Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  266  267  268  269  270    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
29 listopada 2013, 20:41 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
dokładnie dzejkob, troche mnie poniosło mam nadzieje że to żaden kibic spurs bo u nas chyba trudno o rasistów w szeregach wszyscy wiemy dlaczego

Idiota znajdzie sie wśród kibiców każdego klubu ;)
Idiota znajdzie sie wśród kibiców każdego klubu ;)
Can't Smile Without You!!!
30 listopada 2013, 11:02 [cytuj]
Frajer zasłużył na to, i jeszcze sie chwali. Co to kurde zrobić żeby usunąć mu ten uśmieszek z ryja? Bo na razie sportowo to raczej 5 bramek mu nie wpieprzy Tottenham. Kawał chuja z niego i tyle. Każdy ma swoje granice, jak on takiego cwaniaczka zgrywa na wyspach... żenada
Frajer zasłużył na to, i jeszcze sie chwali. Co to kurde zrobić żeby usunąć mu ten uśmieszek z ryja? Bo na razie sportowo to raczej 5 bramek mu nie wpieprzy Tottenham. Kawał chuja z niego i tyle. Każdy ma swoje granice, jak on takiego cwaniaczka zgrywa na wyspach... żenada
30 listopada 2013, 13:02 [cytuj]
może i sobie zasłużył ale nie życzę sobie żeby jakiś brudas na mój kraj mówił "rynsztok europy"
może i sobie zasłużył ale nie życzę sobie żeby jakiś brudas na mój kraj mówił "rynsztok europy"
30 listopada 2013, 13:15 [cytuj]
Do mocarstwa też daleko, powiem więcej, bliżej do trzeciego świata niż do mocarstwa :lezkawoku:
Do mocarstwa też daleko, powiem więcej, bliżej do trzeciego świata niż do mocarstwa :lezkawoku:
30 listopada 2013, 13:27 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
jak masz pisać głupio to lepiej nie pisz w ogóle. Poczytaj pierw trochę na temat trzeciego świata później wypisuj te swoje "mądrości" . A co do Szczęsnego to jest jaki jest, ale jakbyśmy mieli w szeregach gracza który by jechał cały czas po kanonierach to pewnie klaskałbyś i go wychwalał :wysmiewacz:
jak masz pisać głupio to lepiej nie pisz w ogóle. Poczytaj pierw trochę na temat trzeciego świata później wypisuj te swoje "mądrości" . A co do Szczęsnego to jest jaki jest, ale jakbyśmy mieli w szeregach gracza który by jechał cały czas po kanonierach to pewnie klaskałbyś i go wychwalał :wysmiewacz:
30 listopada 2013, 13:37 [cytuj]
Oczywiście że bym klaskał. Ale dobrze wiesz że być po tej drugiej stronie czyli naszej nie jest tak fajnie, wiesz nie? Czy nie wiesz? Chyba że lubisz prowokacje... :X
Oczywiście że bym klaskał. Ale dobrze wiesz że być po tej drugiej stronie czyli naszej nie jest tak fajnie, wiesz nie? Czy nie wiesz? Chyba że lubisz prowokacje... :X
30 listopada 2013, 15:42 [cytuj]
Szczęnemu mogło się oberwać, bo czasami przesadza, ale w tym momencie ten człowiek nie obraził samego piłkarza, ale cały jego narod i kraj, a to nie powinno być tolerowane. Widzisz różnicę Mateuszku?!
Szczęnemu mogło się oberwać, bo czasami przesadza, ale w tym momencie ten człowiek nie obraził samego piłkarza, ale cały jego narod i kraj, a to nie powinno być tolerowane. Widzisz różnicę Mateuszku?!
30 listopada 2013, 15:48 [cytuj]
Michałku, żebym wszystko tak brał do siebie co na Polaków/Polske mówią na świecie to dawno bym wykitował. Pozdrawiam serdecznie
Michałku, żebym wszystko tak brał do siebie co na Polaków/Polske mówią na świecie to dawno bym wykitował. Pozdrawiam serdecznie
30 listopada 2013, 16:14 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Zgadzam się, ale pamiętaj, że to tylko internet... Ten brudas zapewne ma 12 lat i nawet nie wie, gdzie leży Polska. Jak ktoś powie Ci coś takiego prosto w twarz to reaguj i obij mu mordę! Na necie nie masz pewności, że nie gadasz z przedszkolakiem ;P
Zgadzam się, ale pamiętaj, że to tylko internet... Ten brudas zapewne ma 12 lat i nawet nie wie, gdzie leży Polska. Jak ktoś powie Ci coś takiego prosto w twarz to reaguj i obij mu mordę! Na necie nie masz pewności, że nie gadasz z przedszkolakiem ;P
Can't Smile Without You!!!
30 listopada 2013, 19:41 [cytuj]
http://www.theguardian.com/football/2013/nov/29/andre-villas-boas-tromso-fan-sacked-chant-ejected
http://www.theguardian.com/football/2013/nov/29/andre-villas-boas-tromso-fan-sacked-chant-ejected
Offence win games, defence wins titles
30 listopada 2013, 22:16 [cytuj]
[quote=Arcz]Haha jak zobaczyłem dziś wynik Cracovii to od razu przypomniał mi się cytat z okładki książki Okońskiego "Futbol jest okrutny".Dla tych co nie czytali, brzmi on dokładnie tak: "Nie przypuszczałem, że Tottenham jest aż taką Cracovią"- Jerzy Plich. Oczywiście pisze to z dystansem, żeby zaraz ktoś się tu nie spinał :)
ps. Cracovia - Lech 1:6 [/guote]

A jak się jeszcze jest kibicem obu tych klubów to już całkiem masakra. Kilka dni potrzebowałem na dojście do siebie.
[quote=Arcz]Haha jak zobaczyłem dziś wynik Cracovii to od razu przypomniał mi się cytat z okładki książki Okońskiego "Futbol jest okrutny".Dla tych co nie czytali, brzmi on dokładnie tak: "Nie przypuszczałem, że Tottenham jest aż taką Cracovią"- Jerzy Plich. Oczywiście pisze to z dystansem, żeby zaraz ktoś się tu nie spinał :) ps. Cracovia - Lech 1:6 [/guote] A jak się jeszcze jest kibicem obu tych klubów to już całkiem masakra. Kilka dni potrzebowałem na dojście do siebie
30 listopada 2013, 22:21 [cytuj]
Gareth 3 bramki i asysta w meczu z Valladolid.

Nie mam pytań. Trochę boli, że tych kilku nowych kopaczy, za łącznie ponad 100 milionów funtów, nie dało drużynie więcej niż jeden Walijczyk.
Gareth 3 bramki i asysta w meczu z Valladolid. Nie mam pytań. Trochę boli, że tych kilku nowych kopaczy, za łącznie ponad 100 milionów funtów, nie dało drużynie więcej niż jeden Walijczyk
www.facebook.com/OgienOdSkaja
30 listopada 2013, 22:37 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Gareth 3 bramki i asysta w meczu z Valladolid.

Nie mam pytań. Trochę boli, że tych kilku nowych kopaczy, za łącznie ponad 100 milionów funtów, nie dało drużynie więcej niż jeden Walijczyk

Dośrodkowanie tj asysta to po prostu poezja miód na serce, tyle że już nie na Nasze, ale co by nie mówić, rozwija się kapitalnie, gole zdobywane jak środkowy napastnik :brawo: Może wróci za kilka lat.
Dośrodkowanie tj asysta to po prostu poezja miód na serce, tyle że już nie na Nasze, ale co by nie mówić, rozwija się kapitalnie, gole zdobywane jak środkowy napastnik :brawo: Może wróci za kilka lat
Offence win games, defence wins titles
30 listopada 2013, 23:04 [cytuj]
A jeszcze pare tygodni temu przez niektórych okrzyknięty mega niewypałem transferowym w historii a teraz napieprza bramki i asysty aż miło. A widzieliście co z Galatasaray strzelił?
A jeszcze pare tygodni temu przez niektórych okrzyknięty mega niewypałem transferowym w historii a teraz napieprza bramki i asysty aż miło. A widzieliście co z Galatasaray strzelił?
30 listopada 2013, 23:16 [cytuj]
Tak, deja vu...
Tak, deja vu
30 listopada 2013, 23:35 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:
http://www.theguardian.com/football/2013/nov/29/andre-villas-boas-tromso-fan-sacked-chant-ejected[/quote]

Czytałem to już wcześniej. Nasz manager nie jest za bardzo roztargniony. Tym zagraniem dał dokładnie do zrozumienia fanom MUłów co mają śpiewać. Brak punktów w kolejnych meczach i nasi kibice będą mu to śpiewać. :D
Czytałem to już wcześniej. Nasz manager nie jest za bardzo roztargniony. Tym zagraniem dał dokładnie do zrozumienia fanom MUłów co mają śpiewać. Brak punktów w kolejnych meczach i nasi kibice będą mu to śpiewać. :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 grudnia 2013, 00:48 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

niektórzy określili ten transfer jako 100mln za drewno na mroźną zime, ciekawe gdzie teraz oni są:wysmiewacz:
niektórzy określili ten transfer jako 100mln za drewno na mroźną zime, ciekawe gdzie teraz oni są:wysmiewacz:
1 grudnia 2013, 11:30 [cytuj]
Tak patrzę po tych komentarzach to chyba niewielu jest takich którzy go nienawidzą. Bardziej panuje tu "kibicowanie" jemu ale nie koniecznie klubowi w którym gra :P albo neutralność.

Swoją droga fajnie by było żeby był w finałowej 3 ZP
Tak patrzę po tych komentarzach to chyba niewielu jest takich którzy go nienawidzą. Bardziej panuje tu "kibicowanie" jemu ale nie koniecznie klubowi w którym gra :P albo neutralność. Swoją droga fajnie by było żeby był w finałowej 3 ZP
1 grudnia 2013, 11:48 [cytuj]
Finałowa trójka już jest pewnie raczej zarezerwowana dla Ronaldo, Ribery'ego i Messiego, ale w taka pierwsza piątka jest jak najbardziej w jego zasięgu. Pewnie znajdzie się tam wraz z Ibrahimoviciem.
Finałowa trójka już jest pewnie raczej zarezerwowana dla Ronaldo, Ribery'ego i Messiego, ale w taka pierwsza piątka jest jak najbardziej w jego zasięgu. Pewnie znajdzie się tam wraz z Ibrahimoviciem
1 grudnia 2013, 13:49 [cytuj]
no nie wiem bale jest trochę niedoceniany w europie
no nie wiem bale jest trochę niedoceniany w europie
|<  <<  <  266  267  268  269  270    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się