czy Ibry to mu za przeproszeniem jak młodej k***** do emerytury.
Kupiliśmy napastnika, bo mieliśmy problemy z bramkami. Widocznie nie pamiętasz ile to razy pojawiały się posty z pretensjami do Adebayora, że ten za często bierze się za rozgrywanie piłki.
Soldado musi dostawać piłki i tyle. Jak ich nie będzie to i nie będzie bramek. Widziały gały co brały.
Od rozgrywania piłki to Tottenham kupił w ostatnim czasie kogoś innego. Soldado jest od ładowania bramki i jest zawodnikiem określonego kalibru. Lewy faktycznie umie rozegrać piłkę, ale do Rooneya czy Ibry to mu za przeproszeniem jak młodej k***** do emerytury.
Kupiliśmy napastnika, bo mieliśmy problemy z bramkami. Widocznie nie pamiętasz ile to razy pojawiały się posty z pretensjami do Adebayora, że ten za często bierze się za rozgrywanie piłki.
Soldado musi dostawać piłki i tyle. Jak ich nie będzie to i nie będzie bramek. Widziały gały co brały
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 listopada 2013, 16:16 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Soldado musi dostawać piłki i tyle. Jak ich nie będzie to i nie będzie bramek. Widziały gały co brały
Amen
Amen
28 listopada 2013, 16:51 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Niech mi nikt nie pisze, że klub nie wiedział kogo kupuje. Klubowi skauci na pewno przyglądali mu się od dłuższego czasu, oglądali jego spotkania, analizowali statystyki itp
AVB i skauci na pewno go obserwowali, dlatego jestem tym bardziej zdziwiony jego zakupem. Po co AVB kupował napastnika, który praktycznie strzela tylko z pola karnego, skoro obecnie preferuje głupie kopanie piłki wszerz boiska i grę bez ryzyka? W większości naszych meczów podania w pole karne można policzyć na palcach jednej ręki, i to nie zawsze celne. Soldado sam raz pokazał swoim świetnym technicznym wykończeniem co potrafi(chyba z AV).
AVB i skauci na pewno go obserwowali, dlatego jestem tym bardziej zdziwiony jego zakupem. Po co AVB kupował napastnika, który praktycznie strzela tylko z pola karnego, skoro obecnie preferuje głupie kopanie piłki wszerz boiska i grę bez ryzyka? W większości naszych meczów podania w pole karne można policzyć na palcach jednej ręki, i to nie zawsze celne. Soldado sam raz pokazał swoim świetnym technicznym wykończeniem co potrafi(chyba z AV)
28 listopada 2013, 17:31 [cytuj]
Dlatego nie ma sensu szukać problemów z bramkami w Soldado, tylko w braku dobrego rozegrania. A dopóki tego nie będzie, to lepszym wyborem chyba będzie Ade.
A po co go kupował? Bo kupiliśmy też Lamelę i Eriksena, którzy powinni mu te piłki dogrywać.
Dlatego nie ma sensu szukać problemów z bramkami w Soldado, tylko w braku dobrego rozegrania. A dopóki tego nie będzie, to lepszym wyborem chyba będzie Ade.
A po co go kupował? Bo kupiliśmy też Lamelę i Eriksena, którzy powinni mu te piłki dogrywać. :)
LMAO
28 listopada 2013, 17:40 [cytuj]
Tylko że piłkaze boją się ryzykować żeby Boas znowu po nich nie pojechał w mediach
Tylko że piłkaze boją się ryzykować żeby Boas znowu po nich nie pojechał w mediach :)
28 listopada 2013, 18:32 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
28 listopada 2013, 22:07 [cytuj]
@Sawik przecież ja Ci napisałem co do tego porównania Lewandowskiego z Soldado. A nie ze Soldado ma rozgrywać, bo od tego on nie jest
@Sawik przecież ja Ci napisałem co do tego porównania Lewandowskiego z Soldado. A nie ze Soldado ma rozgrywać, bo od tego on nie jest;)
29 listopada 2013, 01:02 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Sawik przecież ja Ci napisałem co do tego porównania Lewandowskiego z Soldado. A nie ze Soldado ma rozgrywać, bo od tego on nie jest

Napisałem to dlatego, że taka cecha jak rozgrywanie u Lewandowskiego nie przynosi wymiernych efektów w reprezentacji. W Borussii zdarza mu się za to brać, ale dosyć rzadko. Mają tam odpowiednich do tego wykonawców.
Rozgrywanie u napastników może czasami bardziej szkodzić niż przynosić efekty. Nie każdy jest Messim, że rozpoczyna akcje i je kończy.
Napisałem to dlatego, że taka cecha jak rozgrywanie u Lewandowskiego nie przynosi wymiernych efektów w reprezentacji. W Borussii zdarza mu się za to brać, ale dosyć rzadko. Mają tam odpowiednich do tego wykonawców.
Rozgrywanie u napastników może czasami bardziej szkodzić niż przynosić efekty. Nie każdy jest Messim, że rozpoczyna akcje i je kończy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 listopada 2013, 13:53 [cytuj]
w setce piłkarzy FourFourTwo znalazło się 3 piłkarzy z Tottenhamu
Jan Vertonghen 72
Hugo Lloris 80
Roberto Soldado 90
Jan Vertonghen 72
Hugo Lloris 80
Roberto Soldado 90
29 listopada 2013, 14:21 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jan Vertonghen 72
Hugo Lloris 80
Roberto Soldado 90
Bzdurny ranking... nie ma Defoe
Bzdurny ranking... nie ma Defoe :D
29 listopada 2013, 14:42 [cytuj]
Prowokacja nieudana... pytanie czemu Soldado tak nisko? LOL
29 listopada 2013, 15:12 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Bo z nim jak z Cristiano... nie ma szczęścia do rankingów
Bo z nim jak z Cristiano... nie ma szczęścia do rankingów ;P
29 listopada 2013, 15:22 [cytuj]
nie do końca, w tym rankingu akurat jest pierwszy
nie do końca, w tym rankingu akurat jest pierwszy :D
29 listopada 2013, 16:36 [cytuj]
"Ty polski imigrancie", " Pier... się i wracaj do trzeciego świata skąd pochodzisz", "jesteś z rynsztoku Europy"
Ktoś tak napisał do Szczęsnego, rozumiem że nagrabił sobie troche chłopak ale jak ktoś tak mówi do rodaka, jeśli nawet ten gość to kibic spurs dla mnie jest śmieciem bo nie trawie takiego skurwysyństwa na świecie.
"Ty polski imigrancie", " Pier... się i wracaj do trzeciego świata skąd pochodzisz", "jesteś z rynsztoku Europy"
Ktoś tak napisał do Szczęsnego, rozumiem że nagrabił sobie troche chłopak ale jak ktoś tak mówi do rodaka, jeśli nawet ten gość to kibic spurs dla mnie jest śmieciem bo nie trawie takiego skurwysyństwa na świecie
29 listopada 2013, 17:40 [cytuj]
to było po angielsku i to nie był polak, widziałem screen jak szczęsny wrzucił na fejsbuku
to było po angielsku i to nie był polak, widziałem screen jak szczęsny wrzucił na fejsbuku
29 listopada 2013, 19:02 [cytuj]
To był jakiś anglik, no i wszystko jest na policji jako rasizm
To był jakiś anglik, no i wszystko jest na policji jako rasizm
29 listopada 2013, 19:12 [cytuj]
wiem że to nie polak, trudno żeby polak tak gadał
wiem że to nie polak, trudno żeby polak tak gadał
29 listopada 2013, 19:48 [cytuj]
to dlaczego napisales, ze gada do rodaka?
to dlaczego napisales, ze gada do rodaka?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 listopada 2013, 20:12 [cytuj]
Chodziło mu pewnie że ktoś tak mówi do NASZEGO rodaka.
Chodziło mu pewnie że ktoś tak mówi do NASZEGO rodaka
29 listopada 2013, 20:37 [cytuj]
dokładnie dzejkob, troche mnie poniosło mam nadzieje że to żaden kibic spurs bo u nas chyba trudno o rasistów w szeregach wszyscy wiemy dlaczego
dokładnie dzejkob, troche mnie poniosło mam nadzieje że to żaden kibic spurs bo u nas chyba trudno o rasistów w szeregach wszyscy wiemy dlaczego